Harman/Kardon AVR-255 Review

Reaction score
0
Vista έχω.. 1 account έχω μόνο το default (το οποίο είναι admin λογικά)

Όταν ανοίγει το παράθυρο της εφαρμογής με το Welcome δεν μου λέει ούτε να ορίσω folder ούτε τπτ... Μόνο Exit και Continue έχει....

Όταν έτρεξα το αρχικό package που κατέβασα απ' το site έπρεπε να του ορίσω ένα folder (που θα έκανε unzip τα αρχεία).

Μήπως λείπει κάνα dll απ το package που κατέβασα? Το χει κατεβάσει κάποιος πρόσφατα και έχει δουλέψει?

Reaction score
0
Vista έχω.. 1 account έχω μόνο το default (το οποίο είναι admin λογικά)

Όταν ανοίγει το παράθυρο της εφαρμογής με το Welcome δεν μου λέει ούτε να ορίσω folder ούτε τπτ... Μόνο Exit και Continue έχει....

Όταν έτρεξα το αρχικό package που κατέβασα απ' το site έπρεπε να του ορίσω ένα folder (που θα έκανε unzip τα αρχεία).

Μήπως λείπει κάνα dll απ το package που κατέβασα? Το χει κατεβάσει κάποιος πρόσφατα και έχει δουλέψει?
κοιτα, τυφλα που εχω, μιλαγες για vista SP1 και εγω διαβασα XP :142::142:

Λοιπον, στο αρχειο που τρεχεις, αντι για διπλο click, κανε δεξι click και επελεξε "Run as administrator".
Επισης, κλεισε το firewall, αμα εχεις.

Το upgrade το εκανα προχτες, την Κυριακη και τα ειχε ολα μεσα στο zip.

Reaction score
0
κοιτα, τυφλα που εχω, μιλαγες για vista SP1 και εγω διαβασα XP :142::142:

Λοιπον, στο αρχειο που τρεχεις, αντι για διπλο click, κανε δεξι click και επελεξε "Run as administrator".
Επισης, κλεισε το firewall, αμα εχεις.

Πόσο θεός μπορεί να είσαι....????? :116: :116:

Πάω να συνεχίσω τη διαδικασία!

Reaction score
0
Πόσο θεός μπορεί να είσαι....????? :116: :116:

Πάω να συνεχίσω τη διαδικασία!
αμα ημουν, θα γλυτωνα τα χθεσινα ευτραπελα στο Καραϊσκακης

Εχω και εγω vista sp1 και οταν εκανα το double click, εφαγα καποιο μηνυμα λαθους. Ευτυχως ειχα αναλαμπη και το εκανα σαν administrator.

Reaction score
0
Προβλημάτων συνέχεια..! :p

Στο βήμα που πρέπει να δηλώσω COM Port μου λέει Did not detect available Com Ports. Check configuration of your hardware"

Έχω πάρει έναν Usb μετατροπέα για να κάνω την δουλειά και στη συνέχεια συνδέεται με τον AVR με ένα απλό Serial καλώδιο (αρσενικό σε θηλυκό)... Πως μπορω να δω αν είναι null modem το καλώδιο??

Reaction score
0
Ναι κανονικά... USB serial converter της equip

(αν και δεν αναφέρει τπτ για vista... σταματάει στα XP.)

Θα πάω το απόγευμα στο μαγαζί που το πήρα να τον αλλάξω με κάποιον άλλον converter. εκτός και αν είναι null modem το καλώδιο μου και δεν το χω πάρει χαμπάρι..

Reaction score
0
εγω πηρα ενα usb to db9 καλωδιο (intelligent solutions η μαρκα που ειναι και για vista) απο saturn και μου δουλεψε μια χαρα.

Reaction score
0
Roline Cable RS-232 DB9M-DB9F είναι το καλώδιο... οπότε, κανονικό απλό είναι λογικά...

Θα δοκιμάσω να αλλάξω αντάπτορα και να πάρω έναν άλλον

Reaction score
0
Έπειτα από αλλαγή αντάπτορα όλα δούλεψαν. Βέβαια σε ένα απ τα 2-3 Upgrade που έκανε "πάγωσε" το pc εντελώς και έπρεπε να του κάνω restart για να νιώσει, μαζί με το Pc πάγωσα και γω αλλά τέλος καλό όλα καλά....

Τα πρώτα ακούσματα ήταν εντυπωσιακά... σαν να πήραν ζωή τα wharf!!!

Ακόμα βέβαια ψάχνομαι με το τι πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιώ κάθε φορά (ήταν βολικό αυτό το Straight που είχε ο Yamaha μου).

Μέχρι στιγμής πρέπει να βάζω 2ch Stereo για ακροάσεις μουσικής και για τις ταινίες το έχω στο Auto (μία που είδα μου έβγαλε Dolby Digital μόνο του)

Απ το κουμπί Surround Modes τα επιλέγω τα προγράμματα για τις ταινίες? Εσείς τι χρησιμοποιείτε?

(Επίσης λόγω ελλείψεως sub τις έβαλα manual τις ρυθμίσεις των ηχείων, Στο εγχειρίδιο έλεγε ότι το EzSet-EQ δουλεύει μόνο με 5.1 και 7.1 set up)

Reaction score
0
Ξέρει κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν έχω καθόλου ήχου στα .mkv με DTS απ' το ΗΤPC?
Στην οθόνη του AV λέει DTS κανονικά και δείχνει τα γράμματα των ηχείων να αναβοσβήνουν.

Όσα έχουν Dolby παίζουν κανονικά...

(MPC με AC3Filter. Τα ίδια settings είχα κ πριν και έπαιζαν κανονικά με τον παλιό AV)

Reaction score
0
Ξέρει κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν έχω καθόλου ήχου στα .mkv με DTS απ' το ΗΤPC?
Στην οθόνη του AV λέει DTS κανονικά και δείχνει τα γράμματα των ηχείων να αναβοσβήνουν.

Όσα έχουν Dolby παίζουν κανονικά...

(MPC με AC3Filter. Τα ίδια settings είχα κ πριν και έπαιζαν κανονικά με τον παλιό AV)

Fixed...

Ήθελε στο AC3Filter το SPDIF/DTS mode να είναι στο Auto και όχι Padded DTS που το είχα εγώ

(Sorry που συνεχίζω να σπαμάρω ένα review thread με τις απορίες μου... Αν θέλει κάποιος mod ας τα μεταφέρει σε κάποιο άλλο topic)

Reaction score
0
απο εδω λεει οτι αναβεις τον 255, πατας το πληκτρο avr απο το πληκτρολογιο και μετα πατας 1,2,3,4, οκ ή 1,2,3,0, οκ.
Το τελευταιο ειναι το AFW v0.95.1.1

Εντελώς πληροφοριακά το τελευταίο firmware εδώ και 1 μήνα και πλέον είναι το 96.1.1 από τις 2 Μαρτίου του 2009.Το γράφω παιδιά γιατί είδα ότι δεν αναφέρεται πουθενά.
http://www.harmankardon.com/product...on=EUROPE&ky=8FCC07B79001FE09EA5C3D7C2C8DD790

Reaction score
0
καλημερα
θελει να αγορασει τον 255 ενας φιλος και θελω την βοηθεια σας
ειναι επιτελους bag free? (δεν τα παει καλα με upatates και τα λοιπα θελει να αγορασει εναν ενισχυτη που να παιξει αμεσως και καλα)
εχει καλα dacs ?( θα τον συνδεσει με ενα mac book pro με οπτικι για να ακουει mp3 και apple lossless)

ευχαριστω!

Reaction score
0
Γεια χαρά,
ειμαι και εγω κατοχος ενος ΗΚ 255 και εχω το εξης προβλημα.Εχοντας κανει το τελευταιο update 0.96. παρατηρω "τετραγωνακια" στο παιξιμο απο dvd (συνδεση με τον ενισχυτη στην HDMI 1).Στα settings του ενισχυτη βλεπω οτι "resolution from source"ειναι σταθερα στα 1080p/50, χωρις περιθωριο αλλαγης στα 60 hz .Μπορει καποιος να με διαφωτισει ,γιατι ενω εχει περαστει το τελευταιο firmware (που υποτιθεται οτι διορθωνει τα παντα),εχω pixel-ιασμα (TV sony 40w4500). Eυχαριστω εκ των προτερων

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.526
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Βγαζεις το καπακι της μπορνας και παιρνει και μπανανες.
To manual στα ελληνικα υπαρχει και εδω ,για οποιoν τα βρισκει σκουρα με τις ξενες γλωσσες.

Μηπως ξερετε γιατι δεν ανοιγει την σελιδα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Ανοίγει κανονικά η σελίδα σε μένα. Μήπως βρίσκεσαι πίσω από κάποιο firewall/φίλτρο;

Μηπως ξερετε γιατι δεν ανοιγει την σελιδα?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.526
Απάντηση: Harman/Kardon AVR-255 Review

Μαλλον αλλου ειναι το προβλημα γιατι γενικα σερνετε σημερα.
Ευχαριστω.

Reaction score
0
Διάφορα bug's φίλε μου, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία.Δες την ανακοίνωσή τους

Software release Mar 09; Version 02-03-2009 01 / AFW v0.96.1.1
  • 2ch PCM from Xbox360 mutes AVR and detected wrongly as Multi-channel PCM is now resolved.
  • Occasional pops when audio stream is interrupted like changing track on a source or sound format change on a disc from HDMI and SPDIF input sources have been eliminated.
  • Audio and video system performance and HDMI compatibility have been improved, and other low-level operating system improvements have been made.
Previous release:
Software release Dec 08; Version 071008 01 / AFW95.1.1
  • Problems when a DVI connection is used to connect the AVR to either a source or video display and the output is limited to 480p have been corrected. Any DVI connection will now allow the full range of permissible video outputs, as determined by the source, the display and the program material.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab