Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Αναφερεσαι σε 1 περιπτωση που απλα ειπα πως απο κοντα καποιοι δεν θα το επαιζαν ιστοριες οπως κανουν εδω μεσα, και αυτο το ειπα οταν ειχε αρχισει μια επιθεση εναντιον μου ενω δεν ειμουν παρον εδω μεσα. Εσυ το εκλαμβανεις σαν Απειλη , εγω το εκλαμβανω σαν Γεγονος.
Οσο για το αν η οχι εχω θρασος καλο θα ηταν να με ρωτησει καποιος αλλος που να μην εχει πει οσα εχεις πει εσυ οπως το
"εισαι πνευμα αντιλογιας και γιαυτο πρεπει να γινεις ban"
"Όχι τα έχεις μπερδέψει, ο κανόνας εδώ είναι η ανοχή!!! Γι'αυτό δεν είπαμε γράφεις ακόμα εδω???".
Και στην τελικη εγω εχω θρασος η εσυ που οταν σε συμφερει λιθοβολεις τοσο εμενα οσο και αλλους αλλα οταν προκειται για καποιον που συμπαθεις σε πιανει ο πονος ? Ο Αντρεας το επιασε το νοημα οπως το επιασε και το ατομο που παραιτηθηκε. Μηπως και οι 2 τους ειναι λαθος ? Θρασος ειναι να εχεις μια θεση που απαιτει Αντικειμενικοτητα και ορθη κριση και να μην εχεις τπτ απο τα 2. Φυσικα ανθρωποι ειμαστε και ουδεις τελειος αλλα δεν εχει φανει μια μονο φορα το αν εισαι η οχι τοσο εσυ οσο και αλλοι Αντικειμενικοι εδω μεσα.

Δεν αναφερομαι σε αυτα μονο που εγραψες εσυ Ανδρεα αλλα γενικα σε ολα. Και αναφερθηκες και συγκεκριμενα στο Ban που εφαγα επειδη "εθιξα" καποια που ειναι φιλη με καποιους.

Reaction score
0
Απάντηση: Infraction levels...

Θα μπορούσε ρε παιδιά κάποιος να μου πεί γιατί το συνεχίζουμε ακόμα?......:118::139::140:

GTX

Reaction score
39
"εισαι πνευμα αντιλογιας και γιαυτο πρεπει να γινεις ban"
Δε το θυμάμαι αυτό, link me plz :116:

"Όχι τα έχεις μπερδέψει, ο κανόνας εδώ είναι η ανοχή!!! Γι'αυτό δεν είπαμε γράφεις ακόμα εδω???".
Γι'αυτό αν θες κάνουμε και poll

Και στην τελικη εγω εχω θρασος η εσυ που οταν σε συμφερει λιθοβολεις τοσο εμενα οσο και αλλους αλλα οταν προκειται για καποιον που συμπαθεις σε πιανει ο πονος ? Ο Αντρεας το επιασε το νοημα οπως το επιασε και το ατομο που παραιτηθηκε. Μηπως και οι 2 τους ειναι λαθος ?
Κατά την άποψη μου αν θες...ναι

Θρασος ειναι να εχεις μια θεση που απαιτει Αντικειμενικοτητα και ορθη κριση και να μην εχεις τπτ απο τα 2.
Says who?? Εσύ???

Φυσικα ανθρωποι ειμαστε και ουδεις τελειος αλλα δεν εχει φανει το αν εισαι η οχι τοσο εσυ οσο και αλλοι Αντικειμενικοι εδω μεσα.
Ακόμα αναρωτιέμαι λοιπόν τί κάνεις εσύ σε αυτό το τόσο άδικο forum???

Δεν αναφερομαι σε αυτα μονο που εγραψες εσυ Ανδρεα αλλα γενικα σε ολα. Και αναφερθηκες και συγκεκριμενα στο Ban που εφαγα επειδη "εθιξα" καποια που ειναι φιλη με καποιους.
Και μόνο που λες ότι έθιξες κάποιον, ψιλοαρκετό δεν είναι???

Over and Out από μένα, το βράδυ η συνέχεια.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να έριχνε infraction στον Jimdamian για τις αναφορές που έκανε στην οικογένεια του subcode, έλα όμως που κανένας δεν το έκανε.
Γιατι ειπα τιποτα κακο για την οικογενεια του ??

Τα λεγομενα του επισησημανα. Αυτος ο ιδιος ειπε οτι η οικογενεια του του εδωσε την καλυτερη ανατροφη ( και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστευω αυτο ) αλλα με τις πραξεις του ο ιδιος αναιρει αυτο που ειπε και οχι εγω !!!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Παρολα αυτά θα συμφωνησω πως υπαρχει μια αγωνία τρεις μερες μετά το περιστατικο - και ενω εχει ληξει το ban- γιαιτι έπρεπε να γινει αυτο.

Ισως εκανα κακως και το συζήτησα και γω αλλα μετα απο τρεις μέρες ο ιδιος νταλκας ειναι too mutch
Αγωνια απο ποιους?
Σοβαρα τωρα, μονο εσενα ειδα να ξανασκαλιζεις το θεμα με ενα σεντονι απαντηση.
Απαντηση κιολας που ειχε χιλιοαπαντημενα πραγματα οπως οτι δεν ηταν αντρικεια η σταση του subcode πραγμα που μονο εσυ πιστευεις τελικα.
Αλλιως ας τον βρισκατε μονοι σας πραγμα που δεν εγινε φυσικα και ουτε θα γινοταν ποτε και μην κοροιδευομαστε.
Επειτα σφαξιμο με το βαμβακι στην Ειρηνη που δεν ειχε την ιδια ευαισθησια με το Ban του HV ενω αυτοι οι δυο ηταν που τσακωθηκανε :111:
Δεν καταλαβαινω πραγματικα.....

HV

Reaction score
0
Δεν χρειαζεσαι Link, προχθες το ειπες στο ιδιο θεμα, ψαξε και θα το βρεις.
Αν θελεις κανουμε και Poll για το περι Αντικειμενικοτητας.
2 Ατομα ειναι λαθος και εσυ σωστος...Οκ.
Δεν το λεω εγω, τα λεγομενα σου το δειχνουν. Οταν εγω κανω το παραμικρο τρεχεις να πεις τα χιλια μυρια, οταν ομως καποιος αρεστος σε σενα κανει κατι ιδιο και χειροτερο τρεχεις να πεις πως δεν εγινε και τπτ κτλ κτλ κτλ.
Δεν καθομαι εδω επειδη πιστευω πως εχει Αντικειμενικη διαχειρηση, αυτο πλεον το εχουν δει ολοι και το γνωριζουν ολοι. Καθομαι επειδη ασχετα με το αν ειμαι αρεστος η οχι σε καποιους ακομα πιστευω πως ειμαστε ολοι μια παρεα πανω κατω.
Οταν λεω "Εθιξα" δεν κυριολεκτω αφου δεν εγινε ποτε.

Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Κάποιοι (λίγοι) όντως μπορεί να πίστευαν ότι δε χρειαζόταν το ban μετά από 15 σελίδες κράξιμο που του ρίξατε .
Αν εξαιρεσεις τον Δημήτρη ( που ασχοληθηκε παραπανω από οσο θα επρεπε) κανεις δεν τον έκραξε.
Αντιθέτως εγω παρατηρώ μια αγωνια που γέμισε 15 σελίδες από φιλικα προσκείμενους που δεν ηθελαν αυτό το ban.
Ακομα και το τελευταίο μυνημα της Ειρηνης που ηρθε σε μια στιγμη που έδειχνε να καταλαγιάζει η ιστορια ειχε την ταυτότητα που περιγραφω.
Συνεπώς μην λες …
… δε λέτε να το σταματήσετε κάτι που δείχνει ότι δεν είστε ικανοποιημένη με την κατάσταση.
..γιατι αλλοι είναι αυτοι που μετα τρεις μερες εξακολουθούν να μην το σταματούν δηλώνοντας αυτην την μη ικανοποίηση τους

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Αγωνια απο ποιους?
Επειτα σφαξιμο με το βαμβακι στην Ειρηνη που δεν ειχε την ιδια ευαισθησια με το Ban του HV ενω αυτοι οι δυο ηταν που τσακωθηκανε :111:
Δεν καταλαβαινω πραγματικα.....
Η irene πολυ ευαισθητη μας βγηκε τελικα αν και ΤΑΓΜΑΣ.

Δηλαδη οποιος δεν εχει τι να κανει και βαριεται μπορει καλιστα να αρχισει να γραφει οτιδηποτε για οποιονδηποτε και ολα καλα !!!

Μην του κανουμε τιποτα και στεναχωρηθει και δεν μπορει να συνεχισει το θεαρεστο εργο του !!!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ??????????????????

Ειδικα αν δηλωσει συγνωμμη και οτι πρωτη φορα του ξανασυμβαινει αξιζει και βραβειο ΕΙΔΙΚΑ αν βαλει και απο κατω το ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ !!!! :143::143::143:

Reaction score
7

Γιατι ειπα τιποτα κακο για την οικογενεια του ??

Τα λεγομενα του επισησημανα. Αυτος ο ιδιος ειπε οτι η οικογενεια του του εδωσε την καλυτερη ανατροφη ( και δεν εχω κανενα λογο να μην το πιστευω αυτο ) αλλα με τις πραξεις του ο ιδιος αναιρει αυτο που ειπε και οχι εγω !!!!!
H ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
Mε λίγα λόγια είπες ότι ο καθένας συμπεριφέρεται και παίρνει τις αρχές από την οικογενειά του...ΜΕΤΑ σου είπα ότι η οικογενειά μου έκανε ότι καλύτερο για μένα... Τώρα το τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ για μένα και αν τελικά βγάζω ασπροπρόσωπους τους γονείς μου είναι άλλο θέμα που δεν έχει καμία σχέση με το Forum.

Reaction score
59

Mε λίγα λόγια είπες ότι ο καθένας συμπεριφέρεται και παίρνει τις αρχές από την οικογενειά του...ΜΕΤΑ σου είπα ότι η οικογενειά μου έκανε ότι καλύτερο για μένα... Τώρα το τι συμπεράσματα βγάζεις εσύ για μένα και αν τελικά βγάζω ασπροπρόσωπους τους γονείς μου είναι άλλο θέμα που δεν έχει καμία σχέση με το Forum.
ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι λεμε το ιδιο απλα σου ειπα οτι Αυτοαναιρείσαι με τις πραξεις σου.

φιλικα παντα !!!:137:

Reaction score
62
Δεν το τελειώνουμε λέω εγώ?? Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Οι αποψεις, αμφότερες, έχουν ειπωθεί. Απο δω και πέρα θυμίζει διαγωνισμό στο ποιός θα γράψει καλύτερα. Στο κάτω κάτω της γραφής, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, απο δω και πέρα ας κάνουμε έργα και όχι λόγια. Μου θυμίζει όλη η φάση κάτι τύπάδες που τσακώνονται στο δρόμο, του στύλ θα σε μαμήσω ρε μαμάκα, θα σου σκίσω....και όταν γαυγίσουν αρκετά, ύστερα λένε τι ότι αν μπορούσαν, δεν τον κράταγαν κλπ κλπ θα τον έλιωναν, πάταγαν....

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Αντιθέτως εγω παρατηρώ μια αγωνια που γέμισε 15 σελίδες από φιλικα προσκείμενους που δεν ηθελαν αυτό το ban.
:111:

Μαλλον το αντιθετο εγινε.
Η αγωνια ηταν οντως ΜΕΓΑΛΗ απο μερικους αλλα οχι για να μην τιμωρηθει αλλα για να διαγραφει για παντα!!!!
Ολοι οι υπολοιποι "φιλικα προσκειμενοι" γραψαμε οτι αυτα ειναι υπερβολες και οτι ας τιμωρηθει οπως τιμωρηθηκαν οι υπολοιποι και οπως ο ιδιος δεχτηκε απο την αρχη.
Κανεις δεν προτεινε/πιεσε ωστε να μην τιμωρηθει.
Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.
Τιμωρηθηκε , ζητησε συγνωμη απο ολους και απο τον Κωνσταντινο προσωπικα αλλα ΟΧΙ και παλι δεν ηταν αρκετο για μερικους.
Αν κανω λαθος εδω ειναι τα γραπτα μας να τα ξαναδουμε μηπως εχετε δικιο τελικα.

Reaction score
59
Επρεπε να γινει ενα τετοιο περιστατικο για να φανουν μερικες συντεχνιες και οτι δεν τολμανε οι υπευθυνοι να κανουν πραξη τους κανονισμους του forum μην τυχον και πειραχτουν τα ευαισθητα η τα οικεια προς αυτους μελη.

Δεν με νοιαζει που τα ειπα και που φανηκα ο κακος και ο 1 που αντεδρασε υπερβολικα αλλα μην κρυβομαστε και πισω απο το δαχτυλο μας παει πολυ !!!

ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΝΕΥΞΗ ???

ΟΥΤΕ ΕΓΩ !!!

Η ΒΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

HV

Reaction score
0
Αρκετοι ειπαν να μην εφαρμοστει BAN , και εγω ενας απο αυτους.
Ωστοσο χαιρομαι που μεσα απο αυτο βγηκαν καποια πορισματα που τα καταλαβαν αρκετοι.

Reaction score
7

ΚΑΤΑΛΑΒΕ οτι λεμε το ιδιο απλα σου ειπα οτι Αυτοαναιρείσαι με τις πραξεις σου.

φιλικα παντα !!!:137:
...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΞΕΦΤΗΛΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ FORUM...
Eιμαι περιεργος να δω την αντιδραση των γονιων σου αν διαβαζαν για τις πραξεις σου και για να δουν που πηγαν οι σωστες βασεις που λες οτι σου εδωσαν.
Δεν λέμε το ίδιο αλλά τέλος πάντων, μην το παραδεχτείς το λάθος σου γιατί θα σε κάνουν ήρωα όπως εμένα και γεγονός είναι ότι θα το ήθελα πολύ να έχω μια προτομή στο AV Site...αλλά μόνο εγώ!
Πάντως από τα παραπάνω μπερδεύτηκα...Τελικά σε ενδιαφέρει γενικά για το πόσο περίφανους κάνει τους γονείς του ένα υποκείμενο ή όχι; Αν ναί, θα σου έλεγα να μην σε ενδιαφέρει γιατί δεν σε αφορά.
Τώρα αν νομίζεις ότι σαν Subcode κάνω κακό στο Site δεν με πειράζει να γίνω BAN δια παντός μπας και υσηχάσετε κάποιοι... Σαν χομπύστας όμως θα με δείτε σαν CodeSub ή οτιδήποτε άλλο να ξαναγράφω εδώ μέσα και να κάνω τη κριτική μου...πάντως μαϊμού Account....το έμαθα το μαθημά μου και δεν θα ξανακάνω...ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ! Αν δεν σε έχω πείσει μπορείς να με σκοτώσεις για να πειστείς 100%... Αυτά!

Reaction score
4
Επρεπε να γινει ενα τετοιο περιστατικο για να φανουν μερικες συντεχνιες και οτι δεν τολμανε οι υπευθυνοι να κανουν πραξη τους κανονισμους του forum μην τυχον και πειραχτουν τα ευαισθητα η τα οικεια προς αυτους μελη.
Βρε εσυ και ο Ανδρεας δεν ειστε οι συντονιστες στην κατηγορια που εγινε το συμβαν? :142:

Reaction score
59
Βρε εσυ και ο Ανδρεας δεν ειστε οι συντονιστες στην κατηγορια που εγινε το συμβαν? :142:
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΙNFRACTION !!!!

OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ !!!!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑΔΩΘΕ !!!

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΕΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ !!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.563
Members
38.462
Νεότερο μέλος
Χρήστ0ς