- Reaction score
- 1
Ποιο από τα δύο είναι ανώτερο ηχητικά;
Το SONY δεν παίζει mp3 σωστά;
Το SONY δεν παίζει mp3 σωστά;
Μπορείς να μου στείλεις καποιο Link να δω τι λένε; ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ!Παντως για τους δοκιμαστες του WHAT HI-FI ειναι σχεδον....για πεταμα.
YAMAHA RXV-2500, CHARIO PICCOLO.Σε προσφατη δοκιμη του ο ΗΧΟΣ δεν γραφει και τοσο ασχημα λογια πάντως:
http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=787&cat_id=30
@dtziouvaras: Με τι συνοδα σκοπευεις να το παιξεις?
Πιστέυω ότι ανέβηκε συνολικά η εικόνα του, λόγω των υπολοίπων μηχανημάτων που το συνόδευαν που εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω ποτέ.Βεβαια και η κριτικη του ΗΧΟΥ ειναι μαλλον καπως κολακευτικη....
Εγώ θα την αγοράσω ως μία συσκευή που εχει 400 ευρώ και θα αναμένω να ακούσω κάτι ανάλογο. Σίγουρα πάντως θα απογοητευτώ αν ακουστεί χειρότερα από το Technics που εχω τώρα.Ειναι το λιγοτερο περιεργο μια συσκευη των 400 ευρω να ισοβαθμει ή και να ξεπερνα συσκευες των 1000 και βαλε ευρω.
Γούστα είναι αυτά.Ισως ο ήχος της εταιρείας να αρέσει τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ....
Πιστευω οτι αυτο που λεει ο Τασος ισχυει απόλυτα οσον αφορα στις αναλογικες συσκευες.ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ @ 18/10/2005 said:Ειναι το λιγοτερο περιεργο μια συσκευη των 400 ευρω να ισοβαθμει ή και να ξεπερνα συσκευες των 1000 και βαλε ευρω.
Μένεις Αθήνα; Αν ναι μπορούμε να κανονίσουμε συνάντηση;to exw edw kai kapoious mhnes kai eimai poly ikanopoihmenos.
Στο θέμα των βαθμολογιών (και όχι μονάχα του 'Ήχου" αλλά και όλων των ανάλογων εντύπων) έχουμε αναφερθεί και παλιότερα και ιδίως στο κατα πόσο αντανακλούν την ποιότητα μιας συσκευής με ακρίβεια δεύτερου δεκαδικού ψηφίου...Απλα τα θετικα της τεχνολογιας ισχυουν για ολους τους κατασκευαστες και δε νομιζω οτι οι μηχανικοι-σχεδιαστες της MUSICAL FIDELITY για παραδειγμα χρειαζονται 2,5 φορες μεγαλυτερο κοστος για να πετυχουν το ιδιο συνολικο αποτελεσμα....παντα συμφωνα με τους δοκιμαστες του ΗΧΟΥ.
Υ.Γ. mf x-150,kh hd-970 3.8 βαθμολογια και τα δυο στον ΗΧΟ
για ποιους αντιπάλους μιλάς;αππλα δεν εχει αντιπαλο (σε λιγο καιρο θα εχει....).
Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πηγα χτες σε ενα κατάστημα με hi-end και μου πρότειναν ενα vincent cd-s2 στα 550. Εχω δει και ενα Audio Analogue Primo, ενα Arcam FMJ33 στα 700, το Cambridge Audio 640, Το Marantz cd7300 που παιζει και αυτο Mp3 στα 550 κ.λπΑναφερθηκα στο θεμα των ευκολιων,δουλευει και σαν dac και αυτο ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας με τις τοσες ψηφιακες πηγες.Η CAMBRIDGE AUDIO εβγαλε το 740 που εκτος απο cdplayer ειναι και dac-upsampler,πιο ακριβο βεβαια αλλα σιγουρα θα ακολουθησουν και αλλοι.