Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
0
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Φιλε μου επειδη δεν εχω δει με τα ματια μου τι κανει ο ενισχυτης στο θεμα upscale μιας και ακομη δεν ειμαι κατοχος του, προσπαθω να συμπερανω απο τις ιδιοτητες του. Φανταζομαι πως ενας σιγουρος τροπος να τσεκαρεις τις συγκεκριμενες δυνατοτητες ειναι να συνδεσεις τον ενισχυτη με ενα full hd μεσο προβολης. Αν δεν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις, θα δοκιμασω εγω απο βδομαδα που θα τον εχω στην κατοχη μου. Ισως να μας προλαβει και κανενας αλλος μεχρι τοτε.

Reaction score
800

Πόθεν προκύπτει τούτο?
Aπο την ιδια την Χαρμαν.
Αν θυμαμαι καλα πχ ο 360 ειναι 7χ55 ενω ο 355 ειναι 7χ65 watt.
Κατι αναλογο με τον 255/260 εχουν 5watt διαφορα υπερ του 255.
Θελω να πιστευω οτι τα θυμαμαι καλα.
Οι νεοι σιγουρα ΔΕΝ ειναι ισχυροτεροι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μαλλον, ο ενισχυτης κανει passthrout. (νομιζω σε καποιο αλλο ποστ αναφερθηκε)
Νομιζω ειχαν πει οτι ο 355 ή καποιος μεγαλυτερος κανει upscaling.
Απο την αλλη αν ρυθμισω το ΡΣ3 σε 720, μου παλι ή 480ρ ή 525ρ και δεν μπορω να επιλεξω αλλη αναλυση.
(εκει που γραφει resolution to surce, μονο μια επιλογη μου αφηνει αμαρκαριστη)

Με ενα ΟΡΡΟ 970 dvd μου επαιξε και 720ρ και 1080ι με ρυθμιση απο το ντιβιντι.
Καλησπερα. Εδω κ δυο ημερες ειμαι ευτυχης κατοχος του ενισχυτη.
Εμενα με αφηνει κανονικα να ανεβασω αναλυση μεχρι 1920χ1080 (1080ρ). Προβαλλω σε μια samsung full Hd και η συνδεση ειναι με καλωδιο HDMI 1,3 της ταξεως του 10ρικου.
Οσο για το θεμα του upscaler το μηχανακι κανει κανονικα upscale μεχρι 1080ρ εχοντας στο οπλοστασιο του τον βραβευμενο scaler FAROUDJA με την τεχνολογια directional correlational deinterlacing. Στο μανουαλ (που ειναι κοινο για 255 και 355) αναφερεται πως οι δυνατοτητες των 2 ενισχυτων ειναι ιδιες στο συγκεκριμενο θεμα.

Τωρα εχω καποιες γενικες ερωτησεις.
Εχω συνδεσει επανω 2 ηχεια (ta JBL e 80 northridge-91db 8Ω) τα οποια εχουν δυνατοτητα διπλοκαλωδιωσης. Τα εχω συνδεσει χωρις διπλοκαλωδιωση. Θα δω καποια διαφορα αν τα βαλω με διπλοκαλωδιωση??

Επισης ρυθμησα την σταθμη των 2 ηχειων στο 10db (εφ οσον εχω μονο 2 ακομα), κ αυτο διοτι οταν τα ειχα στο 0 μου φανηκε οτι επαιζαν χαμηλα αναλογα με την σταθμη εντασης του ενισχυτη. Φανταστειτε οτι απο το -80 μεχρι το -60 σχεδον δεν ακουγες τιποτα! Τωρα ειναι αρκετα πιο ζωντανα. Ειναι σωστο να παιζουν στα 10db ή μηπως κανω κατι σαν overdrive με αυτην την ρυθμιση??

Τι ακριβως κανει το LFE trim??

Νομιζω οτι ο ενισχυτης αξιζει τα χρηματα του. Εχω εντυπωσιαστει απο την ελαστικοτητα στις δυνατοτητες συνδεσης των πηγων, οσο και απο τα μενου του. Ακομη δεν παιζω σε πολυ ψηλες εντασεις (το παω περιπου μεχρι το -30db λογω του ''στρωσηματος των ηχειων''), αλλα παρολα αυτα ακουω γεματο ηχο και αρκετα δυνατο (ειδικα για τον μικρο χωρο που εχω).

Reaction score
0

Μεχρι πριν λιγο καιρο,απολαμβανα τον ενισχυτη μου με τη συνοδεια των Dali Lektor 6,2,LCR.
Εδω και μια εβδομαδα,αποφασισα να κανω το πρωτο βημα μου στο χωρο του HTPC.
Ετσι συνδεσα τον Η/Κ σε μια καρτα γραφικων Asus EAH-5550 μεσω HDMI ωστε να επωφεληθω και απο το HD Audio Passthrough της καρτας,και να απολαμβανω τον ηχο απο τον ενισχυτη..
Ολα πηγαιναν καλα μεχρι που αποφασισα λογω μικροκολληματων του software να κανω φορματ,ωστε να ξανακανω καθαρη εγκατασταση στα προγραμματα του HTPC.
Μετα το φορματ,ενισχυτης και καρτα,αδυνατουν να στειλουν εικονα στην τηλεοραση (Sony KDL-Z4500),και το μονο που παιρνω ειναι μαυρη εικονα.Αυτο γινεται οταν συνδεω το HTPC με τον Η/Κ,γιατι οταν παρακαμπτω τον ενισχυτη και συνδεω την καρτα με την τηλεοραση απ'ευθειας,τοτε ολα ειναι μια χαρα!!!Πως γινεται να δουλευε πριν και να μη δουλευει μετα??Αν δε γινοταν ποτε,θα ελεγα οτι ειναι προβλημα ασυμβατοτητας,αλλα επι ενα πενθημερο ολα ηταν μια χαρα.
Να τονισω οτι ολες οι συνδεσεις ειναι με HDMI καθως και οτι εδω και αρκετο καιρο εχω αναβαθμισει το firmware του ενισχυτη,στην τελευταια εκδοση...
Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας...Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη...

Reaction score
0
Νά μαστε πάλιιιιι !!!!!!
ρε παιδιά ημερολόγιο έχει ο ενισχυτής????? θα τρελαθώ
σήμερα αρχισε πάλι τα ίδια.... ακριβώς ένα μήνα μετά από τον έλεγχο του και την αναβάθμιση του...
αυριο θα πάρω τηλεφωνο αντιπροσωπία και θα τους τον πάω μάλλον μεθαύριο....εγώ βάλε-βγάλε πάλι καλώδια 100 φορές δεν ξανακάνω
αμα θέλουνε τους τα κουβαλάω και όλα εκεί πέρα να τα τεστάρουν...ηχεια,ενισχυτή,dvd,media player κ.τ.λ. ... αμάν πια...
με πουλάει όταν έχω κόσμο για να δούμε ταινία...σπασ...@...κο έχει γίνει πια...
προχτές λοιπόν παρέλαβα πάλι από το σερβις τον ενισχυτή, χτες τον σύνδεσα και επιτόπου έβαλα μια ταινία και την απόλαυσα χωρίς διακοπές...

φυσικά ενοείτε πως ο ενισχυτής δεν παρουσίασε καμία βλάβη στο σερβις τις περίπου 20 μέρες που τον αφησα εκεί μιας και έλειπα συνέχεια αυτό το διαστημα. μου είπαν πως το μόνο που παρατήρησαν ήταν οτι το πλήκτρο power που έχει ο ενισχυτής ήταν πολύ χαλαρό και έκλεινε πολύ εύκολα με το παραμικρό...π.χ. πάνω στον πάγκο χτυπούσαν τον πάγκο και έσβηνε ή ένα πολύ ελαφρύ χτύπημα του ενισχυτή από πάνω πάλι έκλεινε...
αλλάχτηκε λοιπόν όλη η μπροστινή πλακέτα των πλήκτρων και το πλήκτρο power και ευελπιστούμε το πρόβλημα να σταματήσει εκεί...
ας ελπίσουμε επίσης ότι σε λίγες μέρες που θα έχω την γιορτή μου και θα ακούμε μουσική δεν θα με πουλήσει πάλι γιατί τότε θα φύγει από το μπαλκόνι έτσι όπως είναι και δεν θα με νιάξουν ούτε τα λεφτά που έδωσα ούτε τίποτα. :) :)

Άντε πάλι τα ίδια, το κερατο μου μέσα....15/4/10 λοιπόν επέστρεψε ο ενισσχυτής από το service που είχε μείνει 1 μήνα...από τότε λοιπόν συνδεθηκε και εκατσε στην θέση του και επεξε ελάχιστα...
7 μήνες λοιπόν χοντρικά έπεξε μόνο 12 ταινίες και 1 παρτάκι δηλαδή χοντρικά 25 ώρες ταινίες και ενα 5άωρο μουσική...
πάω πριν λίγο να βάλω να δω το Inception και τέζα πάλι...τι κάντιλια κατέβασα, έσπασα και το χειρηστίριο της τηλαορασης που κραταγα από τα νεύρα μου...πως δεν του έριξα κλωτσια ούτε εγώ δεν ξέρω (ακόμα θέλω να του ρίξω) τσαφ και τέλος, τώρα δεν ανοιγει καθόλου ευκολα, με πολύ παίδεμα αντε να κάνει κλικ να ανοιξει και σβήνει κατευθείαν,όλο στο πορτοκαλι λαμπακι μένει και δεν κανει τίποτα...
σαν να μην εφταναν όλα αυτά πριν 5-6 μέρες ανακάλυψα οτι είχαν ζημειά και 2 ηχεία...το tweeter του κεντρικού και το woofer της μιας κολόνας...τώρα αν ο ενισχυτής εκαψε τα KEF ή τα καμμενα KEF κολλάνε τον ενισχυτή κανεις δεν ξέρει και όλοι κάνουν τους λαλακες γ@μώ το χριστόφορο κολομβο... πάντος όταν ανακαλυψα το καψιμο ο ενισχυτής έπεζε (ακουγα τις φωνες από το κεντρικό από το υπερπεραν και είδα οτι το tweeter ήταν τέζα) και δεν είχε θέμα αλλα για να μην έχω έννοια ξυλωσα τα προβληματικα, αλλαξα και το setup και είδα την ταινία μου μια χαρα με δικάναλο (εχω συνδεμενα μόνο για L-R 2 KEF C6LCR) και sub, εκλεισα με την σκέψη στο service των ηχείων,είδα και άλλη μια προχτες και σήμερα πήρα τα @ρχίδι@ μου, ο καταραμενος δεν λέει να δουλέψει...ακόμα και γυμνό που τον άφησα (αποσυνδεμένα τα παντα) μόνο με το ρεύμα στην πρίζα δεν λέει να παρει μπρος.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ και ο καταραμενος πριν 15 μερες βγήκε και από την εγγύηση....θέλω να δω τι θα μου πούνε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ και ο καταραμενος πριν 15 μερες βγήκε και από την εγγύηση....θέλω να δω τι θα μου πούνε.

Αν είναι για 15 μέρες , κάλεσέ με να σε βοηθήσω.

http://www.harmankardon.com/EN-EU/Products/Pages/WhereToBuy.aspx
Greece
WaveMotion S.A.
146, Kallirrois Str.
GR-117 41, Athens, Greece (Hellas)
Telephone: +30 -210 9244505
Fax: +30 -210 9234273
Info: [email protected]
After-Sales: [email protected]

Reaction score
0
Π@π@ρια λοιπόν...αφού απο το service μου είπαν στα γρήγορα οτι μάλλον δεν θα το καλύψουν στην εγγύηση (είπα να μην ενοχλήσω κατευθείαν τον κ. Νίκο), και επειδή δεν τον είχα πάει ακόμα στο service λόγω δουλειάς, είπα να βάλω το τελευταίο firmware 98.3.1, τον μαζεψα λοιπόν τον αποσύνδεσα πάλι εντελώς μιας και επρεπε να τον ανεβάσω όροφο, τον σύνδεσα στο pc και αφου μου εβγαλε καπως την ψυχή να ανοιξει, καταφερα πήρα τις ρυθμισούλες μου στο χαρτί και ξεκίνησα την διαδικασία, όλα καλά μέχρι πριν να τελιώσει το video upgrade που και εκεί κάπου στο 90+ % τσαφ και πέφτει standby ο ενισχυτής μόνος του, τι reset τι ξανα μανα τα ίδια, τι απο την αρχή, όλο στο video upgrade επεφτε σε stand by, μια 90%, μια 50%, μια 20%,μια ξανα πάλι 80% ωσπου κάποια στιγμή σταμάτησε και εμεινε σταθερα stand by και δεν ανοιγει με τιποτα... όπως ενος φιλου πιο πριν
είχα και το 96.1.1 στην ακρη κάτσε να ξαναβάλω το παλιό...ξεκιναει τα πρώτα σταδια....τα περνάει οκ...μόλις φτάνει πάλι στο video upgrade....πάλι ψοφάει και δεν ανοιγει...

θα το ξαναδοκιμάσω μετά από ώρα να δω τι γίνετε γιατί συνήθως αν περάσουν ώρες ξαναανοιγει... μη μου πει κανεισ για firewall, antivirus και ιστορίες...όλα κατεβασμένα τα έχω και το δοκιμασα επίσης από 2 μηχανήματα,το ενα που το ειχα κανει από παλια με το ιδιο καλώδιο και από ολοφρεσκο εγκατεστημενο xp που δεν έχει μπει τίποτα επάνω

service μάλλον απο δευτερα ή τρίτη μιας και απο την δουλειά δεν με αφήνουν με τίποτα να αργήσω και πρέπει να πάρω οπωσδήποτε άδεια.... ε ρε τι τραβαμε και δεν το μαρτυράμε...

Reaction score
0
πηγε 1 η ώρα...και αφού είδα το master sef ειπα να κανω προσπάθεια...ο ενισχυτής ανοιξε αμεσως μετα απο 1 ώρα απραξείας...καταφερε και πέρασε με την μια το firmware 96.1.1
τον ανοιγοκλεισα μερικες φορές και μετά είπα να ξαναπερασω το 98.3.1... περναει και αυτο σφαίρα χωρίς πρόβλημα και τον συνδέω με το μονιτορ του pc να κανω ρυθμίσεις, και όπως πηγαινοερχόμουνα στο μενού ... ΤΣΑΦ σβήνει και με αφήνει πάλι στα κρυα του λουτρού.... Ε Λ Ε Ο Σ ....

Reaction score
0

Μην παιδεύεσαι άδικα. Ο ενισχυτής έχει πρόβλημα. Θα σε παρακαλέσω όσο ποιο σύντομα μπορείς να τον πάς στο service. Εφόσον έχουν περάσει μόνο 15 ημέρες από την λήξη της εγγύησης θα στον καλύψουμε.

Πες στα παιδία στο service να μιλήσουν με εμένα (Φώτης Μπερτζώλης) ή με τον Αρβανιτάκη.

Reaction score
313

Χμμμ...πρώτη φορά στους 15 μήνες μου έκανε...καψόνι!

Έκανα αυτόματη ρύθμιση με το μικρόφωνο και...σταμάτησε να λειτουργεί το τελικό στάδιο προς τα ηχεία (με ακουστικά έπαιζε κανονικά).
Δε δοκίμασα τις εξόδους προενίσχυσης (Pre-outs) διότι αμέσως...σκέφτηκα: "όπως χάλασε, έτσι θα ξαναφτιάξει!".
Οπότε, έκανα πάλι την αυτόματη ρύθμιση και...έφτιαξε!
Όλα καλά, λοιπόν! :132:

Reaction score
0
χμμμ...για άλλη μια φορά ο ενισχυτής στο service δεν κάνει απολύτως τίποτα...παίζει λέει ράδιο όλη μέρα και δεν έχει κλείσει ακόμα εδώ και λίγες μέρες...για να δούμε τι θα δείξει...

το μόνο που ζητάω είναι να μου πούν οτι τους έκανε το πρόβλημα μπροστά τους και το βρήκαν....έστω και μια φορά.....

τους είπα να τον κρατήσουν κι άλλο μπας και το κάνει γιατί αν δεν τους βγάλει πρόβλημα στο service και μου τον δώσουν έτσι πίσω δεν θα ξαναπεριμένω να μου βγάλει πρόβλημα για να αντιδράσω....πολύ απλά προετοιμάστικα... (ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ) και με το που θα τον βάλω μέσα στο σπίτι δεν θα αφήσω τίποτα από το γ@μημένο θα το σπάσω, θα το κάνω λιώμα και θα το τραβάω και βίντεο να το βλέπω να το ευχαριστιέμαι. δεν θα μου βγάλει εμένα την ψυχή,δεν θα με τρελάνει.

εκτιμώ όλες τις προσπάθειες των ανθρώπων που μεσολάβησαν (αντιπροσωπία και service) αλλά δεν θα αντέξω μελοντική τρίτη φορά ίδιο ανέξήγητο πρόβλημα σε αυτό τον ενισχυτή, που έχει παίξει ελάχιστες ώρες σε 2 χρόνια.

έβαλα ένα πολυμετρα και καταγραφικό και μετράει συνέχεια την παροχή ρεύματος στο σπίτι να δω σκαμπανεβάσματα, 24ωρη παρακολούθηση με υψηλή δειγματοληψεία, για να αποκλείσω περίπτωση από ρεύμα και είμαι οκ...αλλά εκτός των άλλων μόνο ο ενισχυτής είχε θέμα, 3 χρονια μενω σ'αυτό το σπίτι και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τίποτα...μονο ο ΗΚ...τα ηχεία που μου έκαψε ο ΗΚ τα πήγα αντιπροσωπία και τελικά μόνο το tweeter στο κεντρικό ήταν καμενο, το woofer στο άλλο ηχείο απλά είχε φύγει μια επαφή. τα υπόλοιπα ηχεία τα αφησα 2 μερες σε ενα φίλο με ένα yamaha και πέζανε μια χαρά, το media player και το dvd player πέζουν οκ τα δοκίμασα σε 3 φίλους που τους τα πήγα και μάλιστα και με τα δικά μου HDMI...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ!!!!!!!!

ήδη πήγα και αγόρασα ενα όλα σε ένα samsung με 150 ευρώ μαζί με τα ηχειάκια του τουλάχιστον να μπορώ να ακούω μουσική και να βλέπω καμια ταινία απο το media player, να βγάλουμε τις γιορτές ρε γαμότο σαν άνθρωποι.

ευτυχώς που δεν παράγγειλα και τον βιντεοπροβολέα και το πανί δηλαδή να τα έβαζα μετά στον κ@#ο μου (τρομάρα μου ήθελα να στείσω και home theater στο υπόγειο, πως δεν έριξα τα λεφτα να τα κλαίω)

αγανάκτησα πια και μόνο που το σκέφτομαι

Reaction score
0
μιας και το ειχα ξεχάσει να στείλω νέα για το τι εγινε τελικά, το θυμήθηκα τώρα και το αναφέρω...
ο ενισχυτής λοιπόν παραλήφθηκε πριν αρκετο καιρό...δεν εμφάνησε πρόβλημα όπως είχα πει, το τοποθέτησα λοιπόν εκεί και τον παράτησα τόσο καιρό χωρίς να τον δοκιμάσω καν. εβγαλα τις γιορτές με το άλλο μηχανημα που είχα αγοράσει και το προηγούμενο ΣΚ τον άνοιξα να δω μια ταινία και ευτυχώς ήταν οκ, δεν έκλεισε καθόλου και ας ελπίσουμε να παραμείνει έτσι.
Μια παρατήρηση μόνο που δεν ήταν πολύ ενοχλητικη αλλά δεν είναι σωστό να ακούγετε έτσι μιας και 2 χρόνια δεν έκανε κάτι τέτοιο αλλά τώρα το κάνει... ο ήχος διακόπτεται για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου κάθε περίπου 10 δευτερόλεπτα ενώ η εικόνα δεν επηρεάζετε καθόλου...δοκιμασα 3-4 ταινίες στην σειρά και από διαφορα μέσα,και usb stick, και usb δισκο και το έκανε πάντα...μήπως φταίει το firmware? είναι το τελευταίο 98.3.1

ευχαριστώ πάντως τον κ. Αρβανιτάκη και τον κ. Μπερτζώλη για την διαθεση τους να βοηθήσουν στην περιπτωση που εμφανιζόταν πρόβλημα λόγω της ολιγοήμερης λήξης εγγύησης.

Reaction score
3

Καλημέρα!
Εχθές το βράδυ είπα να δω μια ταινία αλλά μιας και βρήκα ένα 2ο hdmi αντί να συνδέσω το λάπτοπ απευθείας στην τηλεόραση είπα να συνδέσω την έξοδο μόνιτορ του ενισχυτή με την τηλεόραση και το λάπτοπ σε μία είσοδο hdmi.
Αφού λοιπόν έκανα όντως τις συνδέσεις άνοιξα την τηλεόραση και ρύθμισα στο DVD είσοδο από την hdmi1 όπου και είχα συνδέσει το λάπτοπ, κατά την έξοδο από τον μενού και διαλέγοντας ως πηγή το DVD έβλεπα μια μαύρη οθόνη....
Στις ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή έβλεπα τον ενισχυτή σαν display άλλα δε μπορούσα να αλλάξω ούτε ανάλυση ούτε τπτ κ τελικά δε κατάφερα να δω την όθόνη του υπολογιστή στην τηλεόραση... τι λάθος κάνω κ δε παίζει??

Untitled.jpg

Reaction score
0
από τον ενισχυτή επέλεξες τη σωστή είσοδο;

δηλαδή να επιλέξεις από το πληκτρολόγιο το DVD και να ορίσεις ότι σαν είσοδος για την επιλογή DVD είναι το σωστό HDMI.

Επίσης, αντί να πας στην κάρτα του laptop και να ορίσεις την έξοδο, πρέπει να έχει συνδυασμό κουμπιών, π.χ. συνδυασμό FN + F6

Reaction score
3

φίλε papdoux έκανα κανα 2 επαννεκινήσεις το λάπτοπ και τώρα έχω εικόνα την τηλεόραση αλλά όχι ήχο,,, επίσης αναβοσβήνουν τα γράμματα L , R των ηχείων στην οθόνη του ενισχυτή.... ??????

Reaction score
3

και ότι ετοιμαζόμουν να σου γράψω ότι φαίνεται να παίζει ο ήχος από το hdmi... έκανα ένα restart για μια επαλήθευση και τελικά όπως βλέπεις ο ήχος παίζει από το λάπτοπ..ενώ προηγουμένως έδειχνε ότι παιζει απο το hdmi χωρίς φυσικά να ακούγεται τπτ... και τα γράμματα στα ηχειάκια της οθόνης του ενισχυτή εξακολουθούν να αναβοσβήνουν.....
Untitled1.jpg

eκανα μερικά restar ακόμη και ενώ προηγουμένως είχε ενεργό το hdmi και μπρουσα να δω τις ρυθμίσεις τώρα το έχει απενεργοποιημένο και δε μπορώ να κάνω τπτ.....
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση κάπου αλλου για να περνά ο ήχος απο το hdmi????

Reaction score
0
αυτό το πρόβλημα το είχα με το MPC HC. ενώ του έλεγα HDMI, αυτό έπαιζε τον ήχο από το laptop.
Κάποια στιγμή ξεκόλλαγε, άλλες κόλλαγε ο MPC HC.

Στον ενισχυτή του έχεις ορίσει ότι o ήχος έρχεται από το HDMI;

Reaction score
3

με το που διαλέγεις video input from source: hdmi1 το κάνει αυτόματα αυτο και για τον ήχο...

Reaction score
3

hahahahaah καλα οτι να ναι..... αφού έβγαλα το hdmi apo το λαπ τοπ κ έκανα επανεκίνηση το ξανα σύνδεσα καιιιι......... βουαλάααααα θαυμα...

Untitled2.jpg

ο ήχος φαίνεται να παάιζει απο το hdmi αλλα και πάλι δεν ακούω τίποτα.... και τα γράμματα στα ηχεία της όθόνης του ενισχυτή εξακολουθούν να αναβοσβήνουν....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab