Hd προβολή στο ΤΡΙΑΝΟΝ!

V

VIDEOMIX

Guest
Oχι, δεν πήγα διακοπές στην Ιαπωνία.
Απλά, φωτογράφησα προς... το... πανί!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Άφλασες, άρα και κουνημένες μερικές, όμως προσέξτε το μαύρο!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ξέρω κατα πόσο υπάρχει πρόβλημα με το φόρτωμα των φωτογραφιών. Ελπίζω να σας ανοίγουν γρήγορα.

V

VIDEOMIX

Guest
Ήταν ενα δείγμα απο αυτά που είδαμε.
Η φωτογραφική μηχανή βέβαια, δεν μπορεί να αποτυπώσει την κινούμενη εικόνα HD, όπως την βλέπει κανείς ζωντανά. :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Όσοι θέλανε αλλα και είχαν μείνει μετά το πέρας της θέασης, βγάλανε και αναμνηστική φώτο.

Reaction score
187
Πολυ καλη η εκδηλωση αρκετουτσικος κοσμος!

παμε στο ψητο που περιμενα με αγωνια τα γιαπωνεζικα απιστευτα πλανα του d-theater για μενα ολοι η εικονα ηταν εκει οτι αλλο ειδαμε ηταν πιο πισω απο αυτο.ηταν ενα παραθυρο ανοιχτο και εβλεπες την ιαπωνια!!

καλα και ολα τα κλιπακια το 5 στοιχειο παρολο που ηταν και superbit ηταν για τα μπαζα αλλα και λογικο ειναι δεν ειναι φτιαγμενο για να παιζει σινεμα!η σκηνη με το dasboost με το υποβρυχιο αν ειναι αυτο επαιξε αρκετη ωρα χωρις νοημα διοτι ηταν ολο ενα σκοταδι και πιστευω κουρασε...

ο προβολεας αψογος χρωματικα ευκρινεια τριδιαστατος αλλα απο μαυρο ΤΙΠΟΤΑ δεν ειμαι υπερβολικος ηταν σαν να εβλεπα lcd ειδικα στο ματριχ3 dare devil δεν εβλεπες τιποτα παρα μονο ενα ιδιο γκρι χρωμα χωρις καμια λεπτομερεια αυτο με χαλασε αρκετα.

το κακο της υποθεσης ειναι οτι καπως ολοι ημασταν κοματια λογω πρωινου ξυπνηματος ηταν και η βροχη .. αλλα καραξιζε πιστευω!

BRAVO FISICO! Ε ΒΑΓΓΕΛΗ

V

VIDEOMIX

Guest
Και άλλη μια, με τον... φωτογράφο μέσα!!! :roll:
"Χρέη" φωτογράφου ο ... Βαγγέλης Λάμπρου. 8)

V

VIDEOMIX

Guest
Ελπίζω να σας άρεσαν. Δεν νομίζω να έχει κανείς αντίθετη γνώμη.

V

VIDEOMIX

Guest
[scroll]Καληνύχτα για μένα,(πάω για ύπνο) Καλημέρα για τους υπόλοιπους.
[/scroll]

Reaction score
14
Μπράβο, πολύ όμορφες.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή.!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis