Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
4
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟ ΙNFRACTION !!!!

OΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ !!!!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑΔΩΘΕ !!!

ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΠΕΖΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ !!
Ποιοι δηλαδη κανανε τις κοτες για πες ονομαστικα?
Την επομενη που θα ξαναγραψεις με κεφαλαια θα πρεπει κανονικα να φας infraction.

Reaction score
59
Ποιοι δηλαδη κανανε τις κοτες για πες ονομαστικα?
Την επομενη που θα ξαναγραψεις με κεφαλαια θα πρεπει κανονικα να φας infraction.
Yπαρχουν μπολικα ποστ για να δεις ποιοι ειναι αυτοι !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ INFRACTION ΡΙΞΤΕ !!!!

Ποσες μερες αξιζει να φαω ??? Να κανουμε ενα Poll !!! :116::116::143:

Reaction score
4
Yπαρχουν μπολικα ποστ για να δεις ποιοι ειναι αυτοι !!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ INFRACTION ΡΙΞΤΕ !!!!

Ποσες μερες αξιζει να φαω ??? Να κανουμε ενα Poll !!! :116::116::143:
Αφου εσυ πιστευεις οτι ολα αυτα συμβαινουν και βγαινεις μπροστα και δεν φοβασαι σαν τους αλλους, ε πες μας ποιοι ειναι τελικα οι κοτες?

Reaction score
1
Κάποτε, σε ένα δημοφιλές (αγγλόφωνο) forum για webmasters, τέθηκε το εξής ερώτημα:

"Τι συνιστά ένα επιτυχημένο forum?"

Όπως αντιλαμβάνεστε η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Η καλύτερη απάντηση που δόθηκε, και μάλιστα της μιας γραμμής, ήταν η εξής:

"Επιτυχημένο forum είναι αυτό στο οποίο βρίσκει κανείς απαντήσεις..." - διευκρινίζοντας - "...σε εύλογο χρονικό διάστημα!"

Τώρα, τι απαντήσεις βρίσκει κανείς εδώ και με πόση ευκολία, ας το σκεφτεί ο καθένας. Προσωπικά, το avsite με έχει κουράσει αφάνταστα. Μεταξύ άλλων, επειδή υπάρχουν συζητήσεις σαν και αυτές: αέναες, αδιέξοδες, ανώριμες και εκτός θέματος.

Όποιος έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί ξένα φόρα, παρόμοιου θεματικού περιεχομένου, μπορεί εύκολα να διακρίνει τη μεγάλη απόσταση που μας χωρίζει. Σίγουρα μια αιτία είναι ο Έλληνας και η δυσκολία του να πατροναριστεί. Αυτό, όμως δεν μπορεί να σταθεί σαν δικαιολογία. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, που εγώ διακρίνω, είναι αυτό που εύστοχα επισήμανε ο GTX: η ανοχή. Που στην περίπτωση του avsite έχει λάβει αστρονομικές διαστάσεις.

Για παράδειγμα, η διαχείριση του παρόντος είναι παντελώς απούσα. Ούτε μια σύσταση από τους αξιότιμους διαχειριστο-συντονιστές της κατηγορίας. Αν ήθελα να περιγράψω μονολεκτικά την κατάσταση, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω λέξη που κάνει ρίμα με το ...φουρνέλο.

Εκεί εντοπίζω το πρόβλημα του avsite. Στην ανυπαρξία των συντονιστών. Όχι κατ' όνομα, αλλά κατ' ουσίαν. Και πως να έχουμε ουσία όταν μέλη χρίζονται συντονιστές εν μία νυκτί, δίχως προηγουμένως κανείς να τους ενημερώσει σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους; Άσε, δε, που η λέξη "αξιολόγηση" είναι άτοπη. Οι συντονιστές στο avsite διορίζονται με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Από την άλλη, πως να υπάρξει ενημέρωση όταν δεν υπάρχουν στόχοι και η πολιτική για την επίτευξή τους. Ο χώρος θυμίζει καράβι χωρίς ρότα. Όπου φυσάει ο άνεμος.

Αμ δεν αρκεί να αγαπάει κανείς τη θάλασσα για να γίνει καπετάνιος. ..

Reaction score
0
Απάντηση: Infraction levels...

Βρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται....

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Ξεκινώντας το μήνυμά μου θα είδατε πολύ καλά που έγραψα ότι σέβομαι απόλυτα την ΔΟ και τους συντονιστές αυτού του χώρου. Επίσης μέσα στο μήνυμά μου αναφέρω ότι σέβομαι κάθε απόφαση της ΔΟ και των συντονιστών ακόμα και αν οι απαφάσεις αυτές είναι εναντίον μου σε περιπτώσεις που εγώ έχω αντίθετη άποψη. Και το έχω αποδείξει εμπράκτως όταν έφαγα, κατά την γνώμη μου πάντα,ένα άδικο Infraction, που δεν διαμαρτυρήθηκα καν (ούτε δημόσια ούτε και προσωπικά στον συντονιστή που μου το έδωσε). Αν ανατρέξετε και σε άλλο πόστ που έχω κάνει σε αυτό το thread για το θέμα του Τάσου, η μόνη μου τοποθέτηση ήταν ότι δεν το θεώρησα κάτι τόσο σοβαρό για να αντιμετωπίζουμε τον Τάσο σαν εγκληματία. Ούτε έκανα καμιά υπόδειξη σε κανέναν συντονιστή πως να κάνει καλά την δουλειά του ούτε τίποτα.

Ο σκοπός του μηνύματός μου ήταν καθαρά να εκφράσω κάποιες απόψεις μου εφόσον θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό μέλος αυτού του χώρου. Σίγουρα δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις για ένα θέμα. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ για να εκλάβουμε το "αστείο" του Τάσου σαν αστείο ή όχι. Όλοι μας έχουμε τις συμπάθειές μας εδω μέσα όπως και όλοι μας απολαμβάνουμε τις συμπάθειες κάποιων άλλων. Δεν είναι ούτε κακό αυτό ούτε κατακριτέο. Νομίζω?

Ειρηνη μου , αυτό που λες θα ηταν το ιδανικο να γινοταν όχι μονο σε αυτό το forum αλλα και γενικότερα στην κοινωνία να μην υπηρχε κανενός είδους ban.
Αλλα αυτό δεν είναι κατι που μπορουμε να το απαιτήσουμε από αυτους που τους έλαχε ο άχαρος ρολος να τα διαχειρίζονται .
Είναι κατι που πρέπει να το κερδίσουμε μόνοι μας με την συμπεριφορά μας
Καταλαβαίνω και ξέρω απο πρώτο χέρι πόσο δύσκολη και άχαρη όπως είπες και εσύ είναι η δουλειά ενός συντονιστή. Υπήρξα παλιότερα και εγώ συντονίστρια σε κάποιο άλλο forum και ξέρω πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες που πρέπει να κρατάει ένας συντονιστής.

Τελος , θα ήθελα να είχες την ιδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις οπου πραγματικά δεν συνέτρεχε λογος για ban αλλα αυτο εγινε φέροντας αντιδράσεις και παραιτήσεις .
Δεν το εκανες όμως, αλλα και σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνω τους λόγους και σε δικαιολογώ.
Εσύ πιστεύεις ότι δεν συνέτρεχε τότε λόγος για ban εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. Όσο για τις παραιτήσεις που αναφέρεις δεν είδα να έγινε καμία τελικά. Αντιθέτως δεν κατάλαβα το σκεπτικό της παραπάνω αντίδρασης που φέρνεις σαν παράδειγμα γιατί πολύ απλά δεν έγινε πράξη η απόφαση του μέλους που την έγραψε. Και στην τελική δεν κατάλαβα? Είμαι υπόλογη επειδή τότε δεν βγήκα να πώ: "Σταυρώστε με, σταυρώστε με" ενώ τώρα απλά είπα μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Τάσο ότι ήμουνα αντίθετη με αυτή? Για να καταλάβω..

Πάντα φιλικά (και ας το χλεύασες μερικές φορές Δημήτρη, και δεν καταλαβαίνω γιατί?)

Παντα φιλικα που λεει και η IRENE :142::142::142:
Επίσης Δημήτρη θα ήθελα να μου εξηγήσεις και τα παρακάτω:

Η irene πολυ ευαισθητη μας βγηκε τελικα αν και ΤΑΓΜΑΣ.
Είμαι "πολύ ευαίσθητη αν και ΤΑΓΜΑΣ" επειδή η άποψή μου δεν συμφωνεί με εσένα? Για να καταλάβω...

Επρεπε να γινει ενα τετοιο περιστατικο για να φανουν μερικες συντεχνιες και οτι δεν τολμανε οι υπευθυνοι να κανουν πραξη τους κανονισμους του forum μην τυχον και πειραχτουν τα ευαισθητα η τα οικεια προς αυτους μελη.
Είδα πουθενά να ΜΗΝ έγινε πράξη στην περίπτωση του Τάσου ο κανονισμός του forum Δημήτρη. Όμως δεν έχω δεί να εφαρμόζεται ο κανονισμός του forum σε περιτώσεις που πραγματικά χρειάζεται να εφαρμοστεί. Και ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά για ποιές περιπτώσεις μιλάω.

Επίσης να πώ και κάτι τελευταίο:
HV θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχοληθείς μαζί μου όπως δεν κάνω και εγώ με εσένα. Καμία αναφορά, ούτε λέξη. Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενική._ Ευχαριστώ.

HV

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Infraction levels...

Ξεκινώντας το μήνυμά μου θα είδατε πολύ καλά που έγραψα ότι σέβομαι απόλυτα την ΔΟ και τους συντονιστές αυτού του χώρου. Επίσης μέσα στο μήνυμά μου αναφέρω ότι σέβομαι κάθε απόφαση της ΔΟ και των συντονιστών ακόμα και αν οι απαφάσεις αυτές είναι εναντίον μου σε περιπτώσεις που εγώ έχω αντίθετη άποψη. Και το έχω αποδείξει εμπράκτως όταν έφαγα, κατά την γνώμη μου πάντα,ένα άδικο Infraction, που δεν διαμαρτυρήθηκα καν (ούτε δημόσια ούτε και προσωπικά στον συντονιστή που μου το έδωσε). Αν ανατρέξετε και σε άλλο πόστ που έχω κάνει σε αυτό το thread για το θέμα του Τάσου, η μόνη μου τοποθέτηση ήταν ότι δεν το θεώρησα κάτι τόσο σοβαρό για να αντιμετωπίζουμε τον Τάσο σαν εγκληματία. Ούτε έκανα καμιά υπόδειξη σε κανέναν συντονιστή πως να κάνει καλά την δουλειά του ούτε τίποτα.

Ο σκοπός του μηνύματός μου ήταν καθαρά να εκφράσω κάποιες απόψεις μου εφόσον θεωρώ τον εαυτό μου ενεργό μέλος αυτού του χώρου. Σίγουρα δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις για ένα θέμα. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ για να εκλάβουμε το "αστείο" του Τάσου σαν αστείο ή όχι. Όλοι μας έχουμε τις συμπάθειές μας εδω μέσα όπως και όλοι μας απολαμβάνουμε τις συμπάθειες κάποιων άλλων. Δεν είναι ούτε κακό αυτό ούτε κατακριτέο. Νομίζω?

Καταλαβαίνω και ξέρω απο πρώτο χέρι πόσο δύσκολη και άχαρη όπως είπες και εσύ είναι η δουλειά ενός συντονιστή. Υπήρξα παλιότερα και εγώ συντονίστρια σε κάποιο άλλο forum και ξέρω πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες που πρέπει να κρατάει ένας συντονιστής.

Εσύ πιστεύεις ότι δεν συνέτρεχε τότε λόγος για ban εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο. Όσο για τις παραιτήσεις που αναφέρεις δεν είδα να έγινε καμία τελικά. Αντιθέτως δεν κατάλαβα το σκεπτικό της παραπάνω αντίδρασης που φέρνεις σαν παράδειγμα γιατί πολύ απλά δεν έγινε πράξη η απόφαση του μέλους που την έγραψε. Και στην τελική δεν κατάλαβα? Είμαι υπόλογη επειδή τότε δεν βγήκα να πώ: "Σταυρώστε με, σταυρώστε με" ενώ τώρα απλά είπα μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Τάσο ότι ήμουνα αντίθετη με αυτή? Για να καταλάβω..

Πάντα φιλικά (και ας το χλεύασες μερικές φορές Δημήτρη, και δεν καταλαβαίνω γιατί?)

Επίσης Δημήτρη θα ήθελα να μου εξηγήσεις και τα παρακάτω:

Είμαι "πολύ ευαίσθητη αν και ΤΑΓΜΑΣ" επειδή η άποψή μου δεν συμφωνεί με εσένα? Για να καταλάβω...

Είδα πουθενά να ΜΗΝ έγινε πράξη στην περίπτωση του Τάσου ο κανονισμός του forum Δημήτρη. Όμως δεν έχω δεί να εφαρμόζεται ο κανονισμός του forum σε περιτώσεις που πραγματικά χρειάζεται να εφαρμοστεί. Και ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά για ποιές περιπτώσεις μιλάω.

Επίσης να πώ και κάτι τελευταίο:
HV θα σε παρακαλέσω να μην ξανασχοληθείς μαζί μου όπως δεν κάνω και εγώ με εσένα. Καμία αναφορά, ούτε λέξη. Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενική._ Ευχαριστώ.
Ουδεποτε αναφερθηκα με ΟΝΟΜΑ σε σενα....Εσυ ομως το κανεις με μενα και μαλιστα Απειλεις....Εδω τι προβλεπουν οι κανονες του Forum ? Τοση ωρα συζηταμε τα περι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ εδω μεσα και ειμαι περιεργος να δω τι σταση θα παρουν οι Συντονιστες σε αυτη την καθαρη κατεμου απειλη. Αν παλι καμια τοτε θα εχουμε για πολλοστη φορα την απαντηση του τι παει στραβα εδω μεσα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
HV, στη συγκεκριμένη περίπτωση (αναφέρομαι μόνο σε αυτή, δεν θέλω να υπεισέλθω σε γενικότερα θέματα γιατί πιστεύω ότι όχι απλώς το κουράσαμε το θέμα, το ψοφήσαμε) νομίζω ότι το παρατραβάς το σκοινί... ποια απειλή;
Την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενική._ Ευχαριστώ.
Δεν είναι απειλή το "δεν θα είμαι τόσο ευγενική"... όπως το καταλαβαίνω εγώ, η Ειρήνη εννοεί ότι μπορεί να μη συγκρατήσει τα νεύρα της και να χρησιμοποιήσει άσχημες εκφράσεις. Ε, αν είναι όντως άσχημες, θα δεχθεί τις ανάλογες συστάσεις, infraction, ban, ή ό,τι άλλο αρμόζει. Απειλή θα ήταν αν έλεγε κανείς σε κάποιο συνομιλητή π.χ. "αν σε πετύχω έξω θα σε πλακώσω στο ξύλο" ή "θα πω (επιλήψιμα) πράγματα που ξέρω για σένα". Αυτό είναι απειλή, και εκβιασμός. Και τέτοια πράγματα ευτυχώς δεν έχουμε εδώ μέσα. Όχι το "δεν θα είμαι τόσο ευγενική". Αν δεν είναι όσο ευγενική πρέπει, θα αναλάβει εκείνη τις συνέπειες για τον εαυτό της. Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο σκοπός που άνοιξε αυτό το θέμα, ήταν εντελώς διαφορετικός από τη συνέχεια που δόθηκε. Παρόλα αυτά αφήνουμε τις συζητήσεις να εξελίσσονται. Νομίζω όμως ότι ήδη έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, το έχουμε αναλύσει επαρκώς και αυτή τη στιγμή απλά το ταλαιπωρούμε άνευ λόγου.

Θα σας παρακαλέσω να σταματήσει κάπου εδώ αυτή η ιστορία. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω διότι απευθύνομαι σε ενήλικες που σέβονται αυτόν τον χώρο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

...

HV

Reaction score
0
HV, στη συγκεκριμένη περίπτωση (αναφέρομαι μόνο σε αυτή, δεν θέλω να υπεισέλθω σε γενικότερα θέματα γιατί πιστεύω ότι όχι απλώς το κουράσαμε το θέμα, το ψοφήσαμε) νομίζω ότι το παρατραβάς το σκοινί... ποια απειλή;
Δεν είναι απειλή το "δεν θα είμαι τόσο ευγενική"... όπως το καταλαβαίνω εγώ, η Ειρήνη εννοεί ότι μπορεί να μη συγκρατήσει τα νεύρα της και να χρησιμοποιήσει άσχημες εκφράσεις. Ε, αν είναι όντως άσχημες, θα δεχθεί τις ανάλογες συστάσεις, infraction, ban, ή ό,τι άλλο αρμόζει. Απειλή θα ήταν αν έλεγε κανείς σε κάποιο συνομιλητή π.χ. "αν σε πετύχω έξω θα σε πλακώσω στο ξύλο" ή "θα πω (επιλήψιμα) πράγματα που ξέρω για σένα". Αυτό είναι απειλή, και εκβιασμός. Και τέτοια πράγματα ευτυχώς δεν έχουμε εδώ μέσα. Όχι το "δεν θα είμαι τόσο ευγενική". Αν δεν είναι όσο ευγενική πρέπει, θα αναλάβει εκείνη τις συνέπειες για τον εαυτό της. Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά...
Αναφερεται στο ατομο μου οταν ουτε 1 φορα δεν αναφερα το ονομα της. Οσο για το αν η οχι ειναι απειλη αν το ελεγα εγω θα ειχαν ορμηξει ουκ ο λιγοι να το πουν απειλη και αυτο το γνωριζεις παρα πολυ καλα. Οσο για το τι θα παθει αν αρχισει να βριζει , τελευταια φορα πηρε ενα infraction και εφαγα ban εγω.....Δοξα τον θεο σχεδον ολοι γνωριζουν τον λογο που εγινε αυτο αλλα κανεις δεν μιλαει στα ισια, απλα αναφερονται σε μη αντικειμενικοτητα και ως εκει.

Ο σκοπός που άνοιξε αυτό το θέμα, ήταν εντελώς διαφορετικός από τη συνέχεια που δόθηκε. Παρόλα αυτά αφήνουμε τις συζητήσεις να εξελίσσονται. Νομίζω όμως ότι ήδη έχουμε ασχοληθεί πάρα πολύ με το συγκεκριμένο θέμα, το έχουμε αναλύσει επαρκώς και αυτή τη στιγμή απλά το ταλαιπωρούμε άνευ λόγου.

Θα σας παρακαλέσω να σταματήσει κάπου εδώ αυτή η ιστορία. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω διότι απευθύνομαι σε ενήλικες που σέβονται αυτόν τον χώρο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

...

Συνονοματε συγνωμη αλλα δεν μπορω να το παιξω κινεζος σε αυτα που προοριζονται για μενα.

Reaction score
3

..........Επίσης ας μη είμαστε τοσο σίγουροι πως ο Κωνσταντίνος θα τα έπαιρνε όλα αυτά με τοσο ελαφρά τη καρδία και θα έδειχνε άνετος εαν δεν υπήρχε η αντίδραση από μελη και Δ.Ο.
Στην περιπτωση που η αντιμετώπιση ηταν αδιάφορη από ολους και η κακόγουστη πλακα συνεχιζοταν το Δευτεριάτικο ξυπνημα δεν θα ηταν καθόλου ηρεμο............
Α, μη το λες Ανδρέα. Δεν θα τσαντιζόμουνα με το ψεύτικο ποστ γιατί το περιεχόμενό του δεν ήταν προσβλητικό.
Θα με πείραζε βέβαια αν ύστερα από την αιτιολόγηση της πράξης του subcode (εδώ είναι το μεμπτόν) δεν είχε επιληφθεί του θέματος η Δ.Ο.

Θα σας πω και 2 παραδείγματα:

- Kάποτε έλαβα 3 πμ (δεν έχει σημασία από ποιόν) άσχημα και προσβλητικά, τα οποία με στεναχώρησαν προπαντώς γιατί ο αποστολέας τους δεν είχε λόγο να τα στείλει, απλά τα είχε "πάρει στο κρανίο", όπως περίπου και ο subcode.
Αντί να απαντήσω ανάλογα, θεώρησα ότι το καλύτερο ήταν να κάνω κάτι για να μην επαναληφθεί.
Και τα έστειλα στην Δ.Ο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο αποστέλλων, όπως και του εξήγησα αργότερα κατ' ιδίαν, να μετανιώσει και να καταλάβει ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε.

- Ήμουν στο Λύκειο, όταν κάποιοι "μάγκες" χλεύαζαν τον Εθνικό Υμνο στην γιορτή του σχολείου για την 25η Μαρτίου.
Μετά τη γιορτή, έρχεται ένας από αυτούς, αρχίζει τα δικά του "θα σε φτιάξω, θα σου δείξω, τι σε νοιάζει εσένα"κ.λ.π.
Αφού είδε ότι δεν με τσάντισε, μου λέει "θα σου γ...... τη μάνα και τον πατέρα".
Και η απάντησή μου: "Πήγαινε, Αγ... Μ...... αριθμός τάδε, στον χ όροφο μένουν"
Κόκκαλο ο τύπος!
Κατέβασε κεφάλι και σηκώθηκε κι έφυγε.

Reaction score
62
Εμένα πάλι ένας μου έβρισε την οικογένεια στο σχολείο κι έφαγα 5θήμερη αποβολή, γιατί η μύτη έκανε 3 μήνες να του κολλήσει....:137::137:

Reaction score
3

Και τι κατάλαβες;
Αυτός είπε κάτι άσχημο, εσύ την πλήρωσες και να' σαι σίγουρος ότι θα το ξαναπει.
Τι κέρδισες;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis