Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Τελικά, η παραποίηση ενός ονόματος και η αποστολή παραπλανητικών σχολίων, το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει όταν αποκαλύπτεται και φυσικά...αποκαλύπτεται.
Οπότε, μην ψάχνουμε να βρούμε τεχνικές κλειδώματος αφού αυτός που κάνει τέτοιες ενέργειες στο σύνολο των περιπτώσεων χάνει και όποιο δίκιο έχει, αν έχει.

Το χθεσινό ήταν μέσα στα πλαίσια της ημέρας και αξίζει να υπολογίζεται έτσι.

Γιατί νομίζω ότι η εκτός τόπικ συζήτηση έχει πια εξαντληθεί;
Και αν εγω ανοιξω 10 , 15 τετοιους κωδικους (αλλων ) και αρχιζω να παιζω στις αγγελιες (στις αγγελιες των ιδιοκτητων αυτων των username)...στελνοντας pm..σε αγοραστες που εχουν δειξει ενδιαφερον τι γινεται ? Και αν ζηταω προκαταβολικα τα ποσα σε λογαριασμο..''γιατι την εχω πατησει στο παρελθον'' τι γινεται ?
Και αν τελικα αυτο το μελος παρασυρθει απο το προφιλ μου και μου τα δωσει τι γινεται ?

Και αν ..και αν... και αν...

Για να μην υπαρχουν αν...καλυτερα να υπαρχει προληψη ...

Reaction score
14
παιδιά είναι πανέυκολο να βρείς το λινκ μεταξύ της μαιμούς λογαρισμού και του χρήστη που το εκανε. με IP κλπ κλπ.

Επίσης δεν νομίζω οτι εγκυμονεί κανέναν ιδιαίτερο σοβαρό κίνδυνο πέραν της πλάκας και της ανακατοσούρας.

Δηλαδή θέμα να ταυτισθεί ο γραπτός λόγος της μαιμούς με τον μαιμουδευμένο λογαριασμό δεν τίθεται καθώς ουτε πιθανές νομικές συνέπειες μπορεί να εχει ουτε και φυσικά περίπτωση υπάρχει να μην γίνει αντιληπτό αφού αν είναι τόσο σοβαρό σίγουρα θα βγεί φορα παρτίδα στο φορουμ.

Ετσι π.χ. αν ενας μπεί και γράψει με λογαρισμό dream-GR οτι θέλει δεν μου προξενει καμμια ζημια, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι καζούρα μπάχαλο και χαβαλέ στο τέλος τέλος. Το να φτιάξει η πλατφόρμα ενα rule όπου κοντινά knicks να απαγορευονται είναι ατοπο και δεν εξυπηρετεί τίποτε πέραν να γίνει σπαστικό κουραστικό και αποτρεπτικό για κάποιον που θελει ενα συγκεκριμένο ονομα.

π.χ. αν εμενα με λένε Γιάννη Σκαλούμπακα (τυχαία λεω) και θέλω καλά και μή να λέγομαι skaloymbakas γιατί να μην μπορώ αφού υπάρχει ο skaloumbakas?

Πολλά τέτοια μπορώ να σας βρώ.

Reaction score
5
Oπως ειδες το πηραν πρεφα ολοι αργα...τεσπα ..τι το συζηταμε..
Αν θυμάμαι καλά (γιατί δεν βρίσκω το post του fake Διονυσάτου, υποθέτω σβήστηκε), απάντησα με την 'αποκάλυψη' μέσα σε μερικά λεπτά. Ήταν πασιφανές. Το ότι μερικοί δεν το κατάλαβαν αμέσως, τι να κάνω. Δεν διαβάζουν όλα τα posts.

Reaction score
7
Αν και μου φαίνεται "κάπως" να γράφω εγώ την αποψή μου για τα πανομοιότυπα Accounts...Δεν μιλάνε ποτέ για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου άλλωστε :137: θα πώ πως διαφέρει αυτό που έκανα εγώ για να κοροιδέψω κάποιον και άλλο αυτό που έκανε ο Dream για να κάνει ένα ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ αστείο (το σήκωνε και η μέρα άλλωστε). Βέβαια η Ειρήνη πιστεύω ότι σχολιάζει την πράξη αυτή καθ'αυτή με τα Fake Accounts...

Reaction score
14
Απάντηση: Infraction levels...

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Σαφώς και το διαδίκτυο είναι ένας "τόπος" που περιέχει κινδύνους, ιδιαίτερα για τους ευκολόπιστους. Σαφώς στο avsite παίζει ρόλο η προσωπική επαφή πάνω απ' όλα.

Όλα τα περί κλειδωμάτων κλπ κλπ τα θεωρώ ανούσια και ανίκανα να προστατέψουν.

GTX

Reaction score
39
Τελικα μπορει να γινει η οχι.... ????
Νομίζω ήταν σαφές πως όχι.

Βρε Μελέτη δεν γίνεται πως να το κάνουμε???
Σκέψου μόνο πόσα παρόμοια usernames υπάρχουν ήδη και θα το καταλάβεις. Δεν μιλάμε για μαγικά, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να φτιαχτούν περιορισμοί για να γίνει αυτό που θες, κάτι το οποίο απλά δεν γίνεται.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο. Κι εγώ έχω δηλώσει την αντίθεσή μου σε παρόμοιες ενέργειες. Μην ξεχνάς όμως και το θέμα των συγκυριών. Στον Κωνσταντίνο έγινε σε μία φάση που όλοι, δικαίως ή αδίκως τον κράζανε για κάτι και αυτό ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα, δικαιώνοντάς τον, και από την άλλη έχουμε μία πρωταπριλιάτικη φάρσα εις βάρος ενός ατόμου (Ανδρέα) που δεν έχει σε καμία περίπτωση το "παρελθόν" του Κωνσταντίνου στις "εντάσεις". Η πλάκα λοιπόν, αν και εξίσου κατακριτέα κατ' εμέ, δεν έχει την ίδια βαρύτητα.
Σίγουρα υπάρχει διαφορά στις συγκυρίες. Απλά εγώ μίλησα για την πράξη αυτή καθε αυτή και μόνο.

Reaction score
5
ANΔΡΕΑΣ K
ANΔΡΕΑΣ Κ
AΝΔPΕΑΣ K

Υπάρχει καμία διαφορά σε αυτά τα τρία ?
Το πρώτο έχει λατινικό A N και K
Το δεύτερο έχει λατινικό Α και Ν
Το τρίτο έχει λατινικό το Α και το Κ
Τα άλλα γράμματα είναι Ελληνικά.

Meletov κατάλαβες τώρα γιατί δεν γίνεται (εύκολα) να γίνει αυτό που λες;

Reaction score
14
επίσης να τονίσω οτι η πλάκα η χθεσινή εβγαζε μάτια... και αυτός ήταν ο σκοπός της.... το άλλο που έκανε ο υποκώδικας είχε σκοπό... είχε λόγο που εγινε, και μάλιστα υπήρχε και οπως είπε και ο ίδιος αυτοσκοπός να εκνευρίσει τον Κωνσταντίνο που πολύ σωστά προανέφερε ο Δημήτρης νομίζω οτι βαλόταν απο όλους και απο παντού.

Τώρα στο θέμα γιατί το έκανα εγώ και γιατί δίνουμε κακά παραδείγματα... νομίζω οτι εξαντλούμε κάθε ίχνος υπερβολης και σχολαστικότητας και δείχνουμε υπερευθηξία σε τρίχες κατσαρές.... (αρκετά κατσαρές θα έλεγα)!!!

Reaction score
5
Το πρώτο έχει λατινικό A N και K
Το δεύτερο έχει λατινικό Α και Ν
Το τρίτο έχει λατινικό το Α και το Κ
Τα άλλα γράμματα είναι Ελληνικά.
είσαι θεός :142::142:

Reaction score
62
Παρακαλώ το μέλος DIMITRIS ν' αλλάξει το username του, γιατί μας μπερδεύουν και με ρωτάν για εγκαταστάσεις καλοριφέρ!!!!
Ευχαριστώ!! :137::137::137::137::137:

Reaction score
14
Παρακαλώ το μέλος DIMITRIS ν' αλλάξει το username του, γιατί μας μπερδεύουν και με ρωτάν για εγκαταστάσεις καλοριφέρ!!!!
Ευχαριστώ!! :137::137::137::137::137:
κορυφαίο!!!!!!!!!!!

Και απο τον άλλον θέλουν εναν buderus με gigabit HUB 24p.... με SBS 2003 R2???

Reaction score
8
Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να γίνει είναι να μην επιτρέπει στο user name ελληνικά, ούτε κενά, τελείες κ.λ.π., στους νέους χρήστες, γιατί στους παλαιούς τα usernames δεν αλλάζουν.

Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Ειρήνη καταλαβαίνω απόλυτα το μήνυμα σου , άλλωστε εξηγώ παραπάνω τη φυσιολογική αντίδραση σου..
Είναι σύνηθες φαινόμενο όταν ατομα που συμπαθούμε η έχουμε μια φιλική διαθεση απέναντι τους , να ενοχλούμαστε όταν τυχαίνει να βρίσκονται σε άβολη θέση όπως αυτή καλη ωρα , πιστεύοντας ότι δεν τους άξιζε
Πιστεύω πως η στάση σου σε τιμά αλλα λογο αυτής της φιλικής σου διάθεσης βγάζεις συμπεράσματα που δεν θα τα χαρακτήριζα αντικειμενικά.
Όπως τα παρακάτω…

Το σκεπτικό του Τάσου δεν ήταν να προσβάλει και να μειώσει την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου (όπως και δεν το έκανε φυσικά και κανένας δεν μπορεί να το ισχυριστεί αυτό) αλλά να γίνει πλάκα και να πέσει γέλιο.
Το σκεπτικό του subcode ηταν ακριβως αντίθετο απο αυτό που υποστηρίζεις.
Άλλωστε το παραδέχεται και ο ιδιος πως σκοπος του ηταν να βγάλει κακία να ειρωνευτεί να χλευάσει, και όλα αυτά γιατί απλως τσατίζετε με αυτά που γραφει ο Κωνσταντίνος ( που σημειωτέον ποτε δεν του εχει επιτεθεί).
Νομίζω πως ο συμψηφισμός της πλάκας με τα παραπανω είναι ατυχής και καλο είναι να αποφεύγετε γιατι εχει γινει καραμέλα και δικαιολογία η ατακα που λεει « δεν σε θιγω κανω χιουμορ»

Μπορεί να ήταν κακόγουστο αστείο, κάποιοι το χαρακτήρισαν μ@λ@κι@ από μέρους του, βγήκε όμως και είπε τι έκανε, είπε τα αισθήματά του για κάποιο μέλος, και ζήτησε συγνώμη για αυτή του την πράξη. Ξηγημένα και ντόμπρα.
Σχετικα με αυτό δεν ειμαι σίγουρος για το ποσο ξηγημένη και ντόμπρα μπορει να χαρακτηρισθεί η παραπάνω ενέργεια όταν από την Παρασκευή ως την Κυριακή ακούγαμε υπόκωφα σφυρίγματα αδιαφορίας και μονο όταν υπήρξε αντίδραση από τα μελη - όπως παρακάτω -, ταρακουνήθηκε .
Συγκεκριμένα

Υπάρχουν και κάποια όρια και το να φτιάχνει κανείς δεύτερο λογαριασμό φωτοκόπια ενός άλλου για να τον κοροϊδέψει τα ξεπερνάει...
Δεν είναι μόνο μαϊμού, είναι και προβοκάτσια.
Και δυο ωρες πριν την παραδοχή… το παρακάτω

Δες την ip του βρε Μήτσο......:121:
Με τα παραπάνω επέτρεψε μου να εχω τις αμφιβολίες μου για τα αγνά συναισθήματα της πράξεις αυτής που ετσι και αλλιώς απο την αρχή περιείχε εμπάθεια.

Επίσης ας μη είμαστε τοσο σίγουροι πως ο Κωνσταντίνος θα τα έπαιρνε όλα αυτά με τοσο ελαφρά τη καρδία και θα έδειχνε άνετος εαν δεν υπήρχε η αντίδραση από μελη και Δ.Ο.
Στην περιπτωση που η αντιμετώπιση ηταν αδιάφορη από ολους και η κακόγουστη πλακα συνεχιζοταν το Δευτεριάτικο ξυπνημα δεν θα ηταν καθόλου ηρεμο.

Ήμουνα αντίθετη από την αρχή ότι όχι μόνο δεν έπρεπε να απομακρυνθεί για 2 ημέρες αλλά ούτε κάρτα να δεχτεί.
Ειρηνη μου , αυτό που λες θα ηταν το ιδανικο να γινοταν όχι μονο σε αυτό το forum αλλα και γενικότερα στην κοινωνία να μην υπηρχε κανενός είδους ban.
Αλλα αυτό δεν είναι κατι που μπορουμε να το απαιτήσουμε από αυτους που τους έλαχε ο άχαρος ρολος να τα διαχειρίζονται .
Είναι κατι που πρέπει να το κερδίσουμε μόνοι μας με την συμπεριφορά μας
Τελος , θα ήθελα να είχες την ιδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις οπου πραγματικά δεν συνέτρεχε λογος για ban αλλα αυτο εγινε φέροντας αντιδράσεις και παραιτήσεις .
Δεν το εκανες όμως, αλλα και σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω τους λόγους και σε δικαιολογώ.

Παντα Φιλικα

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Σχετικα με αυτό δεν ειμαι σίγουρος για το ποσο ξηγημένη και ντόμπρα μπορει να χαρακτηρισθεί η παραπάνω ενέργεια όταν από την Παρασκευή ως την Κυριακή ακούγαμε υπόκωφα σφυρίγματα αδιαφορίας και μονο όταν υπήρξε αντίδραση από τα μελη - όπως παρακάτω -, ταρακουνήθηκε .
Δηλαδη αμα δεν εβγαινε ο ιδιος να παραδεχτει οτι εκεινος ειναι πισω απο αυτην την πλακα θα τον ειχατε βρει ετσι? :111:

Reaction score
7
Ανδρέα δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν, ούτε θα κάτσω να δώσω αναφορά αν το Σαββατο παρακολουθούσα ή τα είδα όλα την Κυριακή. Αλλά γιατί είναι κακό να παίρνω στα σοβαρά κάποιους ανθρώπους που η γνώμη τους έχει βαρύτητα για μένα, όπως για παράδειγμα το Quote της Μαρίας, του Marvin, του Unforgiven κ.τ.λ; Τις γνώμες ανθρώπων που εκτιμάς πάντα τις υπολογίζεις... Έσο για το Quote του Johnny20 με την IP, μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο που το αναφέρεις...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Δηλαδη αμα δεν εβγαινε ο ιδιος να παραδεχτει οτι εκεινος ειναι πισω απο αυτην την πλακα θα τον ειχατε βρει ετσι? :111:

Ε καλά μην φανταστείς ότι σκιαστήκαμε να βρούμε ποιον είναι.
Εχουμε σοβαρότερα πράματα να ασχοληθούμε από τις διπλοεγγραφές του καθενός

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Έσο για το Quote του Johnny20 με την IP, μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο που το αναφέρεις...
Να υποθέσω ότι έχεις conn-x και dynamic IP? :114:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members