Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Reaction score
5.621
Δοκίμασα και 24/96, τα παίζει απροβλημάτιστα. Ο ήχος αποκάλυψη.

Το σύνδεσα και με τα ενεργά Tannoy Precision 6d.
Μινιμαλιστικό setup, με την πηγή στην παλάμη, ένα καλώδιο mini jack σε XLR και δυο ηχεία!

Reaction score
3.735
Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Καλές ακροάσεις Mr. flash

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το δικό σου έχει ένα ή δύο τελεστικούς OPA-627. Μου κάνει εντύπωση που ο κατασκευαστής αναφέρει στα χαρακτηριστικά ένα τελεστικό.
Επίσης αν είναι δυνατόν να βγάλεις μια φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση από το module ενίσχυσης (both sides). Ένας φίλος μου ζήτησε να του φτιάξω ένα ίδιο και θέλω να δω μια λεπτομέρειια που δεν φαίνεται καλά στο σχέδιο που μου έδωσαν.
Επίσης να μου πεις αν το δικό σου υποστηρίζει και εξωτερικούς σκληρους δίσκους.
Ευχαριστώ

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Καλές ακροάσεις Mr. flash

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το δικό σου έχει ένα ή δύο τελεστικούς OPA-627. Μου κάνει εντύπωση που ο κατασκευαστής αναφέρει στα χαρακτηριστικά ένα τελεστικό.
Επίσης αν είναι δυνατόν να βγάλεις μια φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση από το module ενίσχυσης (both sides). Ένας φίλος μου ζήτησε να του φτιάξω ένα ίδιο και θέλω να δω μια λεπτομέρειια που δεν φαίνεται καλά στο σχέδιο που μου έδωσαν.
Επίσης να μου πεις αν το δικό σου υποστηρίζει και εξωτερικούς σκληρους δίσκους.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ g.kar

Δεν υποστηρίζει εξωτερικούς σκληρούς.

Ορίστε και μια φωτό του module. Δεν το έβγαλα, μην το ζορίσω και κάνω και καμιά ζημιά.

Αυτά που κρύβει ο κατασκευαστής τι είναι;

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Αν φέρεις τον σκληρό του gstriftos κι από μένα, κανένα πρόβλημα. Όλο και κάτι ενδιαφέρον θα έχει μέσα :126:

Ναι, είμαι Θεσσαλονίκη.
Συγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτηση αλλά επειδή από Παρασκευή πρωί ανεβαίνω Θεσ/νίκη για το τριήμερο, σκέφτηκα πως αν κάποιος θέλει να μεταφέρω κάτι, πολύ ευχαρίστως, καλημέρα.

Reaction score
3.735
Απάντηση: Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Ευχαριστώ g.kar

Αυτά που κρύβει ο κατασκευαστής τι είναι;
Πρέπει να είναι το σταδιο ενίσχυσης της τάσης. Το ρεύμα στη συνέχεια ενισχύεται από τα 4 συμπληρωματικά transistors (2 ανά κανάλι). που φαίνονται με την πλάτη γυρισμένη προς εμάς :114:

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Πρέπει να είναι το σταδιο ενίσχυσης της τάσης. Το ρεύμα στη συνέχεια ενισχύεται από τα 4 συμπληρωματικά transistors (2 ανά κανάλι). που φαίνονται με την πλάτη γυρισμένη προς εμάς :114:
Άρα δεν τα κρύβει, αλλά προστατεύει τον χρήστη από την τάση;

Reaction score
3.735
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Άρα δεν τα κρύβει, αλλά προστατεύει τον χρήστη από την τάση;
H τάση είναι πολύ χαμηλή σε αυτό το σημείο, επομένως δεν τίθεται θέμα προστασίας του χρήστη.

Reaction score
3.735
Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Διαβάζω εξαιρετικές κριτικές παντού για την απόδοση αυτής της συσκευής.

Reaction score
5.621
Re: Απάντηση: Hiend Walkman - HiFiMan HM-801

Διαβάζω εξαιρετικές κριτικές παντού για την απόδοση αυτής της συσκευής.
Πραγματικά, την προτείνω ανεπιφύλακτα! Μ' ένα ζευγάρι ενεργά ηχεία για το σπίτι κι ένα ζευγάρι ακουστικά για τον δρόμο, έχεις hiend ήχο κυριολεκτικά στο τσεπάκι σου.

Reaction score
5.621
Σε σχέση με το s:flo2 τι λέει;
Πολύ ενδιαφέρον είναι το s:flo2 για την τιμή του, αλλά προφανώς υποδεέστερο του HM-801.

Κατά πρώτον δεν παίζει 24/96 και κατά δεύτερον δεν έχει τις οδηγικές ικανότητες του HM-801.

Περισσότερα στο συγκριτκό:
http://www.headfonia.com/?p=2783

Reaction score
3
Κανα follow up δε βλεπω.
Εγω πηγαινα για κανα Cowon J3,με κανα pico amp/dac,ή i-Qube V2,αλλα σημερα,διαβασα γι αυτο το διαολο,και φτιαχτηκα.
Καλα λενε οτι το Head-fi.org,δεν πρεπει να το διαβαζεις,γιατι αδειαζουν οι τσεπες σου.
Τωρα,διαβασα και τα δικα σας,και ηλθε και εδεσε το γλυκο.
Εχω καποια ερωτηματα,για το φιλο που το εχει.
1. Απο που το πηρες στη Γερμανια;
2. Αυτη τη στιγμη,εχω για ακουστικα για το δρομο,τα Koss porta Pro,τα Fischer Audio Eterna V2,τα λευκα απο το παλαιο iPod,με το νεοδυμιο,και εχω παραγγειλει και περιμενω απο μερα σε μερα,τα Yuin PK1.
Στο σπιτι βεβαια,εχω τα παλια καλα AKG 240,και τα Sennheiser HD600.
Αν παρω αυτο το διαολο,τι module ενισχυτη πρεπει να βαλω,για να παιζει πχ τα Yuin,που εχουν αντισταση,150 Ωμ;
Τα ακουστικα αυτα,δεν ειναι ΙΕΜ,αλλα earbuds,οπως τα λενε οι τρελλοι του head-fi.
Αλλα αν παιζει αυτα,θα αποκλειεται να παιξει τα Fischer Audio DBA-02,που ειναι ΙΕΜ,και εχουν πολυ μικροτερη αντισταση,σε περιπτωση που δεν μου αρεσουν τα Yuin,ή ακομα και τα Ετερνα,που εχουν αντισταση,μονον 16 Ωμ;
Αυτη τη στιγμη,δεν εμαι διατεθειμενος,να δωσω τρελλα λεφτα για αλλα ακουστικα.Αργοτερα,βλεπουμε.
Για γραφτε τιποτα στο θειο να δουμε θα τα καταφερει,να κανει την τηλεοραση που ΘΑ επαιρνε,player,και ενισχυτη,για ακουστικα;

Reaction score
3
Εγω,παρελαβα το περι ου ο λογος κλαπατσιμπαλο,εχθες.
Περιμενα οτι θα ειναικαλο,απ αυτα που διαβασα στους Αμερικανους,αλλα και απ αυτα που διαβασα απο το φιλο flash, εδω,τον οποιον και ευχαριστω.
Εκεινο που μπορω να πω,αφου ακουσα καμια 20αριά λεπτα μουσικης,που κατεβασα,(νομιμα),απο τη Linn Records,σαν ενα sample 24/88.2, lossless,ειναι οτι ειναι μακραν,μα πολυ μακραν,απο ο,τι γνωριζα μεχρι τωρα.
Το ακουσα με τα triple drivers, Westone UM3X, ακουστικα,που επισης,ειναι απιθανα.
Τωρα,εκεινο που μου μενει,ειναι να γεμισω τις δυο καρτες Kingston SDHC, 32Gb,που πηρα,με lossless κομματια,24/88.2 ,ή 24/96,γιατι ειναι κριμα να βαλω μεσα mp3.
Ας γεμιζουν οι καρτες εν τω αμα.Μια ζωη την εχουμε.:107:

Reaction score
11.851
Άμα είσαι Αθήνα και θες να το ακούσεις και με τα Sennheiser HD-600, πολύ ευχαρίστως να βρεθούμε να το ακούσουμε!

Reaction score
3
Προσπαθησα να βαλω τα HD600 στο Hifiman,,αλλα υπαρχει προβλημα με την επαφη.Παιζει μονον το δεξι καναλι.
Με το βαλε βγαλε,καποια στιγμη,επαιξε και το αλλο,αλλα τελικα,παλι το δεξι παιζει μονον.
Στα AKG 240,Koss Porta Pro,και Westone UM3X,δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Τi να φταιει αραγε,και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;
(Τα θελει να τα φοραει η μανα μου,που εγινε μουσικοφιλη,ηθελε δεν ηθελε,και τωρα της αρεσει ν ακουει μ αυτα,γιατι ειναι, λεει, ανετα και πολυ καλα.Ηλικια;Ανω των 90.Εχθες,ακουγε John Coltrane,και εβγαζε επιφωνηματα θαυμασμου)!

Reaction score
3
Δε χρησιμοποιω ανταπτορα.Τα 600,βγαινουν με μικρο βυσματακι,3,5 mm.
Η πλακα ειναι,οτι τα AKG,που βγαινουν με μεγαλο βυσμα,και αναγκαζομαι να βαλω ανταπτορα,παιζουν μια χαρα .
Περιεργο δεν ειναι;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members