i30 N, Polo GTI, Fiesta ST ή κάτι άλλο;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Προτιμάτε το Φχιέστα, το Leon, το Hyundai απο την τρίπορτη 1; :)

Εδώ να σημειώσω οτι και κατά τη δική μου γνώμη η προ facelift 1 ήταν απο τα ασχημότερα αυτοκίνητα που έχω δει. Την LCI τη βρίσκω αξιοπρεπή.
Μην με ανακατευετε εμενα με τετοια μπουρδελ@κι@. Εγω για την 1 ειπα. Καλυτερα με πατινι παρα με τα υπολοιπα, ουτε να τα προφερω δεν θελω, η μιζερια που ζω εχει ορια.

D

Deleted member 23222

Guest
Αυτο που λέει ο @xfader
Να τα φάω σε subwoofers!:D
Το αυτό.
Μην με ανακατευετε εμενα με τετοια μπουρδελ@κι@. Εγω για την 1 ειπα. Καλυτερα με πατινι παρα με τα υπολοιπα, ουτε να τα προφερω δεν θελω, η μιζερια που ζω εχει ορια.
+1

D

Deleted member 23222

Guest
Αν και ο ακάλεστος, θα επιμένει να βρίσκει κάτι, μέχρι να του πούμε όλοι εν χορώ να πάρει Fiesta...
Αλλά δεν...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.113
Ποσο χαμηλα πατε να ριξετε τον S ? ! Να ξαναρχισει τις αναγουλες οτι εχει γινει καλα το στομαχι του? Πες στον φιλο να ανοιξει νημα στους 4 Τ γιατι πολυ μας ζαλισε !

Reaction score
25.611
αυτή η λογικη του να αγοραζω μπεμβε μερσεντε να ναι και ότι ναναι με ξεπερνα.

δηλαδή 140 εναντι οτδηποτε απλα και μονο επειδή είναι μπεμβε - ημαρτον.
εμβληματικα οχήματα δε λεω αλλα όχι τα ακλας και 1 , με τιποτα. εως και πεταμενα λεφτα υπο συνθήκες.

ο φιλος να αποφασισει, θελει γρηγορο αυτοκινητο, συγχρονο με ηλιοροφη η σηματακι στο τιμονι;
θεμιτα και τα δυο αλλα μην μπερδευουμε τη βουρτσα με το βολευ.

και εγω εχω θεμα (πλεον) με τα ιαπωνικα (αγαπαω και φορντ όμως - λογω προτερου εντιμοτατου βιου) (και αντιθετο θεμα με τα vw-group) αλλα το παραδέχομαι (ότι εχω τα ψυχολογικα μου)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
O φίλος το Mini το έχει αποκλείσει;

BMW-δάκι με άλλα ρούχα είναι..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.766
αυτή η λογικη του να αγοραζω μπεμβε μερσεντε να ναι και ότι ναναι με ξεπερνα.
Σε ξεπερνά γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι το σκεπτικό του διασκεδαστικού οχήματος και ασχολείσαι με το σήμα.
Ποιά άλλη εταιρεία κατασκευάζει (ακόμα, γιατί τελειώνουν) δυνατά πισωκίνητα hatchbacks και coupeδάκια λογικής τιμής που με μια μικρή μετατροπή παίζουν ταχύτατα σε πίστα και στον δρόμο;

BMW-δάκι με άλλα ρούχα είναι..
Προσθιοκίνητο με εγκάρσιο μοτέρ και αισθητική που αντιπαθεί βαθιά. Πολύ καλύτερα το δελεωποιό. :p

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Προσθιοκίνητο με εγκάρσιο μοτέρ και αισθητική που αντιπαθεί βαθιά. Πολύ καλύτερα το δελεωποιό. :p
Μας μπέρδεψε ο φίλος..
Τα Χιουντάι κτλ.. είναι πισωκίνητα;;

Πες του φίλου να πεί στον S2000 να κλείσει ένα CooperS για τεστ ντράιβ. Εγκάρσιο μοτερ my ass, δεν είμαστε στο 1980..

D

Deleted member 23222

Guest
Εντάξει. :(
Να αφήσει πες του τις τσαχπινομπιρμπιλιές...
Δεν μας ρίχνει...

Καλά...πες του να συνεχίσει...
Μας μπέρδεψε ο φίλος..

Πες του φίλου να πεί στον S2000 να κλείσει ένα CooperS για τεστ ντράιβ. Εγκάρσιο μοτερ my ass, δεν είμαστε στο 1980..
Με κουπεράκι δίχρωμο όμως θα τον λένε φλώρο στις πίστες τα άλλα αρσενικά...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.766
Μας μπέρδεψε ο φίλος..
Επειδή έγραψες οτι είναι BMW. Ο φίλος δεν θα αγόραζε προσθιοκίνητη BMW για παιχνίδι, θα προτιμούσε i30 N και Fiesta ST.

Με κουπεράκι δίχρωμο όμως θα τον λένε φλώρο στις πίστες τα άλλα αρσενικά...
Καλέ πόσες φορές θα πούμε πως είναι αδιάφορη η εξωτερική όψη ενός αυτοκινήτου για τον φίλο; :p Μόνο το εσωτερικό έχει σημασία.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Nα μου το θυμηθειτε...στο τελος εκεινος ο ''απροσβαστος'' θα παρει κανενα Ματίζ μεχρι να αποφασισει τι του αρεσει και σε καμια...πενταετια θα μας ξαναρωτησει αν και εφοσον ''ωριμασουν τα δεδομενα''.:p:p:p

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Ώπα, 330 άλογα με 26 χιλάρικα*, κουπέ, διθέσιο και πίσω κίνηση!!!

*Στην Αμερική, άντε και 2000 το ταξίδι, πες του φίλου να βγάλει βίζα! :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.398
Ας πάρει ο φίλος έναν από τους ματρακάδες που ανέφερε (Leon, Hyundai, Ford κλπ) μόνο για την πίστα κι ας κάτσει στα αβγά του στον δρόμο. :D

D

Deleted member 23222

Guest
Καλέ πόσες φορές θα πούμε πως είναι αδιάφορη η εξωτερική όψη .... :p Μόνο το εσωτερικό έχει σημασία.
Kαι οι γκόμενες τέτοια λένε, αλλά αν δεν τις κεράσεις, είσαι σκ@τόψυχος...:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.398
Και για μένα είναι αδιάφορη η εξωτερική εμφάνιση αν είναι αξιοπρεπές το brand name. 8-)

D

Deleted member 23222

Guest
..... Πολύ καλύτερα το δελεωποιό. :p
Είναι άσχημο!!

Σαν πολυμορφικό που ο κάγκουρας οδηγός του, του βαλε μια ζάντα για να το κάνει σπορ...
[DOUBLEPOST=1530546394][/DOUBLEPOST]
Σωστά. Υπάρχουν θέματα όμως.

Πρώτον οι ελαττωματικές φλάντζες κεφαλής οι οποίες δεν γνωρίζω αν αντικαταστάθηκαν στα 2 που πωλούνται*, δεύτερον οτι έχει ήδη παρουσιαστεί ο αντικαταστάτης και τρίτον το φτηνό εσωτερικό που στο Fiesta μπορεί να τρώγεται αλλά εδώ μιλάμε για 50.000€.

*μάλλον όχι, και είναι πολύ αγχωτική ιστορία για τους μανιακούς σαν τον φίλο.

https://www.ford.gr/shop/next-steps/build-and-price#/catalogID/00S/?code=DSB

Αυτό δεν παρουσίασε πάντως πρόβλημα με τις φλάτζες,δεν είναι ίδιες.

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp