Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.213
Και εγω εχω infractions....Θεωρω χαζο το συστημα που τα "κραταει" στην μνημη αλλα στην τελικη με αφηνει αδιαφορο :)

:happy_9: :happy_9:

Δεν με πειραζει....για αλλο σκοπο ρωτησα ...:happy_9:

Αλλα μια που το πιασαμε...εσενα γιατι σου γραφει 20 στο infraction και εμενα μονο 15 ? Δηλαδη εμεις που κατ@υρησαμε ?? :cool_11: :cool_11:

Και μηπως γινεται να γραφεται ακριβως ο λογος που γινεται το infraction ? Γιατι αυτο το ''υβριστικες εκφρασεις '' ειναι πολυ γενικο και παρασυρει σε λαθος ερμηνευσεις...

ΠΧ για μενα θα μπορουσε να γραφει '' αναρτηση ημιγυμνης φωτογραφιας ''

Αυτο το τελευταιο αν γινεται....σαν προσωπικη χαρη ας πουμε ..θα ειμουν ευγνωμων πραγματικα ....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Και θα ηθελα να διευκρινισετε κατι ακομα....αν η φωτογραφια εδειχνε ημιγυμνο ανδρα...η ποινη θα ηταν ιδια ?? :cool_11:

Reaction score
14
αμα ήταν ολόγυμνη ο ιδρυτής θα σου τις εσβυνε τις ποινές....!!! Γυνάικας πάντα... μην λέμε μ@λ@κίες δηλαδή...!!!

HV

Reaction score
0
Εσεις κυριε meletov δεν εχετε το μεγεθος που εχω εγω...Δεν μπορουν ολοι κυριε μου να εχουν 20! Τι το περασαμε δλδ ? American Bar ?

Reaction score
1.213
Εσεις κυριε meletov δεν εχετε το μεγεθος που εχω εγω...Δεν μπορουν ολοι κυριε μου να εχουν 20! Τι το περασαμε δλδ ? American Bar ?

Κυριε την παροιμια που λεει για τα πολλα κερασια την ξερετε ?? :cool_11: :cool_11:

Αν θελετε ...τα μετραμε (...τα infraction ) !!! :cool_11: :cool_11:

HV

Reaction score
0
Οκ τα μετραμε.....Ενα, δυο , τρια, ΕΙΚΟΣΙ.
Εσυ....Ενα, Δυο , Τρια, ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ.
Now what ?
"happy_1" :crazy_3: :cool_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Κυριε την παροιμια που λεει για τα πολλα κερασια την ξερετε ?? :cool_11: :cool_11:

Αν θελετε ...τα μετραμε (...τα infraction ) !!! :cool_11: :cool_11:
Ε ψιτ........αν θές κι άλλα points(για να περάσεις τον HV όχι τίποτα άλλο) εγώ είμαι εδώ.......αρκεί να το ζητήσεις........:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

HV

Reaction score
0
Και τι σε κανει να πιστεψεις πως εγω δεν παιρνω και αλλα infractions ? Εχω 2-3 εδω μεσα που τους τρωει να μου δωσουν και αλλα οποτε dont tempt me :p

Reaction score
0

Και τι σε κανει να πιστεψεις πως εγω δεν παιρνω και αλλα infractions ? Εχω 2-3 εδω μεσα που τους τρωει να μου δωσουν και αλλα οποτε dont tempt me :p
μπουαχαχαχα :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:
Αυτό θα πεί ανταγωνισμός........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

HV

Reaction score
0
Ειχαν χαλασει τα Vista ( Κατι ειχε παθει η Language bar ) και επρεπε να διαλεξω η να μην ποσταρω καθολου η να ποσταρω σε Greeklish και να παρω infraction...Εκανα το δευτερο :)

Reaction score
2
Εξυπνο. Τοσοι greeklish converters υπαρχουν free στο νετ, αλλα εσυ επρεπε να κανεις το δικο σου...

Reaction score
0

Ειχαν χαλασει τα Vista ( Κατι ειχε παθει η Language bar ) και επρεπε να διαλεξω η να μην ποσταρω καθολου η να ποσταρω σε Greeklish και να παρω infraction...Εκανα το δευτερο :)
Μου συμβαίνει συνέχεια αυτό.......αλλά επιλέγω να μην ποστάρω γιατί μερικοί δυσκολεύονται πολύ με τα Greeklish συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.......:sad:

Reaction score
1.213

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Kαλα το θυμομουν λοιπον !!!! Μα τι καθομαι και ασχολουμαι...

Να μου ειχες πει οτι τσακωθηκες με καποιον , οτι τα εχωσες, οτι ανεβασες γυμνη φωτογραφια να σου πω ΜΠΡΑΒΟ !!!

Αλλα για τα windows ????????? :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια...εδω μιλαμε για κακουργηματα...οχι παιδικες σκανταλιες ....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ηθελε και ανταγωνισμο...τς τς τς...μερικοι τελικα δεν εχουν το γνωθι σ'αυτον....

HV

Reaction score
0
Στους 10 αντε να μην καταλαβαινει ο 1 τα Greeklish και αυτο χλωμο..........Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι ολη αυτη η φασαρια οταν Greeklish γραφουν η εγραφαν καποτε ολοι εδω μεσα....Υπερβολικο ηταν το infraction αλλα και παλι οπως ειπα λιγο με νοιαζει :)

θελεις κατι πιο σοβαρο ? Χμμμμμ αν παω και ριξω Coca Cola στο PC του ΔΟΝ. Καφατου μετραει σαν κατι καλο ? :)

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Μου συμβαίνει συνέχεια αυτό.......αλλά επιλέγω να μην ποστάρω γιατί μερικοί δυσκολεύονται πολύ με τα Greeklish συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.......:sad:

ΚΑΛΗ ......

....... ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!!

Attachments

Reaction score
2
Ρε μεγαλε, δεν εννοεις να καταλαβεις. Δεν ειναι θεμα αντιληψης, ειναι θεμα αισθητικης και ομοιομορφιας, οπως και τα κεφαλαια. Και στο κατω-κατω, γιατι να την σπασεις σε αυτον τον 1 στους 10 που δεν καταλαβαινει, ή δεν θελει να μπει στη διαδικασια να καταλαβει?

HV

Reaction score
0
Ρε μικρε και το να βριζεις ειναι αντιαισθητικο αλλα το κανεις και μαλιστα επανειλειμενα, τωρα σε επιασε ο πονος για την αισθητικη και την ομοιομορφια ?

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster