ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Γιωργο , εαν μου επιτρεπεις φυσικα , νομιζω πως ειναι ξεκαθαρο πως το οποιοδηποτε μελος ειναι ελευθερο να προτεινει οτιδηποτε μεσον νομιζει πως θα βοηθησει και απο την πλευτα τους τα υπολοιπα μελη ειναι επισης ελευθερα να αποδεχτουν η οχι την παραπανω συσταση.Τα σωστά και δοκιμασμένα ματζούνια που προτείνονται από σοβαρά μέλη του φόρουμ μας, χωρίς να υπάρχει προσωπικό συμφέρον πίσω από την πρόταση, θα πρέπει να τα λαμβάνοουμε υπ' όψιν μας, να τα δοκιμάζουμε οι ίδιοι και κατόπιν να τα σχολιάζουμε. Αν τα γελοιοποιούμε κινδυνεύουμε να χάσουμε σοβαρά μέλη και θα μείνουμε μόνοι μας -μαζί με τα λαμόγια που μας περιμένουν στη γωνία-.
Με λιγα λογια εγω μπορει να θεωρω πως ενα rack μπορει να προσφερει διαφορα σε ενα συστημα αλλα απο την αλλη επισης μπορει να θεωρω πως με το να βαφω με πρασινο μαρκαδορο τα cd για να βελτιωσω τον ηχο μου ειναι ενα βημα πριν το καραγκιοζ μπερντε

Ολα αυτα ανηκουν στην σφαιρα της ελευθερης επιλογης που προσπαθουμε να διατηρησουμε σε αυτο το site.
Eαν εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι διαφορετικο , δηλσδη περα απο τα ορια της απολυτης ελευθεριας οπου κινουμεθα , εχεις υποχρεωση -και εσυ αλλα και οποιος αλλος- να το αναφερει δημοσια.