KillZone 2 (PS3)

Reaction score
0
Απάντηση: KillZone 2 (PS3)

Μιλα !!!!! :142:
Μα είναι απερίγραπτο! :144:

Από όσο έπαιξα (γύρω στο τρίωρο και χθες βράδυ το έδειξα σε ένα φίλο και έμεινε κι αυτός :111:) είναι ένα must have παιχνίδι δράσης στο ίδιο επίπεδο με το Call of Duty 4 και τα δύο Gears (σαν gameplay) και γραφικά που δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο. Θα έλεγα ότι βρίσκεται περίπου μισή γενιά hardware μπροστά απ' όλα τα άλλα παιχνίδια των PS3 & Χ360.
Χαρακτηριστική στιγμή: εκεί που έριχνα αμέριμνος :121: με το turret μου ξαφνικά ένα ολόκληρο κτίριο κατέρρευσε μπροστά μου in-game!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όπου και να γυρίσεις βλέπεις καπνό, συντρίμμια να πέφτουν, κεραυνούς, φωτιά.... Ειδικά όταν έπαιζε ο άλλος που μπορούσα να χαζέψω με την άνεσή μου είχα μείνει...

Reaction score
4

Γμτ μου δεν εχω καθολου χρονο αυτο τον καιρο και ετσι δεν το εχω παραγγειλει ακομη:141:
Στο online που εχω διαβασει γινεται ο κακος χαμος !!!
Εχεις αντιμετωπισει καθολου προβλημα με το χειρισμο του?
Καποιοι μιλουν για lag ισχυει?

Reaction score
0

Εχεις αντιμετωπισει καθολου προβλημα με το χειρισμο του?
Καποιοι μιλουν για lag ισχυει?
Είναι πιο αργό από τα περισσότερα FPS στην κίνηση και στο σημάδι αλλά συνήθισα μετά από καμιά ώρα και τώρα κινούμαι πολύ άνετα.
Δεν ξέρω, φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται πολύ αλλά ως τώρα δεν έχω πρόβλημα.

Reaction score
4

Είναι πιο αργό από τα περισσότερα FPS στην κίνηση και στο σημάδι αλλά συνήθισα μετά από καμιά ώρα και τώρα κινούμαι πολύ άνετα.
Δεν ξέρω, φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται πολύ αλλά ως τώρα δεν έχω πρόβλημα.
Στο demo προωπικα δεν μπορουσα να σημαδευσω με ευκολια αλλα το απεδωσα στο οτι ειχα να παιζξω αρκετο καιρο καποιο FPS.
Μετα διαβασα αρκετους με το ιδιο προβλημα και ακομη ακουγεται και θεμα για patch.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια και παραγγελνω και οταν προλαβω το πιανω.

Εσυ κρατα μας ενημερους και οτι καλο δεις στην συνεχεια :137:

Reaction score
0

Στο demo προωπικα δεν μπορουσα να σημαδευσω με ευκολια αλλα το απεδωσα στο οτι ειχα να παιζξω αρκετο καιρο καποιο FPS.
Μετα διαβασα αρκετους με το ιδιο προβλημα και ακομη ακουγεται και θεμα για patch.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια και παραγγελνω και οταν προλαβω το πιανω.

Εσυ κρατα μας ενημερους και οτι καλο δεις στην συνεχεια :137:
Είναι εσκεμμένα πιο αργό και δεν έχει καθόλου ή σχεδόν καθόλου auto-aim (εκτός του shotgun αν δεν κάνω λάθος) οπότε δεν είναι περίεργο που είναι πιο δύσκολα τα headshots. Συνηθίζεται πάντως και θα δεις ότι ρέει μια χαρά μετά από λίγο, ενώ στο demo όσες φορές και να το παίξεις δε νομίζω ότι συνηθίζεις.

Reaction score
0

Παει ο Marvin τον χασαμε !!! :142:
Εδώ είμαι βρε. Παιχνιδάρα είναι, κάθε νέο επίπεδο και καλύτερο. :107:
Βγήκε και ένα patch για το χειρισμό που κάνει αρκετή διαφορά. Δεν με πείραζε όπως ήταν πριν αλλά η διαφορά είναι αρκετά αισθητή.

Reaction score
4

Εδώ είμαι βρε. Παιχνιδάρα είναι, κάθε νέο επίπεδο και καλύτερο. :107:
Βγήκε και ένα patch για το χειρισμό που κάνει αρκετή διαφορά. Δεν με πείραζε όπως ήταν πριν αλλά η διαφορά είναι αρκετά αισθητή.
Ωραια !!!
Δεν πιστευω να εβαλαν auto aim :111:

Reaction score
0

Ωραια !!!
Δεν πιστευω να εβαλαν auto aim :111:
Δε νομίζω - καμία σχέση με το CoD ή το Resistance. Αν έχει είναι ανεπαίσθητο και σίγουρα δεν το βλέπεις ποτέ να κλειδώνει σε εχθρούς.
Το σημάδι έγινε λίγο πιο γρήγορο και εξαλείφθηκε η "νεκρή ζώνη" του δεξιού stick που ήταν σχετικά έντονη όταν είσαι σε zoom οπότε είναι αρκετά πιο εύκολο να κάνεις fine-tuning και να πετύχεις headshots.
Μετά το patch μου έδωσε trophies για "3 νεκρούς Helghast με ένα burst" και "5 σε 15 δευτερόλεπτα". :116:

Reaction score
4

Μετά το patch μου έδωσε trophies για "3 νεκρούς Helghast με ένα burst" και "5 σε 15 δευτερόλεπτα". :116:
Α εχουν βαλει και τετοια για να μας αρρωστησουν πιο πολυ ?:125:

Reaction score
14

παιχνιδάρα κύριοι....
Καλά από φωτισμούς μου έχει γυρίσει το μάτι...
Με το aiming..καλά τα πάω το συνηθίζω σιγά-σιγά..:137:
Μόνο που επειδή είμαι ακόμη στην αρχή έχω να πω πως παραείναι σκοτεινό σε κάποια σημεία..μαύρο πράγμα... και δεν έχει και φακό γμτ..:133:

Reaction score
4

παιχνιδάρα κύριοι....
Καλά από φωτισμούς μου έχει γυρίσει το μάτι...
Με το aiming..καλά τα πάω το συνηθίζω σιγά-σιγά..:137:
Μόνο που επειδή είμαι ακόμη στην αρχή έχω να πω πως παραείναι σκοτεινό σε κάποια σημεία..μαύρο πράγμα... και δεν έχει και φακό γμτ..:133:
Φακο σαν το Doom 3 που καταντησε στο τελος απο FPS να ειναι flash light simulator :142:

Reaction score
0

Το shotgun έχει πάνω του φακό αν δεν κάνω λάθος αλλά το βρίσκω αδύναμο και το αποφεύγω.

Reaction score
14

Δεν έχω δεί καλύτερο παιχνίδι δράσης.
<edit >Δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι δράσης.
Είναι έργο τέχνης σε κάθε λεπτομέρεια.
Γραφικά, αίσθηση, sound design ,κίνηση...κλπ..κλπ

ααααααα...παραμιλάω...θα βγάλω αφρούς σαν τη Θώδη σε λίγο...:116:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.209
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney