D
deleted user 10898
Guest
να μεινει και ενας συντονιστης στην audio να γραφει audio ρεεεε...Μπορώ να σε κάνω Parrot Wannabe.![]()
site του χατζηστ@μ@υ το καταντησατε...
να μεινει και ενας συντονιστης στην audio να γραφει audio ρεεεε...Μπορώ να σε κάνω Parrot Wannabe.![]()
Για πες...δεν έχω εμπειρία από αυτό.τα χρώματα ειναι..περί ορέξεως...
να έπαιζε κιόλας καλά θα ήταν...
Thank youμε 100 βατ οδηγηθηκε και σε αποσταση 2,5 μετρων περιπου η ακροαση..
στερουνταν βασικων για να το πεις ηχειο σοβαρης ακροασης, και απορησα με τα οσα γραφει ο τυπος (και ηταν ο λογος που ηθελα να το ακουσω).
προσπαθει να κατεβει χαμηλα χωρις ελενχο, και απο εκταση προς τα πανω ενα τρελο ρολ οφ... που για μια στιγμη χρειάστηκα μπατονετα...
δεν ασχοληθηκα παραπανω...αμεσως μετα ακουσα ενα αλλο βασης που αγαλιασε το αυτακι μου...και αυτο, οχι γιατι ειχε 500-600 ευρω παραπανω
Ο χώρος και τα συνοδά ηταν οκ;με 100 βατ οδηγηθηκε και σε αποσταση 2,5 μετρων περιπου η ακροαση..
στερουνταν βασικων για να το πεις ηχειο σοβαρης ακροασης, και απορησα με τα οσα γραφει ο τυπος (και ηταν ο λογος που ηθελα να το ακουσω).
προσπαθει να κατεβει χαμηλα χωρις ελενχο, και απο εκταση προς τα πανω ενα τρελο ρολ οφ... που για μια στιγμη χρειάστηκα μπατονετα...
δεν ασχοληθηκα παραπανω...αμεσως μετα ακουσα ενα αλλο βασης που αγαλιασε το αυτακι μου...και αυτο, οχι γιατι ειχε 500-600 ευρω παραπανω
δυστυχως για το ηχειο , ακουσα αλλα 3 βασης εκεινη τη μερα...Ο χώρος και τα συνοδά ηταν οκ;
Σίγουρα το ηχείο είχε το ρολοφ και την ασάφεια κατω;
Και εντάξει για 2,5μ στήσιμο χρειαζεσαι 20+ τμ χώρο. Που να τον γεμίσει. Ούτε το atc δε θα τον γέμιζε. Είσαι μαθημενος και με γαϊδούρια..![]()
ακριβωςΕαν επιτρέπεται στο sound gallery το άκουσες ?
αυτο ακριβως κανει το ηχειο...προσπαθει να παραγει μεγαλο ηχο περαν της πραγματικοτητας..κοβει ψηλα ακριβως για να τονισει αλλου , και γενικα εχει ενα φουσκωμενο μουντο ηχο , για τα αυτια μου φυσικα..Δημήτρη, άκουσα το ηχείο στον τοπικό αντιπρόσωπο στην Κύπρο κι ομολογώ ότι οι απόψεις μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Η απόσταση ακρόασης ήταν λίγο πιο μικρή (νομίζω γύρω στα 2 μέτρα), τα ηχεία οδηγήθηκαν από λαμπάτο ενισχυτή της Unison (συγκεκριμένα τον S8), σε φροντισμένο χώρο. Μπορώ να πω ότι, τουλάχιστον στα μουσικά είδη που άκουσα (κυρίως φωνητικά και jazz από μικρά σχήματα), τα ηχεία απέδωσαν πολύ καλά, "γέμισαν" τον χώρο χωρίς να υπολείπονται σε κάτι, σε σημείο που πραγματικά δεν πίστευα πόσο "μεγάλο" ήχο παράγει ένα τόσο μικρό ηχείο. Μπορεί τα αυτιά μου να μην είναι τόσο "εκπαιδευμένα" όσο τα δικά σου, αλλά τα συγκεκριμένα ηχεία, άνετα θα τα είχα σε ένα δεύτερο σύστημα για πιο late-at-night-music ακροάσεις.