Klipsch Greek club

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν και κλιπσακιας ( η πιο σωστα και κλιπσακιας)
αυτο το ηχειο σαν φινιρισμα ειναι σαν το II , η κορνα σε διαστασεις υλικο ειναι η ιδια -οπως και τα γουφερ
το μονο που αλλαζει εξωτερικα ειναι η μορφη της κορνας (θυμιζει παλαδιο)
και αν εχει πειραξει το κρος....αν
γιατι αν δε ....το περιπου 30% πανω σε τιμη δεν δικαιολογει σε καμμια περιπτωση αυτη την αυξηση
Αν οι κλιπσαδες ηθελαν να ματσαρει τελεια με τις κολωνες , θα επρεπε η κορνα να εχει ιδιες διαστασεις.....
οχι χωνακι που ταιριαζει οπτικα με τα γουφερακια....

Reaction score
6.596
Η αποσταση που τοποθετειται το τουιτερ μου κανει περισσοτερο ως ευθυγραμμιση των πηνιων παρα ως ενισχυση ευαισθησιας , αλωστε αυτη δεν εχει νοημα οταν δεν ακολουθειται και απο τα υπολοιπα μεγαφωνα συχνοτικα, οποτε την αντισταση την εχει εν σειρα στο τουιτερ για να κοψει οτι ενισχυει :thumbsdown:
Τελος θεωρω αφηνει επιτηδες περθωριο για βελτιωση της σχεδιασης της.
Ομως αλλαγη σχεδιου αλλαζει πολικες αποκρισεις και συχνοτικες, λογω της ανομοιομορφιας αυτης χρειαζεται και αλλαγες στα φιλτρα εντος, και δεν αναφερομαι μονο στη συχνοτητα μεταβασης...

Reaction score
1.379
Αυτή τη στιγμή δεν έχω ήχο, είδα το clip τη προηγούμενη βδομάδα και αναφέρει τις αλλαγές που έκαναν.

Μου άρεσε που η δεύτερη έκδοση δεν είχε τη μαύρη πρόσοψη, δυστυχώς το ξανάλλαξαν στη τρίτη έκδοση. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το ηχείο από τη πρώτη του έκδοση, έχουν ξύλο ή επίστρωση βινυλίου όπως τα μικρότερα της σειράς;

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
τα νέα ηχεία έχουν βελτιωμένα υλικά, όπως γούφερ με δυνατό αλουμίνιο και πιο ξύλινα φινιρίσματα
:p:) Άτιμο γκούγκλ τρανσλέητ... :roflmao:

(Στο Αγαπημένο μας Περιοδικό πάει αυτό, όχι στον Βουλκάνιο φίλο μας!) :drinks:

Ότι βλέπετε βλέπω, κι ότι ξέρεις ξέρω! :confused::cool: :beach:

Reaction score
142
Με είδε η γυναίκα μου να κοιτάω τις φωτογραφίες του RC-64 III, κοντοστέκεται, με αγριοκοιτάει και λέει: "Μην τολμήσεις ούτε να το σκεφτείς!!!"

Αλήθεια, ταιριάζει άραγε με τα RP-280FA; ;)

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.434
Ήχος Klipsch,

Πάντα ο ίδιος! Κα@λωτικ@ς! Και τότε (όπως το βιντεάκι παρακάτω), και τώρα!
Προσέξτε με τι μηχανήματα κελαηδάνε!

Τα πιο άχρηστα δε "εργαλεία" για αυτά τα ηχεία, είναι τα πλήκτρα μπάσα, πρίμα, ισοσταθμιστές, επεξεργαστές! Τελείως άχρηστα μιλάμε! Τα πάντα φλατ!

[DOUBLEPOST=1513870994][/DOUBLEPOST]
Με είδε η γυναίκα μου να κοιτάω τις φωτογραφίες του RC-64 III, κοντοστέκεται, με αγριοκοιτάει και λέει: "Μην τολμήσεις ούτε να το σκεφτείς!!!"

Αλήθεια, ταιριάζει άραγε με τα RP-280FA; ;)
Ποτέ τελικά δεν μας καταλαβαίνουν!

Και εγώ θα το ήθελα..... αλλά!

Last edited:

Reaction score
1.379
Ήχος Klipsch,

Πάντα ο ίδιος! Κα@λωτικ@ς! Και τότε (όπως το βιντεάκι παρακάτω), και τώρα!
Προσέξτε με τι μηχανήματα κελαηδάνε!

Τα πιο άχρηστα δε "εργαλεία" για αυτά τα ηχεία, είναι τα πλήκτρα μπάσα, πρίμα, ισοσταθμιστές, επεξεργαστές! Τελείως άχρηστα μιλάμε! Τα πάντα φλατ!
Χωρίς να έχω εμπειρία με τον συγκεκριμένο μόνο που βλέπω ότι είναι λαμπάτος 60's είμαι προδιαθετημένος για roll-off στα ψιλά και γλυκό ήχο που ταιριάζει στα Klipsch. Aν και μου αρέσουν οι Heritage & Reference σειρές, θέλουν προσεκτικό ματσάρισμα και ένας καλός ισοσταθμιστής βοηθάει αρκετά (ο ενισχυτής βλέπω έχει treble/bass). Αυτό κατάλαβα από τα RF-82II που έζησα μαζί τους και τα ακούσματα σε διαφορετικά δωμάτια με διαφορετικά setups σε εκθέσεις.

Reaction score
782
Ωραια παιζουν τα μαμημενα με την λαμπα με ταυλωσατε το βραδυ θα βαλω να ακουσω με λαμπα σε χαμηλες σταθμες :D αλλα , κορνες (για τα ψηλα)καλυτερες που θελω για τα klf30 που θα βρω ?η τουλάχιστον αλλες καψες θελω να εχω και ενα σετ για ανταλλακτικά.

Reaction score
577
Παιδια καλησπερα και χρονια σας πολλα με υγεια..
Μια συμβουλη:
Εχω τα Klipsch R-15m & R-25c και σκεφτωμαι να τα αντικαταστησω καποια στιγμη με τα RP-160m & RP 250c για να βελτιωσω οσο γινεται τον ηχο.
Σε αυτην την περιπτωση τα r-15m θα πανε πισω αντικαθειστοντας τα dali zensor 3 (που ξεμειναν απο προηγουμενη αγορα) και μαζι με το r25c θα πωληθουν. Τα οδηγω με εναν Denon avr-x1300w και για το χωρο μου 12μ^2 περιπου ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βλεπω μονο ταινιες..
(βασικα με αυτα που εχω τωρα ειμαι ευχαριστημενος απλα οπως καταλαβαινεται 'τρωγωμαι΄ λιγο..)
Η Ερωτηση ειναι η εξης:
Θα δω/ακουσω πραγματικη διαφορα ή τσαμπα τα εξοδα?
Αξιζει η αλλαγη?
Ευχαριστω

Reaction score
7
καλησπερα στην ομαδα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους μας και τις οικογενειες μας
εχω εναν ενδιασμο και θελω βοηθεια απο τους πιο εμπειρους εχω βρει σε ενα γνωστο μαγαζι της αθηνας εκποιηση στα RF-3 στα 600€ ...γνωριζω οτι ειναι περιπου του 2000...να κανω κινηση γι'αυτα ή να περιμενω λιγο και να παω για τα RP-260F

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
καλησπερα στην ομαδα και χρονια πολλα με υγεια σε ολους μας και τις οικογενειες μας
εχω εναν ενδιασμο και θελω βοηθεια απο τους πιο εμπειρους εχω βρει σε ενα γνωστο μαγαζι της αθηνας εκποιηση στα RF-3 στα 600€ ...γνωριζω οτι ειναι περιπου του 2000...να κανω κινηση γι'αυτα ή να περιμενω λιγο και να παω για τα RP-260F
Για πιό λόγο τα θέλειs τα RF-3 , αν μου επιτρέπειs ?
Home theater ή μουσική ?

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.804
Δεν είμαι δά καί .....ειδικόs
Αλλά θα επέλεγα τα RP-260F .

-
Klipsch RF-3
The claimed technical data are:

• Frequency response: 37-20.000 Hz @ +/- 3 dB
  • Nominal impedance: 8 ohm
  • Average sensitivity: 98 dB/w/m
  • Max power allowed: 225 watt RMS (continuous power) and 400 watt (peak)
-
Klipsch RP-260F
Frequency Response: 34-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY: 97dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK): 125W/500W
NOMINAL IMPEDANCE: 8 Ohms Compatible
HIGH FREQUENCY DRIVER: 1" Titanium LTS Tweeter with Hybrid Tractrix Horn
Low Frequency Driver: Dual 6.5" Cerametallic Cone Woofers
CROSSOVER FREQUENCY: 1800Hz
ENCLOSURE MATERIAL: MDF
ENCLOSURE TYPE: Bass Reflex via rear-firing Tractrix port
INPUTS: Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HEIGHT: 36.6" (100.6 cm)
WIDTH: 9.01" (22.9 cm)
DEPTH: 17.65" (44.8 cm)
WEIGHT: 49.5 lb (22.45 kg)
FINISHES: Ebony, Cherry
Built From: 2015

-
Καλέs επιλογέs .

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.434
Δεν υπάρχει περίπτωση, το forte III είναι αχτύπητο. Πάντως το βίντεο είναι κάκιστο σε εγγραφή. Μάλλον με κινητό έχει γίνει.
Στην έκθεση ήχου έδειξαν την ποιότητά τους. Ασχολήθηκα αρκετά με αυτά με δικό μου μάλιστα cd. Ειδικά αν λάβουμε υπ όψη το κόστος!
Όμως ο χώρος μου είναι απαγορευτικός. Ευτυχώς, με καλύπτουν ηχητικά και τα rf μου!

Reaction score
1.379
...εκποιηση στα RF-3 στα 600€ ...γνωριζω οτι ειναι περιπου του 2000...να κανω κινηση γι'αυτα ή να περιμενω λιγο και να παω για τα RP-260F
Επειδή είναι μεγάλο κατάστημα μπορεί να έχουν και τα RP-260F για δοκιμή, προτείνω να ρωτήσεις αν μπορείς να τα ακούσεις το ένα δίπλα στο άλλο. Είχα τα RF-82 II (με το μαύρο dust cup), έζησα μαζί τους περίπου δύο χρόνια. Είχαν την αμεσότητα και τον όγκο που έχουν τα μεγάλα ηχεία της εταιρείας αλλά φώναζαν αρκετά σε κάποιες (αρκετές) ηχογραφήσεις και στο τέλος τα έδωσα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι διαφορές που άκουσα όταν πειραματίστηκα με καλώδια ηχείων που δανείστηκα από μαγαζί. Διαφορά ακουστή με τις πρώτες νότες που την άκουγες χωρίς προσπάθεια.

Reaction score
782
Με τα forte μου ανοιξατε την ορεξη...
Και ύστερα απο πολυ σκεψη μπήκα στην διαδικασία για σκαλισμα στα klf30 και εννοείτε να τα κρατησω και να τα βαλω στο σαλονι και ας εχω μουρμουρα περι ογκου.
Για αρχη λεω να ξεκινησω με βάψιμο καμπίνες(ξέρουμε καποιον που να το κάνει)χρωμα μαυρο piano black η ενα φρεσκαρισμα το μαμα.
Για 2η φαση καινουρια καλωδίωση και ενα refresh τα cross με νεους και πιθανον καλυτερους πυκνωτές, αντιστάσεις(ξερουμε κάποιον επισης για αυτο) Ο Λαιος αναλαμβάνει?
Και τελος να αντικαταστησω τα διαφράγματα των κορνων με τιτανίου.

Τι λετε?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος