Home cinema professional (susano lx90)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
Ωραιος!! Πολυ καλη δουλεια!:hi:
Περιμενουμε να περιλαβεις και τον Anthem, ποσο χρηστικος ειναι, τι λεει η ισοσταθμιση του.
εχω αναφερει σε προηγουμενα ποστ για την ισοσταθμιση του anthem, θα ανεβασω και μετρησεις,

Υ.Γ
Μονο λεπτομερις εχουν μεινει, που θα μπουνε πλαισια αλουμινιου μαυρα, στης ενωσεις των υφασματων και της οροφης. δεν θα φαινοται ενωσεις, ραφες ξυλα κτλ, θα γινει professional δουλεια και θα ανεβουν και οι καταλληλες φωτο.
Θα καλυφθει και το μοναδικο πολυμπριζο που φαινεται(οτιδηποτε αλλο δεν φαινεται, διακοπτες πριζες, καλωδια ειναι κριμενα), επισης το καλολιφερ και η παλια κασα της πορτας θα ντυθουν με μαυρο αυτοκολλητο βελουδο.
Επισης θα φτιαχτουν και αλλοι 3d διαχυτες
Η οθονη ειναι στο δρομο ερχεται, και μεινανε τα ηχεια ατμος, ενας 4καναλος τελικος για τα ατμος και ενας epson 9400, και λιγα sub ακομα8-)

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.204
Επισης θα φτιαχτουν και αλλη 3d διαχυτες
Η οθονη ειναι στο δρομο ερχεται, και μεινανε τα ηχεια ατμος, ενας 4καναλος τελικος για τα ατμος και ενας epson 9400, και λιγα sub ακομ
Α, εντάξει, τίποτα δηλαδή!:lol:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
και τι κασα της πορτα μαυρη τελευταια πινελια ...
.. και πολυ μου αρεσουν τα φωτα !!!!
:hi:
μολις εγραφα:p οτι θα τι φτιαξω την κασα και το καλολιφερ
Post automatically merged:

Πολύ όμορφο αποτέλεσμα .....μπράβο στον μάστορα!:hi::hi::hi:
:hi:
Πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα. Μπράβο για την δουλειά και το μεράκι σου φίλε.
:hi:ευχαριστω παιδια, καλες ακροασεις και να χαιρεστε οτι εχεται!

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
Πάρα πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα με κόκκινο και μαύρο, στα γούστα μου άριστο, μπράβο, χρυσοχέρης!!!!
:hi::hi::hi:θα μιλήσουμε Κωστή για τούς 3d διάχυτες αν σε ενδιαφέρει ακόμα

Μπράβο και καλοθέατα όλα και πάλι τρελόαγόρι!
:hi::hi::hi::drinks:
Αφού έβαλες και φωτό πιο πάνω δεν είναι αυτή ή κατάλαβα λάθος;
Ότι φώτο έχω ανάβαση έχει τραβηχτεί 2 βδομάδες τουλάχιστον οπότε είναι η Παλιά , την οθόνη δεν την έχω πάρει ακόμα στα χέρια μού, είναι Στο δρόμο 2 μέρες και θα την έχω , θα κάνω και αμ μποξιν, θα το καταλάβεις ότι είναι η καινούρια :D σε ευχαριστώ

Last edited:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
Πολυ ομορφα ολα!! καταπληκτικη δουλεια! η συμβουλη μου ειναι να μη βαλεις καθολου ποστερ κοντα στην οθονη οπως πχ. avengers.

εχεις δει κανα village βρε να χει ποστερ εκει χαμου;; ξήλωμα γρηγορα και πηγαινε τα πισω!;)

επειδη σα μικρο village το χεις κανει rebagasasusano!:tongue:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
Πολυ ομορφα ολα!! καταπληκτικη δουλεια! η συμβουλη μου ειναι να μη βαλεις καθολου ποστερ κοντα στην οθονη οπως πχ. avengers.

εχεις δει κανα village βρε να χει ποστερ εκει χαμου;; ξήλωμα γρηγορα και πηγαινε τα πισω!;)

επειδη σα μικρο village το χεις κανει rebagasasusano!:tongue:
:hi: :hi: :hi:
Ααα δεν ξέρω φιλαράκι , αλλά μού αρέσουν πολύ τα πόστερ μέσα θέλω να βάλω κ άλλα φιγούρες, σφυριά, τσεκούρια κτλ, θα δούμε, έχω παρήγγειλει κ άλλα πόστερ, να δούμε

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.410
θα παιζει το ματι σου κατα τη διαρκεια της ταινιας και θ'ανακλα το φως. συνηθως αυτα μπαινουν κεντρο και πισω οχι μπροστα. καποια μπαινουν και στο διαδρομο καθως πλησιαζεις το Ht για να σε προετοιμάζει για το χώρο. αρωματικο ενα και καλο! ειδα 2! :tongue:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.130
Γι'αυτό τα Έχω ψιλά για να Μην φωτίζουν, από την μέση κ πίσω έχω 3d διάχυτες κ δεν θέλω να τούς καλύψω οπότε η μόνες θέσης είναι πάνω από το μαύρο βελούδο, καλά έξω από το hc θα βάλω

Reaction score
7.889
Η arendal εχει αποθηκη στην Γερμανια και τα στελνει απο εκει.
όταν τα πείρα δεν λειτουργούσε, έχω το tracking από Νορβηγία ξεκίνησε. και το pb2000 από lsound πριν 5 χρόνια δεν είχα θέμα.

uhih.jpg

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.421
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim