Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Να υποθέσω ότι έχεις conn-x και dynamic IP? :114:
:137: Καλά υποθέτεις...όπως και router με κουμπάκι reset και 4 PCιά με Firefox και τη γνωστή δυνατότητα Clear Private Data κ.τ.λ.

GTX

Reaction score
39
Γενικά πάντως βλέπω είμαστε όλοι μια χαρούμενη παρέα ε????

Εμπάθεια all around...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Ε καλά μην φανταστείς ότι σκιαστήκαμε να βρούμε ποιον είναι.
Εχουμε σοβαρότερα πράματα να ασχοληθούμε από τις διπλοεγγραφές του καθενός
Όλα σχετικά είναι. Ο subcode έφαγε διήμερο ban για τη διπλοεγγραφή οπότε μάλλον θεωρήθηκε σοβαρό το παράπτωμά του.
Από εκεί και πέρα θα μπορούσε να μην έχει πει τίποτα όντως και εκεί θα βλέπαμε πόσο θα σκιαζόσασταν...

ΥΓ. subcode με την πράξη σου ντρόπιασες την Απόλυτη... :445: Σε καλώ να τη βγάλεις από το avatar σου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

:137: Καλά υποθέτεις...όπως και router με κουμπάκι reset και 4 PCιά με Firefox και τη γνωστή δυνατότητα Clear Private Data κ.τ.λ.
Και το λές έτσι απλά?.......:111:........προτείνω ban δια παντός......:136:.....τουλάχιστον με αυτό το username........:143::143::143::143::143:

Reaction score
7

subcode με την πράξη σου ντρόπιασες την Απόλυτη... :445: Σε καλώ να τη βγάλεις από το avatar σου.
Αν δε δώ Blu-ray από ΣΠΕΤΖΟΣ Film με AVC/VC-1 δεν βγαίνει... :116:

Reaction score
4

Ε καλά μην φανταστείς ότι σκιαστήκαμε να βρούμε ποιον είναι.
Εχουμε σοβαρότερα πράματα να ασχοληθούμε από τις διπλοεγγραφές του καθενός
Με αυτα ασχολουμαστε ομως.
Μπας και τελικα δεν εχουμε πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε? Μπας και παιρνουμε πολυ πιο σοβαρα τα πραγματα απο οτι πρεπει?
Μηπως ολα αυτο το θεμα ειναι η υπερβολη της υπερβολης τελικα και δειχνει οτι αυτα ειναι τα σημαντικα προβληματα μας και δεν εχουμε οντως πιο σοβαρα με οτι και να σημαινει αυτο?

HV

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Ειρήνη καταλαβαίνω απόλυτα το μήνυμα σου , άλλωστε εξηγώ παραπάνω τη φυσιολογική αντίδραση σου..
Είναι σύνηθες φαινόμενο όταν ατομα που συμπαθούμε η έχουμε μια φιλική διαθεση απέναντι τους , να ενοχλούμαστε όταν τυχαίνει να βρίσκονται σε άβολη θέση όπως αυτή καλη ωρα , πιστεύοντας ότι δεν τους άξιζε
Πιστεύω πως η στάση σου σε τιμά αλλα λογο αυτής της φιλικής σου διάθεσης βγάζεις συμπεράσματα που δεν θα τα χαρακτήριζα αντικειμενικά.
Όπως τα παρακάτω…

Το σκεπτικό του subcode ηταν ακριβως αντίθετο απο αυτό που υποστηρίζεις.
Άλλωστε το παραδέχεται και ο ιδιος πως σκοπος του ηταν να βγάλει κακία να ειρωνευτεί να χλευάσει, και όλα αυτά γιατί απλως τσατίζετε με αυτά που γραφει ο Κωνσταντίνος ( που σημειωτέον ποτε δεν του εχει επιτεθεί).
Νομίζω πως ο συμψηφισμός της πλάκας με τα παραπανω είναι ατυχής και καλο είναι να αποφεύγετε γιατι εχει γινει καραμέλα και δικαιολογία η ατακα που λεει « δεν σε θιγω κανω χιουμορ»

Σχετικα με αυτό δεν ειμαι σίγουρος για το ποσο ξηγημένη και ντόμπρα μπορει να χαρακτηρισθεί η παραπάνω ενέργεια όταν από την Παρασκευή ως την Κυριακή ακούγαμε υπόκωφα σφυρίγματα αδιαφορίας και μονο όταν υπήρξε αντίδραση από τα μελη - όπως παρακάτω -, ταρακουνήθηκε .
Συγκεκριμένα

Και δυο ωρες πριν την παραδοχή… το παρακάτω

Με τα παραπάνω επέτρεψε μου να εχω τις αμφιβολίες μου για τα αγνά συναισθήματα της πράξεις αυτής που ετσι και αλλιώς απο την αρχή περιείχε εμπάθεια.

Επίσης ας μη είμαστε τοσο σίγουροι πως ο Κωνσταντίνος θα τα έπαιρνε όλα αυτά με τοσο ελαφρά τη καρδία και θα έδειχνε άνετος εαν δεν υπήρχε η αντίδραση από μελη και Δ.Ο.
Στην περιπτωση που η αντιμετώπιση ηταν αδιάφορη από ολους και η κακόγουστη πλακα συνεχιζοταν το Δευτεριάτικο ξυπνημα δεν θα ηταν καθόλου ηρεμο.

Ειρηνη μου , αυτό που λες θα ηταν το ιδανικο να γινοταν όχι μονο σε αυτό το forum αλλα και γενικότερα στην κοινωνία να μην υπηρχε κανενός είδους ban.
Αλλα αυτό δεν είναι κατι που μπορουμε να το απαιτήσουμε από αυτους που τους έλαχε ο άχαρος ρολος να τα διαχειρίζονται .
Είναι κατι που πρέπει να το κερδίσουμε μόνοι μας με την συμπεριφορά μας
Τελος , θα ήθελα να είχες την ιδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις οπου πραγματικά δεν συνέτρεχε λογος για ban αλλα αυτο εγινε φέροντας αντιδράσεις και παραιτήσεις .
Δεν το εκανες όμως, αλλα και σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω τους λόγους και σε δικαιολογώ.

Παντα Φιλικα
+100000000000000000000000000000000000000000

GTX

Reaction score
39
Τελικά δεν έχω καταλάβει τί ενοχλεί ακόμα????

- Που δεν έγινε ban για πάντα, κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει γίνει ποτέ για κανέναν.
- Που δεν ζήτησε συγγνώμη με τον τρόπο που θέλατε δείχνοντας την πρέπουσα μετάνοια του???
- Ή τελικά απλά δε τον πάτε και θέλετε να μη ξαναγράψει???

HV

Reaction score
0
Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει τπτ απο τα παραπανω αφου ειμαι εναντια σε οποιοδηποτε BAN.
Αυτο που με ενοχλει ειναι που η αντικειμενικοτητα εχει καταντησει να αποτελει εξαιρεση εδω μεσα αντι να ειναι ο κανονας.

Reaction score
59
Απλά δεν είχα τι να κάνω στο σπίτι και σκέφτηκα να βγάλω όλη την κακία μου στον Κωσταντίνο.

Με τέτοια άτομα λοιπόν ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ, ΕΙΡΩΝΑΣ Δεν μετανιώνω για αυτό που ήθελα να κάνω.

Πάντως όπως και να έχει είμαι αυτός που είμαι, ο Κωσταντίνος συνεχίζει να με τσαντίζει και να είναι αυτός που είναι, απλά την επόμενη φορά θα βρώ ένα λιγότερο μαλακισμένο τρόπο να διοχετεύω την κακία μου...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΝΩΜΜΗ !!!

KAI OΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ !!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!

Παντα φιλικα που λεει και η IRENE :142::142::142:

GTX

Reaction score
39
Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει τπτ απο τα παραπανω αφου ειμαι εναντια σε οποιοδηποτε BAN.
Αυτο που με ενοχλει που η αντικειμενικοτητα εχει καταντησει να αποτελει εξαιρεση εδω μεσα αντι να ειναι ο κανονας.

Όχι τα έχεις μπερδέψει, ο κανόνας εδώ είναι η ανοχή!!! Γι'αυτό δεν είπαμε γράφεις ακόμα εδω???

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Τελικά δεν έχω καταλάβει τί ενοχλεί ακόμα????

- Που δεν έγινε ban για πάντα, κάτι που αν θυμάμαι καλά δεν έχει γίνει ποτέ για κανέναν.
- Που δεν ζήτησε συγγνώμη με τον τρόπο που θέλατε δείχνοντας την πρέπουσα μετάνοια του???
- Ή τελικά απλά δε τον πάτε και θέλετε να μη ξαναγράψει???
Τίποτα από αυτά και δεν καταλαβαίνω με την σειρα μου γιατι εχεις αυτές τις απορίες , την στιγμη που παραπάνω πουθενα δεν αναγράφονται τετοια παράπονα.
Αντιθετως μαλιστα γράφονται παράπονα για τον αν επρεπε να γινει ban και αν η πραξη ειχε πλακα η όχι.

Εγω με τις παραπάνω αναφορές άλλες απορίες μου γεννήθηκαν
Τι ενοχλησε τελικα ;
Που baναριστικε για δυο μερες ενώ κάποιοι θα θελανε να μην ειχε baναριστει καθολου;
Που αναγκάστηκε να παραδεχτεί το σφαλμα του ;
η που τελικα δεν φάνηκε σε κανέναν αστειο αλλα μια κακόγουστη φαρσα ;

Αυτό που λεω είναι πως οι λανθασμένες συμπεριφορές πρεπει να αντιμετωπίζονται το ιδιο για ολους και όχι με ελαστικότητα για φιλους και γνωστούς και με αυστηρότητα για αυτους που δεν χωνεύουμε.
Δεν μπορω να το κανω πιο κατανοητο ( φανταζομαι)

Reaction score
59
Ε ΟΧΙ ΘΑ BANAΡΕΤΕ ΤΟΝ HV ???

NA TO ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ !!!!

ΗV ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ 15ΛΕΠΤΟ BAN TO KOBΩ NA ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ..........:116:

HV

Reaction score
0
Όχι τα έχεις μπερδέψει, ο κανόνας εδώ είναι η ανοχή!!! Γι'αυτό δεν είπαμε γράφεις ακόμα εδω???
Με φρασεις σαν αυτη και αλλες που εχεις πει τοσο εσυ οσο και αλλοι μαλλον θα συμφωνησω. Σε αλλο Forum δεν θα υπηρχαν συντονιστες με τετοια συμπεριφορα. Αν δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να ειναι Αντικειμενικος τοτε η θεση του Συντονιστη δεν του αρμοζει.
Το καλο ειναι πως σιγα σιγα αρχιζουν και το συνηδειτοποιουν πολλοι ακομα και εδω μεσα.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Μηπως ολα αυτο το θεμα ειναι η υπερβολη της υπερβολης τελικα και δειχνει οτι αυτα ειναι τα σημαντικα προβληματα μας και δεν εχουμε οντως πιο σοβαρα με οτι και να σημαινει αυτο?
Θα το ευχομουν με 1000 το παραπανω...
Δυστυχώς ομως η καθημερονητητα ( και πιστευω στους περοσσοτερους) μου φέρνει στομαχόπονο ωστε να θεωρώ το πιο δευτερον τα του avsite.

Παρολα αυτά θα συμφωνησω πως υπαρχει μια αγωνία τρεις μερες μετά το περιστατικο - και ενω εχει ληξει το ban- γιαιτι έπρεπε να γινει αυτο.

Ισως εκανα κακως και το συζήτησα και γω αλλα μετα απο τρεις μέρες ο ιδιος νταλκας ειναι too mutch

Reaction score
0
Ο λαός θέλει αίμα.... :205:

Δεν είναι δουλειά κανενός από εμάς να κάνει το "διαχειριστή της εξέδρας" και να λέει τί τιμωρία θα έπρεπε να επιβληθεί. Η τιμωρία που δόθηκε ήταν μάλλον σωστή κατά τη γνώμη μου αλλά αυτό δεν αφορά και κανέναν.

Αυτό που σχολίασα την ίδια μέρα και συνεχίζω να θεωρώ απαράδεκτο ήταν η μεγάλη καθυστέρηση από την πλευρά των όποιων υπευθύνων να προστατεύσουν το μέλος του οποίου ο λογαριασμός αντιγράφηκε. Από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός και το μήνυμα δεν προέρχονταν από τον Κ.Δ. (κάτι που φαινόταν από μακριά) θεωρώ ότι έπρεπε να διαγραφούν αμέσως.

GTX

Reaction score
39
Με φρασεις σαν αυτη και αλλες που εχεις πει τοσο εσυ οσο και αλλοι μαλλον θα συμφωνησω. Σε αλλο Forum δεν θα υπηρχαν συντονιστες με τετοια συμπεριφορα. Αν δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να ειναι Αντικειμενικος τοτε η θεση του Συντονιστη δεν του αρμοζει.
Το καλο ειναι πως σιγα σιγα αρχιζουν και το συνηδειτοποιουν πολλοι ακομα και εδω μεσα.
Να σου πω, θες να σου θυμίσω ότι έχει απειλήσει κόσμο εδω μέσα???
Και έχεις το ΘΡΑΣΟΣ να το συνεχίζεις???

Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Ε ας banαρει επιτέλους καποιος τους συντονιστές αυτής κατηγόριας.
Ετσι και αλλιως το μονο που κανουν είναι άχρηστες data-base .

Ενώ η σκοπιά στην διπλοεγραφη ;;;
Όπως και να το κανουμε είναι λειτούργημα…

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Τίποτα από αυτά και δεν καταλαβαίνω με την σειρα μου γιατι εχεις αυτές τις απορίες , την στιγμη που παραπάνω πουθενα δεν αναγράφονται τετοια παράπονα.
Ναι αλλά το θέμα δε λέτε να το σταματήσετε κάτι που δείχνει ότι δεν είστε ικανοποιημένη με την κατάσταση

Αντιθετως μαλιστα γράφονται παράπονα για τον αν επρεπε να γινει ban και αν η πραξη ειχε πλακα η όχι.

Εγω με τις παραπάνω αναφορές άλλες απορίες μου γεννήθηκαν
Τι ενοχλησε τελικα ;
Που baναριστικε για δυο μερες ενώ κάποιοι θα θελανε να μην ειχε baναριστει καθολου;
Που αναγκάστηκε να παραδεχτεί το σφαλμα του ;
η που τελικα δεν φάνηκε σε κανέναν αστειο αλλα μια κακόγουστη φαρσα ;

Απορίες γιατί??
Να σου δώσω τις απαντήσεις

Αυτό που έκανε για κάποιους είχε πλάκα και για κάποιους όχι.

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι καλώς έγινε ban αφού η πράξη του το άξιζε.

Κάποιοι (λίγοι) όντως μπορεί να πίστευαν ότι δε χρειαζόταν το ban μετά από 15 σελίδες κράξιμο που του ρίξατε και αφού άλλωστε αν δεν είχε βγεί να το πεί μόνος του ακόμα θα ψάχνατε να βρείτε ποιός είναι.

Αναγκάστηκε να το παραδεχτεί??? Από ποιόν??? Μη θέσω!!!

Αυτό που λεω είναι πως οι λανθασμένες συμπεριφορές πρεπει να αντιμετωπίζονται το ιδιο για ολους και όχι με ελαστικότητα για φιλους και γνωστούς και με αυστηρότητα για αυτους που δεν χωνεύουμε.
Δεν μπορω να το κανω πιο κατανοητο ( φανταζομαι)
Ναι αλλά έλα που έτσι είναι η ζωή.
Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να έριχνε infraction στον Jimdamian για τις αναφορές που έκανε στην οικογένεια του subcode, έλα όμως που κανένας δεν το έκανε.

Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Ρε hv ξεκολα….
Δεν εγραψα ότι εγραψα για να παρει το κεφάλι σου αερα.
στο παρελθόν εχεις παρει τα banακια σου και ηταν απόλυτα δικαιολογημένα ( όπως λες και o gtx)
Συνεπως κοψε την πορδής χαρα που έχεις…

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.578
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm