JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.469
Ιδού και οι αποδείξεις!

Σου είπε να του κόψεις μια προμηθειούλα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Ενα συμβολικό ποσό μόνο (30%)

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Ιδού και οι αποδείξεις!
Σου είπε να του κόψεις μια προμηθειούλα?
Λόγω φιλίας.... σε κάτι μπύρες, καφέδες και γεύματα.... μου έδωσε κουπόνια εξαργύρωσης.... τώρα από την epson δεν γνωρίζω τι έγινε...:tongue:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Δε θα γίνετε συνυφάδες τώρα?
ΟΧΙ,
δεν κάνει οικονομία,κάθε διακόσιες ώρες αλλάζει και ένα ντίλα αντί για λάμπα όπως κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος,υπολόγισε λοιπόν σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια τι θα ξοδέψει μόνο σε προβολέα...(άσε που θα το μεταδώσει και στους γιους του το κακό συνήθειο)ενώ αντίθετα εγώ θα έχω ακόμα τον Μπενεκιού μου,άντε με δυο αλλαγές λάμπας-το πολύ......όλα για το κοριτσάκι μου!

Reaction score
15.548

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα κακό για τους JVC(σε προκαλώ να βρεις έστω ένα post),εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι τους γράφεται για την λάμπα τους και εσείς αλλάζεται κάθε λίγο και λιγάκι τα μοντέλα τους με τα τελευταία για λίγο on/off παραπάνω(λες και θα το δείτε-άλλη κουβέντα αυτή !!!)και φυσικά έχω δει JVC και μάλιστα με αναμορφικό η' δεν ήταν ο Pioneer Krf 9000 JVC...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΘΑΒΕ με τα χειρότερα ο όψιμος θαυμαστής τους Κεφάλας και άααλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης,μην ψάχνω τώρα...δεν αξίζει κιόλας...
ματια μου εαν πας και πιο πισω θα δεις οτι εγραφα τα καλυτερα για τους dlp ....:tongue:
....πριν καποια post σε αυτο το θεμα εγραψα οτι τα dila ηταν λασπη την περιοδο 2008....η σου διεφυγε ?
οποτε ορθα εγραφα για τον pioneer μιας και ηταν ενας jvc 100.....

μαλιστα προτεινα τοτε στον 15χρονο καλιμπρατορα τον sharp 21000 ....τα ξεχασες αυτα?

Μανωλιο μπορει να μην γραφεις καθαρα την αποψη σου,αλλα βρισκεις post απο αλλα χρονια και απο συγκεκριμενους ανθρωπους για να πεις αυτο που θελεις.....
Ειναι ενας ωραιος τροπος χωρις να λερωνεσαι ...

Η τεχνολογια προχωραει και καποια δεδομενα εχουν ερθει τουμπα..... αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Sharp είχε ίριδα,dla 100....όχι,με native κανά τριαντάρι...πως το πρότεινες αυτό αφού για σένα όλοι με ιριδα δεν παίζουν κλπ...τέλος βαρέθηκα

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.469
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

ΟΧΙ,
δεν κάνει οικονομία,κάθε διακόσιες ώρες αλλάζει και ένα ντίλα αντί για λάμπα όπως κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος,υπολόγισε λοιπόν σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια τι θα ξοδέψει μόνο σε προβολέα...(άσε που θα το μεταδώσει και στους γιους του το κακό συνήθειο)ενώ αντίθετα εγώ θα έχω ακόμα τον Μπενεκιού μου,άντε με δυο αλλαγές λάμπας-το πολύ......όλα για το κοριτσάκι μου!

Συγκινήθηκα, σνιφ-σνιφ. :cry:

Άσε που ο Loggeoς τους πουλάει σα φρέσκα ψωμάκια τους προβολείς. http://www.avsite.gr/vb/showthread....B%C5%C1%D3-JVC-DLA-X-30&p=1649143#post1649143

Reaction score
15.548

Sharp είχε ίριδα,dla 100....όχι,με native κανά τριαντάρι...πως το πρότεινες αυτό αφού για σένα όλοι με ιριδα δεν παίζουν κλπ...τέλος βαρέθηκα
ο sharp ματια μου εχει manual ιριδα οπως και ο jvc ....
.....και θα επαιζε με firehawk o αγαπητος καλιμπρατορας....μεγαλο + στο τελικο αποτελεσμα.

περαν τουτου δεν φτανει μονο η native αντιθεση για να δεις εικονα....
....πρεπει να εχεις και καθαρο pixel...(τι σου λεω τωρα εεε..:biggrin:)

τα jvc τοτε ειχαν θεμα,δεν ειχαν καθαρο pixel .....απο τον χ3 και περα εχουμε πολυ καλυτερο αποτελεσμα.

Reaction score
15.548

Μωρη Ροδιτισσα τι πηρες..? :tongue:

μου λειπουν τα spoiler

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

μου λειπουν τα spoiler
είναι ίσως επίτηδες για να διατηρείται μια ελαχιστότατη δόση σοβαρότητας εδώ μέσα:wink:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.611

είναι ίσως επίτηδες για να διατηρείται μια ελαχιστότατη δόση σοβαρότητας εδώ μέσα:wink:
Τώρα γιατί μας βρίζεις? :tongue:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: Re: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

ΟΧΙ,
Συγκινήθηκα, σνιφ-σνιφ. :cry:

Άσε που ο Loggeoς τους πουλάει σα φρέσκα ψωμάκια τους προβολείς. http://www.avsite.gr/vb/showthread....B%C5%C1%D3-JVC-DLA-X-30&p=1649143#post1649143
Γιατί να κάνω οικονομία;!!!! Να φροντίσουν να βρουν νύφες με προίκα! Στην Κρήτη ακούω κυκλοφορούν μπόλικες!:biggrin:
Ο ρυθμός με τον οποίο αλλάζω προβολείς δεν είναι και πολύ νορμάλ, το αναγνωρίζω! Απ' την άλλη ο ρυθμός με τον οποίο αλλάζεις λάμπες δεν είναι και πολύ καλύτερος!:roflmao:
Τουλάχιστον οι jvc έχουν καλή αξία μεταπώλησης (να είναι καλά κι ο άγιος Zizik με τα pr του!!!)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Re: Απάντηση: JVC DLA-X35, DLA-X55, DLA-X75 et DLA-X95

Μωρη Ροδιτισσα τι πηρες..? :tongue:

μου λειπουν τα spoiler

Για να σε βοηθήσω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα 4άρι μέσα.:wink:

Staff online

• Zizik
    Safety Last