- Reaction score
- 0
Πότε περίπου αναμένονται οι αλλαγές??
Θα υπάρχει διαφορά στη τιμή???
Λέω σύντομα να πάω στον 6400...
Λάθος, λάθος, η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή είναι από τα βασικότερα στοιχεία που καθορίζει την ταχύτητά του και είναι το βασικότερα όταν μιλάμε για επεξεργαστές της ίδιας σειράς.Έτσι νομίζω ότι έχει πολύ λίγη σημασία αν οι συχνότητα λειτουργίας είναι 3GHz ή 1,2GHz. Επιτέλους καταλάβανε πόσο άσκοπο είναι να κυνηγάς συχνότητες...
Πριν είχες αφήσει άλλη εντύπωση.Εγώ αναφέρομαι στις διαφορές των core 2 duo επεξεργαστών και των άλλων πχ έναν P4. Ένας 1,86GHz μπορεί έτσι να είναι πολύ πιο γρήγορος από έναν 3GHz.
Άντε επειδή είμαι καλό παιδίΠότε περίπου αναμένονται οι αλλαγές??
να σας πω ότι μέχρι τα τέλη Γενάρη αναμένονται αλλαγές τιμών intel αλλά κυρίως στη σειρά "9". Οι μεγάλες cpu δεν θα έχουν τραγικές διαφορές.
Πάντα.Τελικά όλο αυτό που κάνετε με το oc αξίζει τον κόπο?
Δε βαριέσαι. Κάποια στιγμή σε προσπερνά η εξέλιξη.Πάντα.
Αρκεί να γίνεται μέσα σε κάποια όρια και με συναίσθηση του τι "γίνεται" και τι όχι.

Σίγουρα όμως ένας 6400 ME OC μπορεί να πάει πολύ ψηλότερα απ'ότι ένας 6600 ΧΩΡΙΣ OC. Το ερώτημα ήταν αν αξίζει το OC ανεξάρτητα από το τι μηχάνημα έχεις, όχι σε πoίο CPU αξίζει να κάνεις OC.Υπαρχει και η μεταβλητη της Cache σε ενα CPU οχι μονο τα Mhz οποτε ενας 6400 δεν μπορει ποτε να φτασει με OC εκει που μπορει ο 6600 με OC.........