Home cinema professional (susano lx90)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.677
λεγε τι φταιει στο rt60
δεν θυμάμαι...:biggrin:

Υ.Γ. ξαναβάλε το cal file του umik στο rew, μπες γυμνός στο δώμα και ξανατρέξε να δούμε:laugh:
Post automatically merged:

την παλιά κράτα την.....και βάλε 2 οθόνες τη μία πάνω στην άλλη να σου τα σιδερώσει τσίλικα :party: 8-):laugh:

1574965611665.png

Last edited:

Reaction score
1.769
1/3 είναι το σωστό, δεν έχει νόημά Να δεις εσύ 1/6, ο καλημπρτορας Ναι να το δει, η καμπύλη μας ενδιαφέρει και η 5 η 10db.
Σου έρχεται κ με 1/6;)
τζαμι.
τα 800 δεν έρχονται με λίγο boost?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
τζαμι.
τα 800 δεν έρχονται με λίγο boost?
σιγουρα ερχεται , εχει πολυ πραμα το ARC για παιχνιδι, σαν της τρινοβ, μια φορα μετρας και μετα κανεις οτι δοκιμες πειραματα γουσταρεις, και σε real time, οπως βλεπεις ταινια αν δεν σου αρσει κατι, διαλογογους, μπασα κτλ πατας pause κανεις αλλαγες της κανεις απλοουντ και συνεχιζεις την ταινια,
Υ.Γ βλεπεις αμεσα την διαφορα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.560
εχει πολυ πραμα το ARC για παιχνιδι, σαν της τρινοβ, μια φορα μετρας και μετα κανεις οτι δοκιμες πειραματα γουσταρεις
Πρέπει να έχουν πολλά κοινά σημεία αυτά τα σοφτγουερ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
@susano lx90 τον Anthem τον πήρες από την ελληνική αντιπροσωπεία;
Ναι ρε μετaλλα! Demo ήταν της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο λέω γιατί εγώ πήγα και τον πήρα έκανα την εξυπηρέτηση σφραγισμένο στο κουτί του δυο τρεις φορές είχε παίξει σε flat ούτε το μικρόφωνο από το κουτί είχε βγει.μου έδωσε και το okay να τον βάλω να τον δοκιμάσω αλλά δεν υπήρχε χρόνος ούτε για καλιμπράρισμα τα ούτε για ακροάσεις.
Μετά βέβαια είπε στη σύζυγό του ότι τον πήρε από το Στάθη στα 550 εβρά δηλαδή ένα νόμισμα ακατανόμαστο την έσκισε την γάτα ο susanos!:lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.677
Ναι ρε μετaλλα! Demo ήταν της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο λέω γιατί εγώ πήγα και τον πήρα έκανα την εξυπηρέτηση σφραγισμένο στο κουτί του δυο τρεις φορές είχε παίξει σε flat ούτε το μικρόφωνο από το κουτί είχε βγει.μου έδωσε και το okay να τον βάλω να τον δοκιμάσω αλλά δεν υπήρχε χρόνος ούτε για καλιμπράρισμα τα ούτε για ακροάσεις.
Μετά βέβαια είπε στη σύζυγό του ότι τον πήρε από το Στάθη στα 550 εβρά δηλαδή ένα νόμισμα ακατανόμαστο την έσκισε την γάτα ο susanos!:lol:
σπείρα είστε ρε!:roflmao:

:party: :lol:

κάτσε να την πάρω στο σταθερό την γυναίκα να της εξηγήσω πως έχουν τα πράματα

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.199
Μακάρι, πραγματικά μακάρι όμως, να μην χρειαστεί service από την ελληνική αντιπροσωπεία.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.677
Μακάρι, πραγματικά μακάρι όμως, να μην χρειαστεί service από την ελληνική αντιπροσωπεία.
μη βρε γρουσούζη-τραγί...
ήδη είχε ένα ατύχημα ο άνθρωπος...μην τον αγχώνεις άλλο :biggrin:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
@susano lx90 τον Anthem τον πήρες από την ελληνική αντιπροσωπεία;
Από εδώ Ελλάδα, έχει εγγύηση κανονικά ;)

Πρέπει να έχουν πολλά κοινά σημεία αυτά τα σοφτγουερ.
Ναι πρέπει να έχει Κωστή, βέβαια δεν ξέρω της τρινοβ να σού πω τα κοινά, το ένα σίγουρο κοινό είναι και τα δύο μετράς μια φορά κ τέλος, μετά κάνεις άπειρες δοκιμές :party: μια διαφορά είναι ότι δεν έχει μάνατζμεντ για πολλαπλά σαμπ όπως έχει η τρινοβ.
Υ.Γ Μια ψυχή μού σφύριξε ότι στην παρουσίαση τής τρινοβ που έγινε Στην Αθήνα, αυτός ο κύριος είπε ότι πρώτη είναι η ισοστθμιση τής τρινοβ μετά τής ανθεμ και Τρίτο το ντιρακ :dance:o_O

Last edited:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
σπείρα είστε ρε!:roflmao:

:party: :lol:

κάτσε να την πάρω στο σταθερό την γυναίκα να της εξηγήσω πως έχουν τα πράματα
:lol::lol::lol::lol:
Κανονίστε να διαβάσει το φορουμ:lolsign::lol:

από πότε τα μεταχειρισμένα του Στάθη έχουν εγγύηση? :gotcha: :roflmao:
Της είπα Το πούλησε στον ενα μήνα, δεν του άρεσε, δεν έπαιζε Καλά :lol: :lol: :lol: και πήγε για τρινοβ :roflmao:
Τής λέω έχει πόλυ χρήμα ο Στάθης δεν τον νοιάζει :gotcha::rofl::rofl::rofl:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.963
Υ.Γ Μια ψυχή μού σφύριξε ότι στην παρουσίαση τής τρινοβ που έγινε Στην Αθήνα, αυτός ο κύριος είπε ότι πρώτη είναι η ισοστθμιση τής τρινοβ μετά τής ανθεμ και Τρίτο το ντιρακ :dance:o_O
Δεν ισχύει. Φοβάμαι πως χάθηκε στην μετάφραση η ψυχή σου.
Παραδόξως ο TG έβαλε την Trinnov και την Dirac στο ίδιο επίπεδο, κατά την γνώμη μου του έκανε για να μην φανεί μεροληπτικός υπέρ της εταιρίας του.
Μιλησε όμως με πολύ καλά λόγια για το καινουργιο ARC, και μας είπε πως το ξέρει το προγραμμα και τους ανθρώπους εκ των έσω, δούλευε παλιά εκεί και έχει επαφές

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.560
Όχι, δεν ισχύει, αν και δεν ήμουν εκεί, μίλησα προσωπικά με 3 που ήταν εκεί, και μου μετέφεραν το ίδιο: τρινοβ, ντιρακ, ανθεμ, και μετά το χάος. Έτσι ακριβώς.

Ωστόσο, έχω πληροφορηθεί πως προσωπικό από την ανθεμ εργάζεται πλέον στην τρινοβ, άρα υπάρχει μια επιρροή του ενός στο άλλο, πιθανώς και κάποιες "φιλικές" σχέσεις και συνεργασίες, μεταξύ βλαμμένων, τα γνωστά. ;)

daharis666

Moderator
Reaction score
82.677
Όχι, δεν ισχύει, αν και δεν ήμουν εκεί, μίλησα προσωπικά με 3 που ήταν εκεί, και μου μετέφεραν το ίδιο: τρινοβ, ντιρακ, ανθεμ, και μετά το dimissey. Έτσι ακριβώς.
:roflmao: :tongue::lolsign:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.129
Όχι, δεν ισχύει, αν και δεν ήμουν εκεί, μίλησα προσωπικά με 3 που ήταν εκεί, και μου μετέφεραν το ίδιο: τρινοβ, ντιρακ, ανθεμ, και μετά το χάος. Έτσι ακριβώς.

Ωστόσο, έχω πληροφορηθεί πως προσωπικό από την ανθεμ εργάζεται πλέον στην τρινοβ, άρα υπάρχει μια επιρροή του ενός στο άλλο, πιθανώς και κάποιες "φιλικές" σχέσεις και συνεργασίες, μεταξύ βλαμμένων, τα γνωστά. ;)
Μού το ειπαν και Μου είχε κάνει εντύπωση, γι'αυτό και το ανέφερα , οκ αφού είναι σίγουρο :thumbsup:
Ναι όλοι αυτοί η μηχανικοί ήχου η τοπ που είναι δεκάδες σίγουρα γνωρίζονται μεταξύ τους και τα λένε :)

Reaction score
1.238
Από εδώ Ελλάδα, έχει εγγύηση κανονικά ;)

Ναι πρέπει να έχει Κωστή, βέβαια δεν ξέρω της τρινοβ να σού πω τα κοινά, το ένα σίγουρο κοινό είναι και τα δύο μετράς μια φορά κ τέλος, μετά κάνεις άπειρες δοκιμές :party: μια διαφορά είναι ότι δεν έχει μάνατζμεντ για πολλαπλά σαμπ όπως έχει η τρινοβ.
Αυτο εχει ενδιαφερον. Αν δεν κανω λαθος εχεις δυο σαμπ. Ο Anthem τα βλεπει σαν ενα;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.327
Όχι. Ήμουν εκεί.
Trinnov, Dirac, Anthem.
Δεν ισχύει. Φοβάμαι πως χάθηκε στην μετάφραση η ψυχή σου.
Παραδόξως ο TG έβαλε την Trinnov και την Dirac στο ίδιο επίπεδο, κατά την γνώμη μου του έκανε για να μην φανεί μεροληπτικός υπέρ της εταιρίας του.
Μιλησε όμως με πολύ καλά λόγια για το καινουργιο ARC, και μας είπε πως το ξέρει το προγραμμα και τους ανθρώπους εκ των έσω, δούλευε παλιά εκεί και έχει επαφές
Ότι είπε ο από πάνω :rolleyes:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.407
Members
38.453