Home cinema στην Ιεραπετρα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.446
Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

[zizik mode on] Τώρα πήγε για χ3σιμο ο καλιμπράτορας! [zizik mode off] :107:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Ουφφφφ....τελειώσαμε !!!

Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα...ο Μανώλης άντεχε ακόμα,ο κουταλάτος nescafe κάνει θαύματα η' μήπως η αγάπη γι αυτό που κάνεις και ο σεβασμός στον άνθρωπο-πελάτη που σε κάλεσε για να αναδείξης το 'όνειρό' του-το χόμπυ του;

'Ολα πήγαν παραπάνω από καλά...εικόνα και ήχος όπως δεν είχα ξαναδεί/ακούσει στον χώρο μου...δεν ήταν όλα ρόδινα από την αρχή,ο Μανώλης έκανε μεγάλη προσπάθεια με την βάση του προβολέα η οποία ήταν αρκετά 'κοντή' και δεν γινόταν να παίξει όπως έπρεπε χωρίς την χρήση του keystone το οποίο τώρα κατάλαβα τι μεγάλη ζημιά εν τέλει προκαλεί στην εικόνα..

Το sub James δούλεψε τέλεια αφού ούτε καν χρειάστηκε το feedback destroyer,το οποίο μάλλον θα χρειαστεί στον Zizik...
από ό,τι μου είπε ο Μανώλης είναι ακόμα καλύτερο εδώ σε σχέση με του Δημήτρη,όσοι το είχατε ακούσει,καταλαβαίνετε...

Αυτά τα λίγα για αρχή,μετρήσεις και παραλειπόμενα και ό,τι άλλο θέλετε από τον Μανώλη:137:...he's the boss !!!

Υ.Γ. 'Ενα από τα αξιοπερίεργα,που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ήταν η μέτρηση της φωτεινότητας του BenQ...το νούμερο δεν λέγεται,είναι επτασφράγιστο μυστικό:116: αλλά παρόλο που παραπέμπει σε 'καντήλι' έδειχνε υπέροχα και κοντραστάτα,πως τα κατάφερε έτσι,μόνο ο καλιμπράτορας μπορεί να μας πει !!

Ευχαριστώ πολύ για όλα τον Zizik...έλα να ακούσεις το subάκι σου(πρώην)να βρυχάται!!!ειδικά σε κάποια κομμάτια που έβαλε λιγο πριν φύγει ο Μανώλης,τρελλάθηκα,σοκ και δέος:105:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά στον Μανώλη Καστρουνή με τον οποίο θα τα ξαναπούμε την Κυριακή στον χώρο του Γιάννη,:446:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

δεν ήταν όλα ρόδινα από την αρχή,ο Μανώλης έκανε μεγάλη προσπάθεια με την βάση του προβολέα η οποία ήταν αρκετά 'κοντή' και δεν γινόταν να παίξει όπως έπρεπε χωρίς την χρήση του keystone το οποίο τώρα κατάλαβα τι μεγάλη ζημιά εν τέλει προκαλεί στην εικόνα..

Υ.Γ. 'Ενα από τα αξιοπερίεργα,που δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ήταν η μέτρηση της φωτεινότητας του BenQ...το νούμερο δεν λέγεται,είναι επτασφράγιστο μυστικό:116: αλλά παρόλο που παραπέμπει σε 'καντήλι' έδειχνε υπέροχα και κοντραστάτα,πως τα κατάφερε έτσι,μόνο ο καλιμπράτορας μπορεί να μας πει !!
:618: Πάρε την πρώτη για το keystone. Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο) :204:
Πέρα απ' την πλάκα καλορίζικο το "νέο" σου σύστημα.
Είμαι σίγουρος ότι με τα μηχανήματα και το χώρο που έχεις, καθώς και τη δουλειά του Μανώλη θα έχεις αλλάξει επίπεδο.
Μπορείς πλέον να μας γεμίσεις με φωτογραφίες!!!:102:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο) :204:
μην χρειαστεί μπαξές... :D:D:D

να τα χαίρεσαι Μανώλη... καλορίζικο και το καινούργιο σαμπ...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.101

Έχουμε κινδυνεύσει κατ' επανάληψη να χαρακτηριστούμε "γκρίζοι διαφημιστές" του Καστρουνή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Χαίρομαι που και στην περίπτωση του φίλτατου Nelson, επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο τα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τις ικανότητές του στη ρύθμιση της εικόνας, αλλά και του ήχου.

Καλορίζικο το "νέο" σου hc Μανωλιό!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema στην Ιεραπετρα

:618: Πάρε την πρώτη για το keystone.
Η χρήση του δυστυχώς ήταν επιβεβλημένη...δεν γινόταν διαφορετικά,μην φανταστείς τίποτα τρελό,+3,-1 λεπτομέρειες:116:...τόσοι έχουν έρθει εδώ,κανείς ποτέ δεν μου είπε τίποτα...αυτά τα να μη πω...πατερνάκια κάνανε όλη την ζημιά!!!!

Θα περιμένω να ακούσω τα lumens σου για να σου ρίξω δεύτερη!!! (Μπορεί και τελάρο)
Δηλαδή αποκλείεται το φωτόμετρο του Μανώλη να είχε πιάσει υγρασία;νοτιάδες φυσούσαν τις τελευταίες μέρες στην Κρήτη:105:

Είμαι σίγουρος ότι με τα μηχανήματα και το χώρο που έχεις, καθώς και τη δουλειά του Μανώλη θα έχεις αλλάξει επίπεδο.
Ευχαριστώ,ευχαριστώ...
Έτσι νομίζω κι εγώ !!!έπαιζα στους ομίλους του C.L και τώρα απευθείας στους '4' !!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

μην χρειαστεί μπαξές... :D:D:D
Πες στον μαρτυριάρη ότι το sub είναι απλήρωτο:103:

να τα χαίρεσαι Μανώλη... καλορίζικο και το καινούργιο σαμπ...
Ευχαριστώ...πιστεύω ότι βρήκε τον χώρο του,καθαρό μπάσο,'στακάτο',χωρίς ουρές κλπ,μπαμ και φύγαμε...ωχ τα kwλομέρια μου:138:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Δε ντρέπεσαι να νομίζεις ότι σ' έδωσα? Μόνος σου το έκανες...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Άσε που αν μας είχες ακούσει θα είχες πάρει μιά λάμπα (απ' αυτές που κρατάνε 10.000 ώρες :405:) και θα την είχες στρώσει.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Έχουμε κινδυνεύσει κατ' επανάληψη να χαρακτηριστούμε "γκρίζοι διαφημιστές" του Καστρουνή. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου
Στα παπάκια μας...ας μας πουν κάποιον καλύτερο και τον φέρνουμε κι αυτόν...νομίζω όμως ότι παίζει μόνος του

Χαίρομαι που και στην περίπτωση του φίλτατου Nelson, επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο τα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τις ικανότητές του στη ρύθμιση της εικόνας, αλλά και του ήχου.

Καλορίζικο το "νέο" σου hc Μανωλιό!!!
Ευχαριστώ...πριν λίγο ήμουν δίπλα για να δω και να ακούσω με καθαρό μυαλό...άλλο home cinema είχα μέχρι προχθές κι άλλο σήμερα...τι να πει κανείς:119:

Reaction score
39
Καλοριζικα φίλε! Καινούριο home theater απέκτησες!!!

Ξεκιναμε κ εμεις σιγα σιγα. Μέσα στη μέρα θα μαθαίνετε τα νέα μου.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Δε ντρέπεσαι να νομίζεις ότι σ' έδωσα? Μόνος σου το έκανες...
Πλάκα κάνουμε βρε Ziziko,δεν το έχουμε ξαναπεί;:127:...φυσικά και μόνος μου το είπα...και είναι απίστευτο,έλα μια βόλτα να δεις...πριν σβήσει το 'καντήλι':105:

όταν τελειώσει ο Μανώλης από την περιοδεία θα δώσει αυτός όλα τα στοιχεία του καλιμπραρίσματος,αν θέλει φυσικά

Άσε που αν μας είχες ακούσει θα είχες πάρει μιά λάμπα (απ' αυτές που κρατάνε 10.000 ώρες :405:) και θα την είχες στρώσει.
Ποια είναι αυτή η λάμπα,την έχει η JVC;:105:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Πάντως δεν την έχει η Μπενεκιού. :116:

Καταλάβετέ το, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.658
Re: Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Ή έστω έναν jvc βρε αδερφέ...:116:

Ποια είναι αυτή η λάμπα,την έχει η JVC;:105:
Φήμες λένε ότι σε ορισμένα επίλεκτα μοντέλα η λάμπα της jvc φτάνει σε επίπεδα benq μετά απο 400-500 ώρες. Αλλά πρέπει να είσαι τυχερός να βρεις την ψόφια. :204:

Πλάκα πλάκα πόσες ώρες έχεις στην υπάρχουσα; Μια αλλαγή θα σε κρατήσει μέχρι να κάνουμε εκείνο το power buy που λέγαμε.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

Πάντως δεν την έχει η Μπενεκιού. :116:
Όταν αλλάξω λάμπα,θα σου πω....μετά από 1500 ώρες σίγουρα όχι

Καταλάβετέ το, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
''καίγομαι,καίγομαι....ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά'' καραγουστάρουμε όμως ε;
'η βαρέθηκες και γι αυτό τα πουλάς;:143:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.891
Re: Απάντηση: Re: Home cinema στην Ιεραπετρα

'η βαρέθηκες και γι αυτό τα πουλάς;:143:
Τα πούλησα. Τώρα λαμπίτσα SET, πικαπάκι, ασήμι, αγγλικό ήχο πιουρίστικο. Πίσω στην αλήθεια!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Καλοριζικα φίλε! Καινούριο home theater απέκτησες!!!

Ξεκιναμε κ εμεις σιγα σιγα. Μέσα στη μέρα θα μαθαίνετε τα νέα μου.
Ευχαριστώ σύντεκνε....άντε με το καλό και σε σένα

Φτιάξτου καλό καφέ,φτιάξε κι ένα δικό σου για παρέα(να γίνεις άντρας όπως έγινα κι εγώ-he said so:116:)και άσε πάνω του τα υπόλοιπα !!

Reaction score
39
Μανώλη κάτι είπες για καντήλι. Μήπως σου ?πε για λυχναρι μαγικό κ θέλει απλά λίγο τριψιμο; :)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μανώλη κάτι είπες για καντήλι. Μήπως σου ?πε για λυχναρι μαγικό κ θέλει απλά λίγο τριψιμο; :)
Χα χα !!!ναι έτσι τον είπε χθες βλέποντάς με έκπληκτο και στεναχωρημένο με το νούμερο των lux...τό'πιασε στο φτερό !

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe