JVC DLA X-5000,7000,9000

Reaction score
2.482
Χέρι με χέρι εννοείς τα ενισχυτάκια, ε;
Βρήκες και την τιμή για το προβόλι, είμαστε έτοιμοι.

:roflmao:
Εμ, βέβαια! Είσαι ψυχάρα εσυ. Άσε που το χρυσό δαχτυλίδι αντανακλαει περισσότερο φως απο το μαύρο. Σκουπίδια πας και αγοράζεις.

Άσε, κληρωσε το Τζόκερ τώρα, όποτε και να μην τα ανταλλάξουμε, δεν πειράζει. Λείπει η Λετα εφημερία, τα παιδιά τα πήρε ο ύπνος στο αμάξι, έρχονται δυο φίλοι σπίτι να δούμε AVENGERS AGE OF ULTRON παραγγέλνοντας χοληστερηνουχες τροφές. Τέτοια ευθυγράμμιση πλανητών ούτε στο Thor δεν είχε γίνει!

Το κακό ειναι πως δεν εχω Lumagen με pip όποτε το debate θα πάρει τα @@ μου.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.544
Η βασική διαφορά του 500 με τον 5000 θα είναι η υποστήριξη του hdr, γι' αυτό και πιστεύω τα παραπάνω lumens. Γισ το dci θα πρέπει να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα μεγαλύτερα μοντέλα και πόση πτώση φωτεινότητας θα συνεπάγεται η χρήση χρωματικών φίλτρων.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.544
Χρωματικά φίλτρα; Τι ειναι τούτο πάλι...

Πάλι ρε με βάζετε να διαβάζω πρωι-πρωι;
Με τις παρούσες συνθήκες και το φάσμα της uhp λάμπας οι προβολείς δεν μπορούν να φτάσουν στο dci gamut. Για να "ανοίξει" το τρίγωνο χρησιμοποιούνται χρωματικά φίλτρα με αποτέλεσμα την πτώση φωτεινότητας.
Ακόμα κι έτσι πρέπει να δούμε τι ποσοστό του dci θα καλυφθεί και πόσο φως θα έχει απομείνει στο τέλος.

Reaction score
2.482
Μάλλον τα έμπλεξα κι εγω λίγο. Το UHD έχει το Rec.2020 που ειναι μικροτερο από το DCI (του σινεμά).

Αρα το ερώτημα δεν θα έπρεπε να ειναι αν υποστηρίζει Rec.2020 και όχι DCI?

Reaction score
2.482
Παιδια, αγνοηστε το τι γράφω. Τα έχω μπλέξει. Σας παρακαλώ ξεμπλέξτε με! :D

EDIT: Αντε, νας ξεστραβώσω:

gamut_rec_2020_dci.jpg

Last edited:

Reaction score
2.482
το cine 4 μιλαει για 25% μειωση φωτεινοτητας απο την ονομαστικη .....μακαρι να ειναι ετσι..
Aν είναι έτσι, τοτε να τρέξουμε εγω κι εσυ παρέα να πάρουμε τα δύο πρώτα x7000 και μετά στο Συνταγμα σε δημόσια εκτέλεση από τις γυναικες μας!

Reaction score
15.548
και καλα τον πηρα ...που να τον βαλω ! :roflmao:
θα ειχα εδω και καιρο τζιβι ;)

......παντως ειναι προβλημα τα φιλτρα αυτα...
και εχει να κανει οταν μπαινει και βγαινει την στιγμη που θα χρειστει αλλαγη color space....90% πιθανοτητα θα χανει τις ρυθμισεις!

πιθανοτατα κανω λαθος..:)

Reaction score
2.482
και καλα τον πηρα ...που να τον βαλω ! :roflmao:
θα ειχα εδω και καιρο τζιβι ;)

......παντως ειναι προβλημα τα φιλτρα αυτα...
και εχει να κανει οταν μπαινει και βγαινει την στιγμη που θα χρειστει αλλαγη color space....90% πιθανοτητα θα χανει τις ρυθμισεις!

πιθανοτατα κανω λαθος..:)
Ακου, για να μαθαινεις:

Βημα 1ο:

αρχιζεις και βλεπεις συχνα ταινιες μαζι με τη γυναικα σου, ενω κρυφα χαλας το grayscale σε τραγικο βαθμο. Κανεις το μπλε να φαινεται ματζεντα και το κοκκινο να δειχνει κιτρινο.

Βημα 2ο:

Στο 4ο λεπτο του The Notebook, την ρωτας αν βλεπει τον Ryan σαν να εχει ικτερο. Πατας pause και κοιτας και καλα τις ρυθμισεις.

Βημα 3ο:

Συνεχιζετε την θέαση και στο τελος της λες με δακρυσμενο βλέμμα πως κι εσυ ετσι θες να πεθανεις στα γεραματα σου.

Βημα 4ο:

Βαζετε να ξαναδετε τον Τιτανικο και τη στιγμη που ειναι να κανει γλυκο ερωτα ο Leonardo στην Kate, πατας κρυφα στο τηλεκοντρολ να ριξει μαυρο ο pj σου και αμεσως αρχιζεις τα αλι και τρισαλι, πως καταστραφηκες και πως χρειαζεσαι νεο προτζεκτορα.

Βημα 5ο:

Της λες πως δεν γινεται να την αφησεις πανω στο καλυτερο και τρεχεις βραδυατικα να βρεις projector να δειτε τη συνεχεια. Εγω απο κατω σου δινω τον x3. Ανεβαινεις, καρφωνεις HDMI που θα σου δωσω δωρο και γινεσαι ηρωας, ενω συναμα της εκθειαζεις την τελειοτητα στην εικονα.

Βημα 6ο:

Μου δινεις 1100€ και παω και παιρνω εναν x700 που βρηκα με 3800€ καινουργιο και τον βαζω στο ταβανι και δεν παιρνει χαμπαρι η Λετα!

Ετσι γινονται οι δουλειες! Αντε και δωρο μια νεα λαμπιτσα!

Reaction score
2.482
To βημα 4ο χρειάζεται αναθεώρηση.

Θα πρέπει να ρίξει μαύρο ο Κώστας τη στιγμη που βρισκονται στο νερό στο τέλος και παθαίνει υποθερμία ο Λεονάρντο. Τη στιγμή που λεει: "Θα σε αγαπάω για πάντ...." ΤΣΑΑΑΚΚΚΚ! Εκεί το κόβεις, διότι δείχνει την αυτοθυσία του Λεονάρντο και ειναι εντονα φορτισμένη σκηνη, ενω μολις βάλεις τον X3 πάνω, θα της τονίζεις πόσο ωράια δείχνει αυτη η σκοτεινη σκηνη και πώς δεν κρασάρει το μαύρο, πώς το ANSI contrast ειναι άριστο, μιας και τα φωτάκια του Τιτανικου λαμπιρίζουνε υπέροχα πίσω από το άψυχο κορμί του Λεό, καθώς βουλιάζει στον μαύρο βυθό.

Τέτοια ρομαντικά να της λες και ειναι σιγουρο ότι θα σε αφήσει να γκρεμίσεις τον τοιχο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.684
Members
38.476
Νεότερο μέλος
Nikits44