gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα
live streaming from zizik :142:
live streaming from zizik :142:
:618: Πάρε την πρώτη για το keystone. Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο) :204:δεν ήταν όλα ρόδινα από την αρχή,ο Μανώλης έκανε μεγάλη προσπάθεια με την βάση του προβολέα η οποία ήταν αρκετά 'κοντή' και δεν γινόταν να παίξει όπως έπρεπε χωρίς την χρήση του keystone το οποίο τώρα κατάλαβα τι μεγάλη ζημιά εν τέλει προκαλεί στην εικόνα..
Υ.Γ. 'Ενα από τα αξιοπερίεργα,που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ήταν η μέτρηση της φωτεινότητας του BenQ...το νούμερο δεν λέγεται,είναι επτασφράγιστο μυστικό:116: αλλά παρόλο που παραπέμπει σε 'καντήλι' έδειχνε υπέροχα και κοντραστάτα,πως τα κατάφερε έτσι,μόνο ο καλιμπράτορας μπορεί να μας πει !!
μην χρειαστεί μπαξές...Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο) :204:
Η χρήση του δυστυχώς ήταν επιβεβλημένη...δεν γινόταν διαφορετικά,μην φανταστείς τίποτα τρελό,+3,-1 λεπτομέρειες:116:...τόσοι έχουν έρθει εδώ,κανείς ποτέ δεν μου είπε τίποτα...αυτά τα να μη πω...πατερνάκια κάνανε όλη την ζημιά!!!!:618: Πάρε την πρώτη για το keystone.
Δηλαδή αποκλείεται το φωτόμετρο του Μανώλη να είχε πιάσει υγρασία;νοτιάδες φυσούσαν τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη:105:Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο)
Ευχαριστώ,ευχαριστώ...Είμαι σίγουρος ότι με τα μηχανήματα και το χώρο που έχεις, καθώς και τη δουλειά του Μανώλη θα έχεις αλλάξει επίπεδο.
Πες στον μαρτυριάρη ότι το sub είναι απλήρωτο:103:μην χρειαστεί μπαξές...![]()
Ευχαριστώ...πιστεύω ότι βρήκε τον χώρο του,καθαρό μπάσο,'στακάτο',χωρίς ουρές κλπ,μπαμ και φύγαμε...ωχ τα kwλομέρια μου:138:να τα χαίρεσαι Μανώλη... καλορίζικο και το καινούργιο σαμπ...
Στα παπάκια μας...ας μας πουν κάποιον καλύτερο και τον φέρνουμε κι αυτόν...νομίζω όμως ότι παίζει μόνος τουΈχουμε κινδυνεύσει κατ' επανάληψη να χαρακτηριστούμε "γκρίζοι διαφημιστές" του Καστρουνή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου
Ευχαριστώ...πριν λίγο ήμουν δίπλα για να δω και να ακούσω με καθαρό μυαλό...άλλο home cinema είχα μέχρι προχθές κι άλλο σήμερα...τι να πει κανείς:119:Χαίρομαι που και στην περίπτωση του φίλτατου Nelson, επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο τα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τις ικανότητές του στη ρύθμιση της εικόνας, αλλά και του ήχου.
Καλορίζικο το "νέο" σου hc Μανωλιό!!!
Πλάκα κάνουμε βρε Ziziko,δεν το έχουμε ξαναπεί;:127:...φυσικά και μόνος μου το είπα...και είναι απίστευτο,έλα μια βόλτα να δεις...πριν σβήσει το 'καντήλι':105:Δε ντρέπεσαι να νομίζεις ότι σ' έδωσα? Μόνος σου το έκανες...
Ποια είναι αυτή η λάμπα,την έχει η JVC;:105:Άσε που αν μας είχες ακούσει θα είχες πάρει μιά λάμπα (απ' αυτές που κρατάνε 10.000 ώρες :405και θα την είχες στρώσει.
Ή έστω έναν jvc βρε αδερφέ...:116:Άσε που αν μας είχες ακούσει θα είχες πάρει μιά λάμπα (απ' αυτές που κρατάνε 10.000 ώρες :405και θα την είχες στρώσει.
Φήμες λένε ότι σε ορισμένα επίλεκτα μοντέλα η λάμπα της jvc φτάνει σε επίπεδα benq μετά απο 400-500 ώρες. Αλλά πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις την ψόφια. :204:Ποια είναι αυτή η λάμπα,την έχει η JVC;:105:
Όταν αλλάξω λάμπα,θα σου πω....μετά από 1500 ώρες σίγουρα όχιΠάντως δεν την έχει η Μπενεκιού. :116:
''καίγομαι,καίγομαι....ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά'' καραγουστάρουμε όμως ε;Καταλάβετέ το, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
Τα πούλησα. Τώρα λαμπίτσα SET, πικαπάκι, ασήμι, αγγλικό ήχο πιουρίστικο. Πίσω στην αλήθεια!'η βαρέθηκες και γι αυτό τα πουλάς;:143:
Ευχαριστώ σύντεκνε....άντε με το καλό και σε σέναΚαλοριζικα φίλε! Καινούριο home theater απέκτησες!!!
Ξεκιναμε κ εμεις σιγα σιγα. Μέσα στη μέρα θα μαθαίνετε τα νέα μου.
Χα χα !!!ναι έτσι τον είπε χθες βλέποντάς με έκπληκτο και στεναχωρημένο με το νούμερο των lux...τό'πιασε στο φτερό !Μανώλη κάτι είπες για καντήλι. Μήπως σου ?πε για λυχναρι μαγικό κ θέλει απλά λίγο τριψιμο;![]()