Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
0
Καποιες ερωτησεις.....
Οταν μια ταινια εχει ήχο DolbyDigital, o ενισχυτης γιατι δεν το βλεπει και παιζει με την τελευταια ρυθμιση που ειχα για την συγκεκριμενη πηγη?Στο manual λεει οτι το βρισκει μονος του, ενω μου παιζει DTS Neo6 ,Dolby Prologic ή Logic 7.Δεν γινεται να ακουσω το DD.Τι κανω λάθος?
Το laptop μπορω να το συνδεσω στην HDMI (απο dvi) του ενισχυτη η καλυτερα κατευθειαν στην τηλεοραση (32'' ΗDready)??To laptop δεν μου δινει τη δυνατοτητα για 50 η 25Hz (μου δινει 60 στην οθονη του και 30 στην τηλεοραση).Aν συνδεθει στον 255 θα μπορεσω να δω HD υλικο σε mkv χωρις τα εκνευριστικά σπασιματα της εικονας????
Και τελος το πιο βασικο...Να το κανω το αναθεματισμενο το update η θα μου κοψει τα surround modes στο stereo υλικο?Μηπως να περιμενω το επομενο??(το τελευταιο το αναλυσατε, διαβασα και τα links αλλά ειμαι ασχετος)

Ευχαριστω

Reaction score
0
Το dvd το εχω συνδεσει και με hdmi και μεσω μικτη σε aux...Μεσω hdmi θα μου τα κοψει ολα ή μονο το logic 7 (αν καταλαβα καλα απο αυτα που διαβασα)?Κ θα μου αφησει τον μικτη (κατωτερη ποιοτητα) με surround?Αν ειναι ετσι δεν κανω τιποτα κ περιμενω το νεο fimware:134:

Reaction score
800
aux θα εχεις surround.
Με hdmi θα εχεις τις logic7 επιλογες που αφορουν μονο χρηση 2.1 ηχειων...
Εγω εχω βρει την υγεια μου αλλιως.Το ηχο απο την hdmi τον θελω μονο για αναπαραγωγη blu ray,οχι απαραιτητα καθημερινα δηλαδη.Εγω και τις δυο πηγες μου (ps3/dvd pioneer dv600) συνδεδεμενες ΚΑΙ μεσω οπτικης/coaxial και ετσι εχω ολες τις surround επιλογες.
Οταν θελω να δω Blu ray αλλαζω την ρυθμιση της πηγης ηχου και ξεμπερδευω.

Reaction score
0
Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις!!!!
Μαλλον θα την κανω την αναβαθμιση....και ας ακουω μουσικη και avi απο τον μικτη....Για τις λοιπες ερωτησεις δεν εχεις καμια απαντηση τωρα που σε βρηκα :114: και φαινεσαι και γνωστης:113:????

Reaction score
800
Εμενα νομιζω μου παιζει κατευθειαν τα dd/dts αλλα δεν θυμαμαι τι εκανε το 1ο fw...
Λογω του 50/60 switching καλο ειναι να βαλεις το τελευταιο fw ωστε ο ενισχυτης να πιανει οσο καλυτερα γινεται το σημα που του δινεις και να αλλαζει αυτοματα στην καλυτερη επιλογη.Απο εκει και περα τι κανει η τηλεοραση σου ειναι αλλο θεμα.

Reaction score
0
Εικονα δεν εχω στειλει ακομα απο το laptop στον 255...Κατευθειαν στην TV...Θα δοκιμασω με την χειρονακτικη μεθοδο πρωτα....
Δηλαδη μολις βαλεις ενα δισκακι με DD ή dts σου γραφει κατευθειαν DD ή dts στην οθονη του 255??

Reaction score
0
Mε HDMI που εχω το Pioneer DV400 δεν εχω δει ποτε να γραφει DD ή dts:133::133:
Κανενας αλλος παιδιά????Παιζει να εχει προβλημα ο ενισχυτής????

Reaction score
800
δες τις ρυθμισεις εξοδου ηχου του pioneer.Το dv600 εχω και παιζει μια χαρα.Καποια ρυθμιση θα ειναι.

Reaction score
0
Θα το δω μολις παω σπιτι.....Αν θυμαμαι καλα ομως μου τα εχει γριζαρισμενα και δεν με αφηνει να τα πειραξω....με την HDMI.Αλλιως δεν εχω δοκιμασει....

Reaction score
0
καλησπερα,μπορω να πω με εχετε προβληματισει εκει που δεν σκεφτομουνα για αγορα τους harman τωρα εχω αρχισει να τους σκεφτομαι σοβαρα!μπορει καποιος να μου πει διαφορες του avr255 με τον avr355???ευχαριστω.

Reaction score
800
μονο στα watt, στο χειριστηριο και νομιζω οτι ο 355 εχει και ipod dock κατι που στον 255 δινεται σαν εξτρα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

O 355 εχει επιπλεον του 255.

15W στο καναλι.
2ο χειριστηριο για το multiroom.
Δυνατοτητα απευθειας συνδεσης με το the Bridge docking station.
Aφαιρουμενο καλωδιο ρευματος.
Το βασικο remote ειναι learning.
Και αρκετα ευρω παραπανω.

Reaction score
14
και τα δυο ηχητικά είναι θαυμάσια... δεν νομίζω τα βάττ του 355 να είναι τόσο απαραίτητα για μια μέση/μεσο ηψηλη απαίτηση! Ομως το Learning τηλεχειριστήριο και φυσικά και το δευτερο για το zone2 κοντρόλ δεν θα με χάλαγαν καθόλου!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

και τα δυο ηχητικά είναι θαυμάσια... δεν νομίζω τα βάττ του 355 να είναι τόσο απαραίτητα για μια μέση/μεσο ηψηλη απαίτηση! Ομως το Learning τηλεχειριστήριο και φυσικά και το δευτερο για το zone2 κοντρόλ δεν θα με χάλαγαν καθόλου!!

Φιλε μου, οσο περισσοτερη δυναμη , τοσο καλυτερα θα παιξουν τα ηχεια.:126:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Harman/Kardon AVR-255 Review

Φιλε μου, οσο περισσοτερη δυναμη , τοσο καλυτερα θα παιξουν τα ηχεια.:126:
ΝΑΙ αλλα και τα 500 ευρώ διαφορά είναι σεβαστά την σήμερον εποχή Νικόλα!!

Δεν λέω τα JBL που εχω δώσει γκάζια... θα ήθελαν λίγα WATT ακόμα αλλά δεν με χαλάνε καθόλου τα γκάζια του 255 μου!!!

Ομορφο ματσαρισμα όμως τα ES30/ES25C με τον AR255... ταιριαστό σαν γάντι

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab