- Reaction score
- 298
Με πίτα? 

Βρε Blinky..... :roll:B said:Οι μνημες σου μπορουν να σου επιτρεψουν να πας μεχρι τα 21x166=3486 ΜΗz. Πλεον μενει μονο η μητρικη για να κρινει το τι μπορεις να κανεις. Αν ειναι καποια με chipset intel 865 ή 875 τοτε εισαι σε καλο δρομο, αν οχι καλυτερα αστο επειδη εισαι απειρος με το θεμα.

Συμφωνω....δεν ειναι τοσο απλη υποθεση το overclock σε μηχανημα αυτης τηε εποχης, και κυριως ΔΕΝ εχουν εκεινοι οι επεξεργαστες το τεραστιο αποθεμα που εχουν οι τωρινοι core2. Με δυσκολια θα παει στα 3.3+....αμα δεν ξερει ισως καλυτερα να μην ασχοληθει καν, το μεγαλυτερο κερδος θα το ειχε αν πηγαινε σε καποιον διπυρινο....αλλα αυτο δεν ειναι τσαμπαpreve said:Βρε Blinky..... :roll:B said:Οι μνημες σου μπορουν να σου επιτρεψουν να πας μεχρι τα 21x166=3486 ΜΗz. Πλεον μενει μονο η μητρικη για να κρινει το τι μπορεις να κανεις. Αν ειναι καποια με chipset intel 865 ή 875 τοτε εισαι σε καλο δρομο, αν οχι καλυτερα αστο επειδη εισαι απειρος με το θεμα.
Μην τον βάζεις στη μπρίζα βρε αγόρι μου....θα το ρημαξει το μηχανάκι και μετά δεν θα ξέρει πως να το μαζέψει.
Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ένας 2,8 P4 να πάει σταθερά και χωρίς προβλήματα στα 3,5!!!!
Μάλιστα δυο από τις προδιαγραφές που χρειάζονται για αυτό ο Μaniac δεν τις έχει.
Πείρα. Και πληροφορική γνώση.
Είναι φανερό ότι έχεις λιώσει τα Bios και τα κατσαβίδια.
Όμως...θα πρέπει - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα- να μετράς σε ποιον απευθύνεσαι.
Τι να καταλάβει ο άνθρωπος από πολλαπλασιαστές/διαιρέτες FSB και συνδιασμούς/πατέντες 400άρας μνήμης
σε 533 σύστημα....χωρίς κάποιον δίπλα του ή χωρίς να ρίξει το διάβασμα της αρκούδας...
Ασε τον στα 3 ghz που θα τα πιάσει εύκολα και απροβλημάτιστα και θα πάρει και αυτό το "κάτι" που του λείπει και
θα χαρεί.... :roll:
Είδες τι έγινε με τον VG....
Είμαι σίγουρος ότι του έφυγε η ψυχή κάποια στιγμή...
"Με τον χασάπη χασάπης...με τον μανάβη μανάβης!"
Έλεγε ένας μπάρμπας μου....καταλαβαίνεις υποθέτω....![]()
HomeCinema-Maniac said:Eγω ειμαι χασαπης η μαναβης γιατι με μπερδεψες τωρα :?