izak 80gb

Reaction score
0
'Εχει δοκιμάσει κανείς να του αλλάξει δίσκο?
Εγώ το αγόρασα σκέτο χωρίς δίσκο και δεν έχω άλλον εκτός από τον WD Scorpio 80GB, αλλά ψάχνω 2-3 μέρες τώρα από κανένα φίλο να βρω μεγαλύτερο για δοκιμή.

Μιας και το θυμήθηκα, από την μέρα που έκανα το Update ξεκίνησε να μην κάνει ασφαλή κατάργηση σε Vista (Σε Xp δεν δοκίμασα). Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο;

Reaction score
0
Δοκίμασα 3 φορές χτες το firmware update και τις 3 φορές η μπάρα δεν προχωρούσε, έμενε κολημμένη στην αρχή. Μετά από 2-3 ώρες το έκλεισα με κίνδυνο να καταστραφεί (η Unibrain καλύπτει τέτοια περίπτωση με αντικατάσταση συσκευής, απ'οσο γραφεί στο site της).
Τα προηγούμενα updates είχαν γίνει απροβλημάτιστα. Μιας και το συγκεκριμένο update δεν δίνει κάτι σημαντικό στην περίπτωσή μου μάλλον θα μείνω με το προηγούμενο μέχρι το επόμενο.

Reaction score
164
Μιας και το Kiss το εκτέλεσα στα 9 μέτρα (δεν είχα σκοπό να το παιδεύω να παίξει, DVD player καλό έχω, μόνο σειρές SD έβλεπα-έχασα 200+€, αλλά αν δεν πάθεις, πώς θα μάθεις; :happy_5: ) πήρα ένα iZak χωρίς δίσκο για να βλέπω τις σειρές μου.
Παιδεύτηκα πολύ να το ανοίξω: οι βίδες ήταν βγαλμένες, το πάλευα από τη μία, έβαζα νύχια από την άλλη... τίποτα! Τελικά το χτύπησα και ω του θαύματος, άνοιξε: Ήταν συρταρωτό. Αυτό ήταν και το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής:
Έβαλα έναν 40ρη που είχα από το laptop, το βίδωσα, το συνέδεσα και voila!
Βρήκα την δομή του δίσκου και σε ποιά folders αποθηκεύει τι, έβαλα μέσα στα Movies μερικά DivX με υπότιτλους, στο Music, MP3 και στο Pictures, JPG. Το συνέδεσα σην τηλεόραση, και αυτό ήταν. Ούτε μα, ούτε μου. Όλα μια χαρά, γρήγορα και απροβλημάτιστα. 10/10 μέχρι τώρα από μένα. Ελπίζω να μην το ματιάσω.
(10/10 όχι γιατί είναι η υπερσυσκευή που τα κάνει όλα. Αλλά γιατί υπόσχεται τρία πράγματα και τα κάνει και τα τρία όπως πρέπει, και αυτό μου είχε λείψει τον τελευταίο καιρό...)
Αν έχετε έναν παλιό δίσκο 2.5" και θέλετε να αγοράσετε μία θήκη για να τον κάνετε USB, ρίξτε μια ματιά στο iZAK. Με κίγα ευρώ παραπάνω παίρνετε πολλά περισσότερα.

Reaction score
1
Να κανω και εγω μια ερωτηση.Επειδη εχω φαει τον κοσμο ξερει κανεις αν υπαρχει συσκευη σαν izak αλλα και με cf reader.Το χρειαζομαι για την μηχανη να κατεβαζω τις photos, αλλα να βλεπω και κανα video στην τηλεοραση.

Reaction score
164
Έχω ένα τέτοιο, το Archos AV400. Δεν παίζει όμως υπότιτλους, αλλά γράφει από εξωτερική πηγή video. Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι ότι δεν παράγεται πια...

Reaction score
1
Το izak τι δίσκους 2,5 ιντσών παίρνει;
ide ή sata.
Όσο έψαξα στο site της unibrain δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Σας ευχαριστώ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Οι υπότιλοι πρέπει να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με το divx αρχείο, να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το divx αρχείο (πχ movie1977.avi και movie1977.srt) και να είναι σωσμένοι ως unicode αντί του ANSI που είναι οι περισσότεροι. Όταν συνδέσεις το izak στην τηλεόραση και ξεκινήσεις την ταινία πατάς από το τηλεκοντρόλ το κουμπί subtitles και voila!
Πες μου σε παρακαλώ πως θα κάνω τους υπότιτλους να είναι σωσμένοι ως UNICODE γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω καμία ταινία με ελληνικούς, όταν πατάω sub μου βγάζει τους βγάζει στα κινέζικα και χλωμό να καθήσω να μάθω.:crazy_1:
Ευχαριστώ,

Reaction score
0
Τα πράγματα είναι ποιο απλά από όσο φαντάζεσαι. Λοιπόν ανοίγεις τον υπότιτλο με το Σημειωματάριο των Windows και πας Αρχείο->Αποθήκευση Ως. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέγεις Unicode όπως βλέπεις στην Εικόνα 1 και πατάς αποθήκευση. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα στο οποίο εσύ απαντάς ναι και είσαι έτοιμος. Καλή προβολή ελπίζω να βοήθησα :cool_4:

Reaction score
0
Τα πράγματα είναι ποιο απλά από όσο φαντάζεσαι. Λοιπόν ανοίγεις τον υπότιτλο με το Σημειωματάριο των Windows και πας Αρχείο->Αποθήκευση Ως. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέγεις Unicode όπως βλέπεις στην Εικόνα 1 και πατάς αποθήκευση. Αμέσως μετά θα εμφανιστεί το εξής μήνυμα στο οποίο εσύ απαντάς ναι και είσαι έτοιμος. Καλή προβολή ελπίζω να βοήθησα :cool_4:
Να είσαι καλά με έσωσες από το να μάθω κινέζικα.
Ευχαριστώ πολλή.
Τελικά καμία φορά τα απλά πράγματα είναι τα πιο σημαντικά.:bravo:

Reaction score
0
Για τους κατόχους του izak.
Επειδή προκειται να το χρησιμοποιήσω ποιο πολύ για αναπαραγωγή φωτογραφιών, πόσο χρόνο κάνει για να διαβάσει και να δείξει μία φωτογραφία; (πχ των 5 MP)
Τις δείχνει σε full screen;
Μήπως κόβει μέρος τις φωτογραφίας ;
και τέλος η ποιότητα απεικόνησης μεσω svideo είναι καλή;

Reaction score
0
Για τους κατόχους του izak.
Επειδή πρόκειται να το χρησιμοποιήσω ποιο πολύ για αναπαραγωγή φωτογραφιών, πόσο χρόνο κάνει για να διαβάσει και να δείξει μία φωτογραφία; (πχ των 5 MP)
Τις δείχνει σε full screen;
Μήπως κόβει μέρος τις φωτογραφίας ;
και τέλος η ποιότητα απεικόνησης μεσω svideo είναι καλή;
Θα σου απαντούσα νωρίτερα αλλά ήθελα να σχολάσω και να το δοκιμάσω για να σου πω σίγουρα. Πέρασα λοιπόν μέσα φωτογραφίες 3MP και 8MP (τις είχα πρόχειρες) και σου απαντάω με την σειρά:
1) Ο Χρόνος που κάνει για να ανοίξει μια φωτογραφία είναι από 1 sec έως 5 sec, ανάλογα με το μέγεθος της φωτογραφίας και την ταχύτητα του δίσκου (4.200rpm, 5.400rpm). Ενδεικτικά να πω πως για τις 3MP κάνει 2 sec και για τις 8MP 5 sec με δίσκο WD Scorpio 5.400rpm.
2) Τις δίχνει Full Screen.(Μπορείς να κάνεις και Zoom)
3) Δεν κόβει ποτέ μέρος της φωτογραφίας μιας και προσαρμόζει την φωτογραφία πάντα από την μεγαλύτερη μεριά της.
4) Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό αλλά φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερο αν έχεις TFT μιας και εγώ έχω CRT.

Reaction score
164
Με ένα καλό rescale σε τηλεοπτική ανάλυση τις ανοίγει σχεδόν άμεσα.
Γενικά είναι πιο γρήγορο απ' όσα έχω δοκιμάσει σε φωτογραφίες (DVDp, Kiss 600, Archos) Μόνο το 360 ίσως να είναι λίγο πιο γρήγορο.

Reaction score
0
Με ένα καλό rescale σε τηλεοπτική ανάλυση τις ανοίγει σχεδόν άμεσα.
Εννοείς σε ανάλυση 720 χ 576;

morfeus σ' ευχαριστώ για τις αναλυτικές σου απαντήσεις.

Reaction score
164
Εννοείς σε ανάλυση 720 χ 576;

morfeus σ' ευχαριστώ για τις αναλυτικές σου απαντήσεις.
Ναι.
Δεν ξέρω αν μέσω component μπορεί να δείξει τις φωτό χωρίς upscale αν αυτές είναι ανάλυσης 720 ή 1080.

Reaction score
0
Ευκαιρία να σας κουράσω και άλλο.... :happy_9:

Στο DVD που έχω στο σαλόνι μπορώ να βλέπω μια ταινία από 2.35 κάδρο, σε 1.85 περίπου και αν η ταινία είναι 1.85 την κάνει 4:3.
Δηλ το dvd μεγενθύνει λίγο την εικόνα (με απώλεια τα πλαινά) και έτσι στην τηλεόραση δεν βλέπω μια μακρόστενη λωρίδα, πράγμα που είναι αρκετά εκνευριστικό, ειδικά στο 2.35.

Το izak έχει ανάλογη ικανότητα όταν παιζει dvd από .iso;

Reaction score
164
Δεν σου απαντάω!
Καλύτερα να βλέπεις μαύρο πάνω-κάτω, παρά να χάνεις τα άκρα του κάδρου! :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis