- Reaction score
- 79.469
Ιδού και οι αποδείξεις!
Σου είπε να του κόψεις μια προμηθειούλα?

Λόγω φιλίας.... σε κάτι μπύρες, καφέδες και γεύματα.... μου έδωσε κουπόνια εξαργύρωσης.... τώρα από την epson δεν γνωρίζω τι έγινε...Ιδού και οι αποδείξεις!

ΟΧΙ,Δε θα γίνετε συνυφάδες τώρα?
ματια μου εαν πας και πιο πισω θα δεις οτι εγραφα τα καλυτερα για τους dlp ....Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος...δεν έχω γράψει απολύτως τίποτα κακό για τους JVC(σε προκαλώ να βρεις έστω ένα post),εσείς οι ίδιοι οι κάτοχοι τους γράφεται για την λάμπα τους και εσείς αλλάζεται κάθε λίγο και λιγάκι τα μοντέλα τους με τα τελευταία για λίγο on/off παραπάνω(λες και θα το δείτε-άλλη κουβέντα αυτή !!!)και φυσικά έχω δει JVC και μάλιστα με αναμορφικό η' δεν ήταν ο Pioneer Krf 9000 JVC...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΘΑΒΕ με τα χειρότερα ο όψιμος θαυμαστής τους Κεφάλας και άααλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης,μην ψάχνω τώρα...δεν αξίζει κιόλας...

ΟΧΙ,
δεν κάνει οικονομία,κάθε διακόσιες ώρες αλλάζει και ένα ντίλα αντί για λάμπα όπως κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος,υπολόγισε λοιπόν σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια τι θα ξοδέψει μόνο σε προβολέα...(άσε που θα το μεταδώσει και στους γιους του το κακό συνήθειο)ενώ αντίθετα εγώ θα έχω ακόμα τον Μπενεκιού μου,άντε με δυο αλλαγές λάμπας-το πολύ......όλα για το κοριτσάκι μου!

ο sharp ματια μου εχει manual ιριδα οπως και ο jvc ....Sharp είχε ίριδα,dla 100....όχι,με native κανά τριαντάρι...πως το πρότεινες αυτό αφού για σένα όλοι με ιριδα δεν παίζουν κλπ...τέλος βαρέθηκα
)αλλη φορα δεν θα σου ξαναπω μυστικο....Ο Κεφάλας τα παίρνει απο τη JVC!
Και ο Καστρουνής!

είναι ίσως επίτηδες για να διατηρείται μια ελαχιστότατη δόση σοβαρότητας εδώ μέσαμου λειπουν τα spoiler

Τώρα γιατί μας βρίζεις?είναι ίσως επίτηδες για να διατηρείται μια ελαχιστότατη δόση σοβαρότητας εδώ μέσα![]()

O spoilerman!Μωρη Ροδιτισσα τι πηρες..?
μου λειπουν τα spoiler
ΟΧΙ,
δεν κάνει οικονομία,κάθε διακόσιες ώρες αλλάζει και ένα ντίλα αντί για λάμπα όπως κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος,υπολόγισε λοιπόν σε καμιά εικοσιπενταριά χρόνια τι θα ξοδέψει μόνο σε προβολέα...(άσε που θα το μεταδώσει και στους γιους του το κακό συνήθειο)ενώ αντίθετα εγώ θα έχω ακόμα τον Μπενεκιού μου,άντε με δυο αλλαγές λάμπας-το πολύ......όλα για το κοριτσάκι μου!
Γιατί να κάνω οικονομία;!!!! Να φροντίσουν να βρουν νύφες με προίκα! Στην Κρήτη ακούω κυκλοφορούν μπόλικες!Συγκινήθηκα, σνιφ-σνιφ.
Άσε που ο Loggeoς τους πουλάει σα φρέσκα ψωμάκια τους προβολείς. http://www.avsite.gr/vb/showthread....B%C5%C1%D3-JVC-DLA-X-30&p=1649143#post1649143

Μωρη Ροδιτισσα τι πηρες..?
μου λειπουν τα spoiler

Γιαννακη τοΤώρα γιατί μας βρίζεις?![]()

πηρες βρε τον sony 1000es ?Για να σε βοηθήσω το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ένα 4άρι μέσα.![]()

Το έβαλα για να μην μας τη βγαίνει ο Manos58.Γιαννακη τοσημαινει θουπερμαν ?![]()
![]()
βαλε αυτο για να μην μπορει να κουνηθει...Το έβαλα για να μην μας τη βγαίνει ο Manos58.