Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Αν καθομουν να ακουω τους "ΑΝΤΡEΣ" εδω μεσα αστα να πανε μελετη..
Ποτε θα παιξουμε COD4 ρεμαλοι ?

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Έτσι μου 'ρχεται να κάνω ένα fake account του Καφάτου και να ανακοινώσω ότι κλείνω το AVSite... :139:

:204::204::204:

Βαλε και ηλικια...για να το πιστεψουμε πιο ευκολα !! :138:

Reaction score
14

Έτσι μου 'ρχεται να κάνω ένα fake account του Καφάτου και να ανακοινώσω ότι κλείνω το AVSite... :139:
Η καλύτερα να κάνεις ένα fake Βογιατζάκη που να δηλώνει ότι το μαύρο δεν έχει και πολύ σημασία για την θέαση μιας ταινίας..:137::137:

Reaction score
59
Όχι απλά είμαι εγώ και θα μείνω όπως είμαι...αν δεν σ'αρέσω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν πάλι δεν με αντέχεις και σε προσβάλλω, κάνε με BAN.
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!

HV

Reaction score
0
Ρε Jim γινεσαι κουραστικος...Αφου βλεπεις πως πιο πολυ γραφουν εσενα οι αλλοι συντονιστες παρα εκεινον :)

Reaction score
59
Ρε Jim γινεσαι κουραστικος...Αφου βλεπεις πως πιο πολυ γραφουν εσενα οι αλλοι συντονιστες παρα εκεινον :)

ΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΑ !!!!

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ !!!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!
Συγνώμη Δημήτρη μου αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλοι μας έχουμε κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μας τα οποία αυτά είναι, δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να τα αλλάξουμε για κανέναν. Και όλοι μας έχουμε άτομα τα οποία μας ενδιαφέρει η γνώμη τους ή όχι. Όπως και υπάρχουν άτομα τα οποία τα συμπαθούμε ή όχι. Όχι μόνο εδω μέσα άλλα και στην καθημερινότητά μας, στην δουλειά μας, και γενικά στους χώρους που κινούμαστε. Με αυτό που λέει λοιπόν ο Τάσος δεν γράφει όλους μας όπως λές, απλά λέει αυτό ακριβώς που νιώθει και που στην πραγματικότητα το λέμε όλοι μας.

Reaction score
0
Απάντηση: Infraction levels...

Μελέτη μή φοβάσαι......χτύπα άφοβα.....είναι γνωστό σε όλους ότι ο μαστρο-Καφάτος δεν μπορεί να χειριστεί την πλατφόρμα.....πόσο μάλλον να σου ρίξει ban.....το είχε δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε ότι δεν μπορούσε να κάνει μετονομασία τον τίτλο ενός thread......:143::143::143::143::143::138:

HV

Reaction score
0
ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΑΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ !
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΥΡΙΟΙ !

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Συγνώμη Δημήτρη μου αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλοι μας έχουμε κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μας τα οποία αυτά είναι, δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να τα αλλάξουμε για κανέναν. Και όλοι μας έχουμε άτομα τα οποία μας ενδιαφέρει η γνώμη τους ή όχι. Όπως και υπάρχουν άτομα τα οποία τα συμπαθούμε ή όχι. Όχι μόνο εδω μέσα άλλα και στην καθημερινότητά μας, στην δουλειά μας, και γενικά στους χώρους που κινούμαστε. Με αυτό που λέει λοιπόν ο Τάσος δεν γράφει όλους μας όπως λές, απλά λέει αυτό ακριβώς που νιώθει και που στην πραγματικότητα το λέμε όλοι μας.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ post ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Reaction score
1.213

Μελέτη μή φοβάσαι......χτύπα άφοβα.....είναι γνωστό σε όλους ότι ο μαστρο-Καφάτος δεν μπορεί να χειριστεί την πλατφόρμα.....πόσο μάλλον να σου ρίξει ban.....το είχε δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε ότι δεν μπορούσε να κάνει μετονομασία τον τίτλο ενός thread......:143::143::143::143::143::138:

:204::204::204::204:

Ναι ρε γαμοτο,για αυτο τελικα οπως βλεπω ολοι εσκασαν... στα γελια !!! :138:

Reaction score
0

Ώρα για ύπνο..........κανονίστε αύριο το thread να έχει αυξηθεί κατά 10 σελίδες.....:137: :605:

Reaction score
1.213
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ .....

ΤΗIS.....

IS....

AΥΡΙΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΡΕΜΙΑ...ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ !!! :204::204::204::204:

Attachments

Reaction score
49

Kαποιοι εχουν το σθενος, που με πολυ κοπο απεκτησαν χτιζοντας το πισω απο την ανωνυμια τους,να λενε αυτο που νοιωθουν ανοικτα

-δεν θα πω οπως τους κατεβει,κουτα ή ανοητα,ασυλλογιστα-

και διχως φοβο για παραπλευρες απωλειες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!:444::121:
Οντως ηταν ενα λαθος που ο ιδιος παραδεχτηκε , το μετανιωσε το εγραψε , ζητησε συγνωμη , δεχτηκε οποιοδηποτε "τιμωρια" αποφασιστει αλλα ελεος ρε παιδια με τις υπερβολες τυπου ΔΙΑΓΡΑΦΗ γενικως.
Ολη η ιστορια ξεκινησε απο μια πλακα που δεν ηταν καλογουστη και που ο ιδιος καταλαβε και βγηκε αντρικια και παραδεχτηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη.
Εκει δειχνει πραγματικα τον χαρακτηρα του που παραδεχτηκε απο μονος του οτι εκεινος ειναι πισω απο την κακογουστη πλακα ενω ακομη θα ψαχνομασταν ολοι ποιος της εκανε.
Ενω αλλοι εχουν κανει τα χιλια μυρια εδω μεσα και φυσικα ποτε δεν παραδεχτηκαν τιποτα , δεν ζητησαν ποτε συγνωμη εφαγαν τα infractions και ποτε Ban δια παντως και τους εχουμε ακομη μεσα και τους χαιρομαστε.

Οποτε καλα λεει ο JO οτι ψυχραιμια πανω απο ολα και ας το παω και λιγο παραπερα οτι ιση μεταχειρηση για ΟΛΟΥΣ και μην αποφασιζουμε ακραιες τιμωριες για ενα στιγμιαιο λαθος που στην τελικη ολοι μπορουμε να υποπεσουμε καποια στιγμη.

Δεν ειμαι δικηγορος του Subcode αλλα ειναι απο τα ατομα που εχουν βοηθησει πολυ το φορουμ και εμενα προσωπικα με τις γνωσεις του και απο την στιγμη που βγηκε και παραδεχτηκε ο ιδιος το λαθος του και ζητησε συγνωμη μια ποινη προσωρινη οποια και αν ειναι αυτη ειναι η πλεον λογικη.

Εδω να θυμησω οτι το ιδιο κακογουστο αστειο ειχα κανει και εγω με τον λογαριασμο του zoglair και κανονικα , αν πρεπει να ισχυσουν αυτα που λετε θα πρεπει και οι δυο μας να αποχωρησουμε δια παντος.
Ας επικρατήσει η ψυχραιμία.

Στα υπέρ του υποκώδικα το ότι παραδέχτηκε το λάθος του.

Ο εκνευρισμός είναι πάντοτε ο χείριστος σύμβουλος.

Η οριστική διαγραφή με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δεν είναι καν μέτρο.
Αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα, χωρις να επικροτω καμια συμπεριφορα, ειναι οτι με χαρακτηριστικη ευκολια κουναμε το δαχτυλο κατακρινοντας, κοπτομενοι για την ορθη λειτουργια, την δημοκρατικοτητα και την ισονομια του φορουμ, παραλληλα ξεχνωντας με την ιδια ευκολια τις δικες μας... ανομιες. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ' εξω.
Παιδιά.... το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά, sorry αλλά γενικά όλη αυτή η φάση μου φαίνεται μια τεράστια υπερβολή.

Ωραία έκανε ένα κακόγουστο αστείο, βγήκε και το παραδέχτηκε, ρίχτε του κι ενα ban και τέλος. ΟΛΟΙ κάνουμε μαλακίες ξεκολλήστε, μιλάμε για ένα online forum!!! όσο και να το αισθανόμαστε κάπως αλλιώς επειδή πολλοί περνάμε τόσες ώρες εδώ μέσα δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται από όλους με την ίδια σοβαρότητα...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!

Δε νομίζω ότι δεν κατάλαβε τη μαλακία του έλεος.
Jim sorry αλλά έχεις ξεφύγει....τί έκανε ο άνθρωπος ΕΛΕΟΣ να τον σκοτώσουμε κιόλας???
Εγώ δεν καταλαβαίνω από πότε ΕΜΕΙΣ είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν είναι υγιής η συμπεριφορά κάποιου από αυτά που έγραψε σε ένα forum και που μάλιστα έχει ήδη παραδεχτεί, όχι με τον καλύτερο τρόπο αν θες, ότι είναι λάθος.
Jim, ανάρμοστο είναι και το να αναφέρεσαι στους γονείς κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει, με τον τρόπο που έχεις κάνει εσυ...
Για να πω την αλήθεια, σιχαίνομαι τα BAN. Πιστεύω ότι το θέμα έχει χάσει πιά την "αξία" του, ψόφησε και βρώμισε κοινώς. Αν έπρεπε να φάει οποιοδήποτε μέλος ΒΑΝ για κάτι, έπρεπε να γίνει απο την αρχή και όχι να στήνουμε εδώ "λαϊκά δικαστήρια" για το αν πρέπει να ΒΑΝαριστεί ή όχι, πόσο απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά του κλπ. Εγώ θα ήμουν υπέρ του ΒΑΝ (και φυσικά όχι δια παντώς που διάβασα), άν το συγκεκριμένο μέλος δεν παραδεχόταν το λάθος του. (θεωρώ ότι το παραδέχτηκε, άσχετα αν το παραδέχτηκε κάπως "άκομψα"). Αν ήταν να πέσει έτσι κι αλλιώς όμως ΒΑΝ, ας γινόταν απο την αρχή. Τώρα οποιοδήποτε ΒΑΝ θα φανεί τουλάχιστον γελοίο...αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη...
Συμφωνω με τον Pseiras ιδιαιτερα στην υπογραμμισμενη παραγραφο .
Ομως πρεπει να θεσπιστουν και καποιοι γενικοτεροι κανονες στο AVSite
γιατι το κραξιμο η το Λαικο δικαστηριο
(η 2ρη φορα Jim που γινεται )
δεν ειναι και τοσο ....πως να το πω ...σικ.
Επισης το αν θα τιμωρηθει και πως η ποσο ο sub
γι'αυτο που εγινε στην κατηγορια με τα dvd
ειναι μια αποφαση που την αποφασιζει η ΔΟ
με τους συντονιστες της κατηγοριας .
Νομιζω οτι τα ποστ σχετικα με την υποθεση barbie code
θα πρεπει να μεταφερθουν στο σχετικο κλειδωμενο thread
αν θελουν οι συντονιστες να γινει συζητηση επι του συγκεκριμενου θεματος .

Και ενα τελευταιο για τις "οσιες μαριες-μαγδαληνες" και "παρθενες"
που μυξοκλαιγονται καθε φορα
για την αδικια και το κυνηγητο που υπομενουν απο την κοινωνια και τον κακο τον κοσμο....του internet.
Η φιλμογραφια της βρισκεται ΕΔΩ .
Θα προτεινα αυτο ,και ,αυτο .

Τουλαχιστον υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ που ζητανε ΣΥΓΝΩΜΗ.

Εννοειται οτι αυτο που εκανε ο subcode δεν ειναι αθωο.
....και θέλω να πω και κάτι άλλο, αλλιώς θα σκάσω και δεν θα κοιμηθώ: ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ"(ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΑΔΙΚΩΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ??? Ψάξτε λίγο και θα δείτε πολλά τέτοια post....
Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???:137::137::137::137:

Δεν μπορώ να κάτσω να γράψω όσα θα ήθελα.....
Δεν μπορώ να σχολιάσω συμπεριφορές και θα παραβλέψω ότι κάποιοι βρήκαν "πάτημα" για να μιλήσουν......
Θα συμφωνήσω με τους από πάνω μου γιατί συνολικά βγάζουν την σκέψη μου και το τι περίπου θα έγραφα κι εγώ!

Ο Τάσος (subcode) έλαβε ήδη ένα infraction για ανάρμοστη συμπεριφορά. Το αν θα έπρεπε να συνεχίσει η διαδικασία επιπλέον τιμωρίας θα εξαρτιόταν καθαρά από το αν ο subcode συνέχιζε μια λάθος πορεία ή δεν είχε καν αντιληφθεί που είχε κάνει λάθος.
Το ότι ζήτησε ξεκάθαρα συγνώμη το θεωρώ υπέρ του και εκ των πραγμάτων με κάνει να βλέπω το θέμα πιο ήπια.....
Σε περίπτωση που ξανακάνει το ίδιο λάθος μπορεί να ΒΑΝαριστεί γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.....
Αλλά....
Θα ήθελα να συμπληρώσω δύο-τρία πραγματάκια ακόμη....
Ο Δημήτρης έχει δίκιο 100% που τα έχει πάρει και ζητά την ποινή (που ουσιαστικά έχει δοθεί....). Θα κόψω όμως ένα μικρό ποσοστό φίλε από το δίκιο σου γιατί αν έβγαινες και με έβριζες (πχ) δεν θα είχα το δικαίωμα να αναφερθώ σε κανέναν άλλο εκτός από σένα.
Δε θα μου φταίει κανείς άλλος εκτός από σένα.....
Και πόσο μάλλον όταν δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ξέρω τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ιερή λέξη οικογένεια!!
Δημήτρη, πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως δεν κάνω παρατήρηση εδώ προς τα εσένα αλλά θέλω να πιστεύω ότι ως υπερασπιστής του τακτ (όπως σωστά λες και κάνεις) να αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς εννοώ!

Δεν συμφωνώ με την πλάκα του Τάσου, ήταν χονδροειδέστατη. Του το είπα και εγώ και ξέρω πολύ καλά ότι το ξέρει και ο ίδιος.
Αλλά δυστυχώς ο τίτλος και μόνο του θέματος είναι κόκκινο πανί για να σχολιαστεί με πλάκα ή πλακίτσα ή χοντράδα.
Δεν έχετε παρά να δείτε όλες τις απαντήσεις του thread.
Ακόμα και πρόσωπα ή λέξεις......

Θα ήταν σα να έγραφα στην CarAudio θέμα, ως Alfa Romeo Saint (τα σέβη μου Λευτέρη), "Μου χάλασε η Alfa Romeo μου"
Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι δούλεμα θα άκουγα από κάτω....
Ακόμα κι αν ήταν όντως αληθινό γεγονός και κυκλοφορούσα με τον στρόφαλο στο χέρι (φτου φτου.....) σε κάθε ποστ θα διάβαζα και ένα ειρωνικό σχόλιο ή χοντράδα....

Μη σας ζαλίζω άλλο.....
Δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Τάσο για δύο λόγους.
Τον πρώτο δεν μπορείτε να τον κατανοήσετε.
Γιατί απλά είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω από κοντά και να μπορώ από πρώτο χέρι να καταλάβω αν αξίζει ή όχι την εμπιστοσύνη μου. Μια ευκαιρία που δεν μπορέσατε να έχετε και συνεπώς δεν μπορώ να πω ότι μπορείτε και να την δεχθείτε....

Ο δεύτερος λόγος είναι πιο εύκολα προσβάσιμος από όλα τα μέλη του AVsite. Αρκεί να διαβάσετε όλα τα post του και να δείτε ότι στα περισσότερα υπάρχει έντονη τάση χιούμορ που πολλές φορές έχει τη σωστή δοσολογία και σε κάποιες άλλες όχι.....Αλλά η τάση είναι προς την μεριά του χιούμορ....

Δεν τον δικαιολογώ.
Σε καμία περίπτωση....
Του τα είπα και από πρώτο χέρι (όπως έχω συζητήσει άπειρες φορές με κάποιον τηλεφωνικά αν βλέπω πρόβλημα στους κόλπους του AVsite)
Και είδα και άκουσα ειλικρινή μεταμέλεια....
Όπως επίσης ο Τάσος ξέρει πολύ καλά ότι αν έχουμε αντίστοιχη χοντράδα πάλι, εγώ θα του την σφυρίξω κατ' ευθείαν!

Υ.Γ.: Ευτυχώς που δεν θα μιλούσα...... :138:

HV

Reaction score
0
Γιατι σου πηρε τοσο χρονο να βρεις το θεμα γιαννο ? Δεν δουλευει καλα το GPS ? :136::139::135:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster