KillZone 2 (PS3)

Reaction score
0
Ναι δυστυχως μονο σε first party παιχνιδια το βλεπουμε αυτο, οι υπολοιποι πανε κατευθειαν για τη λυση του install.
Η πιο γελοία περίπτωση πάντως ήταν τα 5GB του Hot Shots Golf που είναι first party.

Κάποια στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί για το Killzone (κανένα installation, μόνο caching στο σκληρό και αναλύσεις 1280x720p ή 960x1080i) είναι ίδια με το Uncharted και αυτό λογικά δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πρέπει να εχουν συνεργαστεί αρκετά σε επίπεδο engine.
Περιμένω επίσης να δω το φωτισμό και τα animations του Uncharted 2 γιατί αυτά τα δυο στοιχεία είναι που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό στα video του KZ2.

Reaction score
4
1,5 μήνας έμεινε περίπου. Μη βιάζεσαι, έχω να παίξω και το Resistance 2 μέχρι τότε :138:
Το πηρες τι λεει ???
Ανοιξε θεμα!!! :137:
(το εχω παραγγειλει απο την φτηνη Αγγλια τωρα πια)

Reaction score
0
Το πηρες τι λεει ???
Ανοιξε θεμα!!! :137:
(το εχω παραγγειλει απο την φτηνη Αγγλια τωρα πια)
Το έχω από πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν το 'χω αρχίσει ακόμα.

Επίσης 1 € = 1,05 GBP: ευτυχία. :137:

Reaction score
0
Καλα πως κρατιεσαι ??? :111:
Έπαιζα Little Big Planet και CoD: World at War στις γιορτές. Μπορεί να αρχίσω το Resistance μέσα στο σαββατοκύριακο αλλά δεν το βλέπω γιατί μου κατέβηκε να τελειώσω πρώτα το CoD 3 που το είχα παρατήσει στη μέση εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Είναι όσο χάλια το θυμάμαι :136:, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Reaction score
4
Έπαιζα Little Big Planet και CoD: World at War στις γιορτές. Μπορεί να αρχίσω το Resistance μέσα στο σαββατοκύριακο αλλά μου κατέβηκε να τελειώσω πρώτα το CoD 3 που το είχα παρατήσει στη μέση εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Είναι όσο χάλια το θυμάμαι :136:, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Ε ναι βρε εσυ.
Εκανες ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βημα.............προς τα πισω :137:

Reaction score
0
Ε ναι βρε εσυ.
Εκανες ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βημα.............προς τα πισω :137:
Το παν είναι να μη μένεις στάσιμος, χαχα. Ήθελα να δω αν το είχα παρεξηγήσει, αλλά δεν... Δε γ@$!€ται, μερικές ώρες είναι, έτσι για να λέω ότι έχω συμπληρώσει τη σειρά.

Reaction score
0
Τωρα καταλαβα γιατι σου αρεσε τοσο πολυ το 5 :136:
Όντως μου άρεσε πολύ αλλά δεν είχα και πάρα πολύ ψηλές προσδοκίες στην αρχή. Τολμώ να πω ότι μ' άρεσε πιο πολύ από το Gears 2 το οποίο είναι περίεργο γιατί συνήθως προτιμώ τα παιχνίδια 3ου προσώπου.
Δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους πάντως το 3 με το W@W, τα χωρίζει ένα χάος.

Reaction score
1
Απάντηση: KillZone 2 (PS3)

Ενα BAN και στους δυο γιατι:
1ον μπερδεψατε τα παιχνιδια με τον πραγματικο πολεμο-->Killzone
2ον αρχισατε το chat
:137:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: KillZone 2 (PS3)

Ενα BAN και στους δυο γιατι:
1ον μπερδεψατε τα παιχνιδια με τον πραγματικο πολεμο-->Killzone
2ον αρχισατε το chat
:137:
Δεν εχεις αδικο αλλα μην ξεχνας οτι εδω στην games ειμαστε και ανεξαρτητο κρατιδιο :137:
Λοιπον στο θεμα μας παρακαλω!!!:136:

Εχετε να φατε πολυ σφαιρα να ξερετε!!!! :138:

Reaction score
0
Ένα video από την τελική (review) build του παιχνιδιού. Ούτε pre-alpha, ούτε beta ούτε τίποτα - έτσι θα είναι το Killzone όταν το παίξουμε σε 1 μήνα.

[YOUTUBE]R1Qgm-y2sp4[/YOUTUBE]

Σε HD εδώ.

(Γίνεται να περιλάβεις στο ίδιο το post HD video του YouTube? Δεν μπόρεσα να το κάνω αλλά το HD να δείτε).

Reaction score
0
Την άλλη Δευτέρα ή Τρίτη για εμάς θα αρχίσουν να βγαίνουν οι κριτικές (εκείνη τη μέρα σταματάει το εμπάργκο της Sony και λογικά όλοι οι μεγάλοι τύπου IGN, 1Up κλπ. θα είναι έτοιμοι) και την Πέμπτη 5/2 κυκλοφορεί το demo στο store. :107:

Reaction score
4
Την άλλη Δευτέρα ή Τρίτη για εμάς θα αρχίσουν να βγαίνουν οι κριτικές (εκείνη τη μέρα σταματάει το εμπάργκο της Sony και λογικά όλοι οι μεγάλοι τύπου IGN, 1Up κλπ. θα είναι έτοιμοι) και την Πέμπτη 5/2 κυκλοφορεί το demo στο store. :107:
Εχουμε demo την επομενη εβδομαδα ?????? :111:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.209
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney