Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Έτσι μου 'ρχεται να κάνω ένα fake account του Καφάτου και να ανακοινώσω ότι κλείνω το AVSite... :139:
Παλιό το κόλπο.....:114:Έτσι μου 'ρχεται να κάνω ένα fake account του Καφάτου και να ανακοινώσω ότι κλείνω το AVSite... :139:
Η καλύτερα να κάνεις ένα fake Βογιατζάκη που να δηλώνει ότι το μαύρο δεν έχει και πολύ σημασία για την θέαση μιας ταινίας..:137::137:Έτσι μου 'ρχεται να κάνω ένα fake account του Καφάτου και να ανακοινώσω ότι κλείνω το AVSite... :139:
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!Όχι απλά είμαι εγώ και θα μείνω όπως είμαι...αν δεν σ'αρέσω δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Αν πάλι δεν με αντέχεις και σε προσβάλλω, κάνε με BAN.
Ρε Jim γινεσαι κουραστικος...Αφου βλεπεις πως πιο πολυ γραφουν εσενα οι αλλοι συντονιστες παρα εκεινον![]()
Συγνώμη Δημήτρη μου αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλοι μας έχουμε κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μας τα οποία αυτά είναι, δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να τα αλλάξουμε για κανέναν. Και όλοι μας έχουμε άτομα τα οποία μας ενδιαφέρει η γνώμη τους ή όχι. Όπως και υπάρχουν άτομα τα οποία τα συμπαθούμε ή όχι. Όχι μόνο εδω μέσα άλλα και στην καθημερινότητά μας, στην δουλειά μας, και γενικά στους χώρους που κινούμαστε. Με αυτό που λέει λοιπόν ο Τάσος δεν γράφει όλους μας όπως λές, απλά λέει αυτό ακριβώς που νιώθει και που στην πραγματικότητα το λέμε όλοι μας.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΤΟΜΩΝ. ΤΟ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ post ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Συγνώμη Δημήτρη μου αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Όλοι μας έχουμε κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα μας τα οποία αυτά είναι, δεν αλλάζουν και δεν πρόκειται να τα αλλάξουμε για κανέναν. Και όλοι μας έχουμε άτομα τα οποία μας ενδιαφέρει η γνώμη τους ή όχι. Όπως και υπάρχουν άτομα τα οποία τα συμπαθούμε ή όχι. Όχι μόνο εδω μέσα άλλα και στην καθημερινότητά μας, στην δουλειά μας, και γενικά στους χώρους που κινούμαστε. Με αυτό που λέει λοιπόν ο Τάσος δεν γράφει όλους μας όπως λές, απλά λέει αυτό ακριβώς που νιώθει και που στην πραγματικότητα το λέμε όλοι μας.
Μελέτη μή φοβάσαι......χτύπα άφοβα.....είναι γνωστό σε όλους ότι ο μαστρο-Καφάτος δεν μπορεί να χειριστεί την πλατφόρμα.....πόσο μάλλον να σου ρίξει ban.....το είχε δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε ότι δεν μπορούσε να κάνει μετονομασία τον τίτλο ενός thread......:143::143::143::143::143::138:
Kαποιοι εχουν το σθενος, που με πολυ κοπο απεκτησαν χτιζοντας το πισω απο την ανωνυμια τους,να λενε αυτο που νοιωθουν ανοικτα
-δεν θα πω οπως τους κατεβει,κουτα ή ανοητα,ασυλλογιστα-
και διχως φοβο για παραπλευρες απωλειες. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!:444::121:
Οντως ηταν ενα λαθος που ο ιδιος παραδεχτηκε , το μετανιωσε το εγραψε , ζητησε συγνωμη , δεχτηκε οποιοδηποτε "τιμωρια" αποφασιστει αλλα ελεος ρε παιδια με τις υπερβολες τυπου ΔΙΑΓΡΑΦΗ γενικως.
Ολη η ιστορια ξεκινησε απο μια πλακα που δεν ηταν καλογουστη και που ο ιδιος καταλαβε και βγηκε αντρικια και παραδεχτηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη.
Εκει δειχνει πραγματικα τον χαρακτηρα του που παραδεχτηκε απο μονος του οτι εκεινος ειναι πισω απο την κακογουστη πλακα ενω ακομη θα ψαχνομασταν ολοι ποιος της εκανε.
Ενω αλλοι εχουν κανει τα χιλια μυρια εδω μεσα και φυσικα ποτε δεν παραδεχτηκαν τιποτα , δεν ζητησαν ποτε συγνωμη εφαγαν τα infractions και ποτε Ban δια παντως και τους εχουμε ακομη μεσα και τους χαιρομαστε.
Οποτε καλα λεει ο JO οτι ψυχραιμια πανω απο ολα και ας το παω και λιγο παραπερα οτι ιση μεταχειρηση για ΟΛΟΥΣ και μην αποφασιζουμε ακραιες τιμωριες για ενα στιγμιαιο λαθος που στην τελικη ολοι μπορουμε να υποπεσουμε καποια στιγμη.
Δεν ειμαι δικηγορος του Subcode αλλα ειναι απο τα ατομα που εχουν βοηθησει πολυ το φορουμ και εμενα προσωπικα με τις γνωσεις του και απο την στιγμη που βγηκε και παραδεχτηκε ο ιδιος το λαθος του και ζητησε συγνωμη μια ποινη προσωρινη οποια και αν ειναι αυτη ειναι η πλεον λογικη.
Εδω να θυμησω οτι το ιδιο κακογουστο αστειο ειχα κανει και εγω με τον λογαριασμο του zoglair και κανονικα , αν πρεπει να ισχυσουν αυτα που λετε θα πρεπει και οι δυο μας να αποχωρησουμε δια παντος.
Ας επικρατήσει η ψυχραιμία.
Στα υπέρ του υποκώδικα το ότι παραδέχτηκε το λάθος του.
Ο εκνευρισμός είναι πάντοτε ο χείριστος σύμβουλος.
Η οριστική διαγραφή με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δεν είναι καν μέτρο.
Αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα, χωρις να επικροτω καμια συμπεριφορα, ειναι οτι με χαρακτηριστικη ευκολια κουναμε το δαχτυλο κατακρινοντας, κοπτομενοι για την ορθη λειτουργια, την δημοκρατικοτητα και την ισονομια του φορουμ, παραλληλα ξεχνωντας με την ιδια ευκολια τις δικες μας... ανομιες. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ' εξω.
Παιδιά.... το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά, sorry αλλά γενικά όλη αυτή η φάση μου φαίνεται μια τεράστια υπερβολή.
Ωραία έκανε ένα κακόγουστο αστείο, βγήκε και το παραδέχτηκε, ρίχτε του κι ενα ban και τέλος. ΟΛΟΙ κάνουμε μαλακίες ξεκολλήστε, μιλάμε για ένα online forum!!! όσο και να το αισθανόμαστε κάπως αλλιώς επειδή πολλοί περνάμε τόσες ώρες εδώ μέσα δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται από όλους με την ίδια σοβαρότητα...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!
Δε νομίζω ότι δεν κατάλαβε τη μαλακία του έλεος.
Jim sorry αλλά έχεις ξεφύγει....τί έκανε ο άνθρωπος ΕΛΕΟΣ να τον σκοτώσουμε κιόλας???
Εγώ δεν καταλαβαίνω από πότε ΕΜΕΙΣ είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν είναι υγιής η συμπεριφορά κάποιου από αυτά που έγραψε σε ένα forum και που μάλιστα έχει ήδη παραδεχτεί, όχι με τον καλύτερο τρόπο αν θες, ότι είναι λάθος.
Jim, ανάρμοστο είναι και το να αναφέρεσαι στους γονείς κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει, με τον τρόπο που έχεις κάνει εσυ...
Για να πω την αλήθεια, σιχαίνομαι τα BAN. Πιστεύω ότι το θέμα έχει χάσει πιά την "αξία" του, ψόφησε και βρώμισε κοινώς. Αν έπρεπε να φάει οποιοδήποτε μέλος ΒΑΝ για κάτι, έπρεπε να γίνει απο την αρχή και όχι να στήνουμε εδώ "λαϊκά δικαστήρια" για το αν πρέπει να ΒΑΝαριστεί ή όχι, πόσο απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά του κλπ. Εγώ θα ήμουν υπέρ του ΒΑΝ (και φυσικά όχι δια παντώς που διάβασα), άν το συγκεκριμένο μέλος δεν παραδεχόταν το λάθος του. (θεωρώ ότι το παραδέχτηκε, άσχετα αν το παραδέχτηκε κάπως "άκομψα"). Αν ήταν να πέσει έτσι κι αλλιώς όμως ΒΑΝ, ας γινόταν απο την αρχή. Τώρα οποιοδήποτε ΒΑΝ θα φανεί τουλάχιστον γελοίο...αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη...
Συμφωνω με τον Pseiras ιδιαιτερα στην υπογραμμισμενη παραγραφο .
Ομως πρεπει να θεσπιστουν και καποιοι γενικοτεροι κανονες στο AVSite
γιατι το κραξιμο η το Λαικο δικαστηριο
(η 2ρη φορα Jim που γινεται )
δεν ειναι και τοσο ....πως να το πω ...σικ.
Επισης το αν θα τιμωρηθει και πως η ποσο ο sub
γι'αυτο που εγινε στην κατηγορια με τα dvd
ειναι μια αποφαση που την αποφασιζει η ΔΟ
με τους συντονιστες της κατηγοριας .
Νομιζω οτι τα ποστ σχετικα με την υποθεση barbie code
θα πρεπει να μεταφερθουν στο σχετικο κλειδωμενο thread
αν θελουν οι συντονιστες να γινει συζητηση επι του συγκεκριμενου θεματος .
Και ενα τελευταιο για τις "οσιες μαριες-μαγδαληνες" και "παρθενες"
που μυξοκλαιγονται καθε φορα
για την αδικια και το κυνηγητο που υπομενουν απο την κοινωνια και τον κακο τον κοσμο....του internet.
Η φιλμογραφια της βρισκεται ΕΔΩ .
Θα προτεινα αυτο ,και ,αυτο .
Τουλαχιστον υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ που ζητανε ΣΥΓΝΩΜΗ.
Εννοειται οτι αυτο που εκανε ο subcode δεν ειναι αθωο.
....και θέλω να πω και κάτι άλλο, αλλιώς θα σκάσω και δεν θα κοιμηθώ: ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ"(ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΑΔΙΚΩΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ??? Ψάξτε λίγο και θα δείτε πολλά τέτοια post....
Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???:137::137::137::137: