5 Μαρτίου 2007 #63 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Άραγε αυτό το τοπικτο βλέπει καμιά ελληνική εταιρία διανομής. Ετσι να δουν ποσο διψάει ο κοσμος για εικόνα υψηλής ανάλυσης. Μέσα σε 24 ώρες εφτά σελίδες τόπικ
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Άραγε αυτό το τοπικτο βλέπει καμιά ελληνική εταιρία διανομής. Ετσι να δουν ποσο διψάει ο κοσμος για εικόνα υψηλής ανάλυσης. Μέσα σε 24 ώρες εφτά σελίδες τόπικ
5 Μαρτίου 2007 #65 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Είναι έκπληξη.:cool_4: Και όπως λέω συχνά Η υπομονή είναι αρετή :cool_4:
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Είναι έκπληξη.:cool_4: Και όπως λέω συχνά Η υπομονή είναι αρετή :cool_4:
5 Μαρτίου 2007 #66 CRISS Μηνύματα 901 Reaction score 84 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Θα ήθελα και εγώ ένα παρακαλώ. Από που το παίρνουμε??
5 Μαρτίου 2007 #67 johnny20 Μηνύματα 2.734 Reaction score 0 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Πάνω κάτω σε πόσες μέρες θα μου έρθει???? έστειλα χτες pm thanks...
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Πάνω κάτω σε πόσες μέρες θα μου έρθει???? έστειλα χτες pm thanks...
5 Μαρτίου 2007 #69 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Βρε Γιάννη που να ξερω ποσες μέρες θα κάνει; Εγω απλως θα το ταχυδρομήσω . Από κει και ύστερα τα ΕΛΤΑ ξερουν
Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Βρε Γιάννη που να ξερω ποσες μέρες θα κάνει; Εγω απλως θα το ταχυδρομήσω . Από κει και ύστερα τα ΕΛΤΑ ξερουν
5 Μαρτίου 2007 #70 G g_agelak Μηνύματα 43 Reaction score 0 Αν δεν σου είναι κόπος, (που σου είναι δηλαδή με τόσα πολλά που έχεις να στείλεις) θα ήθελα και εγώ ένα. Σου στέλνω τα στοιχεία μου. Ευχαριτώ πολύ και πάντα τέτοια!!!
Αν δεν σου είναι κόπος, (που σου είναι δηλαδή με τόσα πολλά που έχεις να στείλεις) θα ήθελα και εγώ ένα. Σου στέλνω τα στοιχεία μου. Ευχαριτώ πολύ και πάντα τέτοια!!!
5 Μαρτίου 2007 #71 minas Πισιά Μηνύματα 4.203 Reaction score 4.189 Εγώ μπήκα για να πω μπράβο :bravo: :respect:
5 Μαρτίου 2007 #73 Cinemusic - Ανδρεας Μηνύματα 8.676 Reaction score 6 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Τι χμμμ Λεγε...
5 Μαρτίου 2007 #74 Γ Γιωργος Κανελλοπουλος Μηνύματα 41 Reaction score 0 Απάντηση: HD-DVD Για όλα τα μέλη του Avsite Θελω και εγω ενα αν περισευει.
5 Μαρτίου 2007 #76 Maria Pentagiotissa Επίτιμο μέλος Μηνύματα 15.781 Reaction score 344 Αν γίνεται, please...
5 Μαρτίου 2007 #77 L lntalis Μηνύματα 70 Reaction score 0 Mπράβο παιδιά! Και εγω θα ήθελα ενα να γνωρισω το κοσμο του HD
5 Μαρτίου 2007 #78 DIMITRIS K. Μηνύματα 10.188 Reaction score 62 Άντε και σιγά σιγά και τον Toshiba να γίνουμε πολλοί!!!!!:happy_5::happy_5::happy_5:
5 Μαρτίου 2007 #79 D dimi.geo Μηνύματα 298 Reaction score 0 Ενα μεγαααααάαααλο ΜΠΡΑΒΟ στον Αντρέα και ενα μεγάααααάααάλο ευχαριστώ προκαταβολικά!!!:respect: