Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
62
....και θέλω να πω και κάτι άλλο, αλλιώς θα σκάσω και δεν θα κοιμηθώ: ΠΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΝ ΤΑ"ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ"(ΕΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ) ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΑΔΙΚΩΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ" ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ??? Ψάξτε λίγο και θα δείτε πολλά τέτοια post....

HV

Reaction score
0
Συμφωνω με τον Pseiras ιδιαιτερα στην υπογραμμισμενη παραγραφο .
Ομως πρεπει να θεσπιστουν και καποιοι γενικοτεροι κανονες στο AVSite
γιατι το κραξιμο η το Λαικο δικαστηριο
(η 2ρη φορα Jim που γινεται )
δεν ειναι και τοσο ....πως να το πω ...σικ.
Επισης το αν θα τιμωρηθει και πως η ποσο ο sub
γι'αυτο που εγινε στην κατηγορια με τα dvd
ειναι μια αποφαση που την αποφασιζει η ΔΟ
με τους συντονιστες της κατηγοριας .
Νομιζω οτι τα ποστ σχετικα με την υποθεση barbie code
θα πρεπει να μεταφερθουν στο σχετικο κλειδωμενο thread
αν θελουν οι συντονιστες να γινει συζητηση επι του συγκεκριμενου θεματος .

Και ενα τελευταιο για τις "οσιες μαριες-μαγδαληνες" και "παρθενες"
που μυξοκλαιγονται καθε φορα
για την αδικια και το κυνηγητο που υπομενουν απο την κοινωνια και τον κακο τον κοσμο....του internet.
Η φιλμογραφια της βρισκεται ΕΔΩ .
Θα προτεινα αυτο ,και ,αυτο .

Τουλαχιστον υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ που ζητανε ΣΥΓΝΩΜΗ.

Εννοειται οτι αυτο που εκανε ο subcode δεν ειναι αθωο.
ΑΝΤΡΕΣ που να αναφερονται με ονοματα και οχι με μεταφορες υπαρχουν κυριε ? :135::143::138::116:

Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Τέλος, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποτελεί αιτία βλακωδών σχολίων το γεγονός ότι σε κάποιον αρέσει να βλέπει ή να προτείνει μια ταινία. Αν θέλεις τη βλέπεις, αν δεν θέλεις όχι. ..
Αυτο ξαναπεστο...

Reaction score
14
Γιάννη μου ακούγεται κάπως να πώ συγνώμη σε ένα άτομο που πριν από λίγο έλεγα ότι δεν τρέφω συμπάθεια και δε νομίζω ότι και ο ίδιος θα πειστεί για τη συγνώμη αυτή για ευνόητους λόγους....

Αλλά μόνο και μόνο για την εκμετάλλευση του ονοματός του χωρίς τη δικιά του εξουσιοδότηση θα πώ ότι έκανα μεγάλο λάθος και ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ με ότι έννοια μπορεί να έχει η λέξη αυτή στην συγκεκριμένη περίπτωση.
ΑΡΚΕΙ και εμένα προσωπικά με κάλυψες sub.

Reaction score
7
Κροκοδειλια συγνωμμη !!!!!!!!!!!!!!
Jimdamian δε νομίζω να χρειάζεται να σου ξαναπώ ότι δεν θα προσαρμόσω το χαρακτήρα μου στα δικά σου γούστα....Περιορίσου στις αρμοδιοτητές σου σαν συντονιστής με χρήση των Infractions/BAN κ.τ.λ και άσε να με ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ και θα δεχτώ τα μαθήματα ηθικής τους. Από σένα το μόνο που μπορώ να δεχτώ είναι Infractions και BAN...γιατί αν πώ και γώ τη γνώμη μου για το χαρακτήρα σου θα νοσήσει το Forum από σκορβούτο με τόση συντηρίλα που βγάζεις.

HV

Reaction score
0
Αρχιζω και τον παω τον subcode...Μου θυμιζει εμενα σιγα σιγα :)

Ωστοσο ειρηνη μην αδερφια...Μπορει και εγω να μην παω μερικους εδω μεσα αλλα δεν θα κατσω να τσακωθω. Θελω να πιστευω πως σαν Ελληνες ειμαστε ολοι φιλαρακια εδω μεσα, ασχετα αν μερικοι δεν δεχονται την πλακα και αλλοι προσπαθουν να το παιξουν εξουσια σε αλλους. Ηρεμηστε και ολα θα πανε καλα... PLAY BALL !

Reaction score
62
Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???:137::137::137::137:

Reaction score
59
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!

ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!

Η ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ !!!

ΕΥΓΕ !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???:137::137::137::137:
Σωστός!!!!! :142::142::142::142::142::137:

Reaction score
2
Καλά ρε φούστη μου!! Τρώγεστε που τρώγεστε, δεν μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα, ωστε να πηγαίνουμε μια νορμάλ ώρα για ύπνο?? Γιατί πάντα σας πιάνει το βράδυ???
Ναι ρε παιδια, δουλευει ο Λαμπρος αυριο...

HV

Reaction score
0
Εγω δεν εχω προβλημα...Μεχρι τις 2 την παλευω ! Χαχχαχααχχα

Reaction score
14
Οχουυυυ και εσυ ...

Kώστα είσαι πολύ μαλάκας που άργησες προχθές να πάρεις τηλέφωνο και δεν ήπιαμε ποτάκι !!!

Ουπς , συγγνώμη...εγώ την είπα την κακιά τη λέξη ... το παραδέχομαι...είμαι πολύ άντρας τελικά..

( για συγχαρητήρια και μπράβο , επικοινωνήστε παρακαλώ μαζί μου μέσω pm..ευχαριστώ πολύ)

:142::142::142:

Reaction score
62
Απω δω και πέρα: Όποιος ξανατσακωθεί μετά τις 20:00, θα ΒΑΝαριστεί, χωρίς προειδοποίηση!!:109:

Reaction score
59
Απω δω και πέρα: Όποιος ξανατσακωθεί μετά τις 20:00, θα ΒΑΝαριστεί, χωρίς προειδοποίηση!!:109:
ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ BAN :137::137::137::137::137:

HV

Reaction score
0
Ε αυτο ηθελα να δω και ολοκληρωθηκα σαν ΑΝΤΡΑΣ !
Ο DIMITRIS θα κανει ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ οποιους τσακωθουν μετα τις 20:00 το βραδυ !!
Αχ πολυ ΑΝΤΡΙΛΑ μυρισε εδω μεσα !!!! :142::143::138::135:

Reaction score
62
...και τώρα που ξεθύμανε το θέμα, πάνω να ΒΑΝ(ι)αριστώ και να πέσω για ύπνο....:137:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster