- Reaction score
- 23.138
Τί να κάνω ρε συ... Άμα με πιάσει το απαυτό μου, πωστολέν, το τραβηχτικό μου, δε λέει να, μ' αφήσει...
.Αντιθετως βλεπω οτι το προβλημα σου ειναι οτι ειμαι στο aca (οπως βλεπεις δεν το εχω αναφερει πουθενα μεχρι σημερα).
.
Eιλικρινα δεν πιστευα ποτε οτι θα "κωλωσεις" ετσι.
Αυτα.
Καλημερα.
Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι είναι εκεί και το που είναι κάνει μπάμ απλώς αν το αναφέρει ο Κ.Κόγιας έχει καλώς......
Το κώλωμα πού το είδες?? Επείδη δεν δίνει το cd σε λευκή επιταγή για να το κάνεις ότι θέλεις στο pc και μετά να πείς "το σύστημα το ξεβράκωσε το mp3"???
Έτσι.ΚΚ μη τυχόν και δεν φέρεις το cd μαζί σου στην έκθεση θα σφαχτούμε. Θα κάνουμε το test, live στο καλύτερο δωμάτιο!... :cool_4:
Στο ποιο? wall_1 "happy_1"ΚΚ μη τυχόν και δεν φέρεις το cd μαζί σου στην έκθεση θα σφαχτούμε. Θα κάνουμε το test, live στο καλύτερο δωμάτιο!... :cool_4:
Θα φέρω ηχογραφημένο (σε chorus) μήνυμα που θα επαναλαμβάνει το:Ρε παιδιά, εγώ να το φέρω το CD, αλλά δε θα φάμε ξύλο, εντάξει;
Θα βάλουμε μπροστά τον Καφάτο... :happy_9:Ρε παιδιά, εγώ να το φέρω το CD, αλλά δε θα φάμε ξύλο, εντάξει;
Να ξέρετε πάω στο ίδιο γυμναστήριο με τους Manowar !!!Ρε παιδιά, εγώ να το φέρω το CD, αλλά δε θα φάμε ξύλο, εντάξει;
Βαζεις και baby oil? :crazy_3:Να ξέρετε πάω στο ίδιο γυμναστήριο με τους Manowar !!!