- Reaction score
- 14
Μαζί σου.Αντώνης K. said:Πιστεύεις δηλαδή Γιώργο και οι υπόλοιποι ότι ο Κώστας η εγώ δεν μπήκαμε ποτέ στην διαδικασία τον καλωδίων ρεύματος ηχείων κλπ? Πιστεύετε ότι όταν πολλές φορές εγώ μιλώ ειρωνικά για τις διαφορές τον καλωδίων δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να τις αξιολογήσω, και ότι γράφω το γράφω δίχως να έχω άποψη και εμπειρία? Έχετε την εντύπωση ότι δεν πειραματίστηκα με την απευθείας γραμμή από τον πίνακα? δεν άκουσα διαφορές από την διατομή του καλωδίου άκουσα! Αλλά ξέρετε ποία ήταν η έκπληξη για μένα τότε? Ήταν το γεγονός ότι και η πρίζα στον τοίχο ήταν το ίδιο απευθείας όσο και η εξωτερική γραμμή! Δεν πειραματίστηκα με το τριφασικό ρεύμα? Πειραματίστηκα! Εκεί να δεις διαφορές οι τρεις φάσεις! Αλλά ποιο ήταν το συμπέρασμα? Όταν έπαιζε η μια έπαιζαν όλες ασχέτως διαφορών! Μπορώ να γράφω με τις ώρες για το ποσά πράγματα έχουν διαφορές σε σχέση με ρεύματα καλώδια, φάσεις και αφασίες ακόμα και ασφάλειες μέσα και έξω από τα μηχανήματα, αλλά γιατί να το κάνω? Για να βάλω σε πειρασμό και άλλο κόσμο να πειραματιστεί με σκοπό να ακούσει βελτίωση? Διότι αυτό που αναζητούμε όλοι είναι βελτίωση και όχι διαφορές που μετά τα 15 λεπτά απλά δεν είναι αντιληπτές, πάντα κατά την δική μου άποψη που για μένα είναι ισχυρή και πάντα αυτήν θα υποστηρίζω όταν κάποιος μου την ζητήσει. Και θα την υποστηρίζω με το ίδιο δικαίωμα που έχετε και εσείς να υποστηρίζετε το αντίθετο!