- Reaction score
- 0
Το κατεβάζετε από εδώ
Εγώ το αγόρασα σκέτο χωρίς δίσκο και δεν έχω άλλον εκτός από τον WD Scorpio 80GB, αλλά ψάχνω 2-3 μέρες τώρα από κανένα φίλο να βρω μεγαλύτερο για δοκιμή.'Εχει δοκιμάσει κανείς να του αλλάξει δίσκο?
Πες μου σε παρακαλώ πως θα κάνω τους υπότιτλους να είναι σωσμένοι ως UNICODE γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω καμία ταινία με ελληνικούς, όταν πατάω sub μου βγάζει τους βγάζει στα κινέζικα και χλωμό να καθήσω να μάθω.:crazy_1:Οι υπότιλοι πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το divx αρχείο, να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το divx αρχείο (πχ movie1977.avi και movie1977.srt) και να είναι σωσμένοι ως unicode αντί του ANSI που είναι οι περισσότεροι. Όταν συνδέσεις το izak στην τηλεόραση και ξεκινήσεις την ταινία πατάς από το τηλεκοντρόλ το κουμπί subtitles και voila!
Να είσαι καλά με έσωσες από το να μάθω κινέζικα.Τα πράγματα είναι ποιο απλά από όσο φαντάζεσαι. Λοιπόν ανοίγεις τον υπότιτλο με το Σημειωματάριο των Windows και πας Αρχείο->Αποθήκευση Ως. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέγεις Unicode όπως βλέπεις στην Εικόνα 1 και πατάς αποθήκευση. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα στο οποίο εσύ απαντάς ναι και είσαι έτοιμος. Καλή προβολή ελπίζω να βοήθησα :cool_4:
Θα σου απαντούσα νωρίτερα αλλά ήθελα να σχολάσω και να το δοκιμάσω για να σου πω σίγουρα. Πέρασα λοιπόν μέσα φωτογραφίες 3MP και 8MP (τις είχα πρόχειρες) και σου απαντάω με την σειρά:Για τους κατόχους του izak.
Επειδή πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποιο πολύ για αναπαραγωγή φωτογραφιών, πόσο χρόνο κάνει για να διαβάσει και να δείξει μία φωτογραφία; (πχ των 5 MP)
Τις δείχνει σε full screen;
Μήπως κόβει μέρος τις φωτογραφίας ;
και τέλος η ποιότητα απεικόνησης μεσω svideo είναι καλή;
Εννοείς σε ανάλυση 720 χ 576;Με ένα καλό rescale σε τηλεοπτική ανάλυση τις ανοίγει σχεδόν άμεσα.
Ναι.Εννοείς σε ανάλυση 720 χ 576;
morfeus σ' ευχαριστώ για τις αναλυτικές σου απαντήσεις.