- Reaction score
- 89.006

εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ για την ισοσταθμιση του anthem, θα ανεβασω και μετρησεις,Ωραιος!! Πολυ καλη δουλεια!
Περιμενουμε να περιλαβεις και τον Anthem, ποσο χρηστικος ειναι, τι λεει η ισοσταθμιση του.
Α, εντάξει, τίποτα δηλαδή!Επισης θα φτιαχτουν και αλλη 3d διαχυτες
Η οθονη ειναι στο δρομο ερχεται, και μεινανε τα ηχεια ατμος, ενας 4καναλος τελικος για τα ατμος και ενας epson 9400, και λιγα sub ακομ
και τι κασα της πορτα μαυρη τελευταια πινελια ...
.. και πολυ μου αρεσουν τα φωτα !!!!
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα .....μπράβο στον μάστορα!![]()
Πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο για την δουλειά και το μεράκι σου φίλε.
εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ για την ισοσταθμιση του anthem, θα ανεβασω και μετρησεις,
![]()
Αφού έβαλες και φωτό πιο πάνω δεν είναι αυτή ή κατάλαβα λάθος;Η οθονη ειναι στο δρομο ερχεται
Πάρα πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα με κόκκινο και μαύρο, στα γούστα μου άριστο, μπράβο, χρυσοχέρης!!!!
Μπράβο και καλοθέατα όλα και πάλι τρελόαγόρι!
Ότι φώτο έχω ανάβαση έχει τραβηχτεί 2 βδομάδες τουλάχιστον οπότε είναι η Παλιά , την οθόνη δεν την έχω πάρει ακόμα στα χέρια μού, είναι Στο δρόμο 2 μέρες και θα την έχω , θα κάνω και αμ μποξιν, θα το καταλάβεις ότι είναι η καινούριαΑφού έβαλες και φωτό πιο πάνω δεν είναι αυτή ή κατάλαβα λάθος;
Πολυ ομορφα ολα!! καταπληκτικη δουλεια! η συμβουλη μου ειναι να μη βαλεις καθολου ποστερ κοντα στην οθονη οπως πχ. avengers.
εχεις δει κανα village βρε να χει ποστερ εκει χαμου;; ξήλωμα γρηγορα και πηγαινε τα πισω!
επειδη σα μικρο village το χεις κανει rebagasasusano!![]()
Η arendal εχει αποθηκη στην Γερμανια και τα στελνει απο εκει.Εγώ έφερα τα 2 arendal. Τίποτα.
όταν τα πείρα δεν λειτουργούσε, έχω το tracking από Νορβηγία ξεκίνησε. και το pb2000 από lsound πριν 5 χρόνια δεν είχα θέμα.Η arendal εχει αποθηκη στην Γερμανια και τα στελνει απο εκει.