Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Reaction score
0
Eutelsat W2 (16.0E) - 10975.92 H - Txp: B1 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (QPSK) - 22500 4/5 - NID:366 - TID:30100

provlima me afti ti sixnotita.pos mporo na piaso ta 6hd kanaliatu digitalb?o dektis den ta katevazi.voithiste me exo pari kai ti gnisia karta.ti prepi na kano?

far

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Eutelsat W2 (16.0E) - 10975.92 H - Txp: B1 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (QPSK) - 22500 4/5 - NID:366 - TID:30100

provlima me afti ti sixnotita.pos mporo na piaso ta 6hd kanaliatu digitalb?o dektis den ta katevazi.voithiste me exo pari kai ti gnisia karta.ti prepi na kano?
ta stoixeia pou exeis swsta einai mono pou thelei to pilot na einai kleisto.Egw stin lakwnia
exw poli kalo sima.

Reaction score
0
ti jinete me ta hd ta alvanika pu den anigun?mexri xtes anigan me tin karta digitalb tora oxi.pia ine i episimi selida toy hivion?

Reaction score
0
Απάντηση: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

ο hivion είναι ο μονος δεκτης HD που περνώντας του manuall ριντ ανοίγει το itvHD !!
eurobert 28.5E 11428 H 27500 vpid 3401 audio pid 3402 pcr 3401
δοκιμάστε !!!
σε λίγες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και κάποιες φωτό!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θυμίζω σε όλους ότι τα greeklish απαγορεύονται από τον κανονισμό λειτουργίας (τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ).
Παρακαλώ η κουβέντα να συνεχιστεί στα Ελληνικά ή να μην συνεχιστεί καθόλου.

...

Reaction score
51

Παρακαλώ τους χρήστες:

george664 (posts No #6, #8, #10)
zois_gr (posts No #23, #43, #44) (βελτιώθηκε η κατάσταση στο τέλος)
PALLiS (Post No #53) (βελτιώθηκε η κατάσταση στο τέλος)
stefanos322002 (Posts No #55, #76, #81)
arxigos (Posts No #77, 80, #82, #84, #87)
far (Post #83)

να μην γράφουν greeklish.
Το παρόν μήνυμα να θεωρηθεί warning.
Δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε infraction γιατί θεωρώ ότι μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας και μπορούμε να συνεννοηθούμε!

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά προσπερνούν τα μηνύματα σε greeklish γιατί είναι πολύ κουραστικά!
Το ίδιο και οι γραμματοσειρές με άλλο χρωματισμό!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!!
Καλό Σαββατοκύριακο!! :107:

Reaction score
6
Έχει βγει νέα αναβάθμιση για τους Ferguson & Jeppsen (11.08.0F) που παίζει τα showtime & art (Nilesat 7W)...
Έχει κανείς την έκδοση για Hivion???

Reaction score
0

για να μην γίνενται παρεξηγήσεις το θέμα που γράφω ελληνικά το κάνω για προσωπικό λόγο, όσο αφορά το griklish θα ήθελα να ενημερώσω πως το θεωρώ λάθος, εδώ είμαστε ένα forum που δίνετε δυνατότητα σε όλους να γράφουνε με οποιο δήποτε τρόπο γιατί έτσι γίνετε μια συζήτηση ,όσο αφορά τα griklish για πόλους είναι griklish για εμενα είναι ellinka.
παλιά που γράφαμε μονο έτσι τι το λέγαμε griklish?? στο msn που μιλάμε μεταξύ μας γράφουμε όλη ellinka;;
επειδή νιώθω άσχημα να μετατρέπω ένα thread σε ali συζήτηση η mod και ali υπεύθυνη αυτού του forum ας φτιάξουνε το section αυτό που έχει απήχηση με τα δορυφορικά πιο καλά γιατί πολλά θέματα χάνονται και ας μας αφήσουνε να εκφραστούμε με τον τρόπο μας ,γιατί οποιος δεν καταλαβαίνει τo τι γράφουμε το ξαναγράφουμε πιο σωστά.
και δεν έχω di πόλους στα δορυφορικά από τους απλούς χρηστες να παραπονιούνται (ένας μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω και το μετέτρεψα σε ελληνικά)
αν κάποιος θέλει να μου απάντηση από τους υπευθυνους ας κάνει το κόπο να μεταφέρει τα πωςt αυτά σε άλλο σημείο για να μην ξεφύγει το θέμα που συζητάμε .
καλο σαββατοκύριακο

Reaction score
0

Παρακαλώ τους χρήστες:

george664 (posts No #6, #8, #10)
zois_gr (posts No #23, #43, #44) (βελτιώθηκε η κατάσταση στο τέλος)
PALLiS (Post No #53) (βελτιώθηκε η κατάσταση στο τέλος)
stefanos322002 (Posts No #55, #76, #81)
arxigos (Posts No #77, 80, #82, #84, #87)
far (Post #83)

να μην γράφουν greeklish.
Το παρόν μήνυμα να θεωρηθεί warning.
Δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε infraction γιατί θεωρώ ότι μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας και μπορούμε να συνεννοηθούμε!

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά προσπερνούν τα μηνύματα σε greeklish γιατί είναι πολύ κουραστικά!
Το ίδιο και οι γραμματοσειρές με άλλο χρωματισμό!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!!
Καλό Σαββατοκύριακο!! :107:
Μια ερωτηση εγω πλεον γραφω ελληνικα γιατι δεν το αναφερεις?Εγραφα στην αρχη greeklish.αλλα εδω και ενα μεγαλο χρονικο διαστημα το σταματησα

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Καλημέρα σε όλους.

Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενο και απαιτεί την συμμετοχή όλων μας.

Σύμφωνα με τους κανόνες του AVsite η Ελληνική γραφή είναι αυτή η οποία πρέπει να προτιμείται για την συγγραφή των κειμένων.

Είναι μάλιστα και ο πρώτος κανόνας λειτουργίας και σας τον παραθέτω :

"Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι «φωνάζετε», οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. "

Ξεκάθαρα λοιπόν προτρέπει τους χρήστες να ακολουθήσουν συγκεκριμένο τρόπο γραφής.
Καταλαβαίνω τη δυσκολία ορισμένων που έχουν συνηθίσει την γραφή σε Greekenglish, να προσαρμοστούν σε αμιγώς Ελληνική γραφή.

Όμως να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα.

1) Ο τρόπος γραφής σε GreekEnglish ξεκίνησε από την αρχή που το Internet μπήκε στην Ελλάδα καθότι υπήρχε πρόβλημα με τις γραμματοσειρές και τις κωδικοσελίδες, με συνέπεια να υπάρχει σύγχυση λέξεων και ως αποτέλεσμα να εμφανίζονταν οι λέξεις ως "κινέζικα".
Αυτό συνεχιζόταν έως ότου οριστικοποιήθηκαν διεθνώς τα standards. Άρα λοιπόν για να επιτευχτεί σωστή και κατανοητή επικοινωνία είχαμε μπει σε μια διαδικασία "ενδιάμεσης" γλώσσας η οποία τότε φάνταζε ιδανική λύση, σήμερα όμως είναι περιττή και άχρηστη.
Είχαν επίσης κατασκευαστεί και ειδικά προγράμματα από Έλληνες φοιτητές τα οποία μετέφραζαν αυτόματα Ελληνικά κείμενα σε GreekEnklish και το ανάστροφο. Αυτά τότε όμως και αναφέρομαι για πριν 10 χρόνια και περισσότερο ίσως.

2) Σήμερα η λειτουργία ενός forum στηρίζεται στην "Πολυσυμμετοχικότητα" δηλαδή τη δυνατότητα που δίδεται σε πολλούς να συμμετέχουν σε μια κοινότητα, να εκφράζουν ή να καταθέτουν τις απόψεις τους, να προωθούν γνωστικές πληροφορίες και αντίστοιχα να αντλούν πληροφορίες, χωρίς όριο στη γνώση.
Το συγκεκριμένο forum στηρίζεται σε αυτή τη φιλοσοφία , αλλά διέπεται από κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθούν τα μέλη του και όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη. Η «κοινή» λειτουργία του forum μας , του AVSite, αποτελεί την πραγματική συμμετοχή και την μετάδοση της γνώσης και των απόψεων , στηριζόμενη σε απλή κατανοητή γλώσσα η οποία είναι αποδεκτή για όλους μας.

Δεν κατακρίνουμε κανένα και συνεισφέρουμε όλοι για την κοινή εύρυθμη λειτουργία του forum.

Παρακαλώ λοιπόν τους φίλους που συμμετέχουν σε αυτή εδώ την κοινότητα να ασπαστούν τους κανόνες της και πάνω από όλα να σκεφθούν ότι οι εξαιρέσεις δεν είναι ο κανόνας.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

για να μην γίνενται παρεξηγήσεις το θέμα που γράφω ελληνικά το κάνω για προσωπικό λόγο, όσο αφορά το griklish θα ήθελα να ενημερώσω πως το θεωρώ λάθος, εδώ είμαστε ένα forum που δίνετε δυνατότητα σε όλους να γράφουνε με οποιο δήποτε τρόπο γιατί έτσι γίνετε μια συζήτηση ,όσο αφορά τα griklish για πόλους είναι griklish για εμενα είναι ellinka.
παλιά που γράφαμε μονο έτσι τι το λέγαμε griklish?? στο msn που μιλάμε μεταξύ μας γράφουμε όλη ellinka;;
επειδή νιώθω άσχημα να μετατρέπω ένα thread σε ali συζήτηση η mod και ali υπεύθυνη αυτού του forum ας φτιάξουνε το section αυτό που έχει απήχηση με τα δορυφορικά πιο καλά γιατί πολλά θέματα χάνονται και ας μας αφήσουνε να εκφραστούμε με τον τρόπο μας ,γιατί οποιος δεν καταλαβαίνει τo τι γράφουμε το ξαναγράφουμε πιο σωστά.
και δεν έχω di πόλους στα δορυφορικά από τους απλούς χρηστες να παραπονιούνται (ένας μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω και το μετέτρεψα σε ελληνικά)
αν κάποιος θέλει να μου απάντηση από τους υπευθυνους ας κάνει το κόπο να μεταφέρει τα πωςt αυτά σε άλλο σημείο για να μην ξεφύγει το θέμα που συζητάμε .
καλο σαββατοκύριακο
Κατ' αρχήν Zois ανοιξε ενα καινούργιο topic εαν θέλεις στη κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας".
Εκεί σίγουρα θα μπορείς να συζητήσεις αυτά τα οποία σε προβληματίζουν.

Οσον αφορά το " η mod και ali υπεύθυνη αυτού του forum ας φτιάξουνε το section αυτό που έχει απήχηση με τα δορυφορικά πιο καλά γιατί πολλά θέματα χάνονται και ας μας αφήσουνε να εκφραστούμε με τον τρόπο μας ,γιατί οποιος δεν καταλαβαίνει τo τι γράφουμε το ξαναγράφουμε πιο σωστά.
και δεν έχω di πόλους στα δορυφορικά από τους απλούς χρηστες να παραπονιούνται (ένας μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω και το μετέτρεψα σε ελληνικά) " εαν δε σε καλύπτει η κατηγορία μπορείς να προτείνεις αυτά που θελεις στην κατηγορία που προανέφερα πιο πάνω.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση όμως ΔΕΝ δέχομαι να κατακρίνεις αυτή τη κατηγορία με αυτόν τον τρόπο. Εαν έχεις να προτείνεις κάτι καλώς, εαν όχι ΜΗΝ την κατηγορείς.

Τί εννοείς " να σας αφήσουμε να εκφραστειστε με τον τρόπο σας" , υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους ακολουθούμε.

Εαν είναι μεσα σε αυτά το πλαίσιο καλώς , ειδέ άλλως τους απορρίπτουμε.

Reaction score
0

Κατ' αρχήν Zois ανοιξε ενα καινούργιο topic εαν θέλεις στη κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα λειτουργίας".

Οσον αφορά το " η mod και ali υπεύθυνη αυτού του forum ας φτιάξουνε το section αυτό που έχει απήχηση με τα δορυφορικά πιο καλά γιατί πολλά θέματα χάνονται και ας μας αφήσουνε να εκφραστούμε με τον τρόπο μας ,γιατί οποιος δεν καταλαβαίνει τo τι γράφουμε το ξαναγράφουμε πιο σωστά.
και δεν έχω di πόλους στα δορυφορικά από τους απλούς χρηστες να παραπονιούνται (ένας μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφω και το μετέτρεψα σε ελληνικά) " εαν δε σε καλύπτει η κατηγορία μπορείς να προτείνεις αυτά που θελεις στην κατηγορία που προανέφερα πιο πάνω.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση όμως ΔΕΝ δέχομαι να κατακρίνεις αυτή τη κατηγορία με αυτόν τον τρόπο. Εαν έχεις να προτείνεις κάτι καλώς, εαν όχι ΜΗΝ την κατηγορείς.

Τί εννοείς " να σας αφήσουμε να εκφραστειστε με τον τρόπο σας" , υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους ακολουθούμε.

Πάνω δεν αντιλέω να μην υπάρχουνε κανόνες, αλλα η κανόνες φτιάχνονται από ανθρώπους που συμμετέχουνε ενεργά στο forum η σε σιγγικριμενο section, θυμάσαι ποτε ξανασυζητήσαμε το θέμα με τα griklish και από τότε προσπαθώ να γράφω ελληνικά,
αυτό που μου ενόχλησε περιέργεια είναι να αναφέρουνε post δικά μου μετά από 2 μήνες με griklish τώρα.δηλαδή μετά από 2 μήνες ο Γιάννης Δημητρόπουλος και Νίκος Τσαρουχάς είδανε τα post mou;;;
kia μιας και αναφέρουνε τους κανόνες γιατί δεν το αναφέρουνε όταν γράφονται εντελώς ελευθερα συζήτηση για παράνομο υλικό για θέαση κοδικοπιμενουν καναλιών;;
που αυτό το θεωρώ πολύ πιο σοβαρό από τα griklish.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Zois δεν μπορώ να απαντήσω για λογαριασμό του Νίκου Τσαρουχά ή του Γιάννη Δημητρόπουλου. Εκείνο που έχω να πώ ( και σε παροτρύνω να το κάνεις ) είναι να δημιουργησεις ενα νέο θέμα στην κατηγορία "Προτάσεις - Θέματα Λειτουργίας" που να αφορά τη συγγραφή κειμένων με Greekenglish.

Οσον αφορά το κατα πόσο κάποιοι παραθέτουν παράνομα links με κλειδιά ή υλικό, είναι κατακριτέο και ενάντια στις αρχές του forum.

Σαφώς τέτοιες "ακραίες" περιπτώσεις θα διαγράφονται. Δεν είναι όμως όλα τα links τέτοιου περιεχομένου και να είσαι σίγουρος ότι εποπτεύονται τα πάντα.

Επίσης πολλές νέες καινοτομίες ετοιμάζονται αλλά και πολύ ενδιαφέροντα νέα πράγματα. Ομως δεν είναι το κατάλληλο topic να τα συζητήσουμε καθότι αυτο αφορά καθαρά τους Hivion δέκτες, οπότε ας σταματήσει εδω οποιαδήποτε κουβέντα για άλλο θέμα πέρα απο τους δέκτες. Μπορεί να συνεχιστεί στο νέο θέμα που θα ανοίξεις...

Reaction score
0

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους .

Λόγου φόρτου εργασίας μετά από πολλή καιρό έκατσα να ασχοληθώ με τον δεχτή
Έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση 11074F
Η εικόνα του είναι χαλιά . για μια ακόμη φορά , ακόμα και ο γερο xumax 5400 που έχω έχει καλύτεροι εικόνα ….

Έχω τρία σταθερά δορυφορικά πιάτα hot birt 13e astra 19e Hispasat 30w και ένα τέταρτο κινούμενο που τώρα είναι στον άραβα 26e
Εκανα διαγραφή όλων τον καναλιών του δεχτή γιατί είχαμε κάποιες αλλαγές στον
Hot birt 13e και astra 19e .
Το έβαλα να κάνει αναζητήσει ξανά και έχει πρόβλημα με τον astra στης 19,2ε
Δεν κατεβάζει όλα τα κανάλια στην 11270 premiere spor 12032 είναι τα Direkt
Με το κόκκινο κουμπάκι δεν αλλάζουν και τέλος 12070 blue movie

Έχουμε κάποια καινούργια αναβάθμιση ..

Φίλε Γιάννη Δημητροπουλε δεν είναι τόσο κακό να γράφουν κάποιοι οπός μπορούνε δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται του κανόνας του av site.. αν θέλατε αργότερα να ξανά βλέπατε αυτόν τον τομέα της γραφής

ευχάριστο..
:126:

Reaction score
0

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους .

Λόγου φόρτου εργασίας μετά από πολλή καιρό έκατσα να ασχοληθώ με τον δεχτή
Έχω περάσει την τελευταία αναβάθμιση 11074F
Η εικόνα του είναι χαλιά . για μια ακόμη φορά , ακόμα και ο γερο xumax 5400 που έχω έχει καλύτεροι εικόνα ….

Έχω τρία σταθερά δορυφορικά πιάτα hot birt 13e astra 19e Hispasat 30w και ένα τέταρτο κινούμενο που τώρα είναι στον άραβα 26e
Εκανα διαγραφή όλων τον καναλιών του δεχτή γιατί είχαμε κάποιες αλλαγές στον
Hot birt 13e και astra 19e .
Το έβαλα να κάνει αναζητήσει ξανά και έχει πρόβλημα με τον astra στης 19,2ε
Δεν κατεβάζει όλα τα κανάλια στην 11270 premiere spor 12032 είναι τα Direkt
Με το κόκκινο κουμπάκι δεν αλλάζουν και τέλος 12070 blue movie

Έχουμε κάποια καινούργια αναβάθμιση ..

Φίλε Γιάννη Δημητροπουλε δεν είναι τόσο κακό να γράφουν κάποιοι οπός μπορούνε δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται του κανόνας του av site.. αν θέλατε αργότερα να ξανά βλέπατε αυτόν τον τομέα της γραφής

ευχάριστο..
δυστυχώς λόγο διακοπών ρεύματος εδώ στην περιοχή μου έπαθε ζημια ο δεκτης και μάλλον αύριο θα μου επιστρέψει και θα δω με την συχνότητα που αναφέρεις !!
πάντως το τελευταίο που έχω ενημερωθεί είναι ότι ο hivion ο εντίσιον αργούς ο κάθριν ο ipbox 9000 είναι ίδια από μέσα .

Reaction score
51

καλο σαββατοκύριακο
Πάνω δεν αντιλέω να μην υπάρχουνε κανόνες, αλλα η κανόνες φτιάχνονται από ανθρώπους που συμμετέχουνε ενεργά στο forum η σε σιγγικριμενο section, θυμάσαι ποτε ξανασυζητήσαμε το θέμα με τα griklish και από τότε προσπαθώ να γράφω ελληνικά,
αυτό που μου ενόχλησε περιέργεια είναι να αναφέρουνε post δικά μου μετά από 2 μήνες με griklish τώρα.δηλαδή μετά από 2 μήνες ο Γιάννης Δημητρόπουλος και Νίκος Τσαρουχάς είδανε τα post mou;;;
kia μιας και αναφέρουνε τους κανόνες γιατί δεν το αναφέρουνε όταν γράφονται εντελώς ελευθερα συζήτηση για παράνομο υλικό για θέαση κοδικοπιμενουν καναλιών;;
που αυτό το θεωρώ πολύ πιο σοβαρό από τα griklish.
Μια ερωτηση εγω πλεον γραφω ελληνικα γιατι δεν το αναφερεις?Εγραφα στην αρχη greeklish.αλλα εδω και ενα μεγαλο χρονικο διαστημα το σταματησα

ευχάριστο..

Ας ξεκινήσω από τα απλά γιατί το να δημιουργηθεί παρεξήγηση στη μέση του πουθενά είναι πολύ απλό. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για διαδικτυακή κοινότητα.
Δεν ξέρω πως εκλάβατε το μήνυμά μου αλλά ήταν πολύ ήπιο και καθόλου επιτακτικό.
Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα να βελτιώσουμε τον χώρο μας, το www.avsite.gr.
Έναν χώρο που μας διασκεδάζει, μας μαθαίνει και κυρίως μας κρατά αρκετές ώρες μπροστά στο πληκτρολόγιο και την οθόνη.
Επομένως είναι απαραίτητο να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης μας.
Να διαβάζουμε κείμενα γραμμένα με μαύρα γράμματα, με απλά ελληνικά και νορμάλ μεγέθους εικόνες για να μην ξεχειλώνει η σελίδα.
Μαζί με αυτά (που είναι καθαρά θέμα εμφάνισης) προσπαθούμε να μειώσουμε όσο είναι δυνατόν τους μικροκαυγάδες που είναι λογικό να δημιουργούνται και να περιορίσουμε και την παραπληροφόρηση.
Όλα αυτά με έναν σκοπό.
Να είναι κάθε μέρα και καλύτερο το AVsite.
Να είναι πιο εύχρηστο και κυρίως πιο λειτουργικό.
Να μπορεί καθένας να διαβάζει και να μαθαίνει χωρίς να βγάζει τα μάτια του.
Να μπορεί καθένας να είναι σίγουρος για το τι διαβάζει.
Και βεβαίως να μπορεί και να βρει όποια πληροφορία θέλει με μια απλή αναζήτηση.
Και εδώ ζητάμε την βοήθειά σας και την κατανόησή σας.
Γιατί ούτε απεριόριστο χρόνο έχουμε ούτε την δυνατότητα να είμαστε πανταχού παρόντες!!!

Θέλετε το καλύτερο?
Βοηθήστε μας να το προσπαθήσουμε όλοι μαζί.
Δεν θέλετε? Γιατί το στερείτε από τους υπόλοιπους??

Ως προς τα Greeklish.....
Το θέμα είναι κυρίως πρακτικό.
Ένα σημαντικότατο ποσοστό των μελών δεν διαβάζουν καν μηνύματα γραμμένα σε greeklish γιατί αφενός είναι κουραστικά, αφετέρου όταν το σύνολο των μελών γράφει απλά Ελληνικά φαίνεται ως έλλειψη σεβασμού το να γράφει κάποιος στα greeklish.....Αν εξαιρέσουμε περιπτώσεις που μπορούν να τύχουν παράβλεψης (πχ πρόβλημα στο pc κάποιου, μέλος από το εξωτερικό κλπ) οι υπόλοιποι καλό είναι να γράφουμε σε απλά Ελληνικά.
Και όχι μόνο για να μας διαβάζουν.....
Σκεφθείτε κάτι απλό.
Αν κάποιος επιχειρήσει ως μέλος να κάνει ένα search μέσα στο forum μας πχ στα δορυφορικά τι λέξη θα πρέπει να βάλει? Δορυφορικά? Doruforika? Doriforika? Doryforika?

Ακόμα και στο msn το θεωρώ λάθος.....
Μπορεί να με θεωρείτε και ηλίθιο από πάνω, αλλά ακόμα και στο msn γράφω Ελληνικά και μάλιστα πλήρη με τόνους και σημεία στίξης

Ο λόγος που έβαλα μια σειρά από ονόματα στο προηγούμενο μου μήνυμα δεν έγινε με την λογική της στοχοποίησης.
Είδα (σε αναζήτηση) μια σειρά από μηνύματα σε greeklish και αφού ήταν πολλά έπιασα το thread από την αρχή και γιαυτό ανέφερα όλα τα post με greeklish. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν βελτιωθεί στο θέμα αλλά (όπως είναι λογικό) δεν μπορούμε να καταλάβουμε την όποια βελτίωση μέσα από ένα thread.
Αντί λοιπόν να αρχίσω να βαράω warnings σε καθέναν ξεχωριστά προτίμησα να σας ζητήσω στον αέρα να βελτιώσετε αυτό το θέμα.
Απλά γιατί με μια live κουβέντα θα το δουν κι άλλοι χρήστες/ μέλη και κάποια στιγμή θα μπούμε σε σειρά.

Θα επαναλάβω ότι περιμένω την κατανόησή σας.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους!

Ζητώ συγνώμη εδώ από τον Πάνο (Οπλοποιό) για την συνέχιση της off topic κουβέντας αλλά όταν πλέον ενημερωθούν και διαβάσουν όλοι, θα τα μεταφέρουμε σε νέο thread!

Ευχαριστώ για την κατανόηση!! :107:

Reaction score
0
Έχει βγει νέα αναβάθμιση για τους Ferguson & Jeppsen (11.08.0F) που παίζει τα showtime & art (Nilesat 7W)...
Έχει κανείς την έκδοση για Hivion???

Οκ για τα ελληνικα και την παρατηρηση. :p
Απλα μερικές φορες ξεχνιέμαι..... κακό συνήθειο.
Πρεπει να βαζω και τόνους; :p

Λοιπόν Deliol θα το είχα επισυνάψει συντομότερα αλλα έλλειπα.

Code:
[URL]http://rapidshare.com/files/116372922/s6f2e240-11080.rar.html[/URL]
Κάτι διάβασα για πρόβλημα με το DigitAlb αλλά μόλις γύρισα από
ταξίδι. θα το κοιτάξω το πρωι και θα σας ενημερώσω.
Αντιπροσωπεία ειναι για την Ελλάδα τα καταστήμα:
Sat-Elite και Digital-Sat.

Φιλικά,
PALLiS

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads