Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
unforgiven said:
Έχει δοκιμάσει κανένας να βάλει σε μεγάλα ts υπότιτλους;
Σε όλες τι σειρές που δοκίμασα δεν είχα πρόβλημα (πχ lost, prison break) αλλά το κάθε επεισόδιο ήταν 300-600MB. Δοκίμασα στο Rome σε 1080 (κάθε επεισόδιο 4.5gb) και τίποτα... :x
οχι δεν παιζουν... :(

Reaction score
164
Προσπαθώ να βρω έναν μπούσουλα να κάνω τα ts mpg για το Kiss. Δεν είναι δύσκολο, το δύσκολο είναι να παίξει τον ήχο τους το Kiss, το οποίο μουλάρωσε. Δεν θα του περάσει όμως.

Reaction score
5
Το .ts (transport stream) φερει το video σε μορφη mpg.Αν μετανομασεις το αρχειο σε mpg δεν θα το παιξει? 8)

Η σωστη δουλεια γινεται παντως με το Videoredo.Με το option QuickStream Fix διορθωνει οποιαδηποτε λαθη φερει καθε αρχειο .ts και αν το θες καθαρο και σωστο mpg φορτωνεις το αρχειο .ts που εχεις και μετα Save as mpg :D :D

Αν θελεις καποια συγκεκριμενη σκηνη απο .ts mpg vob ειναι ο καλυτερος editor :D :D :D :D

Reaction score
164
To Redo χρησιμοποιώ, αλλά μούγκα το Kiss. Από το mpeg που βγάζει δεν παίζει ήχο, ενώ στο PC είναι εντάξει.
Κάπου διάβασα ότι κάποιος χρησιμοποιεί το Project X για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι το Project X δεν βγάζει mpg, παρά μόνο TS (που δεν το θέλω γιατί δεν παίρνει υπότιτλους) και χώρια audio video σε αρχεία mpa και mpv.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σωτηρης Οικονομου said:
Το .ts (transport stream) φερει το video σε μορφη mpg.Αν μετανομασεις το αρχειο σε mpg δεν θα το παιξει? 8)

Η σωστη δουλεια γινεται παντως με το Videoredo.Με το option QuickStream Fix διορθωνει οποιαδηποτε λαθη φερει καθε αρχειο .ts και αν το θες καθαρο και σωστο mpg φορτωνεις το αρχειο .ts που εχεις και μετα Save as mpg :D :D

Αν θελεις καποια συγκεκριμενη σκηνη απο .ts mpg vob ειναι ο καλυτερος editor :D :D :D :D
Σωτήρη μόλις τεστάρησα τον τελικό του Ιουνίου σε mpeg (κατάληξη .mpg) και το Κιss αρνείται να το δείξει...

Αντίθετα σε .ts το δείχνει μια χαρά...

Reaction score
5
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Σωτήρη μόλις τεστάρησα τον τελικό του Ιουνίου σε mpeg (κατάληξη .mpg) και το Κιss αρνείται να το δείξει...

Αντίθετα σε .ts το δείχνει μια χαρά...
Μια υποθεση εκανα βασιζομενος στο γεγονος οτι το εχω δοκιμασει στο Snazio και επαιζε.
Γιατι οχι το kiss δεν γνωριζω :? :? :?

Reaction score
5
unforgiven said:
To Redo χρησιμοποιώ, αλλά μούγκα το Kiss. Από το mpeg που βγάζει δεν παίζει ήχο, ενώ στο PC είναι εντάξει.
Κάπου διάβασα ότι κάποιος χρησιμοποιεί το Project X για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι το Project X δεν βγάζει mpg, παρά μόνο TS (που δεν το θέλω γιατί δεν παίρνει υπότιτλους) και χώρια audio video σε αρχεία mpa και mpv.
Μα αν θυμαμαι καλα στο Project X οριζεις σε τι μορφη θελεις να βγει.Επαψα να το δουλευω γιατι καποια στιγμη παρατηρησα λαθη στα streams που διορθωσα με το Redo

Reaction score
164
Σωτηρης Οικονομου said:
unforgiven said:
Μα αν θυμαμαι καλα στο Project X οριζεις σε τι μορφη θελεις να βγει.Επαψα να το δουλευω γιατι καποια στιγμη παρατηρησα λαθη στα streams που διορθωσα με το Redo
Έχει demux (που βγάζει τα mpa/mpv), ts, m2v, και κάποια άλλα, αλλά όχι mpg με ήχο :(

Reaction score
5
Τωρα μου ρθε :D Οριζα να βγει m2p και μετα απλα το μετανομαζα σε mpg.Λιγο butcher job αλλα μου ειχε πιασει :D :D

Reaction score
5
unforgiven said:
Πώς το έκανες mpg;
Με το HDTV2MPEG...
Για αυτο και εγω Χρηστο σταματησα να το εμπιστευομαι εδω και πολυ καιρο.Οπως ειπες σε μετατροπη mpg δεν επαιζε.Σε εμενα δεν επαιρνε καποιες φορες καθολου το audio track και μαι φορα μου το εβγαλε ολο out of sync. :shock: :shock:
Οποτε..................... :? :?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σωτηρης Οικονομου said:
unforgiven said:
Πώς το έκανες mpg;
Με το HDTV2MPEG...
Για αυτο και εγω Χρηστο σταματησα να το εμπιστευομαι εδω και πολυ καιρο.Οπως ειπες σε μετατροπη mpg δεν επαιζε.Σε εμενα δεν επαιρνε καποιες φορες καθολου το audio track και μαι φορα μου το εβγαλε ολο out of sync. :shock: :shock:
Οποτε..................... :? :?
Με το videoRedo τι ακριβώς κάνεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv