Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896

:?: :?: :?:g.kar said:Γιώργο όπως πάντα στην ώρα σου.
Επειδή σήμερα βρήκα χρόνο και διάβασα όλο το thread!!!!! :shock: :shock: το παραπάνω Post του φίλου Κώστα το βρήκα για μένα άκρως ενδιαφέρον!!Κώστας Κόγιας said:Monitor σημαίνει παρακολουθώ τι παίρνει το μικρόφωνο σε πραγματικό χρόνο, από τεχνικοοικονομικής άποψης κατά το δυνατόν ακριβέστερα, είτε παρακολουθώ τον Laurin Maazel να διευθύνει τους Cincinnati Pops, είτε τον Χρήστο Παπαδόπουλο να συνοδεύει με του μπουζούκι του τη Γιώτα Λύδια. Και όταν τελειώνει η δουλειά, τα κλείνω τα ρημάδια και πάω σπίτι μου.
Αντιστοίχως, high end σημαίνει παρακολουθώ τι έχει γραφτεί στο μέσο, κατά το δυνατόν ακριβέστερα και άνευ ορίων κόστους, είτε το μέσο περιέχει τους Cincinati Pops, είτε τη Γιώτα Λύδια, αλλά υπό τη βασική προϋπόθεση, ότι το σύστημα αναπαραγωγής δεν το θεωρώ ως προέκταση του εγωισμού μου και του πουλιού μου και πιστοποιητικό της κοινωνικής μου θέσης, (μη χέσω).
Ακόμη μην μπερδευόμαστε με τον όρο,γιατί υπάρχουν monitor και monitor,που το κάθε ένα είναι φτιαγμένο για κάτι συγκεκριμένο.Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο, πολύ σωστά, το monitor σχεδιάστηκε για χώρο και σύστημα με προδιαγραφές και για μία συγκεκριμένη δουλειά............
Αυτό λέμε τόση ώρα.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ακόμη μην μπερδευόμαστε με τον όρο,γιατί υπάρχουν monitor και monitor,που το κάθε ένα είναι φτιαγμένο για κάτι συγκεκριμένο.Γ. ΚΟΨ. said:Γιώργο, πολύ σωστά, το monitor σχεδιάστηκε για χώρο και σύστημα με προδιαγραφές και για μία συγκεκριμένη δουλειά............![]()