Hyundai Tucson

Reaction score
51
Το λύσιμο-δέσιμο έγινε πολύ προσεκτικά!
Και ο άνθρωπος που το έφτιαξε δεν είναι τυχαίος.........

Με λίγη προσοχή και εμπειρία όλα θα είναι άψογα!!
Μην φοβάσαι ιδιαίτερα!!

Αλήθεια, γιατί πιστεύεις ότι δεν εξυπηρετεί η οθόνη τον οδηγό???
Είναι ιδανική η περιοχή που βρίσκεται!! :D :D

Reaction score
14
εντυπωσιακό το σύστημα του Μιχάλη!

εκεί που είναι η οθόνη του DVD όμως εξυπηρετεί για τον οδηγό?

To άνοιξε - κλείσε όλων αυτών των πλαστικών, για να περάσουν τα καλώδια, δεν άφησε κανένα "κουσουράκι" του στυλ τριξήματα κλπ? Εγώ πάντως ομολογώ πως φοβάμαι να μπει χέρι.
Προς το παρόν, το μόνο που τρίζει είναι ο...πυροσβεστήρας που δεν έχω που να τον βάλω. Το ταμπλό είναι οκ.! :wink:

Reaction score
0
Eπειδή το έβαλα κ εγώ το joystick, μπορώ να επιβεβαιώσω τη χρησιμότητα του. Κοστίζει, όντως, 35Ε + 5Ε έξοδα τοποθέτησης. Η τοποθέτηση διέρκεσε περίπου 5-7 λεπτά κ δεν άφησε κανένα κουσούρι (το joystick μπήκε στην αριστερή πλευρά κ το μοναδικό καλώδιο πέρασε πίσω από το πλαστικό που βρίσκεται εμπρός του τιμονιού). Το μόνο "κακό" είναι ότι προκειμένου να κρατήσει σωστά θα πρέπει, εκτός του αυτοκόλλητου - βάσης, να τοποθετηθεί κ μία κεντρική βίδα (υπάρχει νομίζω μέσα στο σακουλάκι) προκειμένου να μην αποκολληθεί, λόγω ζέστης, η λαστιχένια βάση. Τώρα, για το ενσύρματο τηλεκοντρόλ δεν έχω ιδέα, γιατί δεν ασχολήθηκα καθόλου (το joystick το 'χα δει σε άλλο αυτοκίνητο κ επειδή μουάρεσε/βόλεψε αφάνταστα, προτίμησα απευθείας αυτό). Όσο για το τράβηγμα του τιμονιού που ανέφερα σε προηγούμενο post, ίσως τελικά να οφείλεται στις επικλίσεις του συγκεκριμένου δρόμου (ευθεία ήταν, ίσως να ΄χε παραπάνω κλίση από το 2% που προορίζεται για ευθυγραμμία). Τα λάστιχα πάντως είναι ολοκαίνουρια, κακή πρόσφυση κ να υπήρχε, θα ΄πρεπε να την "εξομαλύνει" το TCS, οπότε μόνο εκεί μπορώ να καταλήξω.

Reaction score
51
Το joystick αν μπει αριστερά στην κολώνα του τιμονιού (προσπάθησε να το βάλεις όσο πιο οριζόντια μπορείς....) αν θέλεις να αυξήσεις την ένταση θα περιστρέψεις τα δάκτυλά σου αριστερόστροφα (φυσιολογικό. Η κίνηση του αντίχειρα θα είναι από την μέση προς τα πάνω.......)

Αν όμως το βάλεις δεξιά στην κολόνα, η ίδια κίνηση του χεριού θα μειώνει την ένταση. Και πάλι όμως δεν υπάρχει πρόβλημα.
Θα μπεις στο μενού του R-Cd σου και θα βρεις το υπομενού RM (Rotary Remote)
Εκεί έχεις δύο επιλογές:
*norm (normal) που την χρησιμοποιούμε αν το joystick μπει αριστερά στην κολώνα ή
*rev (reverse) που την χρησιμοποιείς αν το joystick μπει δεξιά, οπότε η πηγή αντιστρέφει την λειτουργία και πάλι αυξάνεται η ένταση με την κίνηση από την μέση προς τα πάνω για τον αντίχειρα!!!! :D  :D  :D  :D

Αν δεν υπάρχει υπομενού στο R-Cd υπάρχει και άλλη λύση (με κόλπο πάνω στο joystick) οπότε με ενημερώνεις και σου λέω!! :D  :wink:  :roll:

Reaction score
0
Αυτή τώρα, είναι μία πιο "ηλίθια" ερώτηση : όταν πήρα το αυτοκίνητο, παρατήρησα ότι αντί για τασάκι, μου είχαν τοποθετήσει ένα συρταράκι (σαν μικρό αποθηκευτικό χώρο). Βέβαια, αυτό έχει μία επένδυση, την οποία κ μπορεί να βγάλει κανείς προκειμένου να κάνει αλλαγή χρήσης (μετατροπή σε τασάκι), αλλά το κακό είναι ότι το συρτάρι ΔΕΝ λέει να ξεκουνήσει από την θέση του ! (δεν βγαίνει με τίποτα !) Συνάντησε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ;

Reaction score
51
O Mιχάλης (giotamike) που έχει το TUCSON είναι ο καταλληλότερος να απαντήσει!
Εγώ δεν καπνίζω μέσα στο αυτοκίνητό του.........
Ούτε και ο Μιχάλης βέβαια αλλά τουλάχιστον θα έχει άποψη πάνω στο ζήτημα! :roll: :wink:

Reaction score
14
Αυτό το συρταράκι είναι το τασακι. Θέλει να το πατήσεις λίγο μέσα και θα ανοίξει. Επίσης, έχει και πίσω στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Reaction score
0
Κάτσε, ίσως να μην το διατύπωσα σωστά : ξέρω πως ανοίγει αλλά ΔΕΝ ξέρω πως βγαίνει ! (Για να καθαριστεί εννοώ !). Έκανα τα πάντα, αλλά νομίζω ότι η επόμενη κίνηση (με τόση δύναμη που βάζω κ δεν βλέπω αποτέλεσμα) είναι να το σπάσω ... !

Reaction score
7
Συνήθως μπαίνει αριστερά (ή δεξιά) στην κολώνα του τιμονιού (εκεί είναι η πιο βολική θέση...) στηρίζοντας την βάση του (ένα τετράγωνο 3Χ3 εκατοστά περίπου) με δύο μικρές βιδούλες στο πλαστικό της κολώνας του τιμονιού........
Προσωπικα στο δικο μου εχω το τηλεχειριστηριο αυτο στη λαβη της πορτας (εχει χωρο) αλλα δεν του εχω βαλει τις βιδες (δεν ηθελα να τρυπησω πλαστικα). Τελικα μονο με το αυτοκολλητο (κομμενο οσο ειναι η βαση, οχι ολοκληρο) που εχει δεν κουνιεται με τιποτα, ουτε απο τη ζεστη. Εχει κολλησει (αναπαντεχα) πολυ καλα. Ακομα και μετα απο 5-6 χρονια ειναι στη θεση του.

Reaction score
7
Το λύσιμο-δέσιμο έγινε πολύ προσεκτικά!
Και ο άνθρωπος που το έφτιαξε δεν είναι τυχαίος.........

Με λίγη προσοχή και εμπειρία όλα θα είναι άψογα!!
Μην φοβάσαι ιδιαίτερα!!

Αλήθεια, γιατί πιστεύεις ότι δεν εξυπηρετεί η οθόνη τον οδηγό???
Είναι ιδανική η περιοχή που βρίσκεται!! :D :D
Μαλλον επειδη ανοιγει μπροστα στις οπες κλιματισμου...

Reaction score
7
Κάτσε, ίσως να μην το διατύπωσα σωστά : ξέρω πως ανοίγει αλλά ΔΕΝ ξέρω πως βγαίνει ! (Για να καθαριστεί εννοώ !). Έκανα τα πάντα, αλλά νομίζω ότι η επόμενη κίνηση (με τόση δύναμη που βάζω κ δεν βλέπω αποτέλεσμα) είναι να το σπάσω ... !
Χωρις να ξερω απο Tucson (δε με εχει παει βολτα ο giotamike και τελευταια φορα το εβλεπα απο τους καθρεφτες μου) δες αν εχει καποιο ελασμα/ασφαλεια μεσα οπως ολα τα τασακια το οποιο το πιεζεις για να βγει...

Reaction score
51
Μόλις χθες το παρέλαβα με immitation χάρτινες πινακίδες, μια και υπάρχει έλλειψη λες και είναι φτιαγμένες από πολύτιμο μέταλλο.

Είναι σαν το ακριβό κρασί......
Όσο πιο αργά τις πάρεις, τόσο μεγαλύτερη η αξία τους!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Καλά χιλιόμετρα Σεραφείμ!!! :D :D :D :D

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυό σας!

Μία ερώτηση: το ραδιο cd που έχει είναι το SONY CDX-S2020. To manual αναφέρει και ένα τηλεκοντρόλ, το οποίο εγώ δεν παρέλαβα. Τελικά πρέπει να το ζητήσω ή είναι extra ?

Reaction score
0
Καλημέρα,

Όντως, η SONY δεν το δίνει μαζί με το αυτοκίνητο. Εγώ, ωστόσο, προτείνω τη λύση του joystick που κ πιο οικονομικά - πιστεύω - θα σου ΄ρθει, κ πιο εύχρηστο είναι. Για περισσότερες πληροφορίες, πάρε ένα τηλέφωνο στη SONY HELLAS κ ρώτησε τους για εξουσιοδοτημένους τοποθετητές ανά την Αθήνα (από ότι είδα Αθήνα είσαι κ εσύ). Εγώ βρήκα κάποιον στη Νέα Ιωνία, από τον οποίο το αγόρασα με 35Ε + 5Ε έξοδα τοποθέτησης (η τοποθέτηση έγινε μέσα σε 5-7 λεπτά). Θυμήσου απλά να απαιτήσεις να εγκατασταθεί, τοποθετώντας του μία βίδα γιατί διαφορετικά, με το αυτοκόλλητο που θα σου βάλουν (μόνο) θα ξεκολλήσει (λόγω ζέστης). Αυτά !

Αα ! Καλοτάξιδο κ καλοδήγητο το αυτοκίνητο κ από μένα :)

Reaction score
14
Στο δικό μου υπήρχε μέσα το τηλεχειριστήριο.Δεν το ζήτησα από πουθενά.

Το εσωτερικό από το τασάκι βγαίνει αν το σπρώξεις προς το μέρος σου και μαζί το τραβήξεις.

Reaction score
51
Προτίμησε το joystick!
Είναι πιο εύχρηστο!! :D :D

Σαν πολλά Tucson δεν μαζεύτηκαν???
Να φτιάξετε ένα Tucsonclub.gr!!!!! :D :D :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος