JVC DLA X-5000,7000,9000

Reaction score
15.548
οπως ειδατε δεν φτανει το 100% σε dci αλλα ειναι παααρα πολυ κοντα.

ομοιομορφια-συγκλιση

εξαιρετικος απο μαμα σε συγκλιση με καποιο ελαχιστο προβλημα το οποιο χαλαει λιιιιιιιγο την οξυτητα ......η ομοιομορφια σε μπαρες του 5% αψογη χωρις καποιο ιχνος μπαλωματος η σκιασης

το απογευμα η συνεχεια....

Reaction score
69
Έκανα μεγάλη υπομονή και δεν αναβαθμιζα το τελευταίο κομμάτι του παζλ... Πάντα έφτανα στο παρά τρίχα να αγόραζα μια αναβάθμιση προβολέα, έλεγα έστω και για " stop gap" προσωρινό ... Κάτι να με κρατήσει μέχρι το 4κ and beyond ξεκαθαρίσει ...ειδικά με τo jvc 500 έφτασα παρά πολύ κοντά ... Και διάβαζα φόρουμ , reviews, έκανα την έρευνα αγοράς μου... Τα πρίζα και σε μερικούς αλλά κατάφερνα να ξεφύγω αλώβητος οικονομικά και περιέργως ευχαριστημένος με τη σακαράκα μου για προβόλι Panasonic PT-AE900U παρακαλώ !!!! Ήταν λες και το γούστο μου ήταν στο ψάξιμο ... Στο κυνήγι και ευχαριστιωμουνα και δεν ήθελα να τελειώσει :) :) :)
Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της και είπα να χαρώ και γω λίγο σπάζοντας τον κουμπαρά και τελικά πέφτοντας θύμα του jvc 500 αλλά όχι όποιον και όποιον τον RS500!!! Μια βδομάδα ακόμα υπομονή μέχρι το delivery και τώρα που κάνει λιακάδες και ανοίγει ο καιρός αντί να τριγυρνω με βλέπω να κλείνομαι μέσα στη σπηλιά μου!!! (Για όσους θέλουν μπορούν να δουν το υπόλοιπο σεταπ στο for your eyes only ....η σπηλιά μου θέμα.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Έκανα μεγάλη υπομονή και δεν αναβαθμιζα το τελευταίο κομμάτι του παζλ... Πάντα έφτανα στο παρά τρίχα να αγόραζα μια αναβάθμιση προβολέα, έλεγα έστω και για " stop gap" προσωρινό ... Κάτι να με κρατήσει μέχρι το 4κ and beyond ξεκαθαρίσει ...ειδικά με τo jvc 500 έφτασα παρά πολύ κοντά ... Και διάβαζα φόρουμ , reviews, έκανα την έρευνα αγοράς μου... Τα πρίζα και σε μερικούς αλλά κατάφερνα να ξεφύγω αλώβητος οικονομικά και περιέργως ευχαριστημένος με τη σακαράκα μου για προβόλι Panasonic PT-AE900U παρακαλώ !!!! Ήταν λες και το γούστο μου ήταν στο ψάξιμο ... Στο κυνήγι και ευχαριστιωμουνα και δεν ήθελα να τελειώσει :) :) :)
Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της και είπα να χαρώ και γω λίγο σπάζοντας τον κουμπαρά και τελικά πέφτοντας θύμα του jvc 500 αλλά όχι όποιον και όποιον τον RS500!!! Μια βδομάδα ακόμα υπομονή μέχρι το delivery και τώρα που κάνει λιακάδες και ανοίγει ο καιρός αντί να τριγυρνω με βλέπω να κλείνομαι μέσα στη σπηλιά μου!!! (Για όσους θέλουν μπορούν να δουν το υπόλοιπο σεταπ στο for your eyes only ....η σπηλιά μου θέμα.

Μεγείες μεγειές. Στην επόμενη άνοδο θα έρθω πάλι για τσίπουρα.

Reaction score
69
Καλά ο Μανώλης μόνο εμένα ποτίζει τσιπούρα και μετά στρογγυλοκάθεται και μου δείχνει "δες δες ένα convergence που σου έφτιαξα!!!!" Παιδιά σας λέω γίνονται όλα ένα πραμα :) :)

Μανώλη στο μυαλό μου είσαι πάντως!!!
Soon my friend

Reaction score
2.482
Δεν ξέρω αλλά διαβάζω στο αμερικάνικο forum πολλά περιέργα με το UHD και τις ασυμβατότητες. Προφανώς θα γίνει κάτι με κάποια firmware upgrades.

Επίσης διαβάζω ότι θα υπάρχει μεγάλο θέμα με τα καλώδια, ειδικά για μεγάλες αποστάσεις (που συνήθως είναι τα HDMI καλώδια προς τους projectors) και θα πακέτωθούμε...

Reaction score
69
Δεν ξερω αν κανω καλα που το γραφω εδω η θα ηταν καλυτερα να το ποσταρω στην εννοτητα καλωδια....αλλα ψαχνω να βρω οικονομικο 18gbps 25ft HDMI καλωδιο για το καινουργιο JVC RS500
εχει κανεις να μου προτεινει λυση? ψαχνω για λυση απο ευρωπη.

επισης εχει κανεις επιβεβαιωμενη οικονομικη λυση για 3ο, 4ο ζευγαρι 3D γυαλια παλι απο ευρωπη.... εχω διαβασει στο avsforum το thread για συμβατα JVC γυαλια horizontal vs vertical ktl ktl... και εκει ειναι λιγο μπερδεμενη η φαση...γιαυτο ζηταω για επιβεβαιωμενη λυση απο καποιον συμφοριτη. Ευχαριστω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.314
Εδώ και χρόνια ψωνίζω καλώδια απο το link του SurfDrifter. Υπάρχει site για την Ευρώπη με υπολογισμένους φόρους.
Απ' ό,τι μου είχε πει ο @ichaltou, τα Samsung γυαλιά κάνουν. Στείλε του ένα πιέμ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.544
Εδώ και χρόνια ψωνίζω καλώδια απο το link του SurfDrifter. Υπάρχει site για την Ευρώπη με υπολογισμένους φόρους.
Απ' ό,τι μου είχε πει ο @ichaltou, τα Samsung γυαλιά κάνουν. Στείλε του ένα πιέμ.
Προσοχή με τα γυαλιά στους JVC παιδιά. Έχουν διαφορετικό polarization απ' τις υπόλοιπες συσκευές. Αν η οθόνη σας το διατηρεί, όπως λχ η firehawk θα βλέπετε μαύρο σκοτάδι.
Συνήθως οι εταιρίες που φτιάχνουν universal 3d γυαλιά, έχουν ειδική έκδοση για JVC.
Ένα παράδειγμα κι ίσως τα κορυφαία:
http://chromapure.co.uk/details.asp?id=233&type=products
[DOUBLEPOST=1456580983][/DOUBLEPOST]Για καλώδια, αν έχετε άνθρωπο Αμερική να παραλάβει και να σας στείλει προτείνω monoprice.

http://www.monoprice.com/search/index?keyword=hdmi+18.2

Reaction score
2.482
Συμφωνω με τα γυαλιά με τον Loggeo. επισης ειχα δοκκιμασει κάτι samsung και ήταν πιο σκοτείνα.
Πάντως τα Xpand στο site της chromapure ειναι πιο ακριβα απο τα JVC!

Reaction score
69
Εχει κανεις σας JVC 3d projector? Εχει βρει κανεις αλλα γυαλια με οριζοντιο πολαριζατιον? Η JVC ειναι η μονη εταιρια που χρησιμοποιει οριζοντιο πολαριζατιον !!! Τα γυαλια μαμα της JVC ειναι φτιαγμενα απο την Xpand και απλα βαζουν τη φιρμα της πανω. τα υπολοιπα γυαλια της αγορας για τηλεορασεισ κτλ κτλ εχουν καθετο/vertical πολαριζατιον και αν παιζουν παιζουν με τουλαχιστον 10% λιγοτερη φωτεινοτητα κτλ κτλ... ειδικα με πανια που κρατουν πολαριτη... Η stewart cima neve ειναι 1.0 οποτε δεν πρεπει να κρατα πολαριτη.... με βλεπω να παραγγελνω αλλο ενα ζευγαρι μαμα γυαλια και τελος. (συμαντικες οι πληροφοριες σας στο τι να προσεξω..εαν δεν τα ηξερα ηδη οταν σας ρωτουσα και το ειχα γραψει οτι τα ξερω =) =) και απλα ρωτουσα εαν καποιος απο τους δαιμονιους Ελληνες ιδιοκτητες ειχε βρει αλλη πατεντα/λυση....

monoprice καλωδια χρησιμοποιω ηδη...απλα οχι με redmere tech ;) Αμερικη ειμουν 22 χρονια. Για αυτο ημουν συγκεκριμενος και ζητουσα ευρωπαικη λυση. τη monoprice τη λατρευω.
thanks για το ευρωπαικο λινκ για blue jeans. Την εταιρια την γνωριζω απο τοτε που ξεκινησα το χομπυ αλλα ποτε μου δεν ειχα....μαλλον απο κει θα παραγγειλω και ο θεος βοηθος μπας και στειλω λιγο 4Κ υλικο απο την 980ti καρτα μου =)

τεσπα...ευχαριστω για τη προσπαθεια βοηθειας

Reaction score
47
Θέλω να δώ από κοντά τον RS600 αν τον έχει κανείς, έτσι από περιέργεια.

btw ξέρετε αν θα βγάλει η JVC έναν 3CRT laser DLA projector? γιατί ακόμη με λάμπες παίζει :p

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Θέλω να δώ από κοντά τον RS600 αν τον έχει κανείς, έτσι από περιέργεια.

btw ξέρετε αν θα βγάλει η JVC έναν 3CRT laser DLA projector? γιατί ακόμη με λάμπες παίζει :p
Τι είναι αυτό? καινούρια τεχνολογία? CRT-LASER-DILA!!! πολύ θα ήθελα να τα δώ όλα μαζί! :D:D:D

Reaction score
2.482
Δεν ξερω αν κανω καλα που το γραφω εδω η θα ηταν καλυτερα να το ποσταρω στην εννοτητα καλωδια....αλλα ψαχνω να βρω οικονομικο 18gbps 25ft HDMI καλωδιο για το καινουργιο JVC RS500
εχει κανεις να μου προτεινει λυση? ψαχνω για λυση απο ευρωπη.
Aω βρείς κάτι, με ενδιαφέρει κι εμένα! Ειπα του Λάμπρου πώς απαγορεύεται να μείνω 2 ΣΚ χωρις pj. Αν δεν τον έχει την Παρασκευη, θα του πάρω τον demo για ΣΚ!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.686
Members
38.477