- Reaction score
- 23.091
...
Γιώργο όπως ξέρεις, εδώ ο οποιοσδήποτε διαχειριστής δεν έχει διαγράψει ποτέ μήνυμα και ούτε πρόκειται να το κάνει.g.kar said:παρακαλώ τον διαχειριστή να επαναφέρει το τελευταίο μύνημα του κ. Κόγια στην αρχική του μορφή.
Πολύ καλά! Εύγε μας!g.kar said:7,5 χρόνια καλά είναι ?
Καλά. Πες τους να κρεμάσουν και κανένα σκόρδο για το μάτιασμα.g.kar said:...
Ισως να μην έχεις πειραματιστεί αρκετά με τα καλώδια ρεύματος ή μπορεί το σύστημα που πειραματίστηκες να μην είχε την δυνατότητα/ικανότητα να εμφανίζει τις διαφορές μεταξύ διαφορετικών καλωδίων ρεύματος . Υπάρχουν και άνθρωποι ανάμεσά μας που άλλαξαν μαζί με τα καλώδια ρεύματος των συσκευών τους και την καλωδίωση του σπιτιού τραβώντας απ' ευθείας από τον ηλεκτρολογικό πίνακα μία ή περισσότερες γραμμές μεταφοράς ρεύματος (dedicated power lines).
Δεν είναι όλοι τρελλοί. Εχουν λόγο που το κάνουν. Εχω ακούσει ο ίδιος τις διαφορές αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τις διαφορές σε αυτό το θέμα.
Άν αφορούν στην επικεφαλίδα του thread, (δηλαδή στον monitor χαρακτήρα).Κώστας Κόγιας said:Δηλαδή, σηκώνει να πω κι άλλα;![]()
Σιγά βρε παρθένα. Γι αυτό σε αποπαίρνει? Δεν καταλαβαίνεις γιατί σε αποπαίρνει? Οι θέσεις σου φταίνε ή ο τρόπος που τις εκφράζεις? Μην κάνεις τον Κινέζο, απ' τουν Βόλου είσι κάνεις μπαμ...Κώστας Κόγιας said:Μη με αποπαίρνεις επειδή κρίνω κάποια πράγματα από τεχνικής ή τεχνοοικονομικής, και όχι αποκλειστικά από οικονομικής πλευράς.
Και η Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα βγάζει Γιαπωνέζους.Γ. ΚΟΨ. said:βγάζει Κινέζους κι ο Βόλος???!!!!????
Πολυχρονεμένα μου μέλη του avsite.gr, σούπερ άπαιχτοι ματζουνοφάγοι, ακριβοθώρητοι και ακριβοσπάνιοι χαϊεντάδες εκεί ψηλά, που μόνον εσείς των φύλλων το θρόισμα και του ψύλλου την ανάσα ακούτε, μήπως θα ήτο κατά τι σκόπιμον, να λάβετε υπ’ όψιν εις την άκρην του δυσθεωρήτου ευρύτητος και ανεκτιμήτως αγερώχου εγκεφάλου σας και το αμελητέας ποσότητος και σημασίας ενδεχόμενον, το περί ου ο λόγος εν τω ελευθέρω χρόνω πάρεργόν σας, βαρβαριστί χόμπυ, ονόματι high end, να είναι μερικώς και μόνον υποσύνολον των τεχνικώς τε και οικονομικώς ακριβών συσκευών, αίτινες τυγχάνουν χρήσεως ως εργαλεία monitor, εξ αιτίας του απλουστάτου λόγου, ότι δηλαδή οι συσκευές που προορίζονται για monitor απευθύνονται σε τεχνοκράτες, που δεν, ΔΕΝ καταλαβαίνουν την παραφιλολογία του high end, κοινώς, δεν χαμπαριάζουν Χριστό, αλλά θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, χωρίς ξεχωριστές ηλεκτρικές γραμμές, στρωμένα καλώδια, dedicated ηλεκτρογεννήτριες και συχνόμετρο πάνω στην πρίζα -μη τυχόν και τους ξεφύγει η συχνότητα της ΔΕΗ γιατί τότε θα έρθει η συντέλεια του κόσμου- και, τέλος πάντων, χωρίς μα και μου; Μήπως, λέγω, σεις, οι της αχανούς εκτάσεως απροσμέτρητοι χομπίστες θα ήτο έστω και αμυδρώς πιθανόν, να δώσετε μισού δευτερολέπτου βάση στα γραφόμενα της ολίγων πικομέτρ ταπεινότητός μου;Νίκος Τσαρουχάς said:Σιγά βρε παρθένα. Γι αυτό σε αποπαίρνει? Δεν καταλαβαίνεις γιατί σε αποπαίρνει? Οι θέσεις σου φταίνε ή ο τρόπος που τις εκφράζεις? Μην κάνεις τον Κινέζο, απ' τουν Βόλου είσι κάνεις μπαμ...Κώστας Κόγιας said:Μη με αποπαίρνεις επειδή κρίνω κάποια πράγματα από τεχνικής ή τεχνοοικονομικής, και όχι αποκλειστικά από οικονομικής πλευράς.![]()
καλά πας συνέχισε....Κώστας Κόγιας said:Πολυχρονεμένα μου μέλη του avsite.gr, σούπερ άπαιχτοι ματζουνοφάγοι, ακριβοθώρητοι και ακριβοσπάνιοι χαϊεντάδες εκεί ψηλά, που μόνον εσείς των φύλλων το θρόισμα και του ψύλλου την ανάσα ακούτε, μήπως θα ήτο κατά τι σκόπιμον, να λάβετε υπ’ όψιν εις την άκρην του δυσθεωρήτου ευρύτητος και ανεκτιμήτως αγερώχου εγκεφάλου σας και το αμελητέας ποσότητος και σημασίας ενδεχόμενον, το περί ου ο λόγος εν τω ελευθέρω χρόνω πάρεργόν σας, βαρβαριστί χόμπυ, ονόματι high end, να είναι μερικώς και μόνον υποσύνολον των τεχνικώς τε και οικονομικώς ακριβών συσκευών, αίτινες τυγχάνουν χρήσεως ως εργαλεία monitor, εξ αιτίας του απλουστάτου λόγου, ότι δηλαδή οι συσκευές που προορίζονται για monitor απευθύνονται σε τεχνοκράτες, που δεν, ΔΕΝ καταλαβαίνουν την παραφιλολογία του high end, κοινώς, δεν χαμπαριάζουν Χριστό, αλλά θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, χωρίς ξεχωριστές ηλεκτρικές γραμμές, στρωμένα καλώδια, dedicated ηλεκτρογεννήτριες και συχνόμετρο πάνω στην πρίζα -μη τυχόν και τους ξεφύγει η συχνότητα της ΔΕΗ γιατί τότε θα έρθει η συντέλεια του κόσμου- και, τέλος πάντων, χωρίς μα και μου; Μήπως, λέγω, σεις, οι της αχανούς εκτάσεως απροσμέτρητοι χομπίστες θα ήτο έστω και αμυδρώς πιθανόν, να δώσετε μισού δευτερολέπτου βάση στα γραφόμενα της ολίγων πικομέτρ ταπεινότητός μου;Νίκος Τσαρουχάς said:Σιγά βρε παρθένα. Γι αυτό σε αποπαίρνει? Δεν καταλαβαίνεις γιατί σε αποπαίρνει? Οι θέσεις σου φταίνε ή ο τρόπος που τις εκφράζεις? Μην κάνεις τον Κινέζο, απ' τουν Βόλου είσι κάνεις μπαμ...Κώστας Κόγιας said:Μη με αποπαίρνεις επειδή κρίνω κάποια πράγματα από τεχνικής ή τεχνοοικονομικής, και όχι αποκλειστικά από οικονομικής πλευράς.![]()
Τοιάσδε της παραθέσεως ο συντάκτης ταπεινώς υφ’ υμών διατελών
Κώστας Κόγιας
(Ρε Νίκο, βελτιώνομαι);