Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
0
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Ευχαριστώ για τις πρόσθετες συμβουλές σας!
Ημέρα... μακαρονάδας λοιπόν σήμερα. Καλώδιο Ηdmi, καλώδια για τα ηχεία και καλώδιο RS232 για το update...

Προπονώ απο τώρα τη φράση για το απόγευμα που θα πάω σπίτι με την κούτα: "Αγάααπη μουυυυ! Μου πήρα ένα μικρό δωράκι 15 κιλών!" :D

Reaction score
7
να κανω μια χαζη ερωτηση? τα 7 x 50W δεν ειναι πολυ λιγα? οταν ο ν663 βγαζει 7χ100???
Η διαφορά είναι στο πώς μετράει η κάθε εταιρία τα Watts... H Harman τα μετράει με χαμηλότερη παραμόρφωση και με ΟΛΑ τα κανάλια οδηγούμενα. Και για του λόγου το αληθές δες και αυτό το Link που έχει φωτογραφίες από το εσωτερικό του κάθε ενισχυτή (στη φωτογραφία δείχνουν τον RX-V661 που έχει τα ίδια στάδια εξόδου με τον 663). Ο RX-V663 μπορεί να έχει στάδια εξόδου (transistor ισχύος κ.τ.λ.) με προδιαγραφές να φτάσουν τα 100 Watt ανά κανάλι αλλά το τροφοδοτικό του είναι αναιμικό...και αυτό φαίνεται στον πίνακα με τα μετρήσιμα Watt με όλα τα κανάλια οδηγούμενα. Πράγμα που σημαίνει ότι με δύσκολα φορτία (ηχεία με εμπέδηση που κατεβαίνει χαμηλά) θα τα βρεί πιο δύσκολα απ'ότι ο Harman.

Reaction score
205
ευχαρηστω... αλλη μια ερωτηση, για να μου βγαλει τα νεα φορματ true HD κλπ, σε συνδεση με το HTPC τι εξοπλησμο χριαζομαι εκτος απο το καλωδιο HDMI 1.3 ?, θελω στο HTPC μητρηκη η καρτα γραφικων με εξοδο HDMI η και τα δυο?

Reaction score
0

Kαλησπερίζω... Πήρα ένα σειριακο καλωδιάκι για το απντειτ πριν λίγο το οποίο ειναι αρσενικό απο τη μια μεριά (και μπαινει στον ενισχυτή) και θυλικό απο την άλλη. Δε θυμάμαι όμως... στο πισι πάνω είναι αρσενική η θύρα για να ταιριάζει? Λογικά όσοι έχετε, το ίδιο θα είναι οπότε ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ γιατί σε περίπτωση που έκανα κοτσάνα να το πάω πίσω πριν πάω για σπίτι... Ευχαριστώ...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Kαλησπερίζω... Πήρα ένα σειριακο καλωδιάκι για το απντειτ πριν λίγο το οποίο ειναι αρσενικό απο τη μια μεριά (και μπαινει στον ενισχυτή) και θυλικό απο την άλλη. Δε θυμάμαι όμως... στο πισι πάνω είναι αρσενική η θύρα για να ταιριάζει? Λογικά όσοι έχετε, το ίδιο θα είναι οπότε ας μου απαντήσει κάποιος παρακαλώ γιατί σε περίπτωση που έκανα κοτσάνα να το πάω πίσω πριν πάω για σπίτι... Ευχαριστώ...
Στο PC έχει αρσενική θύρα, οπότε είσαι ΟK :126:

Reaction score
0

Όλα ΟΚ με το απιντέιτ. :) Να είχα και τα ηχεία θα ήταν ακόμα πιο ΟΚ... Έτσι μου έρχεται να χώσω πάνω τα αυτοενισχυόμενα που έχω... :p

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.526
ΕΦΤΑΣΕ και σε μενα ο 255, αλλα δεν εχει 232 θυρα το λαπτοπ.
θα παρω τον ενισχυτη διπλα στο παλιο πισι για να γινει το update.
βρηκα ενα καλωδιο, αλλα μπορειτε να μου πειτε, ποια ειναι η διαφορα του null modem απο του rs232 ??
οπτικα τι διαφορα εχουν?
πως ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι νουλ?

κανενα φτηνο και καλο (1080ρ) καλωδιο hdmi απο το ρσ3 στον 255?

Reaction score
205
εγω τωρα εχω εναν ενισχυτη yamaha RX-V359 και ηχεια KODA EX 686F, Αν τον αγορασω θα δω σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα του ηχου? τελος ποσες optical θυρες εχει? γιατι αλου διαβαζω 2 και αλου 3.

ευχαρηστω

Reaction score
0
Κι εγω σημερα τον παρελαβα και αμεσως τον αναβαθμισα. Ειναι οντως λιγο ταλαιπωρια η ολη διαδικασια αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα. Δεν προλαβα ακομα να ασχοληθω μαζι του αλλα αυτο που εχω να πω ειναι οτι εμφανισιακα ειναι αψογος.. σε αντιθεση με το remote που ειναι καπως χοντροκομενο... Και τεραστιο.. Και να ηταν γεματο κουμπια θα το καταλαβαινα...

Reaction score
205
εγω τελικα με τα ηχεια ηχεια KODA EX 686F θα δω διαφορα? η πρεπει να αναβαθμισω και τα ηχεια? υπαρχερι καποιο σετ εως 600 ευρω που θα αναδειξουν τις δυνατοτητες του ενισχυτη?

Reaction score
7
εγω τελικα με τα ηχεια ηχεια KODA EX 686F θα δω διαφορα? η πρεπει να αναβαθμισω και τα ηχεια? υπαρχερι καποιο σετ εως 600 ευρω που θα αναδειξουν τις δυνατοτητες του ενισχυτη?
Αν κρίνω από τον Yamaha που είχες (δεν τον έχω ακούσει, απλά υποθέσεις κάνω λόγω του ότι ήταν πολύ προσιτό μοντέλο τότε που κυκλοφορούσε) σίγουρα θα δείς διαφορά. Πάντως αργότερα αλλάζεις και τα ηχεία με κάτι καλύτερο για να δείς ακόμα μεγαλύτερη διαφορά...ακούς και πράτεις ανάλογα :123:

Reaction score
0
Καλορίζικος παιδιά σε όλους, να τον χαρείτε :107:
Σ' ευχαριστω φιλε μου!

Παιδια να ρωτησω αν μπορειτε να με βοηθησετε στο παρακατω προβλημα.
Πριν παρω τον avr 255 ειχα συνδεσει το HTPC με την plasma LG 50 PG6000 με απλο HDMI καλωδιο και σε αναλυση 1360Χ768. Το HTPC εχει onboard καρτα της ΑΤΙ. Η εικονα ηταν παραπανω απο καλη!!
Ο Yamaha RXV440 που ειχα δεν ειχε HDMI οποτε τον ειχα συνδεσει με coxial.

Τωρα με τον Harman Kardon πηρα ενα καλωδιο HDMI 1.3 με το οποιο συνδεσα τον ενισχυτη με την τηλεοραση και με ενα αλλο HDMI το HTPC με τον ενισχυτη.
Το προβλημα ειναι οτι ενω επιλεγω στον ενισχυτη "Resolution to display: 720p" η επιλογη "Resolution from source: ειναι στο 1080p/50 και δεν μου αφηνει περιθωριο να το αλλαξω. Ενω λοιπον το σημα απο την εξοδο ειναι 720p, ο ενισχυτης θεωρει οτι του δινω 1080p... με αποτελεσμα η εικονα να ειναι χαλια... Με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις στο HTPC αν το συνδεσω απ' ευθειας με την τηλεοραση η εικονα ειναι τελεια στα 720p .

Καθε συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη!!

Θα θεσω και το ιδιο ερωτημα στο topic για τα HTPC και ελπιζω να βγαλω ακρη..

Ευχαριστω!

Reaction score
7
ναι, μια χαρα γινεται το upgrade σε vista. Γιατι οχι?
Βρε σύ τι έκανες τελικά με το πρόβλημα του Calibration; Μου έκανε και μένα κάτι κουλά το EzSet-EQ αλλά με ένα Reset (παρατεταμένη πίεση στο πλήκτρο OK της πρόσοψης σε κατάσταση Stand-By) έφτιαξε. Βέβαια το άτιμο απ'ότι είδα μετά από άπειρες δοκιμές είναι ότι δουλεύει καλύτερα με απόλυτη ησυχία στο χώρο και όλα τα ηχεία (τα tweeters τους για την ακρίβεια) στο ίδιο ύψος.

Reaction score
0

Kαλησπέρα! Έχω 2 hdmi καλώδιa της clicktronics. To ένα απο το ps3 στον 255 και το αλλο απο τον 255 στην τβ. Είναι σωστά τα καλώδια για να πάρω true HD ήχο, η χρειάζεται να αγοράσω καλώδια hdmi 1.3? Mπερδεύτηκα διαβάζοντας λίγο διάφορα ποστς εδώ στο φόρουμ... :) Ευχαριστώ...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88