HUMAX 2000 HD! Οι πρώτες εντυπώσεις!

Reaction score
0
deliol said:
Χθες το βράδυ έκανα μια μικρή "πατέντα" στη μέση του καλωδίου μου που είναι 35+30 μέτρα ..... Πρόσθεσα ένα μικρό ενισχυτή γραμμής , αντικαθιστώντας μιά μάλλον προβληματική πλακέ "μούφα" που επιτρέπει στο καλώδιο να περνάει από μπαλκονόπορτες και παράθυρα...

Το αποτέλεσμα??? Κατάφερα να δώ με πολύ λίγα σπασίματα το HD-1 με σήμα 43%, quality 90% !!!!!  :D
Άρα αυτό που μου φταίει είναι μάλλον το "κόψιμο" που έχω κάνει και η "μούφα"...
Για να αλλάξω πιάτο (Gibertini 1.10x1.00) ή Lnb (Invacom 0.3) δεν το βλέπω...
Σκέφτομαι να αλλάξω σε πρώτη φάση όλο το καλώδιο με κάτι καλύτερο (σε λογικά πλάισια τιμής και διαμέτρου...) Έχετε να προτείνετε κάτι...???

Επίσης μήπως έχετε καμμιά ιδέα πως να το περάσω από την μπαλκονόπορτα χωρίς να τρυπήσω (το σπίτι είναι με ενοίκιο και δεν θέλω να ανοίξω τρύπες, άσε που θέλει τουλάχιστον 30πόντους τρυπάνι για να περάσει τον τοίχο.....) και κατα πρότιμηση να μην το κόψω??
ο ενισχυτης γραμμης βοηθαει αν ειναι ειδικα ποιοτητας πχ TELEVES o οποιος κανει 40 ευρω εχει 22 db ενυσχιση χωρις μεγαλη αυξηση του θορυβου προσεχε γιατι εχεις χαμηλο lnb και αυτο σε συνδυασμο δεν ειναι παντα η λυση ---> αλλαξε το καλωδιο με κουρμπα στη μπαλκονοπορτα και πιεσε το να μεινει μεσα στη κουρμπα - ειναι βασικο να εχεις ενα ποιοτικο καλωδιο χαλκινο απο το πιατο στο δεκτη

danos

Reaction score
6
Το "κλειδωμένο" HD-1 από χτες το βράδυ άλλαξε και δείχνει demos, ενώ σήμερα δείχνει το πρόγραμμα του ελεύθερου demo HD-1 NL !!! Λέτε να έχουμε αλλαγές ;;;
Συνήθως όταν τα κάνουν αυτά όλο και κάτι αλλάζουν.....
Για να δούμε...
danos είχαμε μήπως κανένα νεώτερο από Euro1080 μεριά;;;;

V

VIDEOMIX

Guest
Παιδιά, τον συνέδεσαι κανείς με βιντεοπροβολέα και με κάποιο HD πρόγραμμα να μας πεί εντυπώσεις;

Reaction score
6
ΣΤΟΝ BENQ8700+.ΟΠΟΙOΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ HD EΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ .Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ .ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ HD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
danos said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
danos said:
τα μοντουλ ειναι ετοιμοπαραδοτα απο σημερα στο msg shop μαζι με τα cas 3
Cas3 δεν έχει το msg shop... είχαν 1 αλλά δεν το πρόλαβα... :( :( :(
θα εχει απο την πεμπτη οσοι πιστοι προσελθτε ---> επισης αστυνομικοι Σκυλοι Τ-REX οπως και για αυτους που εχουν παλια programmers μπορουν προμηθευομενοι μια loader καρτα στα 20 ευρα και να χρησιμοποιησουν αυτο το μηχανακι για τις αναβαθμισεις ( πχ infinity usb )
danos said:
danos said:
τα μοντουλ ειναι ετοιμοπαραδοτα απο σημερα στο msg shop μαζι με τα cas 3
Cas3 δεν έχει το msg shop... είχαν 1 αλλά δεν το πρόλαβα... :( :( :(
θα εχει απο την πεμπτη οσοι πιστοι προσελθτε ---> επισης αστυνομικοι Σκυλοι Τ-REX οπως και για αυτους που εχουν παλια programmers μπορουν προμηθευομενοι μια loader καρτα στα 20 ευρα και να χρησιμοποιησουν αυτο το μηχανακι για τις αναβαθμισεις ( πχ infinity usb )
Δυστυχώς μόλις μου είπαν ότι από το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουν cas3...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Σήμερα έγινε η δορυφορική εγκατάσταση σπίτι μου με κινητό πιάτο 1,20 και μοτέρ Motec. Όπως καταλάβατε όλο το απόγευμα το πέρασα ρυθμίζωντας το μοτέρ, και τα κανάλια του δέκτη. Αυό που διαπίστωσα είναι ότι ο Hellasat δεν υπάρχει μεσα στην μνήμη του Humax, οπότε πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα.

Κατά την εγκατάσταασση όμως ζητά να οριστεί μία συχνότητα. Ξέρει κανένας ποια είναι αυτή η συχνότητα?

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Πολύ καλή εικόνα, ευχρηστία και φυσικά progressive σήμα...

ΥΓ. Μήπως κανένα παλικάρι πειραματίστηκε με δεινόσαυρους κλπ κλπ για να μας πει εντυπώσεις?

Reaction score
6
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Σήμερα έγινε η δορυφορική εγκατάσταση σπίτι μου με κινητό πιάτο 1,20 και μοτέρ Motec. Όπως καταλάβατε όλο το απόγευμα το πέρασα ρυθμίζωντας το μοτέρ, και τα κανάλια του δέκτη. Αυό που διαπίστωσα είναι ότι ο Hellasat δεν υπάρχει μεσα στην μνήμη του Humax, οπότε πρέπει να εγκατασταθεί χειροκίνητα.

Κατά την εγκατάσταασση όμως ζητά να οριστεί μία συχνότητα. Ξέρει κανένας ποια είναι αυτή η συχνότητα?

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Πολύ καλή εικόνα, ευχρηστία και φυσικά progressive σήμα...

ΥΓ. Μήπως κανένα παλικάρι πειραματίστηκε με δεινόσαυρους κλπ κλπ για να μας πει εντυπώσεις? 
Βάλε του 12524 V 27500 , 3/4  για τον HellasSat (είναι ο transpoder του ΟΤΕ ) και κάνε scan, αποθήκευσε τα κανάλια, και μετά ξαναγύρνα στο search και πρόσθεσε και τους υπόλοιπους transpoders από εδώ:
http://en.kingofsat.net/sat-hellas2.php

Όσο για τα δεινοσαυράκια , έχουν γραφτεί τόσα πλέον..... Ναι, δουλεύουν πολύ καλά (δεν λέω άψογα, γιατί καμμιά φορά κολλάνε και αυτά , χωρίς όμως να φταίει ο δέκτης για αυτό!), και "ανοίγουν" πολλούς νέους ορίζοντες..... Μετά τα ισπανικά ,τα πορτογαλέζικα και τα τούρκικα, αρχίζουμε να μαθαίνουμε και γερμανικά!!!!  :wink:
Αν σκοπεύεις να προμηθευτείς και την κάρτα του Euro1080, θα πρέπει να "αλλάζεις" κάτι στο αρχείο που βάζεις στο t-rex, για να μπορεί να αναγνωριστεί η κάρτα και να δουλέψει....

Reaction score
0
Χθές πήρα τον Ηumax 2000 :D :D :D :D :D

Το απόγευμα τον έβαλα για πρώτη φορά να δουλέψει. Πήρα επίσης και μια T-Rex την οποία τοποθέτησα στην CI 1 θέση.Έβαλα και την κάρτα της Nova που είμαι συνδρομητής από το 1998 ( :().Τον έβαλα να κάνει αναζήτηση καναλιών και βρήκε 1100 TV και 380 Radio.Θαύμασα στο HDForum υψηλή ανάλυση ( :shock: :shock: :shock:)
και σκέφτηκα ότι πίσω ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ με τίποτα το ποτάμι.Τρομερή εικόνα , φοβερά χρώματα, απίστευτη 3D αίσθηση :shock: :shock: :shock:
Αλήθεια..... τι άλλα ελεύθερα κανάλια μπορούμε να πιάσουμε από HotBird με 60cm ( :oops: ) πιάτο ? . Το καινούργιο μου Gibertini 1,40 θα έρθει σε λίγες μέρες.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα , που νομίζω ότι είναι κακός δικός μου χειρισμός : ΔΕΝ μου ανοίγουν τα κανάλια της Nova. Έβαλα την κάρτα ανάποδα , άλλαξα CI slot , αλλά .....τίποτα. Τι κάνω ο λ@λ@κας και δεν μου ανοίγουνε ?
Η κάρτα της Nova το ξαναλέω είναι 100% ΝΟΜΙΜΗ εδώ και 8 χρόνια !!!!!!!!!!!!!!
Καμμιά βοήθεια ?????

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
menelaos said:
Χθές πήρα τον Ηumax 2000 :D :D :D :D :D

Το απόγευμα τον έβαλα για πρώτη φορά να δουλέψει. Πήρα επίσης και μια T-Rex την οποία τοποθέτησα στην CI 1 θέση.Έβαλα και την κάρτα της Nova που είμαι συνδρομητής από το 1998 ( :().Τον έβαλα να κάνει αναζήτηση καναλιών και βρήκε 1100 TV και 380 Radio.Θαύμασα στο HDForum υψηλή ανάλυση ( :shock: :shock: :shock:)
και σκέφτηκα ότι πίσω ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ με τίποτα το ποτάμι.Τρομερή εικόνα , φοβερά χρώματα, απίστευτη 3D αίσθηση :shock: :shock: :shock:
Αλήθεια..... τι άλλα ελεύθερα κανάλια μπορούμε να πιάσουμε από HotBird με 60cm ( :oops: ) πιάτο ? . Το καινούργιο μου Gibertini 1,40 θα έρθει σε λίγες μέρες.

Έχω όμως το εξής πρόβλημα , που νομίζω ότι είναι κακός δικός μου χειρισμός : ΔΕΝ μου ανοίγουν τα κανάλια της Nova. Έβαλα την κάρτα ανάποδα , άλλαξα CI slot , αλλά .....τίποτα. Τι κάνω ο λ@λ@κας και δεν μου ανοίγουνε ?
Η κάρτα της Nova το ξαναλέω είναι 100% ΝΟΜΙΜΗ εδώ και 8 χρόνια !!!!!!!!!!!!!!
Καμμιά βοήθεια ?????
Δοκίμασε να βάλεις την μόντουλα στην θέση 2.

Αν δεν δουλέψει και αυτό βγάλε την μόντουλα, κλείσε τον δέκτη και ξαναάνοιξέ τον. Πήγαινε σε ένα κανάλι της NOVA κατά προτίμηση στο filmnet1 και τότε βάλε την μόντουλα... περίμενε λίγο και θα ανοίξει...

Reaction score
0
Στη θέση 2 την έβαλα ήδη από χθές ......τίποτααααα :( :(

Όσο για το άλλο κόλπο που λές Χρήστο θα το δοκιμάσω και θα σου πώ αν έπιασε

Tnx anyway :)

Reaction score
1
Όταν αγόρασες την Τ-REX,τους είπες να την "προσαρμόσουν" έτσι ώστε να μπορείς να δεις NOVA?

Reaction score
3
Παιδιά έχασα το TPS :(
Βρήκα ότι άλλαξαν συχνότητα εκπομπής έβαλα το Humax να ξαναψάξει το Hotbird αλλά πάλι δεν μου ανοίγει :(
Μήπως ο δεινόσαυρος χρειάζεται καινούργιο αρπακτικό (predator)?

Reaction score
0
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Όταν αγόρασες την Τ-REX,τους είπες να την "προσαρμόσουν" έτσι ώστε να μπορείς να δεις NOVA?
Σωκράτη το θεώρησα ως μη απαραίτητο.Νόμιζα ότι ο Τυραννόσαυρος θα την έτρωγε λάχανο :( :( :(
Εξάλλου είναι ΝΟΜΙΜΗ κάρτα !!!!
Τεσπα.....σήμερα θα έχω συνεννόηση με τον Κωστα τον τεχνικό γι' αυτό και για "άλλες προσαρμογές" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
ezervoud said:
Βρήκα ότι άλλαξαν συχνότητα εκπομπής έβαλα το Humax να ξαναψάξει το Hotbird αλλά πάλι δεν μου ανοίγει :(
Καθε μιση ώρα εχουμε αλλαγες...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Πως προσαρμόζεται για να βλέπεις την νόμιμη κάρτα της NOVA? Περιμένω και εγώ μια T-REX...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dream_GR said:
ezervoud said:
Καθε μιση ώρα εχουμε αλλαγες...
Αυτό σημαίνει ότι κάθε μισή ώρα θέλει "προσαρμογή"... Προσωπικά θα βαριόμουν... άσε που 6-10 το πρωί κοιμούνται όλοι... υπάρχει όμως εξυπηρέτηση 20 ώρες το 24ώρο!! :shock: :shock:

Reaction score
0
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Πως προσαρμόζεται για να βλέπεις την νόμιμη κάρτα της NOVA? Περιμένω και εγώ μια T-REX...
Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία πριν από 1 ώρα με τεχνικό της MSG έμαθα ότι έιναι πρόβλημα τους είναι ήδη γνωστό και οφείλεται σε software ασυμβατότητα με την κάρτα της Nova :shock: :shock: :shock:

Ευτυχώς όμως λένε ότι θα διορθωθεί με το νέα version του software , που θα βγεί αν δεν κάνω λάθος σε λίγες μέρες.

Το εύχομαι γιατί αλλιώς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

Reaction score
3
Η PC version του λογισμικού αναμένεται για σήμερα και η OTA για Δευτέρα... είδωμεν :)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead