Hypex nc 400 build

Reaction score
6.236
Μολις παρελαβα δυο πακετακια και δεν εχω προλαβει ακομα να τα ανοιξω και να τα συναρμολογησω. Ξερετε αν πρεπει να δωσω βαση σε κατι συγκεκριμενο που δεν αναφερεται στις οδηγιες συναρμολογησης;

Reaction score
4.327
Άντε καλορίζικα. Το βιντεάκι το δες φαντάζομαι ε; Πάρε τότε και έναν Wyred 4 Sound STP-SE. Έχει διάφορα μαγαζιά ευρώπη που τον έχουν με το πιο κοντινό ιταλία. Ποια ηχεία έχεις;

Reaction score
6.236
Άντε καλορίζικα. Το βιντεάκι το δες φαντάζομαι ε; Πάρε τότε και έναν Wyred 4 Sound STP-SE. Έχει διάφορα μαγαζιά ευρώπη που τον έχουν με το πιο κοντινό ιταλία. Ποια ηχεία έχεις;
Ευχαριστω !!!! Dynaudio focus 380 εχω. Ο w4s ειναι τρομερος προ αλλα κατω απο δυο χιλιαρικακια δεν τον εχω βρει πουθενα.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
67
Μολις παρελαβα δυο πακετακια και δεν εχω προλαβει ακομα να τα ανοιξω και να τα συναρμολογησω. Ξερετε αν πρεπει να δωσω βαση σε κατι συγκεκριμενο που δεν αναφερεται στις οδηγιες συναρμολογησης;
Οι οδηγίες είναι πολύ κατανοητές. Μην ξεχάσεις να στρίψεις τα καλώδια πριν τα συνδέσεις όλα μεταξύ τους για να είναι πιο συμμαζεμένα και να πιάνουν λιγότερο χώρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.023
Είναι όμως λυπηρό το γεγονός ότι με τόσα λίγα λεφτά και με τόσο μικρό μέγεθος έχει κλείσει το θέμα της οδήγησης..

Τόσα χρόνια βλέπαμε μεγάλα βαριά μηχανήματα με ογκώδεις ψύκτες γυαλιστερές και σενιες, είχε τη γοητεία του το πράγμα.

Τώρα, αυτή η κλανιά είναι το τέλος του θέματος. Κρίμα, ε;

Βέβαια, για μας τους πιο παλιούς στο χόμπι, το κρίμα γιγαντώνεται με τα ενεργά ηχεία, που έχουν και ντακ μέσα και κλείνουν εντελώς το θέμα των συσκευών στο ρακ. Όντως, λυπηρό..

Βλακείες, ζήτω τα ασύρματα ηχεία! Χαχαχαχαχα

Reaction score
67
θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωω
Αν το παραγγείλεις τώρα και πατήσεις εξπρες ντελιβερι θα το εχεις στην πόρτα σου μεθαύριο το πρωί. Είναι εύκολο στην συναρμολόγηση (είμαι ίσως ο πιο άσχετος από όλους και το συναρμολόγησα χωρίς πρόβλημα. )

Reaction score
67
Είναι όμως λυπηρό το γεγονός ότι με τόσα λίγα λεφτά και με τόσο μικρό μέγεθος έχει κλείσει το θέμα της οδήγησης..

Τόσα χρόνια βλέπαμε μεγάλα βαριά μηχανήματα με ογκώδεις ψύκτες γυαλιστερές και σενιες, είχε τη γοητεία του το πράγμα.

Βέβαια, για μας τους πιο παλιούς στο χόμπι, το κρίμα γιγαντώνεται με τα ενεργά ηχεία, που έχουν και ντακ μέσα και κλείνουν εντελώς το θέμα των συσκευών στο ρακ. Όντως, λυπηρό..

ναι αλλά δεν έχει "φυσικές χροιές" .....:roflmao:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Reaction score
6.236

Την ιδεα για να αγορασω τα nc400 ουσιαστικα μιας και δεν ειχα καν ακουστα την hypex σαν εταιρια την πηρα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα κατα κυριο λογο απο εσενα. Οποτε να σε ευχαριστησω και δημοσια για αυτο !!! Καπου εδω ειναι που πεταω ενα κατσε να τα ακουσω πρωτα με τα "αυτια" μου ...:boast::boast::boast:και λες τσαμπα καιει η λαμπα και στου κουφου την πορτα παρε τη πορτα και φυγε.
[DOUBLEPOST=1517313595][/DOUBLEPOST]
σε πολυκατοικια μενω μην νομιζεις.. ψυχολογικο το θεμα...
ειναι γυρω στα 2 DB διαφορα ο 400 με τον 500. Βαριεμαι να ψαξω για τους τυπους τωρα αλλα καπου τοσο ειναι.

Reaction score
6.236

Ούι! Καλέ πανεύκολο είναι. :D
ειναι και ενα video στα γερμανικα που ειναι πολυ αναλυτικο αλλα δε καταλαβαινω τι λεει μιας και εχω να κανω μαθημα γερμανικων απο το γυμνασιο :D:D. Παντως δειχνει ολη τη κατασκευη του καινουργιο ΚΙΤ που δε θελει καθολου ουτε κολλητήρι ουτε πρεσσα για τους ακροδεκτες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis