Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

Δεν το χάνω με τίποτα...
Μετά την τελευταία ταλαιπωρία με το πάτα, σκύψε, βγάλε, πάτα, ξανασκύψε, βγάλε, βάλε, πάτα, ξαναπάτε, ξανασήκω, βγάλε, βάλε κτλ κτλ κτλ θα ξανακάνω αναβάθμιση όταν βγει firmware που να τον κάνει 100W/κανάλι! :142:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

Μετά την τελευταία ταλαιπωρία με το πάτα, σκύψε, βγάλε, πάτα, ξανασκύψε, βγάλε, βάλε, πάτα, ξαναπάτε, ξανασήκω, βγάλε, βάλε κτλ κτλ κτλ θα ξανακάνω αναβάθμιση όταν βγει firmware που να τον κάνει 100W/κανάλι! :142:
:137: Βασικά η διαδικασία όντως είναι μαρτύριο...τώρα που μου το θύμισες θα το ξανασκεφτώ...μακάρι να βάζανε λειτουργία να απενεργοποιείς και το άσπρο φωτάκι του pwr/stby. Ώρες ώρες μου'ρχεται να το ξηλώσω και να το δώσω στον τακησκυτη για xenon για το αμάξι του :142:

Reaction score
800
Αλλος ενας ευτυχης κατοχος!
Εντυπωσιαστηκα με τον που τον εβαλα.
Το osd που εχει μεσω hdmi ειναι ολα τα λεφτα!Ευκολα ολα στην οθονη!
Γλυκος ηχος...
Κατασκευης 10/2008 αλλα εχει περασμενο το παλιο fw.Να δω πως θα του βαλω το νεο...

Reaction score
800
http://www.harmankardon.com/product...on=EUROPE&ky=8220569E15F2CBA0297B42BA11EA0888

προσοχη με το νεο fw!
Η ΗΚ το αφαιρεσε και λεει οτι ηταν του 254!
Και αν θελουμε για 230v να κατεβασουμε αυτο απο την σελιδα υποστηριξης του 254!
Κουλα πραγματα!
Εχει καποιος το προηγουμενο fw (αυτο που βαλατε καποιοι απο εδω και ξεπερνουσε τα πρωτα προβληματακια) ευκαιρο να μου το στειλει η να το ανεβασει καπου?
Παντα μιλαμε για ΗΚ 255 230v...

Reaction score
7
http://www.harmankardon.com/product...on=EUROPE&ky=8220569E15F2CBA0297B42BA11EA0888

προσοχη με το νεο fw!
Η ΗΚ το αφαιρεσε και λεει οτι ηταν του 254!
Και αν θελουμε για 230v να κατεβασουμε αυτο απο την σελιδα υποστηριξης του 254!
Κουλα πραγματα!
Εχει καποιος το προηγουμενο fw (αυτο που βαλατε καποιοι απο εδω και ξεπερνουσε τα πρωτα προβληματακια) ευκαιρο να μου το στειλει η να το ανεβασει καπου?
Παντα μιλαμε για ΗΚ 255 230v...
Ναι φίλε μου έχεις δίκιο για το νέο FW. Λογικά στις επόμενες μέρες θα βγεί επίσημα διορθωμένο. Το παλιό το έχω να στο στείλω. Μόνο που σχολάω απόγευμα στις 5:00 - 5:30. Αν δεν βρείς κάποιον άλλο να στο στείλει πιο πρίν, ευχαρίστως να στο στείλω το απόγευμα που θα σχολάσω :123:

Reaction score
800
εκεινον τον ανταπτορα απο usb σε σειριακη που θα τον βρω εδω ελλαδα?
Υπαρχει καποιο λινκ με καποιον συμβατο ανταπτορα απο ελληνικο eshop?

Reaction score
800
Ep , Χρησταρα που τον βρηκες και σε τι τιμουλα ?

To e-shop δεν τον ειχε (και ουτε θα τοιν εχει συντομα) και πηγαινοντας τυχαια μια βολτα στα media markt στην Κηφισιας (διπλα στο avenue) ειδα μεσα τον ΗΚ 255 φρεσκοστημμενο!
Ρωτησα τιμη και μου ειπαν 599.Τους ειπα να μου κοψουν κατι διοτι στο e-shοp εχει 550 και μου ειπα 569...
Ε, τον πηρα επιτοπου!

ΥΓ. Ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας και οχι παραεισαγωγη.Δεν ξερω του e-shop τι ηταν αλλα για να μην εχουν να φερουν...

Reaction score
800
Εχω 2 ερωτησουλες προς τους κατοχους του 255
Σημερα το βραδυ θα κανω την αναβαθμιση μεσω serial port.Απαιτειται πολλες φορες η προσβαση στο πισω μερος του ενισχυτη κατα την διαρκεια της αναβαθμισης?
Συνολικα διαρκει πολυ ωρα?
Και κατι ισως πιο σημαντικο.Σετ ηχειων εχω το 6.1 446 της yamaha.Με τον προηγουμενο ενισχυτη (pioneer 814) δεν ανεβαζα τοσο πολυ το volume για να παρω σχεδον τον ιδιο δυνατο ηχο στα αφτια μου.Τωρα φτανει περιπου στο -15 ενω πριν στο -25.
Θα μου πειτε δεν ειναι οι ιδιοι ενισχυτες αλλα λογικο δεν ειναι να ψιλοσκιαζομαι οσο πιο κοντα φτανω στο 0 ?
Φιλε Subcode που εχεις τα wharfedale 8.4 (δαπεδου,σαφως πιο απαιτητικα απο τους δορυφορους μου) ,σε ποια ενταση φτανει ο 255 σου οταν θεωρεις οτι παιζεις πολυ δυνατα?
Ευχαριστω...

Reaction score
164
H αναβάθμιση κρατάει, χονδρικά, κανένα μισάωρο.
Πρόσβαση στο πίσω μέρος μπορεί να χρειάζεται και 20 φορές. Βάζεις-βγάζεις καλώδια, κάνεις reset, κλείνεις το power... Τέτοια πράγματα...

Reaction score
800
χρειαζεται να βγαλω ΟΛΑ τα καλωδια απο τον ενισχυτη?hdmi,optical και ηχειων?Εντελως γυμνος?

Reaction score
800
07-10-2008 03

AFW v0.95.1.1

Περασα πριν λιγο το τελευταιο fw.
Λιγο παραξενα ομως τα αποτελεσματα.
Ολα τα γνωστα θεματα μου/ολων λυθηκαν.50/60hz ok, 1 sec audio delay/switching ok.
Εμφανιστηκε ενα ομως το οποιο ειναι πολυ περιεργο.
Με το πρωτο fw ανεξαρτητου πηγης και audio σηματος (δικαναλο/πολυκαναλο) ειχα ΠΑΝΤΑ διαθεσιμες τις surround επιλογες.Τωρα δεν τις εχω ΠΑΝΤΑ (ειναι γκριζαρισμενες ολες εκτος απο τις πρωτες δικαναλες) και δεν τις εχω ποτε οταν το σημα ειναι πολυκαναλο, pcm η οχι (DD/DTS)!
Με το dvd pioneer 600 με ηχο μεσω coaxial τις εχω με δικαναλη πηγη (audio cd).To ιδιο και με δικαναλο dvd (dvd συναυλιας pcm).Σε πολυκαναλο ποτε δεν βγαινουν.
H πλακα η μεγαλη ειναι με το Playstation 3 (bitstream/lpcm τα ιδια παιρνω,ηχος μεσω hdmi).
Οταν βαζω το ιδιο cd που ειχα βαλει στο pioneer ΔΕΝ εμφανιζονται οι επιλογες οι οποιες ομως διατιθενται οταν τρεχω movie trailer κατεβασμενα απο το ps store.Aυτα τα trailer αν εχετε προσεξει ειναι δικαναλα.Στα πολυκαναλα dts/dd παιζουν ολα τα ηχεια αλλα παλι οι surround επιλογες ειναι γκριζαρισμενες.
Εχει βαλει κανεις αλλος το τελευταιο firmware?

YΓ1.Να σημειωσω οτι κατα την διαδικασια του update ολα πηγαν καλα οπως στις οδηγιες.
ΥΓ2.Στο δικτυο μολις διαβασα οτι σε μερικους χρειαστηκε να ξαναπεραστει το τελευταιο firmware.Θα το δοκιμασω.
ΥΓ3.Θερμη παρακληση αν καποιος απο εσας μπορει να μου στειλει στο [email protected] το 2ο firmware ...

Reaction score
800
Δοκιμασα και 2η φορα αλλα τζιφος.
Απο οτι συμπερανα το προβλημα εμφανιζεται μονο σε hdmi ηχο.Εβαλα το ps3 μεσω οπτικης και εβγαλε ολες τις επιλογες οπως και στο dvd που το ειχα συνδεσει με οπτικη.
Και απο οτι καταλαβα ασχετως που του δηλωνω 5.1 , οταν παιζει μια ταινια εμφανιζει 2/4/0.1 δηλαδη 7.1 γιαυτο και δεν εμφανιζει μαλλον τις surround επιλογες (θεωρει οτι δεν χρειαζεται καμμια εξομειωση αφου "εχω" ηδη 7.1).
Ζητω πλεον ψιλοαπεγνωσμενα το 2ο "καλο" firmware μπας και σωθω...
Παρακαλω ας το ανεβασει καποιος η ας μου το στειλει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.737
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab