Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
0
willie said:
unforgiven said:
Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ544. :(

Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ720. Aν όμως χρησιμοποιήσεις μόνο τον codec 6.4 με άλλο πρόγραμμα για να μπορείς να τον ρυθμίσεις όπου θες εσύ παίρνεις το μαγικό 1920 χ 1080p !!! Μετέτρεψα ένα βιντεάκι της Ρεάλ ( ΜPEG-2, 1080i, 2.10 min, 309 MB) σε 19 λεπτά, 1920 χ 1080p dvix, 112 MB, 6000 bit rate, στο balanced mode. Συνυπολογίστε ότι το πακέτο μου είναι αρχαίο ( Pentium IV, 1.7 ghz, 512 ram). Για μετατροπή wmv με τον converter ξεχάστε το, προφανώς και οι dual core σηκώνουν τα χέρια ψηλά, για παράδειγμα σας λέω ότι το magic flight το demo όχι όλη η ταινία έκανε 20 λεπτά και δεν είχε τελειώσει καν την ανάλυση του βιντεο, που να άρχιζε και να μετατρέπει δηλαδή... Ts και mpeg με τον converter δεν δοκίμασα γιατί δεν εχω αγοράσει το plug in..
Ποια προγραματα χρησιμοποιησες με το codec ? για να δηλωσεις το μαγικό 1920 χ 1080p.

Reaction score
0
geovass said:
willie said:
unforgiven said:
Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ544. :(

Το converter έχει μέγιστη ανάλυση 1280Χ720. Aν όμως χρησιμοποιήσεις μόνο τον codec 6.4 με άλλο πρόγραμμα για να μπορείς να τον ρυθμίσεις όπου θες εσύ παίρνεις το μαγικό 1920 χ 1080p !!! Μετέτρεψα ένα βιντεάκι της Ρεάλ ( ΜPEG-2, 1080i, 2.10 min, 309 MB) σε 19 λεπτά, 1920 χ 1080p dvix, 112 MB, 6000 bit rate, στο balanced mode. Συνυπολογίστε ότι το πακέτο μου είναι αρχαίο ( Pentium IV, 1.7 ghz, 512 ram). Για μετατροπή wmv με τον converter ξεχάστε το, προφανώς και οι dual core σηκώνουν τα χέρια ψηλά, για παράδειγμα σας λέω ότι το magic flight το demo όχι όλη η ταινία έκανε 20 λεπτά και δεν είχε τελειώσει καν την ανάλυση του βιντεο, που να άρχιζε και να μετατρέπει δηλαδή... Ts και mpeg με τον converter δεν δοκίμασα γιατί δεν εχω αγοράσει το plug in..
Ποια προγραματα χρησιμοποιησες με το codec ? για να δηλωσεις το μαγικό 1920 χ 1080p.
MPEG mediator είναι freeware προγραμματάκι, αλλά φαντάζομαι ότι γίνεται και με την τελευταία έκδοση του Nero.. :p

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει λίγα προβλήματα όταν παίζει .ts αρχεία... κολλάει συχνά.

Τώρα μου είπαν από το σπίτι ότι κόλλησε και σε απλό dvd...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μετά την τελευταία αναβάθμιση έχει λίγα προβλήματα όταν παίζει .ts αρχεία... κολλάει συχνά.

ποια τελευταια αναβαθμηση λες? την 3.0.34 του Ιουνιου ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
geovass said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:

ποια τελευταια αναβαθμηση λες? την 3.0.34 του Ιουνιου ?
Ναι γιατί υπάρχει κι' άλλη;

Εγώ την πέρασα πριν 2 εβδομάδες γιατί φοβόμουν... ότι δουλεύει δεν το πειράζεις...

Reaction score
0
Ηχο DTS σου βγαζει Χρηστο γιατι εμενα οχι... D.D. 5.1 παιζει κανονικα αλλα DTS μουγκα....
Στα WMV επισης μουγκα....
Τελικα ειναι region free ή οχι?
Αυτο το KISS ειναι τελικα ενα μυστηριο.....

Υ.Γ. Εχει καταφερει κανενας φιλος να το κανει να παιξει ασυρματα?
Αν μπορει να δωσει τιποτα οδηγειες θα ημουν ευγνωμων!!!

Reaction score
164
Το DTS δεν παίζει στο Kiss.
Ασύρματα παίζει με το Pc Link. Απλά του δίνεις automatic configuration στις ρυθμίσεις του δικτύου, τρέχεις στο PC το PC Link (ή κάποιο αντίστοιχο), καθορίζεις ποιά folders θα κάνεις share και αυτό ήταν. Μόνο που δεν παίζει HD μεγάλου bitrate.

Reaction score
0
παιδια, εκανα email στην KiSS για τα κοληματα που παρουσιαζει σε μεγαλα αρχεια avi και μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου το αντικαταστησουν !!!

Reaction score
84
unforgiven said:
Το DTS δεν παίζει στο Kiss.
Ασύρματα παίζει με το Pc Link. Απλά του δίνεις automatic configuration στις ρυθμίσεις του δικτύου, τρέχεις στο PC το PC Link (ή κάποιο αντίστοιχο), καθορίζεις ποιά folders θα κάνεις share και αυτό ήταν. Μόνο που δεν παίζει HD μεγάλου bitrate.
:D :DΤο δικό μου το KISS παίζει DTS από την αρχή που το πήρα.

Reaction score
14
geovass said:
παιδια, εκανα email στην KiSS για τα κοληματα που παρουσιαζει σε μεγαλα αρχεια avi και μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου το αντικαταστησουν !!!
καλά...ετοίμασε απόδειξη αγοράς, μετά θα σου στείλουν κούριερ, και σε 2 εβδομάδες αν είσαι καλό παιδί νέο μηχάνημα.

Μακάρι!!

Κράτα μας ενήμερους τι και πώς, και πόσο χρόνο θα κάνουν να το αλλάξουν? ΟΚ?

Reaction score
0
dream_GR said:
geovass said:
καλά...ετοίμασε απόδειξη αγοράς, μετά θα σου στείλουν κούριερ, και σε 2 εβδομάδες αν είσαι καλό παιδί νέο μηχάνημα.

Μακάρι!!

μου ζητησαν να τους στειλω την αποδειξη αγορας σημερα. Την εστειλα με mail.
Περιμενω νεα τους...
Ειδωμεν...
@CRISS - παιζει DTS?????????????????????

Reaction score
0
Μου εστειλαν την διαδικασια για να το επιστεψω.
Μου κανει εντυπωση ποσο ευκολο μου ειπαν οτι θα μου το κανουν replace.
Το μονο που τους ειπα ειναι για τα κολληματα που τραβαει σε avi HD οταν του επιλεγω να παω πχ στο 45 λεπτο και κολλαει.
Μου ειπαν να δοκιμασω κατι αλλαγες στα αρχεια με καποιο mpg4 convertor το εκανα, δεν πετυχε και μετα μου εστειλαν email για αλλαγη / αντικατασταση.

Το κανει και σε αλλους αυτο ετσι δεν ειναι ?του να κολλαει οταν του επιλεγεις να παει σε καποιο συγκεκριμενο χρονο της ταινιας. προσοχη: μονο στα avi το κανει αυτο. Οχι στα TS. Τα Ts τα παιζει πολυ καλα.

Reaction score
84
geovass said:
dream_GR said:
geovass said:

Μακάρι!!

μου ζητησαν να τους στειλω την αποδειξη αγορας σημερα. Την εστειλα με mail.
Περιμενω νεα τους...
Ειδωμεν...
@CRISS - παιζει DTS?????????????????????
:DΑπό την αρχή που το πήρα.!!!!!!!!

Reaction score
5
Παιδια αν θυμαμαι καλα το αν παιζει DTS η οχι εξαρταται απο ποιο firmware φοραει το καθενα.Αν οχι απο το τελευταιο απο καποια στιγμη και μετα αρχισαν οι αναφορες οτι το DTS δεν παιζει πια

Reaction score
0
hello paides!
newbie sto forum...
Μόλις παρέλαβα το DP-600 μου... αλλά φοβάμαι πως την πάτησα...
τόσα gadgets τόση τεχνολογία... πρώτη φορά παίρνω κάτι που δεν δουλεύει και φαίνεται οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω :(( ... με καταλαβαίνετε ελπίζω
επι της ουσίας λοιπόν.... μόλις το ανάβω γράφει 'please wait!' και τίποτ'αλλο δεν συμβαίνει
έστειλα στο support τους και μου στείλαν με τα πολλά τις παρακάτω οδηγίες για να ανοίξω το cd-tray ωστε να αναβαθμίσω το firmware...
το έχω κάνει 100 φορές (και με παραλαγές μάλιστα...) αλλά τίποτα... δεν ανοίγει το στοματάκι του με τίποτα το DP...
επίσης είναι ΥΠΕΡ-αθόρυβο... παρόλο που φαίνεται να ανάβει η οθόνη (please wait) και να ανάβει η κεραιούλα όταν πατάω κουμπιά στο remote....
Please ΠΕΙΤΕ μου οτι δεν μου ήρθε καμμένοοοοο....
:'( any ideas??

many thanks!!
pip.

deliol said:
Μερικά Tips&Tricks για το DP-600 :

Open DVD/CD Tray:
After Main Power On (Red LED is then active), press and hold the Default
button in the back of the player, and simultaneous Power-On the player by
pressing the Stand-by button on the remote, or the Stop button on the
front panel. While the “Please Wait” is shown in the front panel display,
keep holding the Default button active until the Drawer opens (usually
within the first 10 seconds).

Boot From CD:
Press Default button down and hold it for 10 sec while turning on the player!
ISO Firmware Update: (If online is unavailable to you)
Burn the ISO file using the kiss firmware guide
http://www.kiss-technology.com/?p=burn_lang&v=users
Then boot from the CD using the “Boot From CD” Procedure.

Reset Button in the back:
This button will restart the player without changing settings.
The functionality seems similar to a Power Off (Power Recycling on the
mains switch) but the Reset sometimes gives a better result if you
experience playback related instability issues.

Default Button:
Press down the Default button wile holding down one of the following keys on the remote:
1: Reset TV output to NTSC 480i
2: Reset TV output to PAL 576i
9: Display Advanced features menu

Functions:
Reset To Factory Default: 9990000
Reset Firmware Version Nr.: 98765432
Volume Toggle Decibel/Volume: 436745

Reaction score
0
mpori na peksi to demotis samsung 57 mbyte afto me toso megalo bitrate sto kiss 600? to evala na peksi ala kani san sa ine se argi kinisi vlepete ala hani se kinisisto computer ine ok mehri ti bitrate ipostirizi esoterika to kiss 600?

mia erotisi ekana kanis na apantisi pleash Sad Sad

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik