Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
164
Τρελός είσαι; :lol:
Εκεί θα μείνει... Τώρα ιδίως που αρχίζει και στρώνει... Απλά περιμένω να γεμίσω δίσκους με ταινίες. Γι΄αυτό και το standby ;)

N

netgix

Guest
Υπάρχει μια φήμη ότι η Kiss (Linksys) ξαναγράφει όλο το firmware από το μηδέν. Ξέρετε κάτι παραπάνω γι' αυτό?

N

netgix

Guest
Τελικά η φήμη μάλλον αληθεύει (διαβάζω σήμερα στο MPC):

We also told you that KiSS is redeveloping it's firmware from the ground up
again for DP-600 with the complete new and full team behind it...

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια,

Μολις τελειωσα να διαβαζω τις 25 σελιδες του Thread... :shock:
Ακομα δεν εχω καταληξει.
Αξιζει η αγορα του πλεον ή οχι?
Περασε τις παιδικες αρρωστιες ή οχι ?

Αγορασα μια SONY 32V2000 HD Ready και θελω να αρχισω να βλεπω σε 1080p τις ταινιες που εχω σε DVD και βεβαια οτι ταινια κατεβαζω απο το ιντερνετ στο pc να μπορω να την απολαυσω στις 32".

Θα μπορεσω με την αγορα του να κανω αυτα που γραφω ή οχι?

Ευχαριστω,

Reaction score
1
Γιατι δεν κανεις λιγο ακομα υπομονη?(οπως κανουμε ολοι) Σε λιγους μηνες βγαινουν τα hd-dvd και blu ray(ps3 600euro), και το kiss δεν θα το χρειαζεσαι πλεον.

Reaction score
0
Τοσο ασχημα ρε παιδια? :(
Κριμα και φαινεται καλη φαση, ιδιαιτερα εαν ξαναγραψουν το f/w και διορθωσουν τα προβληματα που εχει.

Reaction score
164
Αν ξέρεις τι κάνει και τι δεν κάνει, είναι μια χαρά μηχνάνημα... Τώρα που έπεσε και η τιμή του, είναι ακόμα πιο δελεαστικό.

Reaction score
0
Παιδια τελικα το πηρα απο εξω.
Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα που τα γραφουν μερικοι... :p Ενταξει εχει καποια μικροbugs αλλα οχι σπουδεο πραγμα.
Ερωτηση. Αρχεια DVD μεσο υπολογιστη παιζει, ΟΚ, υποτιτλους πως θα βαλω ??? :shock:

Reaction score
164
Καλορίζικο! :)
Βάλε στο ίδιο folder το αρχείο υποτίλων με το ίδιο όνομα με το video, πχ video01.ts, video01.srt
και πάτησε το title στο remote μέχρι τα κινέζικα να γίνουν ελληνικά.

Reaction score
0
unforgiven said:
Βάλε στο ίδιο folder το αρχείο υποτίλων με το ίδιο όνομα με το video, πχ video01.ts, video01.srt
Μα τα αρχεια VOB δεν εχουν τους υποτιτλους καπου μεσα σε μορφη SRT. Που θα τους βρω?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
geovass said:
unforgiven said:
Ψάξε στο google για subtitles και θα βρεις μέχρι και ελληνικό site...

Μα τα αρχεια VOB δεν εχουν τους υποτιτλους καπου μεσα σε μορφη SRT. Που θα τους βρω?

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
geovass said:
unforgiven said:
Ψάξε στο google για subtitles και θα βρεις μέχρι και ελληνικό site...

Το ht@p://greeksubs.vlsi.gr/ το ξερω. Η ερωτηση μου ειναι πως θα βρω τους υποτιτλους απο μια ταινια που εχω κανει rip (VOD rip) στο σκληρο μου. Το site αυτο εχει μονο απο Xvid's και DivX αν δεν κανω λαθος.

Τα αρχεια που εχω στο φακελο ειναι τα 4-5 VOB της ταινιας και τα Ifo τους. Subs απο που θα βαλω? πρεπει να τους "βγαλω" εγω απο την ταινια? Αν ναι, με εξαγωγη ευπότιτλων από DVD ?

Reaction score
0
Χαιρομαι που βλεπω action!

Το GUI ειναι αλλαγμενο και πιο γρηγορο.
Δεν εχει κουμπι "sort" δυστιχως οπως και δεν σε αφηνει να κανεις edit τους φακελους που θα δημιουργισεις. Κατι που επαιζε στην προηγουμενη εκδοση.
Το KiSS το "βλεπει" πιο γρηγορα και δεν εχει (μεχρι τωρα) σκασιματα.

Ερωτηση για το KiSS.
Εχω κατεβασει AVI HD 720p, τα οποια τα παιζει μια χαρα... μονο εαν τα ξεκινησεις απο την αρχη και το πας σερι. Εαν προσπαθησεις να κανεις "jump" σε καποιο συγκρκιμενο χρονο, κολλαει και θελει reset. Το κανει και σε αλλους. Αυτο το κανει μονο σε μεγαλα HD AVI, οχι σε απλα XviD's.

Φιλικα,

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
geovass said:
Χαιρομαι που βλεπω action!

Το GUI ειναι αλλαγμενο και πιο γρηγορο.
Δεν εχει κουμπι "sort" δυστιχως οπως και δεν σε αφηνει να κανεις edit τους φακελους που θα δημιουργισεις. Κατι που επαιζε στην προηγουμενη εκδοση.
Το KiSS το "βλεπει" πιο γρηγορα και δεν εχει (μεχρι τωρα) σκασιματα.

Ερωτηση για το KiSS.
Εχω κατεβασει AVI HD 720p, τα οποια τα παιζει μια χαρα... μονο εαν τα ξεκινησεις απο την αρχη και το πας σερι. Εαν προσπαθησεις να κανεις "jump" σε καποιο συγκρκιμενο χρονο, κολλαει και θελει reset. Το κανει και σε αλλους. Αυτο το κανει μονο σε μεγαλα HD AVI, οχι σε απλα XviD's.

Φιλικα,
Και σε εμένα το κάνει...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988