Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Reaction score
5.621
Ωραίος. Καλοριζικο!
Την πάλευε με τα HD800 δηλαδή;
Ευχαριστώ! Όχι απλά την παλεύει με τα HD800, αλλά τα οδηγεί μια χαρά!

To σύνδεσα μέσω lineout και με το Ray Samuels Predator, με το οποίο τα αποθέματα οδήγησης των HD800 είναι υπερεπαρκή ακόμη και στη μεσαία ρύθμιση, αλλά στην πράξη δεν χρειάζεται. Θα το δώσω. Αν κάποιος το θέλει, ας μου στείλει πμ.

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

:444: Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση! Και ευέλικτη. Καλορίζικο.
Ευχαριστώ. Όντως, έχει κενό η αγορά στα audiophile walkman. Ελπίζω να ακολουθήσουν υλοποιήσεις κι από άλλους ώστε να υπάρχει ανταγωνισμός.

Reaction score
5.621
Μπράβο, καριρίζικη η συσκευή! Θα ήθελα και εγώ κάτι παρόμοιο για τα HD-600, αλλά μόλις διάβασα τη τιμή... προσγειώθηκα ανώμαλα.

Μήπως κατά λάθος έχει και Dolby headphone, έτσι για να πάιξεις; Αν έχεις ακούσει μουσική με αυτό, σίγουρα θα θέλεις και η φορητή σου συσκευή να το έχει.
Ευχαριστώ! Η τιμή είναι υψηλή, αλλά αντίστοιχη είναι και η ποιότητα του ήχου του! Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Όχι, δεν έχει dolby headphone.
Το dolby headphone κάνει δουλειά, απελευθερώνει τη μουσική από μέσα από το κεφάλι σου. Αλλά ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα έχουν τα HD800 με τη δική τους τεχνολογία. Επίσης ξεκούραστο άκουσμα λόγω του noise cancellation έχουν και τα PXC-450, στα οποία εξαφανίζεται η "κουτίλα" με την ενεργοποίηση του NoiseGard.

Reaction score
777
Ωραίο φίλε!!!Εγώ είχα ψύχωση να πάρω το καλύτερο mp3-player ας πούμε και πήρα το ipod classic.Καμία σχέση βέβαια με αυτό που παρουσιάζεις.Ούτε που ήξερα οτι υπήρχε τόσο καλή κατηγορία στα φορητά.

Reaction score
0
Η καλύτερη φορητή υλοποίηση που έχω δοκιμάσει, από πλευράς ήχου, είναι το Sony NZW-A828 (180 E). Τρομερή μουσικότητα, μπάσο, και το καλύτερο με τα δικά του ακουστικά (υπόψη, είμαι κάτοχος των Senn 650) !!!
Τα μόνα του μειονεκτήματα η σχετικά χαμηλή έξοδος και ότι δε παίζει Flac..

Reaction score
11.849
Sony NZW-A828 (180 E). Τρομερή μουσικότητα, μπάσο, και το καλύτερο με τα δικά του ακουστικά (υπόψη, είμαι κάτοχος των Senn 650) !!!
Τα μόνα του μειονεκτήματα η σχετικά χαμηλή έξοδος και ότι δε παίζει Flac..
Δηλαδή με τα 650 πώς παίζει; (εκτός από χαμηλόφωνα!)

Reaction score
0
Βρε δεν είπα ότι σύνδεσα τα 650!

Είπα απλά ότι έχω εμπειρία επιπέδου 650 (σε άλλη κλίμακα βεβαίως, για να ορίσω το στίγμα μου).

Δεν ακούγεται το 650 στο συγκεκριμένο walkman. Ήχος μπάζο (και το 650 αν οδηγηθεί σωστά είναι φονέας..).

Με τα δικά του ακουστικά όμως, είναι μουσική αποκάλυψη (σε νορμάλ εντάσεις όμως). Επίσης, η μεσολάβηση ενισχυτή ακουστικών χειροτερεύει το αποτέλεσμα!

Reaction score
11.849
Βρε δεν είπα ότι σύνδεσα τα 650!

Είπα απλά ότι έχω εμπειρία επιπέδου 650 (σε άλλη κλίμακα βεβαίως, για να ορίσω το στίγμα μου).

Δεν ακούγεται το 650 στο συγκεκριμένο walkman. Ήχος μπάζο (και το 650 αν οδηγηθεί σωστά είναι φονέας..).

Με τα δικά του ακουστικά όμως, είναι μουσική αποκάλυψη (σε νορμάλ εντάσεις όμως). Επίσης, η μεσολάβηση ενισχυτή ακουστικών χειροτερεύει το αποτέλεσμα!
Δυο απορίες και ένα δεδομένο.

Προς Stry:
Δεδομένο: Το συγκεκριμένο walkman βγάζει τέτοιο ήχο ώστε να παίζουν καλά τα ακουστικά του. Με άλλα ακουστικά χαλάει το αποτέλεσμα και φαντάζομαι ότι και τα δικά του ακουστικά αν τα βάλεις αλλού έχεις χάλια αποτέλεσμα.

Προς flash
Απορία: Τόσο διαφορετικό ήχο έχουν τα 800 από τα 600, όσο με έκανες να καταλάβω με αυτή σου την πρόταση;
"απελευθερώνει τη μουσική από μέσα από το κεφάλι σου. Αλλά ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα έχουν τα HD800 με τη δική τους τεχνολογία"

Προς όλους:
Υπάρχει κάποιο sound editor που να μπορεί να επεξεργαστεί κάποιο μουσικό αρχείο ώστε να του γράψει την dolby headphone επεξεργασία μέσα του, ώστε όταν το περνάω στη φορητή συσκευή μου για ακρόαση με ακουστικά στο γραφείο, να ακούω με dolby headphone;

Reaction score
5.621
Παιδιά, το ΗΜ-801 δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε εμπορική υλοποίηση. Ο ήχος του είναι στη σφαίρα του hiend, κεντάει πραγματικά. Με τα HD800 είναι αποθέωση!

Μόλις γύρισα από ταξίδι 4 ωρών με λεωφορείο. Με τα PCX450 ένιωθα ότι ήμουν σπίτι μου κι άκουγα μουσική. Σε live κομμάτι πέρα από τις φωνές των ακροατών, άκουγα και τα γέλια μεταξύ τους, τα παλαμάκια το καθένα ξεχωριστά. Οι μεσαίες υγρές και ζεστές και οι υψηλές ξεκούραστες και δαντελωτές.

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Τιμή?
Περίπου 700 ευρώ από Γερμανία.

Τώρα παρήγγειλα και δεύτερη μπαταρία, 74 ευρώ... άουτς!
Μπαταρία γαϊδούρι, το μισό player καταλαμβάνει. Ο ενισχυτής του θέλει ψωμί. Ένα νορμάλ walkman θα κρατούσε καμιά βδομάδα μ' αυτήν την μπαταρία.

Reaction score
5.621
Προς flash
Απορία: Τόσο διαφορετικό ήχο έχουν τα 800 από τα 600, όσο με έκανες να καταλάβω με αυτή σου την πρόταση;
"απελευθερώνει τη μουσική από μέσα από το κεφάλι σου. Αλλά ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα έχουν τα HD800 με τη δική τους τεχνολογία"
Ό,τι δίνεις παίρνεις. Με τα HD800 απλά ξεχνάω ότι φοράω ακουστικά, κι αυτό τα λέει όλα πιστεύω.

Δεν απαξιώνω το dolby headphone. Προσφέρει ξεκούραστο άκουσμα στα νορμάλ ακουστικά.

Reaction score
5.621
Σύντομα θα συγκρίνω το ΗΜ-801 με το Ballad Audio 300B extreme tuning edition, που ήδη έχω, αξίας 2400 ευρώ, τιουναρισμένου ειδικά για τα HD800.

Σε δυο βδομάδες περιμένω να παραλάβω και το Weiss Dac202.

Reaction score
11.849
Θα είχες χρόνο να κάνουμε καμιά ακρόαση από βδομάδα, να φέρω και τα 600;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Θα πας Σαλόνικα;Αν είναι να σου δώκω και έναν σκληρό να τον πας κάπου:126:

Reaction score
5.621
Αν φέρεις τον σκληρό του gstriftos κι από μένα, κανένα πρόβλημα. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχει μέσα :126:

Ναι, είμαι Θεσσαλονίκη.

Reaction score
11.849
Δεν το ήξερα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορώ να ανέβω στα βόρεια την παρούσα περίοδο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani