- Reaction score
- 101.858
Μια πετσέτα για τον ιδρώτα στον Κώστα τώρα!
Έκανα μεγάλη υπομονή και δεν αναβαθμιζα το τελευταίο κομμάτι του παζλ... Πάντα έφτανα στο παρά τρίχα να αγόραζα μια αναβάθμιση προβολέα, έλεγα έστω και για " stop gap" προσωρινό ... Κάτι να με κρατήσει μέχρι το 4κ and beyond ξεκαθαρίσει ...ειδικά με τo jvc 500 έφτασα παρά πολύ κοντά ... Και διάβαζα φόρουμ , reviews, έκανα την έρευνα αγοράς μου... Τα πρίζα και σε μερικούς αλλά κατάφερνα να ξεφύγω αλώβητος οικονομικά και περιέργως ευχαριστημένος με τη σακαράκα μου για προβόλι Panasonic PT-AE900U παρακαλώ !!!! Ήταν λες και το γούστο μου ήταν στο ψάξιμο ... Στο κυνήγι και ευχαριστιωμουνα και δεν ήθελα να τελειώσει![]()
![]()
Αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της και είπα να χαρώ και γω λίγο σπάζοντας τον κουμπαρά και τελικά πέφτοντας θύμα του jvc 500 αλλά όχι όποιον και όποιον τον RS500!!! Μια βδομάδα ακόμα υπομονή μέχρι το delivery και τώρα που κάνει λιακάδες και ανοίγει ο καιρός αντί να τριγυρνω με βλέπω να κλείνομαι μέσα στη σπηλιά μου!!! (Για όσους θέλουν μπορούν να δουν το υπόλοιπο σεταπ στο for your eyes only ....η σπηλιά μου θέμα.
Α εδω εισαι πουλακι μου ....Μεγείες μεγειές. Στην επόμενη άνοδο θα έρθω πάλι για τσίπουρα.
πινεις εσυ τσιπουρα ;Μεγείες μεγειές. Στην επόμενη άνοδο θα έρθω πάλι για τσίπουρα.
Προσοχή με τα γυαλιά στους JVC παιδιά. Έχουν διαφορετικό polarization απ' τις υπόλοιπες συσκευές. Αν η οθόνη σας το διατηρεί, όπως λχ η firehawk θα βλέπετε μαύρο σκοτάδι.
Τι είναι αυτό? καινούρια τεχνολογία? CRT-LASER-DILA!!! πολύ θα ήθελα να τα δώ όλα μαζί!Θέλω να δώ από κοντά τον RS600 αν τον έχει κανείς, έτσι από περιέργεια.
btw ξέρετε αν θα βγάλει η JVC έναν 3CRT laser DLA projector? γιατί ακόμη με λάμπες παίζει![]()
Aω βρείς κάτι, με ενδιαφέρει κι εμένα! Ειπα του Λάμπρου πώς απαγορεύεται να μείνω 2 ΣΚ χωρις pj. Αν δεν τον έχει την Παρασκευη, θα του πάρω τον demo για ΣΚ!Δεν ξερω αν κανω καλα που το γραφω εδω η θα ηταν καλυτερα να το ποσταρω στην εννοτητα καλωδια....αλλα ψαχνω να βρω οικονομικο 18gbps 25ft HDMI καλωδιο για το καινουργιο JVC RS500
εχει κανεις να μου προτεινει λυση? ψαχνω για λυση απο ευρωπη.