High end MP3

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Τί να κάνω ρε συ... Άμα με πιάσει το απαυτό μου, πωστολέν, το τραβηχτικό μου, δε λέει να, μ' αφήσει...

Reaction score
4.770
Το τεστ θα γίνει τελικά?? Οι όροι του Κ.Κόγια ήταν πιστεύω λογικοί γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στο να μην χρησιμοποιηθεί software.
Ο Κ.Κόγιας συμφώνησε με τους όρους που είναι πολύ ευνοϊκοί για τον ακροατή.
Αν ο ακροατής δεν συμφωνήσει κατ'εμού μάλλον αντί για χρυσά αυτιά έχει πέτσινα και θα πρέπει να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να βρεί τις διαφορές από το mp3. Αλλιώς εδώ είμαστε να μας πούν τα αποτελέσματα να πούμε και μπράβο που βρήκε κάτι που εμείς δεν μπορέσαμε.

Reaction score
4.770
.Αντιθετως βλεπω οτι το προβλημα σου ειναι οτι ειμαι στο aca (οπως βλεπεις δεν το εχω αναφερει πουθενα μεχρι σημερα).
.

Eιλικρινα δεν πιστευα ποτε οτι θα "κωλωσεις" ετσι.

Αυτα.
Καλημερα.

Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι εκεί και το που είναι κάνει μπάμ απλώς αν το αναφέρει ο Κ.Κόγιας έχει καλώς......

Το κώλωμα πού το είδες?? Επείδη δεν δίνει το cd σε λευκή επιταγή για να το κάνεις ότι θέλεις στο pc και μετά να πείς "το σύστημα το ξεβράκωσε το mp3"???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΚΚ μη τυχόν και δεν φέρεις το cd μαζί σου στην έκθεση θα σφαχτούμε. Θα κάνουμε το test, live στο καλύτερο δωμάτιο!... :cool_4:

Reaction score
10
Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι εκεί και το που είναι κάνει μπάμ απλώς αν το αναφέρει ο Κ.Κόγιας έχει καλώς......

Το κώλωμα πού το είδες?? Επείδη δεν δίνει το cd σε λευκή επιταγή για να το κάνεις ότι θέλεις στο pc και μετά να πείς "το σύστημα το ξεβράκωσε το mp3"???

Εσυ τα ξερεις ολα τελικα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: High end MP3

ΚΚ μη τυχόν και δεν φέρεις το cd μαζί σου στην έκθεση θα σφαχτούμε. Θα κάνουμε το test, live στο καλύτερο δωμάτιο!... :cool_4:
Έτσι.
Πρώτος θα δοκιμάσει ο Μάνος ("ΜΑΝΟΣ") γιατί του το έχω υποσχεθεί και δε θέλω να μου παρεξηγηθεί! :happy_9:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: High end MP3

Ρε παιδιά, εγώ να το φέρω το CD, αλλά δε θα φάμε ξύλο, εντάξει;
Θα φέρω ηχογραφημένο (σε chorus) μήνυμα που θα επαναλαμβάνει το:

"Είμαστε πολλοί, σαν την άμμο στην ακτή!"

Δε μπορώ να θυμήθω που το είχα ακούσει αυτό... :crazy_1:

Ο μόνος κίνδυνος θα είναι να μην σκάσουμε από τα γέλια... :happy_9:

Reaction score
0
....μα δεν τρωει γιαουρτια ο Καφ.:happy_9:
Του το απαγορευει ο γιατρος . "happy_1"
Εχουν πολλα λιπαρα. :crazy_3:

Κωστα φερε το cd να το ακουσουμε στην ταβερνα μετα.
Γιαυτο μη βαλεις οπερες και βιολια.
Σκεψου να βρει ο ταβερνιαρης τις διαφορες ,
στο διπλο κασετοφωνο-cd player που θα΄χει στο μαγαζι . :cool_11:
Εκει να δεις γελια. "happy_1"

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67