- Reaction score
- 14
τι εγινε με το βοϊδομυαλό που έφαγες μικρυνες βρε Τσαρουχίδη?
Και εγω εχω infractions....Θεωρω χαζο το συστημα που τα "κραταει" στην μνημη αλλα στην τελικη με αφηνει αδιαφορο![]()
Εσεις κυριε meletov δεν εχετε το μεγεθος που εχω εγω...Δεν μπορουν ολοι κυριε μου να εχουν 20! Τι το περασαμε δλδ ? American Bar ?
Ρώτησα ρε παιδιά και μου είπαν. :happy_4:Καλα σου λεει ρε 18χρονο...ποτε εμαθες;;:happy_8::happy_8:
Ε ψιτ........αν θές κι άλλα points(για να περάσεις τον HV όχι τίποτα άλλο) εγώ είμαι εδώ.......αρκεί να το ζητήσεις........:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Κυριε την παροιμια που λεει για τα πολλα κερασια την ξερετε ?? :cool_11: :cool_11:
Αν θελετε ...τα μετραμε (...τα infraction ) !!! :cool_11: :cool_11:
μπουαχαχαχα :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:Και τι σε κανει να πιστεψεις πως εγω δεν παιρνω και αλλα infractions ? Εχω 2-3 εδω μεσα που τους τρωει να μου δωσουν και αλλα οποτε dont tempt me![]()
Οχι, αυτο παει να πει ΑΘΕΜΙΤΟΣ ανταγωνισμος !
Μου συμβαίνει συνέχεια αυτό.......αλλά επιλέγω να μην ποστάρω γιατί μερικοί δυσκολεύονται πολύ με τα Greeklish συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.......:sad:Ειχαν χαλασει τα Vista ( Κατι ειχε παθει η Language bar ) και επρεπε να διαλεξω η να μην ποσταρω καθολου η να ποσταρω σε Greeklish και να παρω infraction...Εκανα το δευτερο![]()
Ειχαν χαλασει τα Vista ( Κατι ειχε παθει η Language bar ) και επρεπε να διαλεξω η να μην ποσταρω καθολου η να ποσταρω σε Greeklish και να παρω infraction...Εκανα το δευτερο![]()
Μου συμβαίνει συνέχεια αυτό.......αλλά επιλέγω να μην ποστάρω γιατί μερικοί δυσκολεύονται πολύ με τα Greeklish συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου.......:sad: