Hd 970 ή Sony 790 ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Harman και όχι για τα mp3 αλλά για την συνολική του απόδοση...

Είναι ίσως το CD έκπληξη της φετεινής χρονιάς!!!

Reaction score
2
Ειναι πραγματικά τοσο καλό?
Προσωπικά δεν το εχω ακούσει, αλλά φημολογείται οτι είναι εφάμιλλο ηχητικα με καποια αλλα διπλασιας τιμης.
Κατα πόσο κατι τετοίο μπορέι να αληθεύει?

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παντως για τους δοκιμαστες του WHAT HI-FI ειναι σχεδον....για πεταμα.

Reaction score
1
Παντως για τους δοκιμαστες του WHAT HI-FI ειναι σχεδον....για πεταμα.
Μπορείς να μου στείλεις καποιο Link να δω τι λένε; ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ!

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Γενικα οι Αγγλοι αλλα και πιο ειδικα οι δοκιμαστες του συγκεκριμενου περιοδικου θαβουν καθε τι μη Αγγλικο (...ή εστω Αγγλικο made in καπου στην ανατολη).Βεβαια και η κριτικη του ΗΧΟΥ ειναι μαλλον καπως κολακευτικη....Ειναι το λιγοτερο περιεργο μια συσκευη των 400 ευρω να ισοβαθμει ή και να ξεπερνα συσκευες των 1000 και βαλε ευρω.Ισως ο ηχος της εταιρειας να αρεσει τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ....
Νομιζω οτι μονο εσυ μπορεις να αποφασισεις τι ειναι καλυτερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ και οχι για τους δοκιμαστες.Τα περιοδικα απλα σε προιδεαζουν,η τελικα κριση ειναι η δικη σου.
Link δυστυχως δεν μπορω να βρω,απλα πριν 4 μερες επεσε στα χερια μου το τευχος Νοεμβριου του περιοδικου και διαβασα τη δοκιμη.Απλα θα αναφερω το τελικο τους σχολιο...."περιμεναμε πολυ περισσοτερα απο μια συσκευη με τοσες πολλες υποσχεσεις" (ελευθερη μεταφραση ...).

Reaction score
1
Βεβαια και η κριτικη του ΗΧΟΥ ειναι μαλλον καπως κολακευτικη....
Πιστέυω ότι ανέβηκε συνολικά η εικόνα του, λόγω των υπολοίπων μηχανημάτων που το συνόδευαν που εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω ποτέ.

Ειναι το λιγοτερο περιεργο μια συσκευη των 400 ευρω να ισοβαθμει ή και να ξεπερνα συσκευες των 1000 και βαλε ευρω.
Εγώ θα την αγοράσω ως μία συσκευή που εχει 400 ευρώ και θα αναμένω να ακούσω κάτι ανάλογο. Σίγουρα πάντως θα απογοητευτώ αν ακουστεί χειρότερα από το Technics που εχω τώρα.

Ισως ο ήχος της εταιρείας να αρέσει τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ....
Γούστα είναι αυτά.

[/quote]

Reaction score
2
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ @ 18/10/2005 said:
Ειναι το λιγοτερο περιεργο μια συσκευη των 400 ευρω να ισοβαθμει ή και να ξεπερνα συσκευες των 1000 και βαλε ευρω.
Πιστευω οτι αυτο που λεει ο Τασος ισχυει απόλυτα οσον αφορα στις αναλογικες συσκευες.
Στα ψηφιακά ομως, που μεγαλη συμμετοχη στην ποιοτητα εχει και το software, θεωρω οτι η σχεση κοστους - αποτελεσματος δεν ειναι και τοσο γραμμική. (Αν παρουμε σαν παραδειγμα την βιομηχανια των υπολογιστών θα δουμε οτι σημερα διαθετουμε πολυ λιγοτερα χρηματα για να παρουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα απ' οτι στο παρελθον.)

Παντως συμφωνω οτι τελικά ο καλυτερος κριτης ειναι μονο τα αφτια μας.

Reaction score
0
Επειδη εχω το ζευγαρι Hk970 και HD970 η περιγραφη που εκαναν στον ηχο ειναι για τα δικα μου αυτια ακριβης! Αναλυση και φοβερες μεσαιες! Ειδικα για τον ενισχυτή, επειδη τον συγκρινα στα ιδια μηχανηματα με τον rotel 02 τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα ελεγε το τεστ στον ηχο (με τον 03 εκει). Το μεσοχαμηλο ειναι οντως λιγο βαρυ ομως! Και επειδη παιρνω καθε μηνα το what hifi ειναι μεροληπτικο σε οτι εχει σχεση με μη αγγλικο προιον!Αν διαβασεις γερμανικα περιοδικα του χωρου οι κριτικες ειναι αναλογες με του ηχου!!Προχωρα αφοβα!!

Reaction score
7
simfono ki egw,proxwra afova.....einai poly kalo player me poly eksipni sxediasi.
egw eimai genika ths apopshs oti paizei shmantikotero rolo h kalh sxediash mias syskevhs kai meta h poiothta twn ylikwn....pou gia to sigkekrimeno player einai poly kalh (se sxesh me thn timh tou).
to exw edw kai kapoious mhnes kai eimai poly ikanopoihmenos.
an 8es diavase ti eixa grapsei se paliotero post mou otan to agorasa.

p.s: sorry gia ta greeklish alla grafw mesw pda pou den exei ellhnika

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Παιδια εγω απλα αναφερθηκα στη δοκιμη του περιοδικου.Η δικη μου γνωμη ειναι σαφως διαφορετικη,η συσκευη ειναι πολυ καλη και εξαιρετικη για τα χρηματα που κοστιζει,ενω σε ευχρηστια αππλα δεν εχει αντιπαλο (σε λιγο καιρο θα εχει....).
Απλα τα θετικα της τεχνολογιας ισχυουν για ολους τους κατασκευαστες και δε νομιζω οτι οι μηχανικοι-σχεδιαστες της MUSICAL FIDELITY για παραδειγμα χρειαζονται 2,5 φορες μεγαλυτερο κοστος για να πετυχουν το ιδιο συνολικο αποτελεσμα....παντα συμφωνα με τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ.

Υ.Γ. mf x-150,kh hd-970 3.8 βαθμολογια και τα δυο στον ΗΧΟ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απλα τα θετικα της τεχνολογιας ισχυουν για ολους τους κατασκευαστες και δε νομιζω οτι οι μηχανικοι-σχεδιαστες της MUSICAL FIDELITY για παραδειγμα χρειαζονται 2,5 φορες μεγαλυτερο κοστος για να πετυχουν το ιδιο συνολικο αποτελεσμα....παντα συμφωνα με τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ.

Υ.Γ. mf x-150,kh hd-970 3.8 βαθμολογια και τα δυο στον ΗΧΟ
Στο θέμα των βαθμολογιών (και όχι μονάχα του 'Ήχου" αλλά και όλων των ανάλογων εντύπων) έχουμε αναφερθεί και παλιότερα και ιδίως στο κατα πόσο αντανακλούν την ποιότητα μιας συσκευής με ακρίβεια δεύτερου δεκαδικού ψηφίου...

Καλύτερα θα ήταν να προτείνουν ή όχι μία συσκευή, ή να αναφέρουν τα best buy προϊόντα...

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Αναφερθηκα στο θεμα των ευκολιων,δουλευει και σαν dac και αυτο ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας με τις τοσες ψηφιακες πηγες.Η CAMBRIDGE AUDIO εβγαλε το 740 που εκτος απο cdplayer ειναι και dac-upsampler,πιο ακριβο βεβαια αλλα σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλοι.

Reaction score
1
Αναφερθηκα στο θεμα των ευκολιων,δουλευει και σαν dac και αυτο ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας με τις τοσες ψηφιακες πηγες.Η CAMBRIDGE AUDIO εβγαλε το 740 που εκτος απο cdplayer ειναι και dac-upsampler,πιο ακριβο βεβαια αλλα σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλοι.
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πηγα χτες σε ενα κατάστημα με hi-end και μου πρότειναν ενα vincent cd-s2 στα 550. Εχω δει και ενα Audio Analogue Primo, ενα Arcam FMJ33 στα 700, το Cambridge Audio 640, Το Marantz cd7300 που παιζει και αυτο Mp3 στα 550 κ.λπ

Αξίζει να δώσω τελικά αυτά τα χρήματα, όταν θα τα ηχεία μου είναι ενα σύστημα 5.1 δορυφόροι και sub ακόμα και αν αυτά είναι της CHARIO ????

Reaction score
1.380
Εγω δεν πιστευω οτι θ'ακουσεις μεγαλες διαφορες με το συστημα σου, ακομα και αν ηταν ακομα πιο ακριβο. Οι διαφορες στα ψηφιακα δεν ειναι τοσο μεγαλες εκτος και αν συγκρινεις players με μεγαλες διαφορες στις τιμες. Καλο θα ηταν να πας σε μαγαζια που δανειζουν μηχανηματα στο σπιτι και να παρεις εστω και ενα και να ακουσεις μονος σου εαν υπαρχουν διαφορες. Αν ομως σε ενδιαφερουν τα MP3's απο ολα τα CDplayers μονο το HARMAN παιζει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.539
Νεότερο μέλος
intergrale