HD AUDIO, 24/192 ή έστω 24/96 από Λαπτοπ μέσω firewire ή usb

Reaction score
140
από USB 2 περνάν τα πάντα ανέτως.

για μένα η πιο σοφή επιλογή με τα δεδομένα της εποχής μας είναι ένα media player των 100-200 ευρώ με οπτική έξοδο. Αυτό συνδέεται με usb με ένα σκληρό δίσκο (ή τοποθετείς εσωτερικά έναν σκληρό) και αποτελεί ένα transport αχτύπητο.

Οι προσωπικές μου δοκιμές με το egreat επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

και παίζει τα πάντα, μέχρι και 7.1-κάναλο flac 24/192 που δοκίμασα, δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Κώστα καλά τα λες για τα media players αλλά πρέπει να έχεις και τηλεόραση για να πλοηγηθείς σε αυτά

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.788
όχι, δε το χρησιμοποίησα, αλλά αν έχει ίδια τσιπάκια με το egreat δε θα έχει διαφορά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.788
Κώστα καλά τα λες για τα media players αλλά πρέπει να έχεις και τηλεόραση για να πλοηγηθείς σε αυτά
όχι, με 84 ευρώ πήρα ένα ASUS 16' wide LCD μονιτορ και είμαι οκ.
Υπάρχουν και μικρότερα, στις 7 και 9 ίντσες, με ενσωματωμένο TV Tuner. Σαφώς χρειάζεσαι κάπου να βλέπεις τι επιλέγεις για ακρόαση.

Το θέμα είναι πως χωρίς να μπλέκεις με windows και PCιά, μόνο με μια μικρή οθόνη κι ένα media player κάνεις δουλειά της προκοπής και για ήχο και για εικόνα.

Reaction score
23
Re: Απάντηση: Re: HD AUDIO, 24/192 ή έστω 24/96 από Λαπτοπ μέσω firewire ή usb

...εχεις αποψη για το WESTERN DIGITAL?
Το έχει ένας φίλος και από όσο γνωρίζω, είχε ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς υποτίτλους μαζί με μερικά ακόμα. Διόρθωσαν ομως αρκετά.

Έχει τα ίδια τσιπάκια με το egreat όποτε με το επόμενο Firmware νομίζω θα διορθωθούν και τα υπόλοιπα με τον ήχο.

Εδώ μπορείς να δεις πληροφορίες σχετικά με το τι λύθηκε και τι ... Western Digital "WD TV" bug list

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1100499

Reaction score
23
E,στο παραπάνω link αναφέρεται ότι κάνει downsampling στα 48 khz?Ισχύει;
Ναι, προς το παρόν. Αλλά είναι θέμα Firmware.

Αναμονή μέχρι νεωτέρας.

Μάλλον με το επόμενο Firmware θα το διορθώσουν.

Reaction score
464
Απάντηση: HD AUDIO, 24/192 ή έστω 24/96 από Λαπτοπ μέσω firewire ή usb

Μηπως το Οnkyo UWL-1 κανει για την μεταφορα?Eιναι και ασυρματο βγαζει και οπτικη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera